Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Várok mindenkit szeretettel, aki 2017 júniusára várja a babáját, hogy megosszuk egymással a babavárás örömeit!
mano86
Budapest
 
 


Szio. Jövök én is :lol: Bár a másik aktívabb sztem
andreacsilla
Sárvár
 
 


Szia itt is! :) igen, a másik aktívabb, hát majd meglátjuk hogy csatlakozik-e még valaki. Anno kisfiamnál ilyen havi fórumban beszélgettünk, kb minden nap szült valaki, így folyamatosan ment az izgulás, drukkolás. És szülès után is aktív maradt a fórum, sőt azóta az 1. Es 2. Szülinapjukat is megünnepeltük közösen. Innen jött az ötlet, hogy megint jó lenne egy ilyen fórum. De majd meglátjuk, hogy csatlakozik-e még valaki. :)

Kép
mano86
Budapest
 
 

 
 

Sziasztok! Csatlakozom én is! :) Mivel nálam első babáról van szó, még ismerkedek az érzéssel és tennivalókkal, úgyhogy örülök hogy van egy ilyen fórum ahol a kismamák megosztanak egymással mindenféle tapasztalatot  Ti hogy vagytok? :)
norike
Budapest
 
 


Sziasztok! Csatkakoznék én is :-)
Bár a májusi csoportban is benne vagyok,attól függetlenül,hogy júniusra vagyok kiírva. Jó lenne olyanokkal beszélni, akiktől nem vagyok több héttel elmaradva. :lol:
 
 


Sziasztok! En is szivesen csatlakoznek. Elso babamat varom junius kozepere. Kislegeny, ezt mar lehet tudni:-)
tigrissy
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok! 
Csatlakoznék én is, Debrecenből. :) Első babánkat június közepére várjuk, pontosabban 17-re vagyok jósolva. :) A nemét egyelőre nem tudjuk, a 12. héten nagyon protokollárisak voltak, nem mondtak semmit. Nekem igazából semmi tünetem nem volt/nincs a mellfeszülésen és hangulatváltozáson, fáradtságon kívül. Január közepén megyünk a 18. heti vizsgálatra, várjuk nagyon. :)
 
 


Ah en pont ma jelentkeztem be a genetikaira, azt mondtak inkabb a 19.heten szeretik a dokik nezni ugyh 17ere kaptam idopontot, de az meg keeeeet heeeet. :shock: :-)
tigrissy
Budapest IV. kerület
 
 


@tigrissy:


A genetikai vizsgálat kötelező?
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó