Szia!Köszönöm szépen a vigasztaló szavaid!!Igen abban igazad van hogy a 2% az kevés,és nem kéne stresszelni magam vele.6éve mikor a kiesebbik fiam született ilyenek még nem voltak.Legalább is ennyire nem.Nálam minden rendben van,a nagysága megfelelő a korának,de mondjuk én még csak 5és fél hónapos vagyok.Tehát a születés hírére még várnod kell,de ígérem megírom.Nem értem tényleg mire jó ez az egész.A riogatás!Ahelyett hogy otthon nyugiba várná az ember a babáját,kórházba kell járnia ahol csak a várakozás a stressz,várja.A félelem vajon most mit mond a doki!
Mindenesetre kicsit nyugodtabb vagyok.Köszönöm
Szia!
Szeretnélek vigasztalni!
Ezek olyan ciszták ,amik a terhesség előrehaladtával a magzat agyában felszívódnak.sokszor láthatóak, sokszor rá sem hederítenek az orvosok.
Az én kisfiam fejében még elég nagy volt a születésekor is, mert 35 hétre született és "sorvadt" korababa volt,pl ezek a ciszták is mutatták h a fejlettsége csak kb 33 hetesnek felelt meg, mert olyankor még láthatóak a ciszták, később meg általában nem(38-40 hetesen a születéskor).Két hónapos korában kellett menni kontroll koponya ultrahangra, a gond az lett volna, ha még akkor is megvan, de nem volt!
Kérlek, próbáld nem halálra idegeskedni magad, mert az h 2 % h beteg lesz, minden terhes nőnek elmondható, hiszen ki lát bele teljesen a babákba, tetőtől talpig??Kiváló ultrahangos orvosom mondta párszor h akkor tették a nők várandósságát végképp tönkre mikor kifejlesztették ezeket a nagyon jól látó ultrahang gépeket.Olyan nincs h ne találjanak vmit, ha keresnek

Tudod :nincs egészséges ember, csak rosszul kivizsgált!"
A babád makk egészséges és kérlek írd is majd meg ha megszületik!!!

)
Kívánok Neked sok boldogságot és kitartást és h megtalálj egy olyan orvost, aki nem stresszel betegre
Szia!
Hogy alakult a dolog,ha benézel írd majd le

) Biztos minden a legnagyobb rendben!!!