Új privát üzeneted érkezett!

Szült már valaki a Szent Imre kórházban fogadott orvos nélkül? KIváncsi vagyok a véleményetekre
flowergarden
Budapest XVII. kerület
 
 


Én egyszer szültem fogadott orvos nélkül, a legkisebb gyerkőcömet, viszont választott szülésznőm az volt. Teljesen jó volt minden, de az ügyeletes orvost csak a szülés után ismertem meg, mert olyan hirtelen jöttek a tolófájások, hogy csak a férjem és a szülésznő volt a szülőszobában. Ja, és ha összejön, akkor most is úgy tervezem, hogy ügyeletben szülök, csak ugye sajnos most már nem lehet szülésznőt választani, ha orvosom sincs.

Violetta
 
 


Énis itt szültem szerintem a szülésznők és az orvosok is mind szuperek. Szerintem lehet szülésznőt fogadni orvosválasztás nélkül is. Az én szülésznőm gyakornook volt és így is nagyon empatikus és nagyon jó ötleteket adott. Nem csak a szülés közben hanem a gyerekágyra vonatkozóan is. Ajánlott a gátsebre fertőtlenítő sprayt hogy a szoptatáshoz vegyek bimbóvédőt ha kisebesedne is tudjak szoptatani, mondta hogy a felépüléshez szedjek még terhesvitamint és Protexin Balance-t is. Ajánlotta hgy vasat is egyek mert nagyon szédültem infúziót is kaptam szülés után. Szóval én csak dícsérni tudom őket.
klara11
Budapest XI. kerület
 
 

 
 

Sziasztok! Én is inkább szülésznőben gondolkodom... Mi ennek a menete?
 
 


Most már nem lehet csak szülésznővel szülni. Vagy ügyelet-ügyelet, vagy választott orvos -ügyeletes sz.nő, vagy mindkettő választott.
 


Kedves Kismama!
Nagyon várjuk,hogy végre megszülessen a mi várva várt kisbabánk,ha bármilyen oknál fogva nem szeretnéd vállalni a picit,keress meg privátban vagy írj e-mailt az ildik88@freemail.hu címre,beszélgessünk talán egymást keressük!
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülés

Jegyzetfüzet:

 

cron