Halihó!
Tegnap este úgy elszomorodtam Anikó és Marci esetén, hogy nem is volt kedvem leülni a géphez. Inkább én is aludni mentem. Az éjszakánk nekünk is remek volt, Manóka csak kétszer ébredt. Nem is igen hittem a szememnek. Régen volt már ilyen.
Regi! Látom nálatok is jó éjszaka volt. Csak így tovább! Én nagyon irígykedek azokért a minuszokért.

Nagyon ügyi vagy!
Később láttam, hogy
Marcika szerencsére viszonylag jobban van, a kórházi ellátás meg.....
Betegeskedők:
Timi,
Bongyi,
Fleur,
Nektarin,
Irina,
Kaqk,
Juba! Helyzetjelentést kérünk!
Millió gyógypuszi a mazsoláknak!
Emese,
Anitja! Olyan kedves, meleg, meghitt az összes kép! Ha nem tudnám, azt hinném legalább ezeréves barátság van köztetek.
Timi! Te az ilyen dalok megszületéséhez is asszisztálsz? Nagyon jó Neked! Látom, nemcsak nekünk, de Rebekának is nagyon tetszik a jelmez.
Altatás: mi mindhárom gyereket altattuk. Nem bírom hallgatni, ha sírnak a gyerekek. Egy ilyen kis apróság miatt meg miért sírjon. Egy idő után nálunk az vált be, hogy leteszem a kiságyba vagy ahol éppen altatom és vagy simogatom a hátát, vagy ringatom (bár nem ez a legjobb szó rá) a fenekét. Ha álmos, kb. két perc kell hozzá, hogy elaludjon. Később meg úgyis egyértelművé teszi, hogy hogyan szeretné. A kedvencem az volt, amikor Gergő bebújt a hónaljamba, mondván anyaszagot szeretnék.
Jaj, majdnem elfelejtettem.
Dettyk,
Era ! Nagyon dögös az új sérótok!
No, ezt elküldöm, aztán vár a kazalnyi ruha.
Maggie