Új privát üzeneted érkezett!

Voltam orvosnál tegnap és ezt a leletet kaptam. 4.-5.hétben lehetek kb.
Lúdtojásnyi gravid uterus, öt hetesnek megfelel. Uh: Endometriumm 21mm. Beágyazódva gest. gyűrű nem látható. Douglesben folyadék nincs. Jo. Ováriumban egy 17mm-es echofelritkulás, domináns tüszőnek megfelelhet. B. ováriumban normál tüszők. Gr. Susp. S: 4 hét
Azt mondta szerinte még nem telt el a megtermékenyítéstől a 23nap, hogy Ő lássa uh-n a manót, ezért nem látja, de hogy ilyen vastag nyálkahártyával tuti baba szerinte.
A menzeszem nem jött meg, és 4db erős pozitív tesztem lett:)

Szerintetek?

Köszönöm
Edi
Vendég
 


Edi!

Én csak annyit mondok: GRATULA! És nyugodj meg, a méhed mérete alapján itten gyerek van!

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Hogy a négy pozitív tesztről már ne is beszéljünk.:)))
dia
Budapest
 
 
 

 
 

Szia Dia!

Köszönöm szépen :D Nagyon várjuk a manót... :)

Szép hétvégét:)
Vendég
 


:)
Vendég
 


sziasztok! most találtam erre a fórumba! és érdeklődnék pár dolog miatt! először is hogy mennyire bizhatunk a nőgyógyászokban. Eddig teljesen megbíztam az enyémben. viszont mióta kiderült hogy várandós vagyok és 2szer vizsgált már uh-on, de nem nyugtatott meg egyszer sem és csak találgatásokat mondott!
A helyzet az hog ya méhemben van egy hajlás, amit először is üszög terhességnek nézett. majd hetekkel később egy másik orvos elhaltnak látta a magzatot, és még aznap egy harmadig orvos azt mondta minden rendben és él a magzat! Na szóval ez a nap kicsit kikészített!
De nem tudom érdemes lenne e másik dokit választani, ha hároman is gyakorlatilag össze vissza beszéltek!
Amugy a terhesség minden jelét normálisan produkálom és panaszom sincs! A gyakorlottabb anyukáktól érdeklődnék, ez ügyben! előre is köszi! :roll:
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó