Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! 10 hetesen terhesen az Ultrahangos vizsgalat szerint a magzatom 5 hetesnek felel meg.  Jovo heten kell visszamennem, hogy megnezzuk, fejlodott-e baba, ha nem, akkor meg kell szakitani. Valakinek volt hasonlo tapasztalata? Valami pozitivat tudtok mondani? Kegyetlen nehez ez a het a kovetkeo UH-ig, es reggelente sirassal ebredek, hogy ket honapig boldog voltam, es most ennek vege lesz...


Kedves Kismoszat!

Nem lehet, hogy tényleg csak 5 hetes a magzat, azaz 1 hónappal később fogant? Miből következtettél arra, hogy 10 hetes vagy?

Boeske
KépKépKépKép

Kép
 
 


Kedves kismoszat!

Biztos vagy a terhesség idejét illetően? Nekem is ezt mondta először a nőgyógyászom mivel a ciklusaim nagyon szeszélyesek voltak. Volt, hogy 50 napos, 30 napos stb.. ez miatt nem volt mérvadó az utolsó menzesz dátuma ( ugye innentől számítjuk a terhességet ) 
Én is nagyon megijedtem de hogyha neked is volt problémád a ciklusoddal vagy nem vagy biztos az utolsó menzeszt illetően akkor nincs okod az aggodalomra szerintem !

Lilypie Maternity tickers
 

 
 

Esetleg menj el egy másik uh-vizsgálatra, másik dokihoz...

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Second Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
 


Sziasztok!
Balya Boglárka vagyok, 4. éves dietetikus hallgató, és szeretném a segítségeteket kérni kérdőívem kitöltésében! A toxémiás anyukák/kismamák táplálkozási szokásait vizsgálom. Nagy segítség lenne, ha kitöltené az, akit érint/érintett ez a kór! Lehet várandós és anyuka is, a lényeg az információszerzés! Köszönöm :)

https://docs.google.com/forms/d/1A8nA-n ... w/viewform
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó