Új privát üzeneted érkezett!

Várok mindenkit szeretettel akinek várhatóan májusban jön a baba! 
 
 


Szia! Csináltam már egy ilyen topicot, fel is vettelek :)


Szia! Még csak egy halovány csíkkal, de bejelentkeznék 
 
 

 
 

Hahoo! Szeretnék én is bejelntkezni, bár még csak tesztekkel tudom (de abból jó sokkal :P) bizonyítani a várandósságom. :)
 
 


Sziasztok! Nálunk is májusban érkezik a baba! Vigyor
 


Sziasztok! Én is még csak a tesztekre tudok támaszkodni...de  hozzánk is várhatóan májusban érkezik Első leendő anyuka vagyok, kissé tapasztalatlan, a segítségeteket szeretném kérni, hogy szerintetek mikor menjek el először a nőgyógyászhoz? Számításaink szerint 5 hetesek vagyunk...


Sziasztok! :) Én is csatlakoznék a pozitiv tesztesek táborához!  
 
 


Sziasztok! Én is belépnék szívesen, még csak pozitív teszttel igaz...:)

 
 


Szia! Van egy ugyanilyen nevű zárt csoport is. Jelentkezz át inkább oda, ott többen vagyunk! :-)

Lilypie First Birthday tickers
 


Sziasztok,

Istenhegyi Klinikán van lehetőség ingyenes (egyébként 34 000 Ft-ba kerül náluk) 12. heti genetikai vizsgálatra, itt lehet jelentkezni, ha valaki esetleg pont beleesik...Itt lehet jelentkezni:

http://gendiagnosztika.hu/onkentes-kism ... ralasahoz/ 

Én utolsó menszesz alapján befértem volna, de a CRL szerint már nagy lesz akkor nekik a babám, hogy a különböző méreteket bemutassák rajtam, így sajnos nem tudok elmenni.
Nagyon gyorsan visszajeleznek, én tegnap este regisztráltam, és ma de. már hívtak.

Szép napot mindenkinek!
zsuzsu32
Budakalász
 
 


@tunde00:


Sziasztok! Nekem is május közepére várható a baba,de addig ugye még hosszú az út..Elég sok kérdésem lenne,mert sok mindent tapasztalok,de hát biztosan természetes..
 


@holdfeny86:


Gyere a zàrt csoportba ugyanilyen nèven


Sziasztok! Van itt valaki? Ugy látom egy ideje nem erkezett üzenet.
 


Sziasztok! Szeretnék én is csatlakozni a zárt csoporthoz. :) Május végére várom első babám. :) Ma regisztráltam, és még nem igazán találom fel magam a keresővel. :)

krisztina1490
Szeged
 
 


@krisztina1490:


A zârtba kell jelentkezni


@kismama5:
A zártba gyere!


Sziasztok,

Férfiként tudom, nem sokan regisztrálnak egy iylen fórumba, de én azért tettem meg, mert érdekel a terhesség és mindent tudni szeretnék róla. Igaz, hogy vonzónak is találom a kismamákat és tetszik a nagy pocakjuk, de meg korábban sokat olvastam is a témában, de az igazság az, hogy nagyon szeretnék erről terhes anyákkal is beszélgetni. Sajnos az ismerettségi körömben jelenleg nincsen várandós anyuka, meg nagyon velük sem tudnék erről beszélgetni, de én nagyon szeretném, ha végre teljesülne a vágyam, hogy befogad engem egy ilyen társaság és tudok velük a témáról beszélgetni, tudok ismerkedni, barátkozni, meg találkozni is. Nagyon szeretnék már egy terhes anyával találkozni és beszélgetni, meg nagyon szeretném simogatni a pocakját. Bízom benne, hogy befogadtok és része lehetek a társaságotoknak. Rendes ember vagyok, nincsen semmilyen negatív gondolatom, úgyhogy remélem, hogy sikerül megnyernem a bizalmatokat és nem fogtok töröltetni!


Üdv,


Matyi


Péter Mateusz
 


@matyi355:
Ne haragudj, de nem veszünk be a zárt csoportba. Ez beteges egy kicsit...

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó