Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményeteket, szerintetek vetélésem van éppen, vagy van még esély, hogy a babám megmarad???
5. hétben járok kb. Voltam orvosnál 10. 15. -én megnézetni magam, mert késett a menstruációm , és lett 3db pozitív tesztem. Hatalmas öröm lett a teszt. Az orvos egyenlőre a méhben nem látta, azt mondta még picike lehet, plussz hátrahajló a méhem is, menjek vissza 2 hét múlva. Ma reggel viszont megjött :( Nem csak pecsételő vérzés, hanem rendesen megjött. Rendes piros, nem darabos, meg nem több mint szokott. Inkább enyhébb kicsit, de rendes amilyen szokott normál esetben is lenni. Most viszont rettegek, hogy elment a baba:( Orvost elérni nem tudom, és jött a pánik:(:( Az elöző terhességemnél nem volt ilyen, ott rendesen ahogy a nagykönyvben meg van írva, elmaradt a mensi és 9 hónap múlva jött a gyönyörű kisfiam:)

Annyira pánikoltam, hogy elrohantam a patikába, vettem Rutascorbint és Utrogestant (100mg). Mindkettőből bevettem.

Segítsetek légyszi. . . jól jönne pár tapasztalat. . .
Köszönöm
Edi
Vendég
 


Szia Edi,

nekem 6.héten jelentkezett olyan vérzés, ami elöntötte mindenemt, irány a kórház, nagyon megijedtem, annyira ömlött...
Rögtön mentünk a kórházba, ahol uh-n már látszott a petezsák és szívhang is volt, 1 hónapig feküdni kellet és Duphastont szedni, 2-3 hétig még barnáztam rendesen.
Esetleg más orvos nem tudna megnézni, vagy egy uh nem ártana...
Mert ha terhes vagy valóban, okozhatja vérömleny vagy méhen kívüli terhesség is a vérzést...
Remélem, sikerül menézetni magadat és megnyugodnod és megvan a baba....

Írj,

üdv,

Katicat

katicat
Szigetszentmiklós
 
 
 


b_edi!

Jaj, istenem, szeretnélek megnyugtatni, de bármennyire nehéz, tudnod kell, sajnos, megvan az esélye, hogy ez a baba most meggondolta magát. Görcsöket éreztél?

Ha még nem sikerült elérned azóta sem az orvost, mindenképp menj be az sztk-ba, csináltass egy vizsgálatot és egy ultrahangot - most a gyorsaság fontosabb lehet, mint a választott orvos.

Katicat-tal egyetértek, az is lehet, hogy csak vérömleny okozza, de méhen kívülitől is lehet - ez esetben viszont még fontosabb a gyorsaság.

A gyógyszerek bekapkodásával viszont vigyázz, főleg egy terhesség mellett sosem lehet tudni, hogy többet árt-e, mint amennyit használ.

Ha tudsz, jelentkezz.

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 

 
 

b_edi!
Én sem szeretnélek elekeseríteni, de másfél éve pont így voltam mint te. NAgyon örültünk a pozitív teszteknek. Elég korán mentem orvoshoz 5-6. hetes lehettem és nem látszott még semmi. Rá egy hétre pedig megjött a vérzés, irány az ügyelet, UH, vizeletet csapoltak, laborba küldték és megállapították, hogy valószínűleg spontán vetélésem volt. Három hónapot kellett szüneteltteni a próbával és aztán újból lehet. Jelenleg a 14. hétben vagyok és úgy tűnik eddig, hogy minden rendben. Ne keseredj el!

Kép
 
 


b-edi
nagyon szurkolok neked!!!!
sajnos én is így jártam 3szor :(
most 4szerre remélem marada babóca!!!
Írj mi van veled!!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


Sziasztok!

Hát remélem még olvassa valaki a fórumot.
28 éves egy gyermekes anyuka vagyok. Van egy 5 éves kisfiam és vele a terhességem is bajos volt. sokat vérezgettem, de a dokim azt mondta hogy gyenge a méhszájam és ezért mindig vérezgetni fogok minden vizsgálatkor és nemi érintkezéskor.
Most kiderült hogy 6 hetes terhes vagyok(végre, mert már 8 hónapja probálkozunk)de sajnos problémák adódtak. Állandóan barnás folyásom van, de görcsölni nem görcsölök. Felírt a dokim Duphastont 2x1 de sajnos most sokkal erősebb a folyásom. Az UH-gon azt mondta hogy jobb oldalon félig van beágyazódva, de sajnos nem tudja megmondani, hogy megmarad-e. Most elment szabira a dokim és csak jövő héten kell mennem UH-ra. A folyásom néha bordó és barna és ma hosszabb séta után görcsöltem is. Nem tudom mit tegyek nagyon félek. Nem akarom elveszíteni a babát. Hallottam hogy a Duphaston nem igazán hatásos de viszont az Utrogestan jobb. Valóban így van? Szeretnék egy kis megnyugvást. És remélem a dokim is belemegy az Utrogestan használatába.
jokerno
Dunaújváros
 
 


Jokerno!

Mi lett veled? Rendben vagy?
Utrogestant és Duphastont együtt islehet alkalmazni....

Kép
 


sziasztok  Margit vagyok :)


kérdezném töletek hogy 4 héten mirekell vigyázni tudom hogy ez elég korai de elsö gyermekem lesz és vigyézni szeretnék rá nagyon . terhes tornát lehet -e végezni ?? 

nadasanmargit
Balástya
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó