Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!


38 vagyok és nekem egy hét múlva (15 hetesen) vesznek mintát a Bajcsyban. Kérdésem, hogy van köztetek olyan, akinek a hátsó falon elhelyezkedő méhlepényből vettek mintát? Az nem veszélyesebb, mint az elől elhelyezkedőnél? Ezt sajna a genetikán elfelejtettem megkérdezni és már csak a műtét napján találkozunk. Jó lenne tudni előre, hogy ilyenkor, a burkon ászúrják a tűt, hogy hozzáférjenek? Mert logikusan belegondolva igen. Illetve, van olyan veszélye, hogy a szúrt lukon el kezd szivárogni a magzatvíz. Ez visszafordíthatatlan vetélést jelent? 
Csak mert nem elég, hogy félek a vizsgálattól, még hátsó falon is van, és ez egyéb kérdéseket vetett fel bennem, csak sajnos későn. 

Köszönöm a válaszokat

 


Szia!
Azóta gondolom választ kaptál a kérdéseidre. Segíteni nem tudnék, de érdekelne a véleményed, tapasztalatod.
Sajnos nagyon keveset találni tapasztalatokat ebben a témában.
Én most vagyok 14 hetes. A hét elején kaptam meg a kombinált tesztem eredményét, ami magas kockázatot hozott ki (1:40). Egyből egyeztettem a dokimmal akivel megbeszéltük, hogy megcsináltatom a Prenatest-et, talán jövő héten már lesz is eredmény. Ha nem negatív eredmény lesz, akkor viszont mehetek amino-ra, a Bajcsy-ba.
Fogalmam sincs, hogy ez hogy működik, és mikor kerül rá sor. Mert azt hallottam, hogy nagyon hosszú az idő, amíg meglesz az eredmény!

Lilypie Maternity tickers
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó