Új privát üzeneted érkezett!

Lehet e egy ket het utan latni UH-n a terheseg ?
 
 


Szia!
Attól függ,hogy te mit gondolsz 2 hét után,mert 4 hét is 2 hét után van?!
Ha 2 hétre gondolsz,azt teszt és az ultrahang sem mutatja ki!
Ha jól tudom 4 hetet hüvelyi már kimutat!!!!!!!!!!!!!
De nem érdemes 5 héttől hamarabb menni!!!!
Az ajánlott 5 hét után érdemes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Még annyit,hogy hasi ultrahangra ajánlott telt húgyhólyaggal menni!!!!
Hüvelyire nem kell telt húgyhólyag!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 

 
 

Az 5. hétben még csak a petezsák látható és a szikhólyag. Tényleg a 7-8. héten érdemes először elmenni, mert akkor már jó látszanak a dolgok, azt hsizem akkor már látszik az embrió is. Mondjuk a méhen kívüli terhesség kizárása miatt mindenképpen érdemes az UH-t megcsináltatni ilyenkor.
lei
 
 


Én az 5.héten voltam az első Uh-n.Azon a héten amikor kiderítettem a jó hírt :D A doktornő látott valamit de bizonytalanul hangzott....A következő Uh a 12 héten volt ahol már a párom készített egy képet
Megpróbálom berakni ha sikerül :P
Kép
ewi
 
 


Sziasztok!

Én nagyon korán elmentem az első uh-ra és még nem látszott semmi,pedig a várt mensi után 1 héttel voltam!Megvastagodott nyálkahártyát írtak a papíromra és tyúktojásnyi nagyságú méhet!Kiderült,még csak 4 hetes volt!Idegeskedtem,még sírtam is,pedig nem kellett volna,mivel 5 nappal később,megláttuk a kis 9 mm-es petezsákot!Szóval,ne ilyedjetek meg,ha még nem lát a doki semmit! :D

Kép

Kép
 


sziasztok!normális,hogy 5 hetesen a petezsák 4 mm?
 
 


Saca, ha még visszanézel ide, írd már meg mizújs, mert nálam is 5 hetesen 5 mm-es petezsákot mértek.
Jó lenne tudni minden okés-e, de még várnom kell.
mel
 
 


Sziasztok!
Nekem 4 hetesen 7mm-es petezsákot láttak az hüvelyi uh-n,de közben sajnos vérzés lépett fel görcsökkel 1 hét mulva kontroll.Akinek van hasonlo tapasztalata segitsen elöre is köszi!
 
 


Sziasztok! Én sajnos nem lehettem természetes úton terhes, ugyhogy csak a lmbik jöhetett szóba. Júli 24-én volt a beültetésem. Az aug. 8-adikai kontrollon vérvétel szerint sikerült a teherbe esnem. 140-es hcg. Viszont ultrahangon azt mondta hogy nem lát terhességet. Végülis még csk 15 napos. De mint lehetőséget megelítették a méhenkívüli terhességet. Eléggé meg vagyok ijedve. Remélem hogy nem az.
Üdv Melinda
Vendég
 


Sziasztok segicsetek nekem ket hetet csuszhat a mestruacio
szimonetta12
redics
 
 


Sziasztok. 2 hét késés és 2 pozitiv teszt utàn szombaton elkezdtem vérezgetni. Azonnal bementûnk a korhàzba mivel màr volt 2 vetélésem. Ott Uh-csak egy megvastagodott nyàlkahàrtyàt làttak, semmi màst. Pedig akkor voltam elméletileg 6+0. Vettek vért és holnap is vesznek. Összehasonlitàsképp. Azòta is vérezgetek de csak amikor wc utàn megtörlöm. A betéten semmi. Nem görcsölök és nem fàj semmim. Lehetséges vetélés fàjdalmak és darabos erøs vérzés nélkül? Vagy valami màs lenne? Eléggé aggaszt hogy ilyen idős terhességet nem làtnak. Ha valakinek van ilyen tapasztalata kérlek irjatok.
kinderwunsch
Ausztria
 
 


@Anonymous:
Szia aztvszeretnem kerdezni hogy honantol szamol hato az 5 het?
 


ziasztok nekem tegnap ezt mondta a orvos :-->Az uterus sagitális átmérője 38 mm-es, benne az endometrium 10 mm-es. Mko.az eletkornak megfelelő nagyságú és szerkezetü ovariumok Terhességre utaló jel az uterusban és a környezetében nem. látható. ougiasban folyadék nincs. 5 hetes lehetnék.De már méhen kívüli terhesség ijesztegetett.


Sziasztok.december 3dikan 6hetes voltam.december 13dikan pecsetelo verzesem volt.korhazba kerultem.megvizsgaltak 7hetesnek felelt meg a babam.de sajnos ultrahangon nem lattak.januar 3dikan sem lattak a babamat.van olyan hogy nem veszik eszre a babat ultrahangon csak vizsgalatkor hasam nol.tejem fojik..es tanacstalan vagyok.segicsetek koszi................
 
 


Sziasztok!

2018.12.22-én volt az utolsó mensim első napja. Elméletileg a peteérésem január 5-8 között lehetett, párommal töbször voltunk együtt nem tudnám pontosan megmondani a fogantatás idejét. Január 21-én kellett volna hogy megjöjjön, de nem jött igy január 23-án csináltam egy tesztet ami pozítiv lett. Vérvételen voltam január 31-én ahol 1239-es hcg szintet mutattak ki. Még aznap elmentem dokihoz aki még nem tudott sokat megállapítani, csak hogy az endometriumom vastagsága 9 mm, benne 3 X 3mm kerekded képlet látható. Abban maradtunk hogy 2 hét mulva jöjjek vissza hátha már többet látunk. 2019. február 14-én el is telt a 2 hét, visszamentem amikor is azt közölte hogy az endometriumom vastagsága 8 mm, benne 9 X 7 mm szabályos petezsák van, embrió nincs. A héten 20-én megyek a korházba, és ha akkor sem lát semmit meg akar műteni. Tanácstalan vagyok, mert ha a peteérésem utolsó napján foganhatott meg a baba, akkor a mult héten még csak 5 hetes és 2 napos voltam. Elképzelhető hogy korán mentem és még van remény a babára? Segítsetek.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó