Sziasztok Lányok!
Ismét szép időn van

Legalábbis mi a mai napon sem láttuk a napot.
A terhességi csíkokkal kapcsolatban nekem az a véleményem, hogy szinte minden a kötőszöveteken múlik, illetve gondolom hogy ez "fajta" kérdés is. Én az első baba váráskor, sima testápolóval kentem a hasam, úgyanúgy mint máskor. Nem lett semmi csík, nem is ereszkedett meg a bőröm. Egy ismerősöm mindenféle ketyeréket használt, még is csupa csík lett. Bocsi, de nekem az a véleményem erről, hogy nagy csodák nincsenek. Esztétikailag biztos valamit lehet finomítani ezeken a "csúnyaságokon", de úgy gondolom hogy ha az jönni akar, jön is. És hát persze mellékesen az sem mindegy, hogy mennyit hízunk, illetve hogy mekkorára nő a pocak....
Képzeljétek, voltunk ma a Brendonban, mert jogging alsót akartam venni, és nem igazán kaptam máshol. Jó régen voltam a Brendonban ( még amikor az első manóm született) de megint jól elvarázsolt... Hiába na, árak ide, árak oda, gyönyörű dolgok vannak.... Fáj az ember szíve...
Nézegettük a babakocsikat, volt egy-kettő ami tetszett. Arra gondoltam, hogy ha megtudom a következő UH-on a bébi nemét, akkor ráállnánk erre a babakocsi témára, mert egyszerre nagyon sok kiadás lesz a végén, nem árt időben elkezdeni a vásárolgatást.
Nem jut eszembe, hogy ki írt a napokban az Ausztriában/is kapható babakocsikról. Ha esetleg valaki tudja, hogy érdemes - e Ausztriában megvenni a babakocsit, kérem írja meg, előre is köszi. A Kikában néztem ezeket a típusú babakocsikat, és hát ott (mint mindennek) húzós ára van. Feltételezem, hogy ha máshol is lehet kapni ugyanezt a típust, az jóval olcsóbb. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom eddig a kikával kapcsolatban.
Karol: voltál tornázni? Ha igen, hogy teszett ? Írj róla légyszi ha van időd.
Torna ügyben is nézelődtem, van a Szent Imrében is, ahol szülni fogok. Jövőhéten elmegyek megnézem, és kipróbálom. De ettől függetlenül érdekel a Baross utcai is, mert oda járnék a továbbiakban, ahol jobban érzem magam. A Brendonban is van, torna is, meg jóga is, csak hát nekem elég messze van a Brendon. Pedig a jóga nagyon érdekelne.
Ildikó/k: boldog névnapot nektek!!!!
Üdv mindenkinek, és egy jó nagy éljen, mert jön a tavasz!!!!
Legalábbis állítólag...
Sziasztok,
Móni