Sziasztok!
Találkozóban benne vagyunk, az előző is tökjó volt.
Képzeljétek, bővül a család, na neeeem, nem kistesó jön, hanem sorra születnek a kiskutyák. Még anno Nóriék puliját fogadtuk be, amikor mentek ki, és ma délelőtt elkezdett fialni. Eddig kettő van, de még nagyon nyugtalan a kutya, szerintem még lesz több is.
Különösebben nincs semmi velünk, most voltunk nagypapánál 3 napot Mikófalván, sok régi ismerőst meglátogattunk, nagyon jó volt látni őket. Kicsit messze van tőlem most mindenki, még a pestiek is

de nem sírok, sajnos mindennek megvan az ára, a szép lakókörnyezetnek is...
Copfi, külön gratulálok a kisbabátok érkezéséhez! És minden egyéves lurkónak jó egészséget kívánok!!
Judit, kb 1 hónapja kérdezted (ááááááááááá, több), hogy mi a férjem ötlete a ház hűtésére, de akkor nem írtam le és azóta már sokszor eszembe jutott, hogy milyen tök voltam mindig, de most leírom: hideg vizet akar keringetni valami ventillátoros kütyüben (én ennyit értettem meg belőle, a falakban nincs cső).
Nyaralni mi az Őrségben voltunk,, kb semmit se csináltunk egy hétig, még étterembe is alig mentünk, inkább főztünk bográcsban! (talán írtam már ezt, bocs).
Lakáseladás: mi a volt férjemmel a közös lakást végre eladtuk. Hirdettük privát is, végül ingatlanirodán keresztül ment el. Sokan nézték, végül az árból kellett elég sokat engedni, úgy ment el.
Kukacok: fúúúúúj.
Balkezesség: fogalmam sincs, még nem figyeltem meg különösebben. Mi jobbkezesek vagyunk.