Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Immáron majd 4hónpja vagyok egy gyönyörű szép kisfiú anyukája. Eddig minden rendben ment, de már két éjszakánk úgy telt el, hogy óránként kelt fel a kisfiú és nehezen aludt vissza. Egyébként jó alvó. Lehetséges hogy a fogzás okozza a problémát? Van közületek olyan, akinek a babájának ilyen hamar kibújt a foga? Ha nem, nincs valami ötletek, hogy mi lehet a baj?
Előre is köszönöm a válaszotokat: Katus
 
 


Szia Katus!

Eszik még éjszaka a picikéd? Ilyen korban szokott változni az anyatej igénye, hirtelen több lesz. Lehet, hogy csak sűrűbben kellene most etetnek egy rövid ideig, amig át nem áll újra.

Kép
Kép
[/url]
 


Szia Katus!

Bár túl sok tapasztalattal még nem rendelkezem, nekem egy tíz hónapos kisfiam van, de azért én is megírom a véleményemet. Lehet, hogy korena73-nak van igazga és egyszerűen csak éhes, de az is előfordulhat, hogy korán kezdenek kibújni a fogacskái. Nálunk eddig négy fog bújt ki és volt amelyik nálunk is álmatlan éjszakát okozott. Mi a gyerekorvossal felírattunk egy fogínyecsetelőt, amivel ha szükségét látjuk bedörzsöljük a fogínyét. Nagyon jó (akár homeopátiás) kúp is van, vagy esetleg szirup, szerintem beszéld meg a gyerekorvossal mit ajánl nektek.
Az is eszembe jutott, hogy Marcell a frontokat meg szokta érezni, ha komolyabb időjárás változás van sokkal rosszabbul alszik, nálatok ez nem lehet esetleg az oka a rossz alvásnak?

Minden jót kívánok nektek!

Kép
Szilvia & Marcell
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülés

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó