Új privát üzeneted érkezett!

[b]Sziasztok!
36 évesen a második gyermekem várom, most vagyok 10 hetes terhes.
Bejelentkeztem az Istenhegyi útra, 12 hetes géndiagnosztikára /gyógyszerszedés miatt./ . Elég drága ez a vizsgálat, és mielőtt elmegyek, szeretném olyan kismamák véleményét megkérdezni, akik már jártak ott.
Aki tud a témával kapcsolatban írni, nagyon megköszönném. pl. ami érdekelne, hogy mennyire alapos és széleskörű a vizsgálat? a baba nemét is meg tudják mondani? ki lehet vele "kerülni" az Amniocentesis? milyen vizsgálatok lesznek? Köszönöm! Andrea
 
 


Szia zandra,

az első terhességemnél a 16. heti Afp-n vették észere,hogy a baábnak nyitott a hátgerince, sajnos a normál 12 hetes kórházi uh-n erre nem derült fény valahogy.Iszonyú fájdalmak közepette meg kellet szülnöm 18. héten a babó
t.Aztán rá 3 hónapra terhes lettem, tavaly novemberben szültem, most 6 hónapos a gyönyörű, imádnivaló pici fiam.
Ennél a terheségnél 10!uh-n voltunk.
A 12 hetes vizsgálatot az istenhegyi klinikán csináltattuk, Hajdú Krisztina volt az uh-s.
Kb. 25-30 percig vizsgálta a babát, mindenét megmutatta és megnyugtatott, hogy úgy néz ki,minden rendben van.Az eredményeket a jó véreredmény is alátámasztotta.
Akkor nem kérdeztem speciell, fiú vagy lány,csak az érdekelt, egészséges-e.
Nagyon meg voltunk velük elégedve, a következő terhességemnél is biztosan elmegyünk.

katicat
Szigetszentmiklós
 
 
 


Szia!

Köszönöm, hogy válaszoltál! Nagyon örülök, hogy alaposan átnézik a picit! Sokkal nyugodtabb vagyok. Ha van még valaki, aki járt a klinikán, kérem írja meg a véleményét, tapasztalatait! Köszönöm!
 
 

 
 

Kedves Zandra, gondolom, Neked mar nem aktualis, de masoknak meg biztos.

En az Istenhegyivel mindig nagyon meg voltam elegedve. Holnap is megyek (persze felek rendesen), most egy 5.-6. babaval. Az elozot elvesztettem - ok allapitottak meg, hogy nem el (minden terhessegi jelem NAGYON aktiv volt; tok rosszul voltam). De iszonyu alaposan megneztek, mindenfelol.

Aztan kepzeljetek, nem hagytak, hogy fizessek. Persze nem a fizetesrol van szo, hanem hogy ennyire emberiek tudnak maradni egy ilyen "gyarban" (sokunkat kezelik ok) - ez nagyon megfogott, ezert is hozzajuk megyek megint.

Ha valakinek van tapasztalata ikrekkel valo genetikai vizsgalatokrol valamint amniorol/chorionbiopsziarol, kerlek, irjatok!

kosz
zsebibabak
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó