Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, az iránt érdeklődöm, hogy van-e köztetek olyan -vagy hallott-e olyanról, akinek a babája kicsi volt a 30. hét utáni UH alapján. Nagyon aggódom, hogy túl kicsi. A mostani mérések (31 hét +2 nap) szerint kb. 1370 g, BPD 78 mm, HC 275 mm, AC 238 mm, FL 58,2 mm
Jól saccolnak mindig? Volt valakinek kisebb, mint az "elvárt"? Egyelőre 2 hetire rövidítették az UH-k közti időszakot, azaz gyakrabban kell menni. De többet nem tudok. Jaj... (amúgy magam is kicsi vagyok, 45 kilóval és 155 cm-rel kezdtem a terhességet)

 


Senki? El vagyok keseredve
 


Senki? El vagyok keseredve
 

 
 

Szia!
Bocsi, nem járok erre túl gyakran.
Mi júni 10re várjuk Picuert és minket is a 30 hetestől visszahívott a doki "paraméter kontroll" címmel. Először nem mondott semmit és én is bepánikkoltam emiatt. Neten megnéztem a mért paramétereket és 2 héttel kisebb volt mindig, mint amit az adott héten kellene. (Persze végigböngésztem a netet, mi okozhatja. Inkább csak jobban felidegeltem magam, ami meg ugye végképp nem jó a babának, szóval te se tedd.) 
Ezért 2hetetne mi is mentünk kontroll UH-ra a 36 hetesig. Picuer szépen növekedett minden tekintetben, mindig nagyobb értéket mért a doki, ezért megnyugtatott, hogy az alsó határon van a mérete, de mivel növekszik, szerinte nincs gond. 
Én a 2. kontroll után nyugodtam meg. Meg Picur viselkedésében sem volt semmi változás, kivéve ha olyan volt az időjárás... 
Remélem azóta már kiderült, hogy minden rendben van. :)
Kitartást és jó egészséget nektek! :)
 
 


Szia!
Nekem most volt a 30 hetes UH. A baba 1200 g, de a dokim szerint ezzel nincs semmi probléma, mivel én magam is elég kicsi vagyok (45 kg 150 cm). Szerinte nem lesz nagyobb 2300-2500 g-nál a kicsi születéskori súlya, viszont azért mert valószínűleg kissúlyú újszülött lesz, ezért nekem be kell feküdnöm a 36-37 héten folyamatos megfigyelés végett.
Kitartást és sok egészséget kívánok!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó