Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Kismama!

Megfordult már a fejedben, hogy jobb lenne azt a bizonyos vajúdás/szülés fejezetet átugorhatnád kismamaéletedben ?
Vajon miért félünk ettől az eredetileg nagyon is természetes és nőies folyamattól?
A kórházi műszerek, a személyzet katonás mivolta, a tapasztalatlanság... mi okozza vajon?

Vajon ki és mi, ami segít a félelmeink leküzdésében? A szülésznő, dúla, kismama relaxáció, vagy legroszab esetben, -alig merem leírni- a programozott CSÁSZÁRMETSZÉS ?
Ha neked is vannak félelmeid, véleményed vagy saját tapasztalataid, kérlek oszd meg velünk ezen a topikon.

Plusz infó, hogy éppen a szakdolgozatom írom ezen a területen. Azért választottam szülészeti szakdolgozati témát a Szegedi Egyetem Egészség-Pszichológiai MA képzésben, mert azt látom, hogy ez a terület elhanyagolt itthon. Többek között lefordítottam egy Norvég kérdőívet, mely a Kismamák szüléssel kapcsolatos várakozásaival, illetve szülésük utáni a tapasztalatokkal foglalkozik.

Itt megosztom a linket, amelyben segíthetsz a kutatásomban, személyes tapasztalatot szerezhetsz arról, milyen várakozásokkal tekintesz vajúdásodra, milyen szorongató élményeket lehet még a szülésfelkészítés során megbeszélned a segítőddel.

https://docs.google.com/forms/d/14lncey ... E/viewform

Hálásan köszönök minden kitöltést, és várom a véleményeteket

Ha tetszik, olvass tovább:
http://kapcsolatanalizis.webnode.hu/
www.facebook.com/BABA.MAMA.kommunikacio

Dr. Sipos Edit
sipos edit
3300 Eger, Maklári u. 113.
 
 


@sipos edit: "Kedves Kismama!Megfordult már a fejedben, hogy jobb lenne azt a bizonyos vajúdás/szülés fejezetet átugorhatnád kismamaéletedben ?Vajon miért félünk ettől az eredetileg nagyon is természetes és nőies folyamattól?A kórházi műszerek, a személyzet katonás mivolta, a tapasztalatlanság... mi okozza vajon?Vajon ki és mi, ami segít a félelmeink leküzdésében? A szülésznő, dúla, kismama relaxáció, vagy legrosszabb esetben, -alig merem leírni- a programozott CSÁSZÁRMETSZÉS ?Ha neked is vannak félelmeid, véleményed vagy saját tapasztalataid, kérlek oszd meg velünk ezen a topikon.Plusz infó, hogy éppen a szakdolgozatom írom ezen a területen. Azért választottam szülészeti szakdolgozati témát a Szegedi Egyetem Egészség-Pszichológiai MA képzésben, mert azt látom, hogy ez a terület elhanyagolt itthon. Többek között lefordítottam egy Norvég kérdőívet, mely a Kismamák szüléssel kapcsolatos várakozásaival, illetve szülésük utáni a tapasztalatokkal foglalkozik.Itt megosztom a linket, amelyben segíthetsz a kutatásomban, személyes tapasztalatot szerezhetsz arról, milyen várakozásokkal tekintesz vajúdásodra, milyen szorongató élményeket lehet még a szülésfelkészítés során megbeszélned a segítőddel.https://docs.google.com/forms/d/14lncey ... E/viewformHálásan köszönök minden kitöltést, és várom a véleményeteketHa tetszik, olvass tovább:http://kapcsolatanalizis.webnode.hu/www.facebook.com/BABA.MAMA.kommunikacio"


Dr. Sipos Edit
sipos edit
3300 Eger, Maklári u. 113.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülés

Jegyzetfüzet:

 

cron