Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Várok mindekit szeretettel, aki áprilisban fog szülni.:)
 


Szia Noncsi!
Kezdődik a visszaszámlálás 

Csatlakozok az áprilisban szülők táborához 


 


Sziasztok! Én is csatlakozom a csapathoz, a mi babánk április végén érkezik elméletileg! Hallottátok már a szìvhangot? Ha nem, hogy bìrjátok a várakozást? Mi jövőhéten megyünk ultrahangra ahol remélem hallani fogjuk. :)
 

 
 

Sziasztok!
Létrehoztam egy segítő csoportot, témája a hipnoszülés, boldog, békés szülés, természetes szülés. A hipnoszülés alap pillére a pozitív gondolkodás. A hipnoszülés önmunka. Mélyrelaxáció, vizualizáció, légzéstechnikák, és az agy átállítása a pozitív gondolkodásra, aminek természetesen fizikális jelentősége is van (izmok működése, hormon termelés stb).
Illetve a szülés természetes mivoltának hangsúlyozása, "úraélesztése". Cél minél több boldog baba és édesanya, édesapa..család, és a fájdalom mentes szülés! Ha van köztetek olyan aki átélt már ilyet és szívesen segítene azzal, hogy megosztja tapasztalatait, vagy olyan aki érdeklődik a téma iránt, várjuk szeretettel a csoportban! https://www.facebook.com/groups/635244680186142/
 


@jjudie87:
Sziasztok!
Én április 7re vagyok kiírva. Már vagy 4 uh voltam de senki se mutatott szívhangot :( pedig első babám de senki se törődik velem. Majd talán a genetikai uhn halhatom végre. Az még egy hét adig várakozok.
 


Sziasztok!!!szeretnék én is csatlakozni hozzátok én ápr.2vagyok kiirva!! Már túl vagyok a 12 hetes uhn is minden rendeben van a picivel!!
biroheni23
Konyár
 
 


Sziasztok! Én ezt nem is értem, mit mutattak akkor, vagy mire tudtatok rákérdezni, ha nem mutatták a szívhangot stb.
Túl vagytok a 12. heti vizsgálatokon? Én Április 10-re vagyok kiírva 

Timi

 


@timyke89:
Hát én túl vagyok a 12. hetin most vagyok 14+4 hetes. A 12. hetin már mutattak szívhangot. Szinte semmire sem tudtam rákérdezni mert mindenhol csak hipp hopp lerázták. Most hogy már járok terhesgondozásra ott tudom feltenni a kérdéseimet sajnos átlag 5 hetente. De ez van. Én április 7re vagyok kiírva.
 


@zsazsika81:


Melyik kórházban van, ahol nem foglalkoznak veled és a babával? Terhesség gondozásra kórházba, vagy a dokihoz jársz magánrendelésre?

Többiektől is kérdezem, hogy terveitek szerint melyik kórházban szeretnétek szülni?
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?