Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Használtok, használtatok övterelőt autózáshoz a várandósságotok alatt? Ha igen, mi a véleményetek róla? Ha nem, miért nem? Van valaki, akinek van tapasztalata arról, hogy hogyan reagálnak az egyes övterelők hirtelen fékezésnél? Ki milyen típusú övterelőt használ?
 
 
 
 
 


Szia! Én jelenleg 25 hetes kismama vagyok, és mivel elég nagy a pocakom, már jópár héttel ezelőtt beszereztem egy BeSafe övterelőt, illetve kaptam is kölcsön egyet (ez is BeSafe, csak régebbi kiadás), mivel több kocsi is van a Családban. Én szeretem nagyon, mert nem kell a pocakomnál a kezemmel tartanom az övet, amit fékezéskor úgysem tudnék megfogni... Ezért mindig féltem előtte, amikor utaztunk... Ez olyan, amit csak nadrághoz lehet használni, a Brendonban vettem, olyan 12 ezer forint körül volt, ha jól emlékszem...
Hirtelen fékezéskor szerintem a lábadat rántja be, mivel a lábaidon keresztül terlei el a biztonsági övet, de túl nagy fékezés még szerencsére nem történt mióta kismama vagyok :)
Én szeretem, szerintem biztonságos is :) Nővéremnek is volt, sógornőmnek is, ők is meg voltak vele elégedve :)

Remélem, segítettem valamit :)

Kép
 


Szia!

Én a kislányomnál használtam már a 8. héttől!Eleinte nagyon kényelmetlen volt, de hamar meg lehet szokni!Sokkal kényelmesebb és biztonságosabb az utazás ezzel, mert nem áll fenn az a veszély, hogy a pocaknak baja lesz!Én a vaterán csináltattam anno, sima noname de soha semmi bajom nem volt vele!Nem foszlik a varrás, soha nem engedte el az övet és nem utolsó sorban csak 3-4000 ft volt!

Kriszta

Védőnő: 12.05.; 4D: 12.09., Nőgyógyász: 12.10.; 32. heti UH: 01.29.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie First Birthday tickers
 

 
 

Jah és lassan előkerül most a tesónál is! :)

Kriszta

Védőnő: 12.05.; 4D: 12.09., Nőgyógyász: 12.10.; 32. heti UH: 01.29.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie First Birthday tickers
 


Köszönöm az eddigi válaszokat, remélem, lesz még, aki megosztja a tapasztalatait velünk és a leendő kismamákkal is. Szerintetek tehát megbízható a két patent? Van valakinek tapasztalata arról, hogy hirtelen fékezésnél hogy viselkedik a Be Safe vagy a Touragoo övterelő? Ismer valaki más fajtát?
 
 
 
 
 


Szia! Nekem "saját gyártmányú" övterelőm van. Lemérték a méreteit,volt itthon alapanyagom és megvarrtam. Csak nem félkör alakú,hanem négyzet. 3 patentot ütottem bele éstők jól tart. Ha vezetek akkor is kényelmes, ha utas vagyok akkor méginkább, bár akkor reflexbőlmég a kezemmel is rásegítek (mindig fogom az övet a pocakomnál, ez még a kisfiammal lévő terhességnél maradt meg). Nekünk volt már nagyobb fékezésünk (egy őz kiugrott elénk), akkor utas voltam, tehátott volt a kezem, de a combom tetejére feszült rá az öv. Sofőrként még nem kellett nagyobbat fékeznem. Ha véletlenül nem teszem át egyik autóból a másikba, akkor eléggé feszengek a pocimon átmenő övtől. 30 hetes vagyok, igen termetes pocakkal.

Noé

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó