Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

idén is lesz Születés Hete, méghozzá hamarosan. Május 7-én, vasárnap lesz a megnyitó.

Minden érdeklődőt várunk szeretettel fél 10-re az Arany János u. 10 szám alatt lévő Arany Tíz Művközpontba, a színházterembe.

Sólyom Erzsébet, a köztársasági elnök felesége nyitja meg az idei rendezvénysorozatot, utána pedig meglepetések, előadások, beszélgetések, kiállítások várnak benneteket.

Remélem, reméljük, ott minél többőtökkel találkozunk, és sikerül együtt egyre nagyobb méltóságot adnunk, szereznünk a szüléshez, születéshez. És persze abban is bízunk, hogy amellett, hogy értékes órákat töltünk el, jól is érzitek majd magatokat.

Virág
 


NAGYON FONTOS ÉS SÜRGÕS

Õrangyalokat keresünk.

Május 7-én, Anyák napján lesz az idei Születés Hete megnyitó napja az Aranytíz Művelődési Központban (Budapest, V. Kerület Arany János u. 10.) délelőtt tíztől este nyolc utánig folyamatosan az egész házban, rengeteg programmal, előadóval és természetesen reményeink szerint sok-sok érdeklődő látogatóval.

Mint minden ilyen rendezvényen, ezen is szükségünk van olyan nőkre és férfiakra, lányokra és fiúkra, akik segítenek a tájékozódásban, akik teljes figyelmüket egy-egy előadóra tudják fordítani, akik mindent tudnak az adott rendezvényről (kit és mit, mikor és hol lehet megtalálni stb.), akik várják a vendégeket, akik egy mosollyal otthonossá teszik a házat.

Õk az őrangyalok.

Önkénteseket keresünk, akik ezen a napon szívesen vállalnák az őrangyalkodást, ezzel is segítve a Születés Hete ügyét (azt, hogy a várandósok és családjaik minél informáltabbakká, tájékozottabbakká válhassanak a szülés-születés kérdéseiben), és hogy látogatóink és előadóink maradéktalanul jól érezhessék magukat ezen a napon, hogy igazán vendégnek érezhessék magukat.

Ha úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál az őrangyalok csapatához, ha örömmel segítesz, küldj egy mailt a tavam@tavam.hu e-mail címre, vagy hívd fel a 30/961-4378-as számon Kürti Jutkát, ha lehet, még ma. S ha te magad nem tudsz segíteni, de ismersz olyan embert, akiről úgy gondolod, hogy szívesen csatlakozna, ismertesd meg minél előbb ezzel a lehetőséggel és kéréssel.

Szeretném, ha tudnátok, hogy nagyon szükség van rátok, minden segítő kézre. Előre is köszönöm,

Virág
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülés

Jegyzetfüzet:

 

cron
XBabázz lazán! - Teakiadó