Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok, olyan mamiknak nyitottam meg a ropikot, akik újra bbabát várnak, hosszú kihagyás után! Nekem a kisebbik gyemekem 11 éves lesz mre jön a tesó! Izgalmas a dolog!  :)
 
 


Elnézpést az elütésekért, nem hagyta javítani a rendszer...
 
 


Szia!

Én még ugyan nem vagyok várandós, vagyis remélem igen, de még 1,5 hét van a menzesz kimaradásig. Szóval már tervezzük a babát, a legkisebb gyermekem 9 éves lesz, a nagyobbik 11. Szóval nálunk is lesz bőven korkülönbség :)

Tünde
 

 
 

Szia Tünde, drukkolok Neked. Jelen pillanatban én úgy állok, hogy voltam dokinál és elvileg 8-9 hetes baba helyett, egy 6 hetes petezsákom van. Elvileg úgy lettem terhes, hogy már menstruálnom kellett volna!
 
 


Oh! :))) Az igen!Tök jó!
Mi egy nappal a peteérés előtt meg a napján is bevetettük magunkat. Meg utána is egy nappal. Remélem összejön :) ha nem akkor majd legközelebb.
És éreztél valamit a menzesz környékén? Olyan rég voltam terhes, hogy már nem is emlékszem anno éreztem e valamit.
 


Szia Tünde, én csak vártam, hogy menstruáljak, kicsit éreztem is a hasam, de fura volt, hogy nem jött meg. Elsőnek persze hormonzavarosnak gondoltam magamat... Most kicsit fura, hogy nem is akkor estem teherbe amikor kellett volna, és jó lenne ha lenne szívhang is hétfőn, dehát sokszor nem úgy vannak a dolgok ahogyan gondoljuk! Amúgy anno fórumoztam sokat terhesen és anyukaként is, és sokaknak a 3 naponta szex jött be nagyon a gyerektervezéskor! Azért drukkolok!:)
 
 


Köszi, hogy megosztottad ezt velem :D
Hát majd kiderül. Veletek biztos minden oké lesz. Nekem meg remélem nem jön meg :)
Hol laksz?
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó