Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, milyen karácsonykor szülni? Hogyan kezelik a kismamákat a szülészeteken, illetve mire számíthatok a csecsemősök részéről? Valakinek van esetleg tapasztalata?
Nálunk második baba lesz és dec.25-re vagyok kiírva. 
Az elsőnél sajnos elég rossz napjaink voltak az elején. Legfőképp a csecsemős nővérek miatt. És most a dokim nem is jön be szüleszteni, lévén hogy karácsony és neki is családja van. @char 
Szóval van bennem némi pánik a dolog miatt.
Előre is köszi.
 


En nem szulok ugyan karácsonykor (2hete született a fiam),de a dokinak akkor nem is fizetsz,ugye? Mert pont azt fizetjük meg,hogy készenlétben all a szülésznő idejére.
Amúgy simán lehet, hogy nem karácsonykor szülsz. Hanem mondjuk szilveszterkor. ;-)

 
 


Szülésznő=szules

 
 

 
 

Érdekes a dokid, hogy előre megmondja, hogy Karácsonykor Ő nincsen.... A szülész-nőgyógyász hivatás az 0-24 óra nem? Folyamatosan születnek a babák.
Szerintem hagyd ott ezt a dokit! Nem egy szimpatikus hozzáállás....

Én dec. 31-re voltam kiírva, és január 6-án szültem. Szóval a kiírás nem szentírás...
Lehet, hogy már Szenteste simán otthon lesztek...

Amúgy nem hinném, hogy a személyzet másképp viselkedne Karácsonykor...
Talán csak még ünnepibb a hangulat...

picibaba.hu vonalzó
akisz
Bp
 
 


Szia!

A kislanyom december 23-an született, januar 1-re voltam kiirva. A dokim egy szoval sem mondta, hogy nem jön be,sőt. 25-en este bejött megnezni minket, pedig nem volt beosztva. En Budapesten a Bajcsyban szültem 2014-ben, ket csecsemőst leszamitva mindenki normalis volt.

Lilypie First Birthday tickers
rokatunde
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok!

Én december 19-re vagy kiírva. rokatunde én is a Bajcsyban fogok szülni, Kardos az orvosom, de még nem esett szó róla, hogy elvállal-e ebben az időpontban. Te melyik orvosnál szültél?

@rokatunde:


Lilypie Pregnancy tickers
amur26
Budapest XVII. kerület
 
 


@amur26:
Szia amur!

Én Dr. Mosonyi Péternél szültem. :) Boldog babavarast nektek!

Lilypie First Birthday tickers
rokatunde
Budapest X. kerület
 
 


@rokatunde:


Köszönöm szépen! :)

Lilypie Pregnancy tickers
amur26
Budapest XVII. kerület
 
 


Sziasztok!

@timike1985

Én is dec. 25-re vagyok kiírva az első babánkkal. Hol laksz? Melyik kórházban szeretnél szülni?

Mi Bp-en, a XI. ker.ben lakunk, és a Szent Imre Kórház számunkra a legkézenfekvőbb.

Az én doktornőm (magán) - véleményen szerint szimpatikus és kedves -, miután megkérdeztem, hogy bár tudom, hogy addig még van néhány hónap, de a szülést vállalja-e, hogy Karácsonyra fog esni előreláthatólag, azt mondta, hogy vidéken szokták tölteni a családdal az ünnepeket. => nem.
Azért el nem keseredtem, megkérdeztem, hogy milyen a kórház, és milyenek az ottani szülész-nőgyógyászok? (A dr.nőm is ott dolgozik külsősként.) Azt mondta, hogy jó orvosok vannak. Utána olvastam a neten (fórum, blog), és többnyire pozitív (1-2 negatívum volt azért persze) visszacsatolások érkeztek az ott szült kismamáktól.

Karácsonyi szülési történetet is olvastam, elvileg meghittebb a hangulat a kórházban (fények, díszek), az emberek is kedvesebbek. Jó, persze nem mindenki, mert mindig vannak negatív vagy energia vámpír személyek, de én azért optimista próbálok maradni, hogy a "kis öröm csomagunk" tényleg meghitt és kellemes közegben jöhet a világra.

Ui.: Bocsi, hogy semmi saját tapasztalatot, konkrétumot nem tudtam írni. 
Lilypie Pregnancy tickers
 


Sziasztok! Én december 23-ra vagyok kiírva, Nagykanizsán élek. Nagyon rendes orvosom van, és nem mondta, hogy gond lenne neki, hogy karácsonyi baba. Sőt, rajtam kívül van neki még 3 erre az időpontra. Két gyermekes családapa, igaz már középiskolás gyerekekkel. Mesélte, hogy volt, hogy épp a fát akarta befaragni a tartóba, amikor szüléshez hívták. Nem volt probléma belőle, úgyhogy én bizakodom.

Amikor terveztük a babát szóba jött, hogyha sikerül, akkor karácsonyi bébi lesz. Nem gondoltuk, hogy elsőre be is jön, de nagyon örülünk neki, szebb ajándékot el sem tudnék képzelni. Amúgy első baba lesz.

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó