Sziasztok!
Akartam már régóta jönni, de annyi a dolog mostanság. Holnap keresztelő, csak a család, és így vagyunk 47-en, király...főleg a pénztárcánknak!

De azért nagyon várjuk!

Csak Emó beteg lett, mostmár gyógyulóban van, a torkával volt valami. Tudjátok, mindig az ünnepeket találjuk meg betegséggel...
Egyébként ő is mindent csinál már, pár hete mászik, áll, döbbenet, milyen gyorsan hirtelen elkezdett mindent csinálni!

Foga egy szál se, de azért mindent rág biztos ami biztos!

Olyan édes!
Sziszike! Nagyon aranyos Hangus, Te meg ügyi hogy befejezted mellette a szakdogát! Bár tudom, neked azért van sok segítséged!

Nálunk is kezd apásodni a lány, úgy sír, ha eltűnik az apja a láthatárról...édes!
Mikegirl! Milyen ügyi Ati is már! Mi is vettünk autósülést, mostmár meg is szokta! Végül Maxi-Cosit vettünk, eddig oké!
Csoki: remélem, most nem csalódsz!
Kaják: hát Emma is persze jobban favorizálja a gyümiset! De nem merek neki sok ilyet adni, mert aztán meg leshetem, hogy köpködi ki a brokkilit...
Ne haragudjataok, ha nem tudtam most mindenkire reagálni, kicsit elfáradtam a sütögetésben, de mindenki babája gyönyörű, a képeket mindig megnézem!
Teszek pár képet, aztán majd hozok keresztelőset!