Sziasztok!
Látom, csak úgy záporoznak a kisfiúk!
Mikegirl!Ezt nevezem! Te csak úgy beugrottál szülni...
Gratulálok és sok boldogságot kívánok a kis családnak!Én is voltam ma délelőtt a Tescóban...rám nem volt ilyen hatással.
Betsy!
Neked pedig mennek a drukkok!+++++
Mandala!
Hogy vagy? Egészben jött dugesz bácsi vagy jön még részletekben?
Szerintem neked tényleg várnod kellene a sárkányeregetéssel. Lehet, hogy nem is olyan reménytelen eset...Az enyém még soha egy szelet kenyeret sem hozott nekünk, mint ahogy azt sem kérdezte meg soha, hogy vagyok. Szóval, én megpróbálnék futni azzal a madzaggal és szerintem erősen motiválna, hogy ki van a végén...
Márkanyuka!
Ez a beszólás tényleg zabálnivaló volt.

Bárcsak ilyen könnyen és gyorsan menne...
Lányok!
Elmentettem pár telefonszámot azok közül, akik utánam vannak kiírva, de ígérjétek meg, hogy nem fog mindenki hamarabb megszülni!( Mandala, Huni, Sziszike, Márkanyuka, Kis pupu, Nora80 + Italoman, aki a kabalám, hisz fej-fej mellett haladunk.) Aztán majd meglátjuk ki lesz akkor még 2in1. Zargathatlak benneteket???
SOS! Használta már valaki a Gyno-Pevaryl hüvelykúpot? A kenetemben Candidát találtak, ezt írta fel rá a doki. Tegnap este helyeztem fel az elsőt és amint szétolvadt elkezdett csípni, égni. Egész éjjel szenvedtem tőle, olyan érzés volt mintha felmart volna. Ez normális, vagy valami allergiás reakció? van valakinek tapasztalata? Köszi!
További kellemes hétvégét!