Sziasztok!
Mrege, mi a hozzatapit szopi utan kezdtuk. Eleinte csak egy-ket kiskanallal csuszott le. Szerintem erdemesebb kevesbe intenziv izu gyumolcsot kinalni, pl. banant, almabol is csak a jo edeset, zoldsegbol sutotokot. En masfel honap utan csereltem meg a sorrendet, egy alkalommal szopi elott kapja a fozeleket, igy mar fel uveggel (tegnap 3/4) is megeszik!Keves vizet is kortyoltatok vele. Utana meg szopzik kicsit, de inkabb szomjoltonak.
Nalunk az oraaltallitas nem kavart be, minden ugyanugy zajlik.

Ugyanabban az oraban alszik el, nem kesobb.
Erszenyes, szepen fejlodik Janika!

Elhiszem, hogy sok oromotok van benne! Neha olyan hihetetlen hogy ott piheg az a pici baba a kisagyban, aki nemreg meg a pocidban volt, ugye?
Az oltoztetessel en is gondban voltam tegnap. Hosszuujju body, harisnya, pamut ujjatlan rugi, erre huztam meg egy kordbarsony kabatkat, kapott a fejebe egy vekony sapit, a labara kiscipot.

Vittem magammal egy vekonyabb takarot, de az tenyleg tulzas lett volna. Azert meg csalokas az ido, arnyekban meg huvos van, itt a szel is fujt kisse.
Nana, en sem szerettem turizni - magamnak meg mindig nem -, sot en vasarolni sem nagyon szeretek!

Van meg ilyen no a vilagon?

De a kozelunkben van egy angol turi, ahol Katanak olyan edes cuccokat talalok es jo minosegu, majdnem vadiuj darabok (Gap,Ladybird,Next,H&M)! Jobbak, mint a kozeli bababoltban es joval olcsobbak is.
Lili, nekunk 5-ere van idopontunk. Hogy tartja Zsofi hatra a kezet? Szerintem nalunk is a lustasag a fo ok, egy kis torna nekunk sem fog artani.
Nana, megerkezett mar a babakocsi?
Kibujt a negyedik fogacska is felul!
Mindenkinek szep napot!