Sziasztok!
Riella, Eliza Nagy nagy gratula!!!!! Nagyon jó egészséget és sok tejecskét kívánok nektek. (Na meg jól alvó, szopó babókat.)
Látom már mindenki kezd tűkön ülni,közöttük persze én is.
Egyre nehezebb ez az egész, pláne egy 1,5 évessel ....
Sajnos egyre gyengébbek az idegeim,ti hogy vagytok ezzel?
Apa szegény lebetegedett, én meg jól összevesztem vele, merthogy értse már meg, hogy most engem kell kényeztetni, mert nemsokára jön a Csenge, és akkor megint én kerülök a háttérbe, és most nekem nagyon szükségem van rá.
Közben ő meg haldoklik egy hasmenéses, hányásos vírustól. Szerencsére már jobban van, de azért tényleg igazságtalan voltam.
Képzeljétek annyira csípem a nődokimat, hogy tökre feldobódom, ha menni kell orvoshoz. (Új doki, mert váltanom kellett, eddig 2* voltam nála)
Egyik barátnőm egyszer azt mondta, hogy egy kicsit minden nő szerelmes a nőgyógyijába, na az én előző dokim volt vagy 70, nagyon nagyon erősen koncentrálva sem éreztem iránta többet,mint egy nagypapa iránt lehet.....
Lehet, hogy változnak a dolgok. Bár szerelmes tuti nem leszek, de valóban vonzó a pasi.
Van még valakinek "VONZÓ" turkásza?
(Már csak ezért is kérdezem, hogy hátha egy kis változatosságot hoz a fórumba)
Legyetek jók, egyetek ,igyatok sokat, aztán írjátok le, hagy follyon a nyálam.(Az eperturmixot nem tudom ki írja mindig, de már tényleg nagyon kívánom)
Sziasztok!!!!
Móni