Új privát üzeneted érkezett!

Várok mindenkit szeretettel,aki idén tervez babát. Mindegy,hogy első,második vagy sokadik gyermek!
 


Zsuuuu, gyúrúnk a következőre? :lol:
 
 


Sziaaaaa, fuuuu leesettNaná! Nyáron mindenképp nekiugrunk
 

 
 

Remélem lesznek új tagok és bővül a csapat! :D
 


Remélem lesznek új tagok és bővül a csapat! :D
 


Gyere beengedlek
 


:lol: :roll:
Tiszta gáz xd
Gondoltam jövök megnézem történt-e itt valami...
 
 


Hello. En januar 22-24-re nem varom 8)
 
 


Sziasztok kedves Zsuzsu, Virág és Vivi! 

Ugyan tavaly ősszel jött az elhatározás, de fene se tudja, hogy nekünk mikorra lesz ebből babóca, azért remélem, hogy a 2022-es csoportba már nem csatlakozom. ;)
Én egy laza 45 napos ciklus lezárta után nem tudom mikorra nem várom a vörös napokat, egyelőre ezt kell túlélni. :D 
Ti mióta terveztek babócát?  

Üdv,
Letti,

 
 


Sziasztok!

Mi november óta próbálkozunk, de egy tavalyi endometriózis műtèt miatt (jó, nem a műtét miatt, hanem mert kiderült ez a betegsèg) rögtön clostylbegitet kaptam. Ez a második ilyen hónapon.
Most vagyok a 16. napon, nagyon drukkolok, hogy ne jöjjön meg, de mèg sajnos elèg sokat kell várni, hogy kiderüljön :-)

Milyen praktikákat alkalmaztok a cèl èrdekèben? Èn inofolicot meg ladeevitet szedek most.

Üdv,
Rèkuckó
 
 


Sziasztok csajok!

Virág: hogx vagy azóta? Pozi lett a teszt? :oops: mond hogy igen, olyan jó lenne. ;-)

Lettie:
Jó hosszú a ciklusod, el is hiszem, hogy nem tudod magad sem.
Használsz esetleg valamit? Ovutesztet próbáltad?
Vagy appot amin tudod követni?

Rekucko:
A műtéten túl vagy és ez a lényeg, a gyógyszer pedig segít.
November óta nem telt el sok idő, szóval adj magadnak időt, ez a legfontosabb. ;-)


Én most nem alkalmazok semmilyen praktikát, bevallom még élesben nem is próbálkozunk, ugyanis nekem itt van egy úriember, aki 10.-én lesz 1 éves, szóval nem rohanunk, de eredetileg ebben a hónaoban nekifutunk majd, viszont nem kesergek ha nem sikerül. Ha májusig összejön én boldog leszek.

Előző alkalommal terhesvitamint, e és d vitamint szedtem.
Akkor pajzsmirigy alulműködésem volt, jelenleg most ez rendben van, ellenben magas lett a koleszterin szintem úgyhogy kicsit meglepődtem. Ezen dolgozom most.
Ir és pcos előzményeim vannak.
 
 


Sziasztok csajok! Üdv mindenkinek!
A Vivi93-mal ugyanitt ismerkedtünk meg, csak a 2019es babatervező csopiban. Egy nagyon jó kis csapat jött össze,mai napig is aktívan nyúzzuk egymás idegeit Remélem ebben a csoportban is hasonló szuper kis csapat fog alakulni
Rólam:4 gyermek anyukája vagyok. Hat ezzel szerintem el is mondtam mindent Legifjabb tag 10hónapos. Idén tervezünk még egyet, egy utolsót. De majd Augusztus környékén vágunk bele. Nyári babát szeretnénk, olyan még nincs Hazudok, igazából 6gyerek van, kettő párom előző kapcsolatáról.
Szóval a baba kérdés függ a jelenlegi vírushelyzettől. Ezt úgy értem, gazdaságilag és anyagilag merre fog ez húzni rengeteg embert. Remélem nyárig ez nagyjából kirajzolódik és nyugodtan belevághatunk a projektbe. Addigra a kis csepp is nagyobb lesz már
Küzdök én is pajzsmiriggyel, most elvileg refluxom van, meg vár rám 19én egy szép gyomortükrözés, autoimmun beteg vagyok....csak ennyiElméletben nem lehetett volna gyerekem, aztán mégis van
Addigis írjatok kérdezzetek bátran, osszátok meg minden jót rosszat, várjuk a pozi teszteket! Hajrá 2021es babák!
 


Halihó!
Látom, beindult a csoport. Szuper :)
Örülök, hogy vannak ilyen "rangidősek" köztünk mint ti Vivi és Zsuzsu. :)
Lesz kitől tanulni., :D

Vivi: Gratulálok a kissráchoz! Biztos nagyon cuki! :) Ezek szerint még ráértek megszervezni a kistesót. Kislányt szeretnétek ezúttal? :)

Nekem alapjáraton gondolom, nem ilyen hosszú a ciklusom. Vagyis remélem... Bár most megint úgy tűnik, hogy nem lesz rövid. Vettem egy csomó ovu tesztet, most már kétféle van még nem hittem el, hogy még mindig semmi. Pedig semmi, pedig 17. nap... Vagy a 13 én fogamzásgátló utóhatása (bár azt már októberben letettem, ennyi ideig nem tarthat), vagy nem tudom. Egyelőre nem tudok róla hogy bármi gond lenne, de tény, hogy nem is rohantam kideríteni. :D
Az az igazság hogy anno 16 évesen is azért írta fel a doki, mert rendszertelen volt a ciklusom. És így volt vele, hogy "lassan úgyis ideje lesz, hogy szükségem legyen ilyesmire"
Praktikákban nem vagyok otthon, ráadásul a pozitív példa sem én vagyok. :D De én a méhpempőt tolom, kb ennyi.

Zsuzsu: Azta, nem semmi lehet 4 lurkó anyukájának lenni. :) Le a kalappal, hogy ilyen jól bírod (abból kiindulva legalábbis, hogy tervben van a következő :D). Sajnálom, hogy ennyi akadállyal kellett és kell megküzdened. Remélem, hogy rendben találnak mindent a tükrözésnél. Brr, micsoda élmény lesz... Nyárig azért van időd felturbozni a szervezeted. ;)


Hajrá mindenkinek! Várom a pozitív változásokat! ;)

Üdv,
Letti
 
 


Hali,

Muszáj írnom, a 2019-es csoportban voltam én is, emlékszem rátok Zsuzsu és Vivi :) Mindenkinek mielőbbi babázást kívánok :) Nálunk nyár közepén jön a kistesó.


Sziasztok! :)
Ide is leírom magamról a leírni valót, úgy látom ez a csopi aktívabb, mint a Fogamzás társalgóban lévő! :)

Az a nagy helyzet, hogy kb 1 hete folyamatosan van egy enyhe hányingerem és pár napja nem kívánom a szokásos reggeli zabkásámat. Meg tudom enni, de csak nyammogok rajta igazából.. Ami egyébként sem lenne fura, mivel vagy 4 éve minden nap ezt reggelizek :D De eddig minden reggel alig vártam, hogy ehessem, annyira imádom, most meg hirtelen nem megy.. Plusz volt egyszer egyetlen egy kis pecsétem pár nappal az együttlétünk után. Ezeket én mind biztató jeleknek veszem! :D Lehet, hogy már csak nagyon akarom a Picit, de legalább egy kicsit feldobja az unalmas hétköznapokat ez a reménysugár :) Rengeteget olvastam már mindenfelé erről az egész babavárósdiról, de nem mondanám magam valami nagyon tájékozottnak... Úgyhogy igazából azt hiszem, sokat nem fogok tudni hozzátenni a témákhoz, de drukkolni azt nagyon jól tudok! :D 
Igazából kb hétvégére kellene hogy megjöjjön (illetve nem NEM KELLENE!!! :D ).. Bár nekem nem túl rendszeres a mensi, mióta nem szedem a hancúrbogyót, szóval van, hogy 5-6 napot is késik, így elhatároztam, hogy ennél jobban már nem ringatom magam hiú ábrándokba és csak jövő hét végén fogok tesztelni, ha addig nem lep meg a mikulás (és ajánlom neki, mert tuti hogy hátba vágom! :D békén hagyhatna már..) :)
Egyébként nem túl régóta próbálkozunk. Tavaly év elején akartuk elkezdeni, de jött ez a hülye covid, és inkább úgy döntöttünk, hogy ez eü leterheltsége miatt mégse.. Aztán tavaly kb november óta ráálltunk újra a projektre, és most minden hónapban tiszta izgalomban vagyok :D De csak magamban, mert egyelőre a Férjem abban a fázisban van, hogy sokkot kap, ha szóba hozom a dolgot.. :P Akarja Ő, persze hogy akarja, de mégis amikor szóba kerül úgy meg tud ijedni, hogy inkább magamban tartom az ilyen dolgokat, hogy képzeld, hányingerem van! :) :) Ezért is jó, hogy itt lehetek majd Veletek, így könnyebb lesz végig izgulni a dolgokat, ha esetleg ez a mostani állapot még nem az áldott állapot.

Mindenkinek sikeres és örömteli babavárást kívánok! :) :) És sok sikert, Csajok! :D 
 
 


Sziasztok!
Csatlakoznék én is, egyelőre még nem vágtunk bele a projektbe de tervben van, talán valamikor tavasszal-nyáron. A “nagy”lányunk 9,5 hónapos szóval nem sietünk annyira mi sem, de nem szeretnénk ha túl nagy korkülönbség lenne a gyerekek között
Sugi, Rékuckó, Virág, Lettie, van azóta valami fejlemény?
Ági
 
 


Sziasztok, szintén csatlakoznék, van egy két és fél éves kisfiam, jelenleg tesó-projekten vagyunk!! Üdv mindenkinek: Lora
 
 


Szedte valaki közületek az Infolic-ot? Tapasztalat?
 
 


@agi90:
Egyelőre semmi fejlemény! Barnázgatás nagyon minimálisan volt tegnap (2 kis apró pötty), de ma még semmi. Szóval bizakodó vagyok! Szombaton tesztelek, ha addig nem jön meg a nem várt. Nálunk első baba lenne, és annyira szeretném már!
Csak az a baj hogy tavaly is volt így, épp hogy barnázgattam, és a tesztelés reggelén bumm! Brutális mensi.. szóval.. tényleg csak bizakodom.. most tartok a 31. napnál, de volt már 36-os ciklusom is, szóval nem lehet tudni sajnos..

Nektek akkor kellemes várakozást
 
 


Sziasztok!

Üdv köztünk Sugi, Lora és Ági! :)
Sugi, szorítok nagyon! Majd írj, mi volt! :)
Ági és Lora gratulálok a "nagy" tesókhoz! Biztos hamarosan kopog majd a kistesó is!
Az Infoliccal nekem nincs tapasztalatom, de sokan dicsérik, biztosan lesz köztünk is, aki használja.

Én jelenleg a 32. napomon vagyok éppen, de ha jól számolom az ovutól, majd vasárnap kell megjönnie csak, úgyhogy addig nyugi van. Aznap meg bármi is történik, úgyis ideges leszek.
 
 


@lettie:
Köszönöm! Hát akkor Tőled is várjuk a helyzet jelentést majd!
Sajnos nekem egyre több a barnázás, és mindig így kezdődik, szóval már kb elkönyveltem magamban hogy ez se jött össze.. Van még egy nagyon pici reménysugár, de nem vagyok elragadtatva.. Na mindegy, én legkésőbb hétfőn jelentkezem!
Lettie, Te mikor tervezel tesztelni?
 
 


@lettie:


Ja, igen... És nekem egyébként ez a 32. nap, úgyhogy mi nagyon egy húron pendülünk!   

Egyébként elhatároztam, hogy ha most sem sikeredett összehozni a Picit, akkor ha a szombat reggeli teszt negatív lesz, vagy esetleg megjön, aznap megyünk úgyis vásárolni, beszerzek pár ovu tesztet... Azt hiszem már ideje lesz, mert igazából kb fogalmam sincs mikor van.. :D De úgy voltam vele, először csak próbálkozunk, aztán majd talán ha kell, veszek. Hát most már kicsit kíváncsi lennék mikor van, vagy egyáltalán van-e :D
DM-be megyünk majd, ha megyünk..V an esetleg általatok ismert, megbízhatóbb márka, amit ajánlotok? (Egyáltalán ott kapható? :D )
 
 


@Sugi:Szorítok én is
Egyébként nekem is eléggé összevissza volt a ciklusom, nekem is volt hogy befigyelt egy egy 36-37 nap is... mióta szültem azóta meg méginkább összevissza van szerintem még nem állt be rendesen.
Az ovuteszttel kapcs nem tudok segíteni, én nem használtam az első körben. De sztem DM-ben biztos kapható, esetleg nézd meg a honlapjukon mielőtt mész.
@Letti: neked is megy a drukk
Majd irjatok mindketten ha teszteltetek!
 
 


@lettie:
Köszi aranyos vagy .


Én ma reggel teszteltem, sajna egy csíkos lett (xEpil)... Ma a 28.napon vagyok, de ez nálam 2 nap késést jelent, mert a 26.nap körül szokott megjönni.

Kenek minimális adag progi krémet (WTN Ciklusbarát krém) .. szerintetek lehet, hogy a krém késlelteti a menstruációt, vagy még bizakodhatok?

Most megfogadtam, hogy nem tesztelek,csak kb 5 nap múlva ha nem jönne addig meg.
 
 


@lora1:

Én nem használtam soha szval sajna nem tudom hogy késleltetheti-e
Egyébként mióta próbálkoztok ha szabad kérdezni?
Drukkolok hogy ne jöjjön meg
 
 


@agi90:
Köszi a drukkot .
Tavaly nyáron volt egy missed ab-m 7 hetesen, ami után kivártuk a 3hónapot. Ez a 2.próbálkozásunk azóta..
 
 


@lora1:


Sajnálom az egy csíkot :(  Nagyon drukkolok én is Neked! :) :) Biztosan van még remény! Csók Veled együtt várjuk, hogy leteljen az a fránya 5 nap eseménytelenül, és aztán jöhess a pozi teszttel! :) 

@agi90:


Köszönöm a szurkolást! <3 És a jó tanácsokat! :) Remélem nem lesz szükség az ovu tesztre... Bár...


Még mindig csak barnázgatok, de ma reggel már hasfájósan ébredtem. :( Még semmi, de azért így már egyre kevesebb esélyt látok rá persze.. Holnap reggel szeretnék tesztelni, ha addig nem jön meg. De nagyon ajánlom neki, hogy ne csinálja amit múltkor, hogy kb tesztelés közben jött meg :D :D Na mindegy, hát még ezt az egy napot valahogy kibírom az izgulással! :) 

 
 


Tényleg, Csajok!


Most akkor hogyan van ez a magán dokihoz járok terhesgondozásra, de szüléshez nem lehet fogadott orvosom? Valaki el tud igazodni ezen? Vagy teljesen rosszul tudom és nincs is ilyen? Csak hálapénzt nem lehet adni? Kérhetem a saját orovosm a szüléshez, vagy tényleg úgy van, mint régen, hogy amikor bemész, aki bent van azzal szülsz? 

Illetve azok véleményére lennék még kíváncsi, akiknek nem az első babájuk lesz, hogy Ti hogyan csináltátok? Volt fogadott orvosotok vagy tényleg "mindegy", hogy kinél szül az ember? 

Annyira butának érzem magam és olyan tanácstalan vagyok! Persze igaz, előbb jöhetne már egy pozitív teszt :) de azért jó lenne kicsit tájékozottabbnak lenni... :) :) 

 
 


@lora1:
Sajnálom a missed ab-ot
A két hónap még nem sok mondjuk vagy nem tudom hogy az első mennyire hamar jött össze nálatok de ez még egyáltalán nem vész!

Sugi: én nem Magyarországon szültem szóval ehhez annyira nem tudok hozzászólni. Nekem egyébként volt fogadott orvosom de a covid miatt pont nem tudtam nála szülni úgyhogy erről ennyit
 
 


@agi90 A kisfiam első próbálkozásunkra jött . Nem sok a két hónap persze. Kicsit amiatt is zavarna, ha később foganna a kistesó, mert mi lesz itt jövő télen covid ügyben ki tudja emiatt szerencsésebbnek gondolnám az őszi vagy tavaszi szülést, utóbbival még nem vagyunk elkésve .

Én egyébként még covid előtt szültem, akkor más szabályok voltak... Fogadott orvos és szülésznő, végig a várandósság alatt és a szülésnél is ők voltak bent.

De! Nem egy ismerősöm szült covid alatt és nyilván orvosfüggő, de az összesnél rendben volt
 
 


@lora1:
Mondat közbe rámentem az elküld gombra . Szóval minden okidoki volt az épp bent lévő ügyeletes dokiknál (az én ismeretségi körömben).

A téli covidos szüléshez: ezt úgy értem ha télen fog jönni a kistesó, akkor is nagyon boldog leszek, csak talán rizikósabb olyankor a helyzet a kórházakban.
 
 


@lora1:
Hú az jó nekünk második hónapban jött össze a kislányunk.
Igen én is inkább a tavaszt lőttem be, úgyhogy még elvileg ráérünk, csak ugye ki tudja hogy most mennyi idő alatt sikerül... szóval nehéz azért előre tervezni mert ki tudja mennyi idő kell hozzá
De igen ez a covid már kiakaszt engem is teljesen
 
 


@agi90:
Drukkolok nagyon nektek.
Mekkora a kislányod? És most öcsit v hugit szeretnétek?
 
 


@lora1:
Ja látom 9,5 hónapos a kislányod .
 
 


@lora1:
Köszi
Mi szerintem csak nyár elején fogunk bele a projektbe, annál előbb nem hiszem.
Én most hozzászoktam ahhoz hogy kislányom van, úgyhogy talán mégegy lányt szeretnék jobban, de a fiú se baj persze Te hogy vagy vele?
 
 


Csajok! Segítsetek! Megcsináltam a tesztet... És hát... Ez 2 csíknak tűnik.. csak a második ilyen kis félénk... Szakértsétem nem
 
 


Tudtam hogy nem sikerül feltenni a képet próbálkozom még
 
 


Na szóval itt a teljes izgalomban tiszta hülye vagyok :D Az első hozzászólásomban azt akartam írni, hogy szakértsétek meg légyszi :D De még mindig nem töltődött fel a kép, még mindig próbálkozom 
 
 


 
 


Nem... Nem megy... Na mindegy, szóval az van, hogy az egyik sokkal halványabb és nem folyamatos normális, hanem pl a két széle valamivel halványabb... Az akkor csak olyan száradási csík vagy mi a fene lehet? Vagy az ugyanúgy azt jelzi, amit akarok hogy jelezzen??? :D
 
 


@sugi91:

Hűha. Én úgy tudom, hogy a második csík, bármilyen halvány is, terhességet jelez! Lehet, hogy korán teszteltél? Hányadik napon vagy?
 
 


@sugi91:
Mindenképp ismételj pár nap múlva szerintem.
 
 


@sugi91:
A teszten megjelenő pozitív csík erőssége attól függ, hogy mennyi hCG található meg a vizeletében. Ha a vonal halvány, az általában azt jelenti, hogy a hCG-szint alacsony. Az alacsony hCG-szint egyik oka az lehet, hogy még a terhesség nagyon korai szakaszában van. Néhány nagyon érzékeny terhességi teszt már akár 6 nappal a kimaradt menstruáció előtt is kimutatja a terhességet (5 nappal az esedékes menstruáció előtt), azonban a hCG szintje ilyen korai időszakban annyira alacsony, hogy számíthat rá, hogy minden vonal nagyon halvány lesz. Ahogy a terhesség előrehalad, a hCG szintje emelkedik, ezért ha újra elvégzi a tesztet, valószínűleg sokkal erősebb pozitív vonal fog megjelenni.

Ezt a Clearblue oldalán találtam
 
 


@agi90:

Két kislány de jó . Biztos cukik lennének.

Én kisfiúpárti lettem . De ha kislány lesz neki is nsgyon fogok örülni,
 
 


@sugi91:
De izgiii
Nekem amikor teszteltem a kislányomnál, egyből erősen jelent meg a csík, de az egy másik márka volt.
Vagy várj pár napot és tesztelj újra szerintem, vagy esetleg próbáld meg egy másfajta teszttel szerintem.
 
 


@lora1:
Na akkor látom neked is befolyásolta az első
 
 


Köszönöm a sok választ!
Nagyon izgi bizony! Arra gondoltam hogy holnap is csinálok egyet, aztán pedig majd pár nap múlva. De akkor lehet hogy csak pár nap múlva fogok és holnap nem... Csak hát persze hogy váááá
Egyébként Predictor Early a teszt neve, legtöbben ezt ajánlották még tavaly.. És hát hogy mikor is kellene (kellett volna) megjönnie az elég fura mert volt már 27 napos és 36 napos ciklusom is... Egyébként a mai a 34. nap, gondoltam hátha..
Olyan jó hogy van ez az oldal és itt vagytok ennyien!
 
 


 
 


@sugi91:
Feltöltötte a képet, nekem ez pozitívnak tűnik
 
 


@agi90:
De jó hogy sikerült feltölteni! És az még jobb hogy Szerinted is pozitív! Akkor pár nap múlva újra jelentkezem amikor csinálok újat! Köszönöm a válaszod!
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron