Új privát üzeneted érkezett!

Nos gondolom nem vagyok egyedül azzal, hogy rendszeres orrdugulással küzdök! Nem csak terhességem alatt van ez így, hanem úgy általában is. Most viszont a másállapot teljesen előhozta belőlem az állandó levegő utáni erőteljes vágyat! Ami viszont szerintem sok kismama gondja, hogy mit is használjunk a terhesség alatt? Olyan emberek tapasztalatait kérném, akik hasonló dolgokkal küzdöttek, küzdenek. Szeretném ha leírnátok mit mondott a nőgyógyászotok is. Én ugyanis soha nem voltam beteg, most pedig a várandósságom alatt kétszer is lebetegedtem, és használtam orrcseppet, mivel nem tudtam aludni, és nagyon kimerített a dolog....... szóval kénytelen voltam.... olyat használtam ami itthon volt, sajnos nem olvastam el a betegtájékoztatót vele kapcsolatban. Nem nagyon ajánlott szer terhesség alatt. Ezért kérném a segítségetek! Kösziköszi előre is!
 


Szia!

Elméletileg csak a sós, tengervizes engedélyezett, illetve korlátozott mennyiségben a Coldastop orrcsepp (A vitamin tartalma miatt nem szabad sokat használni.)
Gyakorlatilag én is használtam minden terhességem alatt alkalmaként Nasivint kisgyerekenek való higításban, és persze ritkán. Semmi bajuk nem lett tőle. Szóval én úgy vagyok vele, hogy persze lehetőleg el kell kerülni a használatát, először sós vízzel, inhalálással próbálkozni, de ha muszáj, akkor rosszabb napokig fuldokolni. 
De ez magánvélemény.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
 
 


Én is orrdugulással küzdöttem az első babámnál, főleg a terhesség vége felé és bevallom én használtam Rhinospray Plus-t, mert a tengervizes (Aquamaris) semmit nem ért, kb. mintha szenteltvizet spricceltem volna az orromba. A babámnak semmi baja nem lett az orrspray-től.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Second Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
 

 
 

Azt is mondták már nekem, hogy ezek helyileg hatnak, azt is, hogy a véráramba kerülnek. Volt aki azt mondta, ne aggódjak emiatt, viszont sok rosszat olvastam már. Illetve semmi olyat, hogy baj lett volna belőle, csupán hogy nem szabad... Nem tudom, ezen változtatni már nem tudok, szerintem nem én vagyok az egyetlen aki hazsnálta ezeket, a másik meg az, hogy rettenetesen beteg voltam. Szóval ez szóljon a mentségemre, nekem a sós oldatok csupán szenteltvizek :D
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó