Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Kismamák!


Osztrosics Petra vagyok, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar végzős gyógytornász szakos hallgatója. Szakdolgozati kutatásom célja felmérni kismamák egyensúlyát, gerincük görbületeinek változását és az ezzel összefüggésbe hozható derékfájdalmak gyakoriságát.

A díjmentes mérésekhez II. trimeszterben lévő kismamákat keresek!


A gerinc mérését sugárzásmentes eszközzel, a BackScan segítségével végzem, ami egy 3D képet ad a gerincről. Ennek segítségével könnyen felállítható a gerincnek megfelelő egyedi kezelés, gyógytorna vagy edzés, melyekkel javítható a gerinc funkcionális állapota.

Az egyensúlyt egy leginkább futópadhoz hasonlító berendezésen végzett járásvizsgálat során vizsgálom, emellett elemezhetők az alsó végtag biomechanikai paraméterei, mint például talpnyomás, lépéshossz, lépés szélesség állás, illetve járás közben. Ezek alapján megmondható, hogy a mozgás mennyire harmonikus, szimmetrikus.

A vizsgálatok eredményeit igény esetén továbbítom, így a nyert értékek alapján személyre szabott edzés-, illetve kezelési terv dolgozható ki megfelelő szakember segítségével a minél eredményesebb fejlődés érdekében.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, további részletekért az osztrosicspetra@gmail.com e-mail címen tudja felvenni velem a kapcsolatot.
osztrosicspetra
Budapest XIV. kerület
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó