Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Várok mindenkit szeretettel aki júniusban fog szülni 


Szia :) 


 


Hát én még csak néhány napja teszteltem pozitívat... holnap megyek dokihoz :) De nagyon remélem, hogy júniusban én is tényleg fogok szülni!!!  Elvileg a 6. héten tartok... 


Izgulok nagyon!!!!!!!!!!!@tejjelkifli2:
Hát én is most csináltam pozitív tesztet, inszemen voltunk, még csak novemberben lesz az első UH. Szegedi vagyok, te? Neked volt már uh? Hányadik hétben vagy?
 

 
 

Sziasztok! Úgy tűnik én is 2019. júniusra várom első gyermekünket. Október elsején teszteltem egy nagyon halvány pozitívat, ami napról napra csak erősödött. Először el sem akartuk hinni, hogy ilyen nagyon hamar összejött a babó. Nagyon izgatottak vagyunk, én tele vagyok aggódással, de már nagyon várjuk. :)
 


Sziasztok! :)
Én is januàrra vàrom az első babàmat.
8 hetes vagyok és küzdök az első trimeszter tüneteivel. :D
Ti hogy viselitek?
 
 


Elírtam, Júniusra.
 
 


@babszi24:
Gratulálok :) én most vagyok 8+3 hetes. 2hete voltam az első uh-n akkor már dobogott a picur szive és 9mm volt az ülőmagassága. Kaposvári vagyok


@lklklklklklk:
Gratula :) naaa mi volt a dokinál?


@akire39:
Gratulálok. Szerencsére a rosszulléteket egyelőre megúsztam. A szagokat nagyon erősen érzem és bármin el tudom sírni magam. Minap is sikerült a semmin elsírnom magam, nem sokkal később bejött párom látja a zsepihalmot, azt mondja meg vagy fázva babám? Mondom nem csak elsírtam magam kérdezi hogy min és már csak sírva tudtam válaszolni hogy nem tudom :D :D miközben röhögtem magamon. Ja és már most 2 számmal nagyobb melltartó kell. Többiek? Ti hogy viselitek? Mindenkinek az első babó lesz?


A hangulatingadozàs nàlam is jelen van.
Én màr vagy 3 hete mindennap rosszul vagyok. Hànyni nem tudok, de kínoz egésznap. A szagokat én is elég rendesen érzem, valamint 2x volt migrénes fejfàjàsom :/.
Nagyon remélem, hogy igaz a hír és a 12. héttől jobban fogom magamat érezni :D
 
 


@akire39:
Igen én is ebben reménykedem hogy utána már jobb lesz. Állítólag az álomkór is eltűnik :D


Ti mit tesztek a rosszullétek ellen? Nekem mondjuk a legzavaróbb a rossz közérzet, nincs hányinger (még), se hányás, semmi ami ennyire zavaró lenne csak ez az államdó rossz közérzet mintha beteg lennék. Enni is alig tudok valamit. Remélem lassan elmúlik.
 


Nekem az vàlt be, hogy amikor felkelek egyből eszek, mert különben elkap a rosszullét.
 
 


Sziasztok, de jó, beindult a fórum?

@tejjelkifli2: köszi a gratulációt! Nagyon szépen fejlődik a babód, én még csak egy hét múlva megyek az első uh-ra.

Ki hova valósi?

Én úgy tudom a kevés folyadék oka a rosszulléteknek.

Egyébként én is sírós lettem, de van előnye :D Tegnap pechemre pont egy rendőrkocsi elé hajtottam ki a parkolóból persze egyből igazoltatott, mert szerinte nem használtam irányjelzőt, de mivel minden papír rendben volt 10e Ft helyszíni bírságot szabott ki, amire elsírtam magam....úgy megsajnált, hogy elengedett :D
 


Sziasztok . Csatlakozhatok? Bár elvileg július elejei dátumom van (07.05.) Október 21-èn teszteltem pozitívat. Második kicsi kincsünk várjuk. Kislányunk 4,5 éves. Tegnap voltunk dokinál, igen tudom korai volt még. Így jövő héten újra kell menni,hogy megnézze a babát. Nem sok mindent lehetett látni uh-n.

 


Én, Győrből írok, úgy tűnik így a 8.hétre talán enyhülnek a rosszullétek, most már van egy két étel amit kifejezetten szívesen megeszek. Jövő héten megyünk genetikai vizsgálatra, már alig várom. Bár minden nap izgulok hogy nehogy vmi baja legyen, és fejlődjön stb. Most érzem át igazán mikor anyukámék azt mondták "majd ha gyereked lesz megtudod..." hát még csak félig van gyerekem de minden percbe aggódok érte.
 


@mari0828:
Ez ez életre szóló aggodalom

 


 


Mindenkinek első baba lesz? Neveken gondolkoztatok már?

 


Első bébi :) :) ;)
Zsombor ha fiú
Alíz ha lány


Kivel mi újság? Hogy vagytok? Pocak? Mit terveztek a hosszú hétvégén?

Nekem úgy tűnik kezd utolérni a rosszullét. Ma reggel a 3:1 kávé után remegett a gyomrom,öklendeztem. Néha görcsölök,de szedem rá a magneb6ot.Nevek úgy tűnik nekünk is meg vannak,a fiúval néha elbizonytalanodott vagyok. Amúgy mi Tolna megyeiek vagyunk.Kaját nagyon meg tudok kívánni bármit. Pedig még korai bármilyen tünet. Alig várom a hétfőt újra,hogy lássunk valami "érdemlegeset".

 


Első baba lesz, nagyon fiút érzünk a férjemmel ebben az esetben: András Máté, ha lány Emilia Zorka vagy Emma Luca lesz. Mindenképpen két keresztneve lesz. Én a naokban máőár kívánok egy két ételt de még nagyon nem az igazi, Hálát adok az égnek hogy a hányás még nem ért utol.
 


Én beléptem a 9. Hétben, nàlam is az eddigi erős rosszullétek a 8. Héten enyhültek. Viszont elég sűrűn érzem azt, hogy savam van.
Nektek a poci, nincs felpuffadva ? :D nekem folyamatosan és elég kellemetlen farmert hordani.
Neveken màr gondolkodtunk, ha làny akkor Mira, ha fiú az még kérdéses, mivel az apukàja a nevét szeretné adni :D
 
 


akire39: nekem van puffadás főleg estére veszem észre. Sajnos már van hogy a hason fekvés is kellemetlen. De a legrosszabb vízszintes testhelyzetbe háton feküdve tüsszenteni, na az valami szörnyű. A Mira nagyon szép név lesz. :)
 


Fhu engem utolért a végzet Reggeli után órákig szarul vagyok, hányingerem van a 3:1 kávétól, a sima fekete teától is. Öklendezek a szagoktól, kb a vadászkutyával egyenlő a szaglásom. Remeg a gyomrom folyamatosan.Ha nagyon fáradt vagyok fájdogál a hasam.Lehetne már december vége.

 


A farmer nekem is kényelmetlen, bandázzsal próbáltam,de úgy se az igazi. Jön a vastag harisnya,leggings időszak. Anno a Csenivel is végig azt hordtam. De csak a 12. héttől,addig bírtam a farmert. Ma töltöttem az 5. hetet

 


Nektek van fejfàjàs ?
Nàlam 2 hetente előjön. Alapból migrénes vagyok, de azt hittem majd a terhességgel elmùlik. De még nem. Ha fàj a fejetek mit vesztek be ?
 
 


@akire39:
Én 10 éves korom óta migrénes vagyok. Előző terhesség alatt javult. ( már nem hányok fekve egész nap ) Most még nem fájt,talán egyszer. Kék panadolt vettem be. Az használt. Sajnos nem nagyon van más amit lehet. Beszélj a dokiddal ő mit enged neked. Anno nekem nagyon kivételes esetben engedték a quarelint.Mert ha én szenvedek, akkor a baba is.

 


Sziasztok! Jövő héten megyek orvoshoz. Most kb 5. hétben lehetek. Nagyon izgulok, főleg hogy a két gyerek között majdnem 18 év lesz. Mindkét szülő ugyanaz. Nem új házasság, csak így alakult. Meg senkinek nem árultuk el.
Eddig nagyon étvágytalan voltam most meg állandóan aludnek.
 


@babybumm: Nekem a második, de az első már elmúlt 17 éves, ugyhogy nem kapkodtuk el a kistesot :D
 


Az orvosom azt mondta, hogy Paracetamol tartalmù gyògyszert szedhetek,így Rubopfent szoktam bevenni.
@Mandarin: Gratulálok a màsodik babàdhoz! :)
 
 


@akire39:
Köszönöm! Én nagyon migrénes vagyok de az első terhességemnel megúsztam és lekopogom eddig is. Izgulok mert az elsőt 23 évesen szültem, most meg már 41 leszek :roll:
 


@mandarin:
Gratula.Azta. Hát valóban nem kapkodtátok el De ennek is van jó oldala. Kb mi egy idős terhesek vagyunk.

 


Az első babát nem terveztük, meg két evet egyetemista voltam vele, meg egyet terhes.( kollégium végig) Aztán muszáj volt összeszedni magunkat. Jött egy komoly betegség is a gyereknél ( nem gyógyítható de lehet vele élni ) ugyhogy ezt mindet meg kellett élni és emeszteni, hogy boldogan tervezgessunk a kistesot és azonnal össze is jött! Engem is közel 40 évesen szült anyukám. Meg nem tudja hogy lesz kistesoja :) Van meg itt aki hasonló korú hozzam?
 


@mandarin:
Szia, én hasonló vagyok.(42) :roll: nekem 12 év lesz a gyerekek között.
 


@babszi24: Akkor nem vagyok egyedül. Hurrá! Nekem a testvérem 11 évvel idősebb nálam.
 


@mandarin:
:) Hurrá! Egyébként van itt egy:Babavállalás 40 felett csopi is...
 


@babszi24:
Lehet benézek oda is. Köszi! Itt azért jó mert egy idoben vagyunk.
 


@mandarin:
Igen, jó ez a csoport, de még nagyon az elején vagyunk, én 6 hetes vagyok és szerdán megyek uh-ra. Hová valósi vagy?
 


@babszi24: Budapestre fogok járni orvoshoz. Nagyon aggodom a genetikai vizsgálat miatt. Én 13-ára kaptam időpontot. Addigra leszek kb 6 hetes. Most 4,5 vagy 5 lehetek. Te merre vagy? :)
 


@mandarin:
Szegedi vagyok. A genetikai vizsgálat engem is foglalkoztat, dokitól függ, hogy mit javasol, de mesélték szintén korunkbeli anyukák, ha a kombinált teszt nifty teszt, nem ad okot, akkor a magzatvízvétel, ami vetéléssel járhat..elhagyható. A tesztek biztonságosak.
 


Nagyon remelem hogy biztonságosak. Én azért ha bármit kimutatna megcsinaltatom a mintavételt.
 


Sziasztok!
Örülök,hogy megtaláltam ezt a kis fórumot.
Remelélem minél többen leszünk.
Én kedden töltöttem a 8.hetet.
 
 


@magin:
üdv a csapatban. Hogy érzed magad?

 


Nekem első baba és már nagyon sokat vártunk rá.
3.inszemmel sikerült.
Tele vagyok kérdésekkel és persze aggódással.
Majd 1,5 hét múlva kell mennünk ultrahangra és genetikai vérvételre.
Nehéz ez a várakozás :(
 
 


@magin:
Nekem is nagyon hosszú a várakozás . Szerintem ezzel mindenki így van. Az első babánál is alig vártam ,hogy menjek uh-ra minden hónapban Ne aggódj,minden rendben odabent. Merre felé laktok?

 


@magin Gratulálok! :)
Én is nagyon vàrom a következő uh-t. 7 hetes voltam amikor utoljára voltam, még 2 hetet kell vàrnom.
Én akkor kapok majd időpontot a genetikai vizsgàlatra.
Mi Németországban élünk, de itt minden màshogy van, mint otthon :/
Ki hogy àll a rosszulléteivel?
 
 


@akire39:
Tegnap töltöttem a 6.hetet. Továbbra is reggeltől estig rosszul vagyok időszakosan. Szerintem ha nem szednèk 3*2 b6-ot már hánynèk. Igazán lehetne már a 12. hét. Levesen meg ropin élek kb.

 


@babybumm tudom miről beszélsz, nekem is kb az az időszak volt a legkeményebb.
Most a 10. Hétben léptem, enyhültek a rosszullétek, de azért mondjuk ma nem nagyon bírtam felkelni :D egésznapos hànyingerem van. Remélem màr csak 2 hetet kell kibírni, és jön a kivirulàs és a boldog babavàràa időszaka :D
 
 


Szerdán voltam uh-n épp 6 hetesen, és eléggé le vagyok lombozva. Úgy tudom fogantatás után 21-22 napon van szívhang, amikor én voltam már 7 napja meg kellett volna dobbannia a kis szíve. Azonkívül hematómát is láttak :( ami miatt egész nap feküdnöm kell, nehogy elvetéljek. Szerintetek lehet még, hogy megdobban? A fogantatás szinte biztos, október 10-n voltam inszemen.
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron