Új privát üzeneted érkezett!

Az uterus sagitális átmérője 38 mm-es, benne az endometrium 10 mm-es. Mko.az életkornak megfelelő nagyságú és szerkezetü ovariumok Terhességre utaló jel az uterusban és a környezetében nem. látható. ougiasban folyadék nincs.


Pozitívat teszteltem igaz halvány .De junius 14. Én kellet volna megjönnie.


Lehet később fogant és még nem látni.
Nekem 13-án kellett volna megjönnie, teszteltem 2 erős pozitívat, de még nem megyek orvoshoz pont emiatt, hogy ha nem lát semmit ne legyek ideges.

 
 

Sziasztok.

Szeretném megosztani veletek a történetemet hátha valaki hasonló cipöben jár és esetleg tudna nekem segíteni.

Decemberben hagytam abba a fogamzásgátlót.
A férjemmel elmentünk dokihoz kivizsgálásra, mondtuk, hogy babát tervezünk.
Mindkettőnknél mindent rendben találtak.
Márciusban ultrahang vizsgálaton voltam, hogy megvizsgáljuk a peteérésem rendben van e. Időben volt peteérésem, a ciklusom mindig rendben volt. A doki azt mondta itt az idő, próbálkozni kell. Össze kell jönnie. Haza mentünk és neki is láttunk a babagyártásnak. :)
Következő hónapban 2 napot késett, vettem egy tesztet. Negativ lett majd pár óra múlva meg is jött :(
Nyilván annyira szerettem volna a picit, hogy amiatt késett.
Azóta is próbálkozunk. Ovulációkor mindig együtt vagyunk. És igyekszünk 48 óránként együtt lenni.
Sajnos eddig még nem jött össze :(
Ma 3. napja késik. Teszt negatív.
Azt hozzá kell tennem, hogy alapjáraton stresszes ember vagyok és nagyon emocionális. (Ezen nem tudok változtatni ilyen a természetem)
A környezetemben mindenki azt mondja ne görcsöljek rá és akkor jönni fog.
Én úgy érzem nem görcsölök rá, szimplán csak nagyon szeretnék egy pici babát.

Van esetleg valami jó tanács mit csinálhatnék másképp? Vagy mi az amit rosszul csinálok.

Előre is köszönöm a válaszokat és sikeres babatervezést kívánok mindenkinek


Sziasztok adjatok ötletet most leszek 26 éves eddig mindig a menzeszem óramű pontos volt 25-26 napra jött meg, egyértelmű jelekkel görcsölés, idegesség, mellfájás, pattanások stb.. de most a 31.-ik napnál járok és semmi. Semmi arra utaló jel, semmi. Tegnap délután elvégeztem egy vizeletsugaras tesztet ami negatív lett. Ezt megismételtem ma reggel
Első vizeletből, szintén negatív. A párommal csak megszakításosan védekezünk immár 8 éve eddig nem történt hasonló eset. De mondjuk nem bánnám ha jönne egy pici Azt mondjuk nemtudom pontosan mikor voltunk együtt így nem is tudom hogy kellene számoljak hasonló adatokkal járt már így valaki?
 


@kittya25:
Azt még hozzáteszem hogy a hónapban fáradékonyabb volt mint átlagosan, ez csak most tudatosult bennem így utólag bár lehet ezt is csak hozzáképzelem..
 


Sziasztok!

Màr nagyon régóta vezetek menzesz naptàrat, és e szerint aug. 7-én történt az ovulàció. Aug. 2-àn voltunk együtt védekezés nélkül a pàrommal. 2-3 napja kezdődött, hogy a mellbimbóim nagyon érzékenyek lettek, és rengetegszer megkeményedik. A hasam feszül, és pici szúràsokat érzek néha. Volt, hogy görcsöltem, 3-4 nappal még a mellérzékenység előtt. Ilyen még soha nem fordult elő, a menzesz előtt is maximum néha görcsöl a hasam, szóval mindig megúsztam egyéb tünetek nélkül. Teszteltem màr egyet, az negatìv lett. Kicsit korai volt tudom, de mikortól mutat biztosat? A menzeszem 8 nap múlva jönne meg. Lehetséges, hogy baba, vagy inkàbb csak pms? A menzeszem amúgy mindig pontos, soha nem maradt ki, úgyhogy jobb ha megvàrom az idejét?
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó