Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, kinek van tapasztalata a dokival?
 
 


szióka.
én június 26-án szültem nála, ő volt a válsztott orvosom. mire vagy kíváncsi? írd le a kérdéseidet, szívesen beszámolok mindenről.

Kép
 
 


szia, ha minden jól megy én is nála szülök, bár még nagyon az elején vagyok, az előző nem sikerült, ő műtött, semmi gond nem volt vele. inkább az érdekelne, hogy mennyire gondos és odafigyelő, bírom, hogy ilyen laza a stílusa, remélem ez nem linkséget takar, bár eddig semmi bajom vele. vicces, de nem is tudom, hogy szülész is-e vagy azt más csinálja? mik voltak a benyomásaid róla?
 
 

 
 

szióka, hát linkségről egyáltalán nincs szó nála, csak inkább nem paráztat feleslegesen. nekem is volt egy csomószor a terhesség alatt, hogy aggódtam valami miatt, de mindenre volt megnyugtató válasza, én megbíztam benne és hiába hallottam más véleményeket, az ő tanácsát követtem, és nem lett semmi káros következménye.
természetesen a szülés is nála történt, velem nagyon rendes volt, otthonról jött vissza a kórházba, mikor bementem, mondjuk majdnem nem ért oda időben, ugyanis elég gyorsan zajlottak az események. a 3 nap alatt, amíg bent voltam, 2szer meglátogatott. összefoglalva, az én benyomásom nagyon pozitív vele kapcsolatban, csak ajánlani tudom.
ha van még kérdésed, szívesen válaszolok.

Kép
 
 


Szia Katoci!

Írtam privit!
 


Sziasztok!

Én lecseréltem. Akkoriban a magánrendelője elég mezei volt, és azt is megcsinálta velem, hogy annó még a Sote II-re beszéltünk meg napközben (nekem) munkaidőben (!) időpontot, vártam rá vagy két órát, aztán mikor hívtam, hogy már nem nagyon tudok tovább várni, akkor mondta, hogy mégse jó.....
Egyébként csinált egy petevezeték átjárhatósági vizsgálatot, 3 inszeminációt, azzokkal nem volt gond.
Ott balhéztunk össze, hogy amikor kérdezősködtem, hogy miért nem csinál ilyen meg olyan vizsgálatot......

 


Sziasztok!

Én is nála szültem (majdnem pont) két évvel ezelőtt.

Akit még mindig érdekel, szívesen írok privit...

Üdv.

 


Sziasztok!

Nekem sincs jó tapasztalatom vele kapcsolatban!
Szerintem is link alak,rákérdeztem dolgokra és csak mellébeszélést kaptam!
Kedvesnek kedves,de csak a pénz motiválja sajnos!
Én váltottam,nem bízom az életemet sem pedig a gyerekemét egy olyan orvosra akiben nem bízhatok meg!
 
 


Sziasztok!
Én is Vermes doktornál szültem a kiasfiamat.
Az én véleményem csak pozitív! Lelkiismereteses, emberséges, szakmailag kiváló és nagyon jó humora van! Végig ott volt velem, és szülés után többször is bejött meglátogatni.

 


Tárgy: Alapítvány


Szeretném megkérdezni azoktól, akik Dr. Vermes Gábor főorvost ismerik, hogy melyik Alapítványt lehet támogatni az ő munkájukkal kapcsolatban? A MÁV-rendelő falán, az iroda-rész mellett ki is van téve a plakát, de elfelejtettem felírni az adatokat, amikor ott jártam.
Tud-e valaki segíteni az Alapítvány nevével, esetleg a számlaszámmal(?)
Előre is köszönöm.
adri

 
 


@bandrea77:


Kedves Andrea! Szeretném a segítségedet kérni, a Vermes doktor mobilszámát szeretném elkérni! Köszönöm, ha tudsz ebben segíteni! Eszter
liletek04
Budapest XI. kerület
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó