Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Új vagyok az oldalon, és lenne egy kérdésem. Egy hete tudtam meg hogy kisbabám lesz, csináltam tesztet pozitív lett. Orvosnál még nem voltam, mert mindenki azt mondta még korai. 2 napja viszont együtt voltunk a páromal, szex után picit fájt a hasam, reggelre pedig valami barnás váladékom volt. Nagyon kevés. Azóta is van de mint mondtam kevés. Holnap tervezem hogy elmegyek orvoshoz, de nagyon félek. Kell aggódnom?  azóta nem fáj már persze a hasam. Válaszokat előre is köszönöm.
alexandrya26
Debrecen
 
 


Üdv! Ez eléggé változó kimenetelű lehet. Ahol én olvastam a kérdés után, mindenhol megnyugtató válaszokat találtam, mivel  a magzat "csak" 6 hetes volt, azt mondták, pihenjek. Nem hatott.
 
 


Nem hatott? Ez mit jelent? Barátnőm azt mondta neki is volt, ez normális, szerinte nem kellene aggódnom. Akkor lenne baj ha görcsölnék is nem? Nekem ez egyébként szex után kezdődött.
alexandrya26
Debrecen
 
 

 
 

A hozzászólásomban ott van, hogy változó kimenetelá lehet. Vannak, akik véreznek, sőt, az egyik ismerősöm menstruált (!!), az első három hónapban, de nem vesztette el a babát, sokan, kihordják a babájukat barnázással is. Nos én pont nem hordtam ki.
 
 


Értem. SAjnálom 
alexandrya26
Debrecen
 
 


Kszi, remélem veletek minden rendben. Voltál dokinál?
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó