Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni Tőletek! 8 hetes kismama vagyok , viszont a spirálomat az orvosom nem tudta levenni, sajnos. Szeretnék találni olyan orvost, aki végzett már terhesgondozást így. Természetesen olyanok válaszát is várom, akik hordtak már ki babát spirállal. Nagyon aggódom, minden napomat megpecsételi, hogy a fejlődő magzatom mellett ott egy idegen tárgy.

Előre is köszönöm a válaszokat! Ancsa
ancsa800802
Gyömrő
 
 


@ancsa800802: "Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni Tőletek! 8 hetes kismama vagyok , viszont a spirálomat az orvosom nem tudta levenni, sajnos. Szeretnék találni olyan orvost, aki végzett már terhesgondozást így. Természetesen olyanok válaszát is várom, akik hordtak már ki babát spirállal. Nagyon aggódom, minden napomat megpecsételi, hogy a fejlődő magzatom mellett ott egy idegen tárgy.Előre is köszönöm a válaszokat! Ancsa"


Szia!Én is spirál mellett lettem terhes.Szerencsére már 4hetesen levette a dokim.Most 8 hetes kismama vagyok.De hallottam már olyanról,hogy valakinek nem tudták levenni és azzal eggyütt hordta ki a babát.Ezt neked kell a dokival megbeszélni.Bízz az orvosban,de persze Én is mikor megtudtam,hogy spirál mellett vagyok terhes kiakadtam,mert féltettem a babát.Még most is bennem van egy kis félelem.Üdv:AnitaLilypie Waiting to Adopt tickers
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó