Új privát üzeneted érkezett!

Először is egy nagyi vagyok.A lányomnak,februárban volt két éves a kislánya, aki első lombikos próbálkozásból született, mivel mindkét petevezetéke el volt záródva.Azt mondták, Neki, hogy egy hasi műtéttel esetleg megoldható lenne, de ez sem biztos.Ezért inkább a lombikot választotta. A kislány még mindig szopizik.Amiért viszont aggódom, hogy egy hete azt közölte velünk, hogy spontán várandós lett.A terhességi tesz igazolta.Viszont mivel külföldön él, ott 12. hét előtt ezügyben egyáltalán nem foglalkoznak ezzel.Ő ettől függetlenül kérte a háziorvosát, hogy csináltasson egy vérképet és nézze meg a hcg szintet.Ekkor volt 5.+2 hetes, mivel tudta a fogantatás pontos idejét is!A leleten a hcg szint 32000 volt.Az orvos ennek ellenére sem reagált, csak azt mondta, hogy minden rendben.Ennek ellenére, valamelyik magyar fórumon írt egy nőgyógyásznak aki,csak annyit közölt Vele, hogy vagy ikrek, vagy üszögterhesség. Folyamatosan erős hányingere van, fel van puffadva a hasa, nagyon kívánós, renkívül fáradt és erőtlen.Nagyon aggódunk, nem tudjuk mit tegyen mert a 12. hétnél előbb nem foglalkoznak Vele.A vérvétel egy hete készült.Előre is köszönöm a válaszokat!

Bimbóné Benedek Marianna
pankanagyi
2347.Bugyi, Kossuth Lajos utca 62.
 
 


Melyik orszàgban èl a lánya?
Nem tudom hogy lehet az hogy nem vizsgàljàk meg, de ebben az esetben èn valamelyik este felkeresnèm a nőgyògyàszati ügyeletet azzal hogy terhes vagyok ès erős alhasi fàjdalmaum vannak. Vetèlès gyanùval biztosan meg kell hogy vizsgàljàk, mert elmèletben egy orvos nem utasithat el valakit akinek fàjdalmai vannak. Aztàn ha kiderül hogy a terhessèggel minden rendben akkor a doki majd biztos gyomorbàntalmakra fogja.

Lilypie Maternity tickers
zsani0227
Németország
 
 


Norvégiában él. Itt nem úgy van ,hogy elmegy a nőgyógyászhoz, mert nincs is! A háziorvos, aki a rákszűrést is csinálja.Épp reggel írta, hogy próbált újra időpontot kérni a háziorvoshoz (mert itt azt is csak úgy lehet), hát május végére kapott időpontot.Itt ebben a városban (19.000 lakosú) nincs kórház A legközelebbi 250 km-re van.Itt van egy szülőotthon, ahol csak bábák vannak,nincs uh, nincs orvos, ha komplikáció lép fel helikopterrel viszik Őket ha megengedi az időjárás!Ez az ország északi része, ahol a városok közt inkább repülővel közlekednek.Szóval hiába panaszkodunk az itthoni egészségügyre,az ottanihoz képest mi a csúcson vagyunk szaktudásban is!Igazán arra lettem volna kíváncsi, hogy valaki aki hasonló cipőben járt már, mármint a hcg érték miatt, hátha kaptam volna pár megnyugtató választ.Tudom, a vizsgálat lenne a megoldás, nem jós senki, csak nagyon nehéz így a távolból Benne is a lelket tartani, amikor én is szörnyű napokat élek át!

Bimbóné Benedek Marianna
pankanagyi
2347.Bugyi, Kossuth Lajos utca 62.
 
 

 
 

Szia Pankanagyi! Kiderült már, hogy mi okozta a magas HCG szintet? Remélem boldog ikred kismami a lányod!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó