Új privát üzeneted érkezett!

A májusi babáknál mostanság mutatkoznak a pozitív tesztek! Gyertek, izguljunk, várjunk együtt!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
 
 
 


Sziasztok,

csatlakozom!
Egy hete tudjuk, hogy úton van, várjuk, reméljük minden rendben lesz :)
nyuszu
Budapest XIV. kerület
 
 


Szia!
Már épp gondoltam, hogy indítani kellene a topicot :D
Mi egy hete teszteltünk pozitívat, egy hét késés után, úgy hogy erről a hónapról már én a részemről teljesen lemondtam, úgyhogy nagy meglepi volt :D

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 

 
 

@beu5:


Én is lemondtam, aztán 3 nap késés után csináltam egy tesztet, de csak azért, hogy megszabaduljak az utolsó terhességi teszttől....aztán néztünk nagyokat! :) :) :)
Nagyon nagy boldogság van!

Jövő hétfőn megyünk dokihoz!
nyuszu
Budapest XIV. kerület
 
 


nekem is az utolsó tesztem volt :D 
Három hete mikor hazaértünk a nyaralásból két éjszaka is rosszul lettem, de én nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget (szerintem ugyanis tök kizárt volt hogy sikerüljön) ráadásul a nagylány kezdte az ovit, gondoltam csak túlparáztam magam. De a párom gyanította, de mivel lehurrogtam nem is firtatta...na azóta ezt hallgatom :D

Nektek első baba lesz?
Dokihoz mi csak október elején megyünk, addig a gyerekeknek nem is mondjuk, bár a nagy ma is kerek perec megmondta, hogy ő szeretne még egy babát:)

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Igen, első lesz! 

Őszintén szólva azt gondoltam mi leszünk az a páros, akik hosszú hónapokig próbálkoznak, ahhoz képest abszolút meglepetés volt a 3. hónap :))

Én meg a tesztelés előtt mondtam a férjemnek, hogy ebben a hónapban sem jött össze, érzem, nemsokára megjön, kicsit szomorkodtunk is.
Aztán az lett a gyanús, hogy a melleim annyira de annyira fájnak, hogy ilyet még soha nem éreztem... 


nyuszu
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok!

Én is csatlakoznék. Szombaton volt egy hete, hogy pozitívat teszteltem. Csak halkan merek ujjongani, mivel augusztus elején volt egy vetélésem. Éreztem, hogy nekem nem fog megjönni a menzeszem, mivel egyből próbálkoztunk. Így is lett :D

Émelygés, mellfeszülés tarkítja a napjaimat, csodás páros 

Május 17 a dátumunk, második (vagyis harmadik..) baba :)

Kép

Kép
 


Szia Snowball, 


Reméljük minden rendben lesz! 

Nekem nincs émelygésem, ellenben viszont alhasi görcseim.
Nem durvák, inkább kellemetlen.
De vannak, és elég nyűgös tudok lenni nap végére. Olyan, mintha folyamatosan az első-második nap lenne, és annyira nem jó :(


nyuszu
Budapest XIV. kerület
 
 


Nekem napokkal tesztelés előtt voltak ilyen alhasi görcseim. Mikor már napok óta fájdogált, gondoltam már meg kellett volna jönnie ennyi kínlódás után. Aztán én is elhasználtam az utolsó tesztemet, ahogy itt mindenki eddig 

Kép

Kép
 


A görcsöket ma én is éreztem, de nem vészes..ráfogtam az időjárásra... :)
Hányinger az van...meg estére álomkor...ezt akkor élvezem, ha apa hazaér és én ledölhetek 10 percre..különben elég nyűgös leszek 

Snowball... a vetélés miatti aggodalmad megértem..sajnos nekem mindegyik baba előtt volt 1-1. De már azt mondom, mindennek oka van, de ha egy baba meg akar születni az meg is fog.
Az előző terheségem elég nehezen indult, mert akkor halt meg a nagymamám és valsz abból kifolyólag kezdtem barnázni, mert sem előtte és lekopogom eddig még most sincs ilyen. Azt nem mondom hogy 100% nyugodt vagyok...de korántsem olyan ideges, mint az előző babáknál.

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy írtatatok! Végre meg tudom osztani másokkal is az örömömet, illetve ti ugyanezt érzitek, mint én... mert hát még nagyon az elején járunk, még titkolózom.

Nálunk a hamadik baba lesz. Van egy 5 éves kislányunk, egy 2 éves kisfiunk. Nálam jelen van minden, van, hogy hányok, mindig émelygek, néha fájdogál az alhas tájéka, feszülek a mellek, de ennyi baj legyen! Én holnap megyek orvoshoz délután. A mi dátumunk május 19, ha minden igaz.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
 
 
 


Sziasztok!

Én is csatlakoznék! Már vagy két hete nézegetem, mikor indítja valaki a topikot!
08.13ai brutál pémet sikerült "elkapnunk". Jövő hétfőn készülök dokihoz. Reggeli hányás elkezdődött + extra érzékeny cicik.
Második babánk lesz, egy 3és fél éves lányunk van. Előző terhességemnél a 6.hónap végéig hánytam, így felkészültem...
a mi időpontunk május 6., de majd a doki megmondja.

Kép
 
 


sziasztok Kismamik :)

Bocs ,hogy így beleírok a topikba, Snowball nagyon örülök neked,Boeske mondta ,hogy utt találak
Gratulálok,hogy ilyen gyorsn sikerűlt Vigyázzatok magatokra,mindenkinek kellemes pocakosodást kívánok

Kép
nyunyi82
Békéscsaba
 
 


Sziasztok!

Azt hisezm én is csatlakozom. A mi napunk május 20-a lesz. Szinte tuti Élő bizonyíték vagyok, hogy ha egy baba jönni akar... Mi igyekeztünk mindenféle módon, de ez a baba úgy döntött, hogy fittyet hány a modern fogamzásgátlásra és be fogja bizonyítani, hogy igenis van energiánk 4 gyerekre Valójában mindig is 4-et szerettem volna, de a kicsi 1 éves kora körül nagyon meggondoltam magam. Pont amiatt, hogy 3 gyerkőc mellett sem unalmas az élet. Kicsit be vagyok tojva, mert sok "hogyan fogom..." kezdetű kérdésem van, de ezeket igyekszem elhessegetni. Elvégre nem véletlenül történtek így a dolgok

Nálam hőhullomzás és leginkáb rettttttenetes fogínygyulladás van

Kép
Kép
Kép
Kép
 
 


Szisztok!

Én is csatlakoznék, ha nem baj.  2.lombikom volt és 1 hete már pozitív lett a tesztem :)
Augusztus 30-án volt a petécském megtermékenyítése ICSI lombik módszerrel.  Az 5.héten járunk.
Csak jöv.héten hétfőn megyek UH-ra, akkor derül ki, hogy hány babám lett :)   (3 db embriót ültettek a pocimba)
 
 


Mindenkinek gratulálok!

hrenata, gratulálok az eddigi három gyermeketekhez és az újjabb kis jövevényhez! Nem semmi!

Snowball, drukkolok, biztos, hogy minden rendben lesz, de megértem az aggodalmad.

Pipus75, aztán ha jössz és közlöd, hogy mind3 :)!!!


Voltam ma nőgyógyásznál, megmutatta az orvos, hogy ő az ott :), belőle lesz :), papírom van róla - a terhesség bizonyított. 2 hét múlva kell mennem, akkor jönnek a részletek. Addig mindenképpen titkolózom tovább. A férjem természetesen tudja, de ő külföldön dolgozik, majd október végén jön haza. Én igazából az a típus vagyok, aki addig nem kürtöli világgá, amíg nem tudom, hogy minden oké, de van úgy, hogy az élet másképp tesz. ( Attól tartok -talán ez hülye kifejezés, mert persze nem gond- hogy túl hamar látszik majd. A fiamnál is így volt, nem akartam még elárulni, de a testem árulkodott... )

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
 
 
 


Snowball
Nekem 9 éve volt egy vetélésem, de minden babavárásnál kering az agyamban Hajrá kistesó! Nagyon szorítok!


Pipus
Vááááá, nem is tudom mit kívánjak...1 babát, kettőt, vagy hármat? :) De álljon itt egy pozitív példa! Bnőmnek 3 lombikból 3 gyerkőce született! Azaz, mindig sikerült is nekik elsőre és mindig egy baba A 15 hónapos pedig "fagyibaba", azaz a második lombiknál lefagyasztott megtermékenyített petesejtből született.

1baba
Három Neked is lesz nemsokára

Én nem nagyon szeretem a titkolózást, de mégis szoktam. Amíg nem láttam uh-n a babát, addig csak a férjem és 3 ember, akik nagyon fontosak nekem. Szülőknek is később szoktuk elmondani. Nem tervezek magándokihoz járni, már a kicsinél sem jártam. Így aztán jóóó egy hónapra kaptam időpontot a nőgyógyhoz. Először novemberre akart adni a kisasszony, de beleröhögtem a telefonba, hogy addigra meg is szülök Így lett október 14-e...szeptember 10-én. Éljen az Eü.

Kép
Kép
Kép
Kép
 
 


Huu mennyien lettunk:) es pont most rosszalkodik a netunk....
Hat a vicces az hogy a baratok minden babat elobb tudnak mint a szulok. Mig en csak ovatosan mondogatom apa kapasbol szetkurtoli :) A szulok csak az uh utann jonnek nem tudom miert vagyis tudom...
Egy kis felsz, meg aztan jonnek a keretlen megjegyzesek.. a baratok meg egyszeruen csak orulnek.

Mi is 3 gyerkocot terveztunk... hat kivancsi leszek mert az alando hanyinger mellett most nagyon ki vagyok ket gyerel mellett is.

Na nagylany fent ihley elsallt...

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!

De szuper, szép számban vagyunk itt :)

Én egyre idegesebben várom a hétfőt.  Eddig éreztem a pocakomban a szemérem dombom felett egy feszítő érzést, ott volt egész nap, de a mai napon már nem érzem. HIányzik az érzés.
Remélem, hogy még ott van(nak) a baba(k)!

Legyen már hétfő!!!!!!!!

Még én sem mondtam meg a családnak, majd  ha már látom a szívét pulzálni a monitoron :)

Nagyon izgalmas :)    8 évet küzdöttünk érte :)
 
 


Mi kettőt terveztünk annak idején, amikor még egy sem volt :). Aztán amikor először várandós lettem, született egy gyönyörű kislányunk. Ő egyből egy, tehát első alkalommal sikerült. Másodjára már nehezebben jött össze, kisfiunkra bizony 17 hónapot vártunk. Aztán amikor megszületett és együtt voltunk így négyen, azonnal tudtuk, hogy ha megtehetjük, akkor még egy harmadik gyermeket is szeretnénk. Most nyáron sokat beszéltünk róla, mit/hogyan, és döntöttünk. Igazából egyből sikerült :).

Igen, tényleg így van, hogy a barátok felhőtlenül tudnak örülni, legalábbis általában, de a család lehet, hogy már aggodalmaskodik, jönnek a kéretlen kérdések és megjegyzések, minek még egy, miből fogod felnevelni, hogyan gondoltátok...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
 
 
 


@pipus75:


Biztos, hogy minden rendben lesz. Megértem az izgatottságodat, de ne izguld túl magad, nyugodj meg! De tényleg! 8 év nagyon sok idő, de milyen szép dolog, hogy kitartottatok egymás mellett és lám...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
 
 
 


Nekem is van már két nagy gyerekem előző házasságból. 18 éves a fiam és 12 a lányom.  Ők azonnal, legelső alkalommal összejöttek.

A mostani párommal 8 évig küzdöttünk, sajnos időközben kiderült, hogy a petesejtem és a spermiumok taszítják egymást, ezért lehetett csak ICSI lombikkal a megtermékenyítés.

Most nagyon izgulunk :)
 
 


Ez volt a 99. próbálkozós hónapunk :)   És végre meglett az első pozitív tesztünk :)
 
 


Mi eredetileg egy gyereket terveztünk, aztán mikor meglett az egy, akkor terveztünk mégegyet és így tovább :D De mostmár nincs tovább ;) Párosával szép az élet és 6-an már igazán párban leszünk

A férjem 5 másik pasival dolgozik együtt. Már a harmadiknál is elkerekedett a kollegák szeme, hogy miből fogjuk őket felnevelni???????? Most szerintem sokkot fognak kapni :D Nekünk igen más az értékrendünk, nem igazodik ehhez a világhoz amiben élünk.
Anyum egy hétig nem tért magához, mikor megmondtuk a 3. unokát. Nagyon rossz érzés volt. Mintha nem is azt mondtam volna, hogy terhes vagyok, hanem valami rémes betegségem lenne Most egyszerűen kerülöm. Utálok hazudni, de még nem mondanám el. Legszívesebben egyáltalán nem mondanám el, dehát azt ugye nem lehet A nagyoknak is később kell elújságolni, mert az egyik most kezdte a sulit, a másik új csoportban van az oviban. Ennyi újdonság bőven elég így hirtelen...Pedig örülni fognak, csakhát már tudják a negatív oldalát is...A fiam nagyon várta a legkisebbet, de azért látszott, hogy ő már tudja mivel jár együtt egy kisbaba.

Pipus
Nagyon szorítok! Tényleg! Nekem is alig van tünetem, ahhoz képest, amikor mg csak tudtam, mert éreztem, de a teszt is negatív volt :) Jönnek mennek a hormonok, tünetek. Nagyon nehéz lehet kivárni azt a fránya hétfőt....

Kép
Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Én is csatlakozom, ma vagyok 6 hetes. Egy hete teszteltem pozitívat. Jövő héten megyek dokihoz. 


http://www.csaladinet.hu/tickers/8243.jpg

ktkata
Attala
 
 ktkata
Attala
 
  
 


Hogyan kell azt csinálni, hogy minden hozzászólásomnál látszódjon a vonalzóm?
 
 


A lap tetején van olyan, hogy Felhasználói vezérlőpult. Azon belül találod a Profil fület és ott az "aláírás" rovatba kell beillesztened a kódot, amit a Családinet ad BBCode-ot.

Kép
Kép
Kép
Kép
 
 


Köszi :)

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


Hurrá, sikerült :)


Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


Kismamaruhák kimosva, kivasalva, előkészítve!
 
 
 


De jó Neked :)   Képzeld, nekem semmim sincs :(   Keresnem kell egy jó kis üzletet, mert már szorít a nadrágom :(

Sajnos már babaruháink sincsenek, mert mind elosztogattuk.

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


Voltál dokinál????  MIt látott? Mesélj kérlek!!!!

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


Sziasztok!
Újként Én is csatlakoznék, ha nem baj :)
Én tegnap teszteltem pozitívat, ma ismét mert nem akartam elhinni, de most is ott volt a második csík.
Ez a harmadik terhességem, sajnos az előző kettő 6 hetesen elment, most is épp 5-6 hét fordulóján vagyok, ergo megy a cidri rendesen 
Ha a számítások stimmelnek és odafent is így akarják, akkor május 22 körül érkezik az Aprótalpú :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
 


Üdv dyna! Én is úgy számolgatom, hogy május 23-án szülök :)
 
 


@pipus75: "De jó Neked    Képzeld, nekem semmim sincs    Keresnem kell egy jó kis üzletet, mert már szorít a nadrágom Sajnos már babaruháink sincsenek, mert mind elosztogattuk."


Első terhességemnél én nem is vettem kismamaruhákat, de, egy nadrágom volt, meg leggings-eket hordtam, a felsők nyúlottak a hasammal :). Aztán másodjára már mindent beleadtam , úgy voltam vele, hogy több nem lesz, szeretném minden percét kiélvezni, megmutatni, láttatni... A brendon honlapját, ha megnézed, most a felsők elég jó áron vannak, én azokat nagyon szeretem, nagyon kényelmesek és szépek is. Még a h&m mama nagy kedvencem. Persze mindenkinek más gondolom...

A ruhákkal én úgy vagyok, hogy babaruháim vannak igazából, azokat nagyjából megtartottam, úgy a 68-as méretig. Mondjuk több a fiús, mint a lányos, de majd meglátjuk, hogy harmadjára milyen nemű babával bővül a családunk. Igazán mindegy. Nekem mindkét babám normál súllyal született, de óriásiak lettek, kis dagi babák voltak, szóval végigsiklottak ezeken a kis méreteken, a ruhák szinte újak maradtak, fiam még most is masszív alkat, a lányom kis piszkafa. Én elég vásárlós vagyok . Játékot nem kell vennem, az biztos, azokat eltettem szépen.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
 
 
 


@pipus75: "Voltál dokinál????  MIt látott? Mesélj kérlek!!!!"Ha ez a kérdés nekem szólt :):

Igen, voltam tegnap orvosnál. Az oka, amiért ilyen korán elmentem, hogy két éve nem voltam , így citológiáról sincsen papírom, az meg ugye kell. Gondoltam, csinálja meg gyorsan, legyek túl rajta minél előbb. Aztán hüvelyi uh-t csinált, meg is mutatta a képernyőn a petezsákot . Szóval két hét múlva megyek újra, akkor már normál uh lesz és a szívhang is látható-hallható lesz. ( Én nem vagyok paramami, igyekszem pozitívan hozzáállni mindenhez. )

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
 
 
 


@dyna1982Szia! Nagyon drukkolok! De ne izguld ám túl magad, próbálj pozitívan hozzáállni és minden rendben lesz!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
 
 
 


@1baba2baba3baba:

Próbálok lazítani, és pozitívan hozzáállni, de sajna az előzmények tükrében nem olyan egyszerű :(
De ahogy Apuka mondta, ha jönni akar úgyis jönni fog :) 


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
 


Sziasztok!
Én is csatlakoznék :D Májusra úgy néz ki mi 6-an leszünk:) Van már 3 fiam. Hétfőn megyek dokihoz,aztán kiderül.

Lilypie First Birthday tickers
 
 


Sziasztok Csajok!
Halkan szeretnék ide beköszönni. Már tagja voltam a márciusi babavárók topiknak, de sajnos az a babóca nem maradt meg.
Viszont most sokkal jobban indultak a dolgok, most minden rendben lesz.
Ma vagyok menzesz szerint 7+3 napos, de mivel később volt az ovum, 7+1 szerint számolok.
Ma voltunk UH-n a párommal, és el nem tudom mondani, hogy milyen remek élmény volt, vert a kis szikhólyag, ki lett hangosítva a szívdobogás, elmondhatatlan. Tökéletesen megfelel 7 hetesnek, CRL 9 mm volt. Egyelőre azt a becenevet neki, hogy Briós. Embriós :) Nagy az öröm. Párom nagyon meg volt hatódva. Ő lesz az első gyerkőcünk.
Az előző terhességemet, ami sajnos korán elment elmondtam még rögtön Anyunak. Rettenetes volt a rossz hírt közölni vele, úgyhogy akkor úgy döntöttem, hogy nem fogom megint ideje korán elmondani. Szeretnénk még pár hetet várni. 3 hét múlva kell mennem UH-ra, ha akkor is minden rendben (márpedig úgy lesz!), akkor utána elmondjuk csak a szűk családnak.
Nagy az öröm, de azért még óvatos vagyok, lehet paramaminak hívni

Üdv
Kata

irkafirkata
Budapest
 
 


Vááá mennyien lettünk :)

tiea
Hurrá :D Nem egyedül leszek 4.babás

Eseménydús május végének nézünk elébe

Paramamik
Én is pozitívan, de azért hiszem, ha látom alapon akkor hiszem, ha látom :D Minden aggodalmat megértek és átérzek. Igen, a baba akkor jön, amikor itt az ideje, de ettől még nagyon fáj, amikor egy kisangyal beköszön, aztán az örömpercek után elillan

Ruhák. Nekem van jópár, csakhogy most dobtam le 14 kilót, ami :D , de ha a ruhatárra gondolok, akkor :( Nem tudom, hogy 4. gyerkőcnél miért reménykedem, de én azt kívánom magamnak, hogy ne látszódjon egy jóóóó darabig Végre fel tudom venni az összes szülések előtti gatyámat! Igyekszem is minden nacinak elég időt szentelni, amíg még elférek bennük ;) A pozitív teszt után felhagytam a fogyókúrával - nyilván - de azért nagyon figyelek. Az íngyulladás rendesen besegít, mert alig bírok enni Agyból eszem, mert még a gyomrom sem éhes, annyira fáj egész nap az ínyem! Vagy 8-10 nyílt seb van rajta +1 afta. Enni és inni is gyötrelem. Mondjuk a szám egész nap gyötrelem. Nem is tudom mit kéne még...4x mosok fogat egy nap paradontaxszal és szódabikarbónával felváltva. Öblögetek gingisollal vagy szódabikarbónás vízzel. A lehető legpuhább fogkefét sikerült ma beszereznem, de -kemény csaj vagyok - nehezen bírom ki sírás nélkül a fogmosást Szóval ha valakinek van korszakalkotó ötlete, akkor KÖSZIIIIIIIIIIIIII

Kép
Kép
Kép
Kép
 
 


Ja egyébként az én dátumom elvileg május 6. Szóval akár még április vége is lehet belőle:)
Hrenata, fogselymet használsz? Az elején rossz (főleg ilyen állapotban), de kiszedi a bacikat, fogkövet az íny alól, és így segíthet a gyulladás csökkentésében.
Kitartás

Üdv
Kata

irkafirkata
Budapest
 
 


Kata
Nem, nem használok. Megpróbálom, biztos gyötrelmes lesz Köszi a tippet. Utálok bármilyen orvoshoz menni, de lehet, hogy a fogorvot a kiskönyv előtt meg fogom látogatni

Kép
Kép
Kép
Kép
 
 


De sokan lettünk, ez szuper csajok!!!!

Képzeljétek, most kicsit türelmetlenebb lettem a hétfői UH miatt. A másik lánnyal, akivel totál egy napon volt az embrió transzferünk lombiknál,  ma lett először pozitív a digitális Clear Blue tesztje és 1-2 eredményt írt ki.

Nekem már 3+  eredményt írt ki.   Lehet, hogy mind a 3 babám ott lesz hétfőn???????

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


Jó reggetl mindenkinek!
Hrenata, lehet téged Reninek hívni?
Amúgy még az jutott eszembe, nem tudom mikor voltál utoljára fogkőleszedésen, de az bizony erősen ajánlott. A fogkőben telepszenek meg a bacik, és az okozzák a gyulladást. És ez terhesen ugye még rosszabb.
Mindenképpen menj fogorvoshoz el, nehogy még jobban eldurvuljon a helyzet.

Pipus, még az is lehet, hogy ti többen vagytok. De egyébként a hcg nem emelkedik mindenkinél egyformán, és csupán a hcg szintből nem lehet következtetni ikrekre. Neked magasabb a hcg-d, örülj neki, mert az orovosok is azt szeretik. Láttam már extrém magas hcg-vel várandős nőt, aki végül egy babával volt terhes, és láttam teljesen normális tartományban lévő alacsony hcgvel ikreket. 
Én rengeteg külföldi topikot, fórumot olvasok, és valahogy ott sokkal több infó van, mint ami az itteni oldalakon. Gondolom azért mert sokkal több a felhasználó.

Amúgy persze tájékoztató jelleggel szokták azt mondani, ha ennyivel magasabb a hcg-d, akkor simán lehetnek ikrek :) bármi lehet.

Üdv
Kata

irkafirkata
Budapest
 
 


tiea, gratulálok neked is! Hülye gondolat tőlem, hogy kislányt szeretnétek? :)

irkafirkata, gratulálok, drukkolok, hidd el, minden rendben lesz!

hreni, kitartás, jobbulást! És gratula a fogyáshoz is!

Nálam egyelőre megszűnt a hányás, az émelygés továbbra is jelen van minden nap, de ehhez már hozzászoktam, a lányomnál a 20. hétig, a fiamnál végig émelyegtem. Az utazást sajnos alapba nem bírom, így olyankor mindig hányok.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
 
 
 


Hú, de sokan vagyunk! Én mensi alapján május 14-én babázok. 
Sajnos még én sem merem magam beleélni egyáltalán, mert 2011-ben volt két missed ab-om a 10 és a 12. héten. Megálltak a fejlődésben valamikor. Azóta kezelik a pajzsmirigyem, mert magas volt a tsh-m és most Utrogesztánt is használok.

hrenata: én aftára cserszömörcés szájvizet szoktam használni, nagyon jó. Szerintem a gyulladásra is jó lenne.

ktkata
Attala
 
 


Na, most megnézem sikerült-e beállítani az aláírást. Én is szerencsélenkedek kicsit. Számítástechnikai analfabéta vagyok sajnos.

ktkata
Attala
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó