Sziasztok csajok!
Köszi az infókat az árakról, most már képben vagyok.
Kis pupu
Most értünk haza, reggel a szülésznőmtől kaptam egy listát, mit kell bevinni. figyu: kakaóvajas testápoló, glicerines illattalan babaszappan, bimbóvédő kör, mellszívó, sebhintőpor gátsebre, aranyér krém, eü-i betét, baba kesztű kézre, pelenka, babafürdő, popsitörlő kendő, popsi krém, illó olaj és cd vajúdáshoz, babaolaj, szemes citrom, szőlőcukor, arcfrissítő kendő, zsíros krém, hosszabb pamut póló, törölköző, tusfurdő, wc papír, papírzsepi, malátakávé és nektársör (tejcihez), aszaltszilve, házassági anyakönyvi kivonat.
Szóval van itt minden

Kedden hosszasan dumcsizunk, akkor majd kiderítem néhány dologról, hogy kinek (Babszinak vagy nekem?) és minek.....
A betétből egyébként én nem tenát vettem, hanem a legdurvább éjszakait, 5-6 cseppes
Mirosz
Júni 19-én, másnap hajnalban be is kellett menni koraszülés tüneteivel a kórházba.
Bogesz
Mi is Angel Care-ben utazunk. Beszereltük, teszteltük a leírás szerint. Olyan kombit vettünk, ami bébiörző is egyben.
Sziszike
Szoptatós melltartót én is vennék, csak még nem merek. Állítólag furmányosan kell vásárolni. Merthogy szülés után a cici nagyobb, a körméret a mell alatt pedig a bordák közeledése miatt kisebb lesz. Még annó az Anitában azt mondták, hogy úgy kell venni, hogy az utolsó néhány hét méreteihez viszonyítva a kosár egy számmal nagyobb legyen, a mellkas körméret pedig eggyel kisebb. Ezt mondták, tapasztalatom nincs.....Te hogy vetted? Ami éppen most jó?
Csajok, képzeljétek, gáz van. Ma voltam ctg-n, és mondták, hogy Babszi lusta.

Menjek kedden, és ha akkor is így viselkedik, akkor csütörtökön megnézik a méhlepényt, hátha gond van...... Minden egyéb vizsgálat most elmaradt, ráadásul Babszi alig mozog, teljesen kész vagyok......Annyira vártam a mai ellenőrzést, mert mondták, hogy egy picit kevesebb a magzatvíz, és erre elmaradt........és eddig mindig olyan kis virgonc volt, rúg-kapált este, most meg nem.......biztos valami nagy baj van