Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
1. Engem az érdekel, hogy közületek szült-e valaki szülőszéken (a János Kórházban, vagy másutt)? És miben különbözik a szülőágyon való szüléstől? Miben jobb, miben rosszabb?
2. Igaz-e, hogy a Szent János Kórházban (Bp.-en) van szülőszék? (1,5 éve még nem volt... Második szülésemnél kipróbálnám...)

Köszönöm az infót előre is.

Vöcsök

Kép
 


Szia Márta! Én a Szent János Kórházban szültem mindhárom gyermekem/1997,2000,2003/de nem láttam hogy lenne szülőszék,azt hiszem hogy a Jánosos topicot kellene megnézned mert a vezető szülésznő szokott irni Héber Judit a neve lehet hogy ő tud segiteni neked..a Jánosban fogsz szülni?Kép
Kelemenné Vera
 


Szia Vera!

Én 2002-ben szültem ott, és én sem láttam szülőszéket, ellenben a hálapénz.hu (az új címet nem tudom) oldalán azt olvastam a kórházról, hogy nemcsak szülőszék, hanem még bordásfal is van (ez utóbbi nem igazán érdekel).

Úgy tudom, azóta, hogy ott jártam, felújították a szülőszobát, gondoltam, talán azóta van szülőszék is.

(A második szülés időpontja még bizonytalan, szeretnénk, ha a fiunk 3. születésnapjáig megszületne a kistesóKép)

M.

Ui.: Akkor 2006-ban megint szülni fogsz? Kép) (Egyébként ki(k)nél szültél?)

Kép
 

 
 

Szia Márta!Szülni már nem fogok többet a harmadik baba már nem volt betervezve,mi sem igy gondoltuk hogy három gyermekünk lesz,de mégis igy alakult...Kép:KépKépA szülőszobáról annyit hogy valóban van egy teljesen új modern szülőágy az egyágyasban,de másról nem tudok legalábbis tavaly nyáron még nem volt semmi ujdonság...a kistesóhoz mindent bele Képsok sikert hozzáKép akinél szültem a babókat sajnos tavaly novemberben elhunytKépKépKépDr.Héder János/irtó rendes ember volt,nála szült az anyukám engem is...mostDr.Pálmai Bálinthoz járok..KépKépKép
Kelemenné Vera
 


Szia Márti!
2,5 hónapja szültem a Jánosban, és én bizony nem láttam szülőszéket. Csak labdát.
Van egy alternatív szülőszoba is, lila a színe. Sztem a színén kívül annyiban lehet alternatív, hogy nem a 3 fős függönyösben vagy, hanem egyedül.
Mikor voltam szülőszobalátogatáson, ott sem emelték ki, hogy lenne szülőszék. Kép
Detti
 Bence: 2005.12.01
Csenge: 2007.05.24
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülés

Jegyzetfüzet:

 

cron