A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Szia Mrege!

A kert miatt nagyon irigyellek...

Ami veled történik teljesen normális. A hajhullás is...sajnos. Neked is biztos dúsabb, erősebb lett a hajad a terhesség alatt...hát az most kihullik sajnos, nekem is így volt, ez természetes folyamat azen nem fognak vitaminok segíteni.
A másik dolog, TAVASZ! A szervezet kiürült, vitamin hiány stb. Ez mindenkinél így van, ezen segítenek a vitaminok. Kép Szerintem ez mindenkinél így van, annál is aki nem szoptat.

KépKép
KépKép
nana09

Mrege,
akkor próbálom neki adni amikor kipihent és valamennyire éhes is lehet, szopi előtt, de így sem kell neki. Majd csak kialakul. Szerencsére van elég tejcsi. Vagy lehet, hogy ezért nem kell neki, mert tudja, hogy majd abból jóllakik? Kép Majd kialakul.
Szerintem most jön ki rajtad az ún. tavaszi fáradtság. Ilyenkor eleve mindenkinek lemerültek már a raktárai, mi meg ráadásul még inkább igénybe vagyunk véve a szoptatás által. De hamarosan jönnek a jó kis tavaszi zöldségek, lehet gyűjteni az erőt Kép. Meg persze a nap is süt végre.
balim

Jó reggelt!

Nekünk is igazi kis családias hétvégénk volt. Pénteken és szombaton bementünk a városba. Szombaton úgy jártam, hogy elfeledkeztem az időről, és amikor elkezdett nagyon sírni Adri, akkor jutott eszembe, h hoppá éhes lesz. Gyorsan jöttünk is haza. Pénteken és tegnap is azt csinálta, hogy este 6-kor elaludt, és beállt az esti alvásra. Előtte meg fél 5-kor evett, így én már alig bírtam éjfél körül. Csorgott a tej, de én akkor sem fejek, nem is tudok. Ma reggel meg is fürdettem, mert a pelenka már rendesen dagadt reggelre, nem volt szép a popsija. Aztán most megint alszik. Ma reggel már egy kicsit gagyogott, olyan édes. Ja, és Bence felvette,amikor nem láttuk, mert megsajnálta, h sír. Vagy mondtam már?

Bepa

Szerintem úgy jó, ahogy eteted. Ha ízlik neki, miért ne? De akkor miért mondod, h nem jól eszik, ha ilyen jó az étvágya?

Patriot

Én úgy tudtam, h nem lesz nagyobb gyerkőc, így elkezdtem szervezni Bencének a hétvégét, ő is beindult rá, h megy a barátjához. Még nincs lefixálva, lehet, h jön velünk.
Jobbulást nektek!

Ügye akkor lesz most vasárnap tali, mert úgy készülök? Szombaton pedig megyünk szülinapot köszönteni, öcsémpici lánya most 30-án lesz 1 éves! Kép

Mrege

Nem baj, h ennyit írtál magatokról, én szeretem olvasni bárkiről, h mi történik.
Nekem az elevit elfogyott még szülés előtt, aztán nem vettem újat, de most újra eszem, mert éreztem, h nagyon kimerült vagyok, voltam. Szedem már vagy két hete, és jobban vagyok. Éppen csak állandó álmosság kerülget, főleg a levegőn délutánonként. Ha már egyszer felkelek reggel, képtelen vagyok visszaaludni.

Syg

Jó pakolást. Ez örömteli munka lesz, nem? Nekem nagyon lenne kedvem hozzá.

Mino

Bálcsi már jobban alszik esténként? Jobban vagytok?

Kecsóné

Sikerült a kabátvásárlás?

Kép

Kép
cukkermáz

Nana

Ma 1 körül megyünk sétálni. Nem tudom, h sikerül -e de jó lenne bemenni a városba is, ha nem esik az eső. Nana, felétek megyek, fekete-szürke 3 kerekű kocsim van. Pontosabb időt nem tudok, Adrinál ez teljesen kiszámíthatatlan.

Kép

Kép
cukkermáz

Mrege: szerintem is a tavaszi fáradtság lesz az meg ráadásul még a szoptatás is rátesz egy lapáttal. Szerintem azért érdemes enni vmi vitamint, aztán ha jön a nyár meg a sok gyümi akkor ugyis jobb lesz. Kép

Én minden nap eszem most is az Elevitet, a kórházban elfelejtettem enni mert itthon maradt meg is éreztem a hiányát. Kép

Hozzánk ma jön a gyerekorvos és megméri Janikát hogy mit hízott az elmúlt 2 hétben. Nagyon kíváncsi vagyok.
Olyan hihetetlen, hogy holnap már 1 hónapos lesz. Annyira telik az idő!!
Lányok annyira jó anyának lenni, tegnap este is lefeküdtünk, Janika már aludt mellettünk a kiságyában mi meg apával csak néztük és nem tudtunk betelni vele. Kép Kép

Cukker: nektek vannak még piros pöttyök??

Ma megkérdezem a dokitól hogy mit gondol a pöttyökről meg hogy van e vmi jo kence rá.

KépKép
erszényes

Erszényes

Igen vannak, de az elején pl nem nagyon volt. Van a fehér pattanás, ami a tejtől lehet, meg ami érdes, és vannak pöttyök, ami erőlködés vagy meleg hatására jön ki nagyon rajta. Én megnyugodtam, mert itt a csajok mindkettőről írtak.
Hozzátok kijön a gyerekorvos?? Hát az nagyon jó. És akkor nem is kell tanácsadásra hordanod? Nekem mennem kellene, de olyan macerás, meg még ott is elkaphat vmit, mert 9 óra után van olyan barom, aki bejön betegen. Azon gondolkodok, h egy kicsit hanyagolom, úgy látom, h nő. Látszik a ruhákon, már 62-eseket is hordja.
Ha kaptál kancét, írd már meg, vagy, h mit mondtak légyszi. Ti nem jöttök a talira?
Én meg azzal nem tudok betelni, h lány. Kép Mi már úgy voltunk vele, h egy gyerek lesz, és áldom a sorsot, h így alakult. Kell a testvér nagyon, és persze nekünk is óriási öröm.

Kép

Kép
cukkermáz

cuki: rosszul írtam? bocs: nagyon jól eszik és szinte mindenre kapható (banánt si nyalogatja, de azt még nem kap)

KépKép
KépKép
bepa77

Cukker: persze megírom, hogy milyen krémet javasolt.
Amúgy szerintem nekünk is csak most jön ki utoljára a doki, utána már vszeg mi is vihetjük a rendelőbe, de majd mondja hogy mi legyen.
Nekünk is hordja mára 62-eset is igaz nagy még rá de az 56 meg már szűkös kicsit. 3 ruhát már ki is nőtt! Kép

Olyan jo nektek hogy sétálhattok én itt nem nagyon tudok merre menni, reggel is apa mondta hogy mikor ment dolgozni 2 kóbor kutya is volt az utcánkban én meg igy nem merem kivinni, ráadásul az utviszonyok is katasztrófálisak erre, meg a por... Kép

Talira szivesen mennénk mert még sehol nem voltunk csak a terszon levegőzni, hol lesz és mikor.

Lehet h már volt rola szó csak én ugy lemaradtam, m van először több időm. Kép

Amúgy Janikától függ hogy tudunk e menni mert néha egész du. nyűgös. Kép

KépKép
erszényes

Lináéknál lesz most vasárnap, ha minden igaz. Részleteket tőled kérdezd, pl hol pontosan.
Hol laktok? Nem is bírnám ki csatangolás nélkül. Az az egy előnye van a Széchenyinek, h mindig összefutok vkivel séta közben, más nem. Pl nem lehet játszóterezni ezekben a kakis homokozókban. Tuti nem viszem majd le, inkább arborétum és más lesz.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!ezeréve nem írtam.remélem nem felejtettetek el.néha bekukantottam,ugyhogy nagyjából képben vagyok.csak irni nem volt időm.
Gratula Erszényes a picurhoz!!irigyellek,már nagyon babáznék.
Már a hetedik hónapot kezdem a héten!Elröppent az idő,észre sem vettem.
Nem győzöm csodálni a Babós képeket.Mindig az az első ha benézek hogy végigpörgetem,hogy van e új kép.
moncsivagyok

Erszényes

Amúgy, ha jön hozzánk vki, Adri rögtön egy angyal, mert figyel a hangokra és a történésekre, lehet, h Janika is így tenne a talin

Kép

Kép
cukkermáz

Egy kis panaszkodás:Egész éjjel nem aludtam mert fájt a hátam.de nem úgy ahogy szokott a súly miatt,hanem mint amikor fel vagyok fázva,szóval úgy érzem hogy a vesém sajog.ílyen szokott lenni amikor megjön,de persze amiatt nem lehet.Mi lehet az oka?tudja valaki?
moncsivagyok

Moncsi: elképzelhető hogy már 1-2 jóslófájásod van.....

KépKép
KépKép
bepa77

... a leírtak alapján.
Hány hetes vagy pontosan? Mondjuk ez nem jelent semmit, de nekem a 35 héttől szinte minden éjjel fájásaim voltak

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Mrege, köszi az infót! Kép

Mennénk mi is szívesen a talira, de még csak 1 hónapos lesz Orsi, korainak tartanám a közösséget. Tegnap kezdtük el a levegőzést, fokozatosan emelem az adagot.

Erszényes, én is kíváncsi vagyok mit mond a doki pöttyökre. Orsi tele van velük, de szerintem nem bírja a tejet, amit iszok. Pedig nem is sok, tejeskávéba, műzlihez szoktam. Leállok vele, és meglátom mi történik. A mi dokint Flórának sem írt fel semmit, azt mondta normális dolog, idővel elmúlil. Úgy is történt.
Mi pénteken megyünk tanácsadásra méreckedni.(így írják?)

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Moncsi: Gratula a 7. honaphoz!! Innen már ug elrepül az idő!! Nemsokára babázhatsz! Kép

nekem volt ugyanilyen fájdalom, szerintem zért van mert kevesebb a hely odabennt viszont a vese is jobban dolgozik és ezt megérzi az ember. Sztem ne aggódj miatta, de azért figyelj nehogy felfázz. Kép

Cukker: én Hetényben lakok és nekem is hiányzik a csavargás.
A homokozókat jol teszed hogy kihagyod, szerintem azok kész baktériumtelepek. Kép

Most ment el védőnő, az orvos nem jött mivel nincs panasz. Janika 4200 gramm és 56 centi. El sem hittem. Olyan boldog vagyok mert 4 hét alatt hízott 1 kg-ot és nőtt 6 cm-t. Kép Kép Kép

A pöttyökre a hintőport mondta hogy lehet tenni krém nekünk nem kell mert azt mondta hogy ez nem csúnya ami neki van.

KépKép
erszényes

Pille! Benőnek is nagyon csúnya volt a pofija kb. 2 hónapos koráig..aztán rendbejött, neküünk hydrocortisont írtak fel (nem szerencsés nem is nagyon használtuk)
Igazából sztem megszokta mit eszek, mit iszok...én is leálltam a tejivással, de az se használt a pöttyök maradtakKép
Türelem és kialakul a pofijuk

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa
28 hetes pont.jaj most kicsit beizgultam.csütörtökön voltam dokinál,minden okés volt.akkor még nem fájt.Meg néha mikor mocorog a pici éles fájdalmat érzek.mebenyilal.2-3szor fordult elő.nem tudom hogy a baba rúgott e olyan nagyot vagy más miatt volt
moncsivagyok

moncsi:nehogy megijedj, nem azért írtamKép

KépKép
KépKép
bepa77

Cukker,

itthon kell várnom a postást...vmi csomag miatt. Kép
Nagyon jó lett volna és nagyon aranyos vagy. Kép Kép

Ez lehet hogy buta kérdés, de gyalog mentek be a központba Én danussal nem mertem ilyen hosszú távokat bevállalni. remélem most bátrabb leszek.

Ha jött a postás, elugrok a Dm-be..hátha akkor találkozunk.Kép Kép

Szia Moncsi!

Nekem is pont ilyen fájdalmaim vannak mostanában, mondjuk már kb. 2 hete. Nem tudom mi ez, nekem semmi ilyen nem volt az első terhességemnél, de én biztos vagyok benne hogy nem jóslófájás, legalábbis nekem.

Néha annyira fáj ahogy mozog, hogy kicsordul a könnyem.Kép Olyan mintha vmi fájó sebbe rugna, kaparna pocakbaby.

Nekem az is nagyon furcsa, hogy rengeteget mozog a baba, szinte állandoan tekereg, ami fáj és fogalmam sincs egyátalán mikor alszik???

Az első kisfiam általában csak este mozgott ilyen erőteljeseket, de az sem fájt. Kép

KépKép
KépKép
nana09

kisvakond rajongóknak ajánlom(Most találtam)http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=97855

KépKép
KépKép
bepa77

sziasztok!
Ha valaki tudja Dr. Bíró Balázs nőgyógyász főorvos kecskeméti magánrendelőjének címét, vagy telefonszámát,kérem segítsen.

köszönöm.
lizy

Nana

Hát nem is való még ekkora babának ilyen nagy táv, már rájöttem. Persze van, aki össze-vissza csavarod, de nem minden baba bírja. Ráadásul gyalog vagyok, nem érek haza egykönynen. Pl ma megjártam, mert Adri nagyon sírt, nem tudtam mi baja van. Nem vittem magammal semmit, jó tapasztalat volt. Nem nagyon szoktam én vízzel itatni, vettem Dm-ben Humana babavizet és cumisüveget, megitattam. Utána bementem sógornőm üzletébe, ott megszoptattam. Megnyugodott, de a kocsiban újra sírt nagyon hazáig. Itthon aztán kakilt egy nagyot, azt hiszem ez volt a gond. Szegénykém. Az édesítőszeres süti és a zöldségköret valszínű megviselte. Pedig olyan jó a városba, de ez így nem megy. Pici még. Venni akartam neki vékony plédet a kocsiba. Meg azt sem tudom hogyan öltöztessem ilyen melegben. Láttam, h más babák is be voltak bugyolálva, de olyan meleg volt. Bocs, hosszú volt.

A fájdalom nálatok pocisoknál szerintem az lehet, h a hólyagot nyomja. Nekem is fájt, amikor rúgott. Éles fájdalom. Azt hittem tágulok, de nem.

Pille

Lehet, h nekem sem kellene még Adrival nagyobb közösségbe menni, de már úgy érzem ezer éve szültem.

Erszényes

A 4200 g az nagyon jó. Mi 5 hetesen voltunk annyi. Akkor a sok kakitól nem sokat hízott, remélem most jobb lesz. Köszi a hintőport, nyakánál kipróbálom.
Télen amikor hó alatt van a kaki, az a legjobb totyogós picúrokkal. Vagy a falevelek alatt. Tuti ám azt takarítani. Annyira felhúz, amikor látok egy parasztot (bocsi) kutyát sétáltatni, és hagyja, h az ajtók elé tojjon, fel sem takarítja.

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker,
én úgy szoktam elindulni itthonról, hogy a cumisüvegébe teszek annyi tápiport, amennyi kell, meg forralok vizet, és azt egy kis termoszban visszük hozzá. Ha nagy gáz van, csak összeöntöm és kész. Mondjuk szombaton az volt a baj, hogy még túl forró volt a víz, de a Malomban gyorsan lehűtöttem.
Sőt, ma mielőtt elindultunk csavarogni kifejtem tejcsit, hogy nekem ne legyen gond, ha kimarad egy szopi, és azt mikor hazajöttünk odaadtam neki.

Lányok,
aktualizáltam a kep.tar.hu/mmester oldalt, Lilibaba 3 hónapos koráig fent vannak a képek, ha Szláva letölti a múlt hetieket is, akkor megkezdem a 4. hetetKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,
tényleg itt a tavasz, alig van forgalom itt a topikon Kép.

Lina,
képek nagyon édesek, Lili rohamosan fejlődik. Mi sajnos nem tudunk menni vasárnap, remélem majd legközelebb.

Cukker,
tényleg nehéz öltöztetni őket ilyen időben, mert a napon nagyon meleg van, árnyékban, szélben viszont hűvös. Sajnálom Adrit, hogy így sírt, biztos a pocija fájt.

Nana,
Boti kis örökmozgó lesz? Már most kirúgja az oldaladat. Mikor mész legközelebb dokihoz? Dani rendben van most, egészséges? És te?

Erszényes,
kicsi fiad nagyon szépen fejlődik, ügyesek vagytok.

töbiek? Ser, Syg, Lili, Kecsóné, Roz, hová tűntetek? lécci, lécci, bújjatok elő....
balim

Sziasztok

Balim,
Köszi kérdésed, mi jól vagyunk. Csütörtökön megyek dokihoz, Dani tegnap óta újra oviba. Most nagyon élvezem a nyugalmat, nem sokáig lesz...Kép
És ti jól vagytok?

Cukker,
Hát igen, én is ezért nem mertem Danussal sem elindulni messzire és néha fogalmam sem volt miért sír séta közben.Kép
Az öltöztetéstől én nagyon félek. Télen könnyű volt, de nem tudom júniusban hogy kell...

Lina,
Én is megnéztem kispumuklit. Nagyoooon édes!Kép És nagyon ügyesen tartja már magát. Erős, érdeklődő kisbaba.Kép
Ugyanilyen játszószönyeget rendeltem tegnap, mint a tiétek. Kép nekem nagyon tetszik!

Erszényes,
Te is rakj fel minél több képet! Kép

Tényleg mindenki eltünt! Már reggel is kint vagytok?

Seriff, Lili na és Bea ti aztán tényleg rég voltatok. Kép

Syg kap felmentést, Roz is, na jó Mino is. Kép

Bepa, Kecsone, Pille, Mrege, Kob ti legalább néha benéztek. Kép
De akkor is...

Na én is megyek. Kezdődik az angol. Nincs kedvem! Kép

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok

balim Kép köszi a hiányolást csak szülinapi képek nélkül nem akrtam jönni de egyszerűen erre a vacak babanetre képet feltenni brr.... már utálom nem tudtaok igy mutatni képeket Kép
egyébként jól vagyunk azt leszámítva hoyg mindnenkinek folyik az orra

lizy
sajnálom én nem tudok segiteni nem ismerem a dokit

erszényes
nagyon szépen gyarpodtok Kép ez igen

cukker
én is bajban voltam tegnap hol levttem hol fel ttem ákira tavaszi sapit én vinném sapi nélkül mert szerintem 20 fokban felesleges de mindneki ugy nézett ránk mint a mérgezett egérra a játszon hoyg nincs rajta sapi egyébként azt figyletem éppen tegnap hoyg ilyna 2-3 hónapos babákon olyan vastag takarok vannak és ugy bevvannak takarva még kabát és sapi alatt szerintem ez már olyan sok bár én soha nem öltöztetm agyon őket plédet mi nagyon kalsszakat vettünk multkor rossmanban 1000 ft volt darbja és szerintem nagyon kalssz egy nagy maci van rajta a lányoké rózsaszin ákié alma zöld de jó puha és ilyen tipikus tavszi vékony takaró

kecsoné
most vetem ákinak tavszi kabit falmaert a szilcoop emelettén találtam egy baradbos használt ruhást de naggggyon jó cucok vannak a kabi 1100 volt de szinte uj nagyon kalssz a csajoknak vettem kis szoknyákat 780- 1200 között (5 darabot ) az egyik olyan uj hogy még a cimkén az eredeti ár is látszik alig volt hazsnálva és ezek nem mind angol rucik naggyon szupi cucok vannak

nana
hogy állsz az angolal ?? danus jól van jár már oviba ??

kob .
ti hogy vagytok tegnap én s rendbettem a kis kertet nem tudom ki lehet e ültetni ezket a cserepes kis virágokat már amiket őnapra kaptunk ez a primulás vagy mi csodák szerited ??

syg

hoyg haladsz a pakolászással leoka hagy kibontakozni alvással hogy áálltok ?? mikor költöztök ?

seriff

ti jól vagytok hanci nagylány ?? nagyon régen láttunk már rólatok fotót Kép

lili
hogy haladsz az up-dattel ???
én is nagyon csinálombár nem méreckedem
most evttem üditőjét de nkem nagyonnem jött be szerintem nagyon kiérzik rjata az édesitőszer

bepa
pöttyökel hoyg álltok ???

menemkell áki hiányol majd jövök még

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia Roz!!!

Hú én is rohanok, csak annyit hogy a turit jó hogy írtad, Kép ma én is megnézem! Kép
Soha nem gondoltam volna hogy turiba fogok ruhát venni a gyerekeimnek, na nem azért mert derogál, egyszerüen nem szerettem a "turkálást", de most egyre jobban odavagyok.Kép

Szombaton voltam bababörzén Pesten és ott is rengeteg volt az angol használt rucis és szinte teljesen új (valamelyik új is) rucikat vettem Botondnak, amik olyan aranyosak hogy itthon nem kapnék ilyet...

bla-bla-bla....Bocsi!!! Megyek már!

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Én olvaslak benneteket, csak a jó idő kicsábít....Kép
Babaóka az óra átállítás óta felborult...a nappali alvása....tegnap este fél6 - fél8-ig aludt kint. Hát ilyen se volt már jó régen...de éjszaka is jót aludt. Kép
Ma reggel pedig már 9-kor muszály volt kivinnem, mert nem bírtam vele. És most is alszik. Nagyon megborult. Majd remélem visszaáll....

Roz, update? Én már mínusz 3-nál tartok. Sztem könnyen betartható...csak vacsira pepecselni kell néha...de jobban érzem magam...bár engem is elkapott a tavaszi fáradtság. Kezdem újból én is az elevitet.

Járni fogunk gyógytornára. Voltunk gyógytornásznál, és megnézte Zsófit. Azt mondta, h. lusta, és hogy szerinte oxigénhiánya volt a kórházban szüléskor...mert hátra tartja a kezét. Ezt nem gondoltam volna....a lábát, ha a fenekéhez tette, nem mozdult ki belőle, nem érdekelte, h. ott van a lába...más babát idegesítette volna...szval nem nagyon aktivizálja magát a kisasszony....de egy kis torna, és állítólag utol fogja magát érni.

Dora, ti mikor mentek a fejélesztőbe?

Nana, ugye hogy jók a turis dolgok? Én csak onnan vásárolok Zsófinak. Olyan jópofa kis rucikat lehet kapni... Kép

Roz, én is meg fogom nézni azt a szil-coop-os turit. Kép

Lina, nem tudom, h. mi hogy jutunk talira....Solton leszünk megint apu névnapi kajáján.
birolili

Sziasztok!

Én is csak bejelentkezek, többre sajnos nem nagyon van időm. na nem azért, mert pakolunk, ott azért még nem tartunk a költözésben. Nem akarok dobozokból öltözni, meg bennük bukdácsolni, így majd csak akkor pakolunk, ha rögtön vihetjük is át. Az még picit odébb van.
Viszont nem sokat voltunk itthon és ha az idő ilyen marad, akkor nem is nagyon leszünk.

Majd azért próbálok jönni, ha van időm és persze erőm is.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Ma én sem nagyon leszek, tegnap vettem észre, hogy február 10-e óta lejárt forgalmival közlekedem, holnap meg a zöldkártya is lejár. Idáig azon ügyködtem, hogy valaki csinálja meg már ma, nem volt egyszerű.

Az éjszakánk is rémes volt. Két szupi éjszaka után Lili olyat produkált, amit még talán soha, háromszor is felkelt, sírt, alig lehetett megvigasztalni, nem akart enni. Nagyon gyanítom, hogy jöhet a foga, mert tegnap reggel is, meg este is vagy egy órán át gyürkészte a delfine farkát a szájába, etetni is alig tudom, mert mindig a kezét akarja a szájába tenni.

Na megyek kocsit takarítaniKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Mrege, mi a hozzatapit szopi utan kezdtuk. Eleinte csak egy-ket kiskanallal csuszott le. Szerintem erdemesebb kevesbe intenziv izu gyumolcsot kinalni, pl. banant, almabol is csak a jo edeset, zoldsegbol sutotokot. En masfel honap utan csereltem meg a sorrendet, egy alkalommal szopi elott kapja a fozeleket, igy mar fel uveggel (tegnap 3/4) is megeszik!Keves vizet is kortyoltatok vele. Utana meg szopzik kicsit, de inkabb szomjoltonak.

Nalunk az oraaltallitas nem kavart be, minden ugyanugy zajlik.Kép Ugyanabban az oraban alszik el, nem kesobb.Kép

Erszenyes, szepen fejlodik Janika!Kép Elhiszem, hogy sok oromotok van benne! Neha olyan hihetetlen hogy ott piheg az a pici baba a kisagyban, aki nemreg meg a pocidban volt, ugye?Kép

Az oltoztetessel en is gondban voltam tegnap. Hosszuujju body, harisnya, pamut ujjatlan rugi, erre huztam meg egy kordbarsony kabatkat, kapott a fejebe egy vekony sapit, a labara kiscipot.Kép Vittem magammal egy vekonyabb takarot, de az tenyleg tulzas lett volna. Azert meg csalokas az ido, arnyekban meg huvos van, itt a szel is fujt kisse.

Nana, en sem szerettem turizni - magamnak meg mindig nem -, sot en vasarolni sem nagyon szeretek!Kép Van meg ilyen no a vilagon?Kép De a kozelunkben van egy angol turi, ahol Katanak olyan edes cuccokat talalok es jo minosegu, majdnem vadiuj darabok (Gap,Ladybird,Next,H&M)! Jobbak, mint a kozeli bababoltban es joval olcsobbak is.

Lili, nekunk 5-ere van idopontunk. Hogy tartja Zsofi hatra a kezet? Szerintem nalunk is a lustasag a fo ok, egy kis torna nekunk sem fog artani.

Nana, megerkezett mar a babakocsi?

Kibujt a negyedik fogacska is felul!Kép

Mindenkinek szep napot!
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Meg akartam irni:

Rossmannban: kornyezetbarat Frosch mosogatoszer 2db egyutt 399.-
Gabi popsitorlo duo 799.- (uez. Tescoban most akciosan 760 korul)

Dm-ben: Hipp gyumolcs 199.-
Liberhoz Bubchen testapolo jar
Babylove popsitorlo duo 799.-
Pampers jumbo 3499.-
Mildi gyumolcs 179.-

Hirtelen ennyi.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Kint vagyunk mi is folyamatosan , kertészkedek , meg mokolok mindig kint valamivel.Tegnap is ,Enikővel elmentünk délelött beiratkozni az oviba, utánna meg kint voltunk egész nap lányokkal. Kata egy ideig nézelödött kocsibol , aztán csak azt vettem észre hogy már alszik .Ébredés után kajcsizni bejöttünk és irány vissza ki a kertbe, lányok cipőit átválogattam utánna Domikáért mentünk oviba hazafelé meg a parkban még egy rohangálás ugyhogy 1/2 7-re haza is értünk , onnan meg kezdődött az esti rituálé.

Cukker
Kabát vásárlás nem sikerült , mert vagy nem volt , vagy nagyon fius volt, de már le is tettem rola , mert kaptunk kölcsön egyet igaz ez is fius , de most erre a 2honapra nem igazán áldozok 3-4 ezret egy kabátért , főleg hogy nem tervezünk több babát.
Sajnálom hogy nem találkoztunk pénteken , Liliékkel mentünk be városba és figyeltünk, de majd hátha egyszer összefutunk.

Erszényes
Nagyon ügyik vagytok evvel a sulygyarapodással.

Lizy
Sajnos nem tudok segiteni tel számmal.

Roz
Sajnálom hogy orrfolyással küszködtök , mielöbbi gyogyulást kivánok. Virágokat szerintem nyugodtan kiültetheted , én hétvégén hagymákat duggattam meg magokat szortam ,kardvirág ,liliom , irisz , törpe szegfű, őszirozsa meg még egy csomo félét. Nőnapi primulákat én is raktam ki tavaly és már régebben is , én a cserepeseket nem tudom hogy mikortol lehet kirakni , törpe rózsát , hibiszkuszt.

Nana
Itt is lesz megint babaruhabörze valamikor , csak nem tudom a pontos dátumot.Nincs olyan sok minden mint pesten , de hátha találsz valamit ami jo lenne.

Utazás kiállitást nem tudja valaki véletlen hogy mikor lesz?????,

Linácska
Talira valoszinű hogy megyek , de csak Katával .

Dora
Gratula a 4. fogacskához.

Szép napot mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Es meg egy kep, szombaton keszult indulas elott:
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora

A virágos figurád nagyon aranyos. Kép

Én azt hittem ti Kecskeméten vagytok vagy az csak a hétvége volt?

Igen babakocsi még azon a héten megjött. Kicsit féltünk ettől az Olaszországból való rendeléstől, de teljesen rendben volt minden.
A bkocsi szuper. Jó lenne már Botondot tologatni benne... Kép Kép

Negyedik fogacskához gratulálok, innentől kezdve már alig fogja észrevenni.

Én is utálok vásárolni!!! Mármint a járkálást, probálgatást utálom,Kép annak persze Örülök ha van egy szép új rucim. Kép

Seriff miért nem jön soha???

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Most már ügyesebben fogok elindulni itthonról. Bencével ilyenkor szerintem még nem nagyon csavarogtam, meg ott jó kis sétálós hely volt a közelünkben. Innen messzebbre kell menni.

Ma eddig olyan jól sikerült a napunk. Reggel 8-kor már ott voltunk tanácsadáson. Ilyenkor szeretek menni, mert senki nincs még akkor. Adri nem sírt, sőt mosolygott doktorbácsira. Az nem tetszett neki, amikor a csípőjét nézte. Hízott alig két hét alatt 35 dekát, előzőleg pedig csak 4-et, szóval örülök. A szemére kapott tobrexet, mert befertőződött a szeme. (Neki könnycsatorna szűkölete van) Aztán sétáltunk, találkoztam 3 ismerőssel is, jót beszélgettem, és csodás friss volt a levegő reggel. Itthon csak szopizott, ilyet sem szokott napközben, és édesen alszik itt hason a nappaliban. Ja, és este 10-től reggel fél 7-ig aludt. Kép

Én hülye rájöttem, h mibe tudnék normálisan felöltözni. Hát a kiamama gatyóm bevettem oldalt. Hogy eddig nem jutott eszembe.

Roz

A kép csodás, amit küldtél. A takarót mikor vetted, mert pont azt vadászom? Tudtátok, h lesz még egy Rossmann a Petőfi S. utcán?

Kép

Kép
cukkermáz

Balim

Nagyoon sajnálom, h nem jöttök a talira. Kép

Lina

Aranyosak vagytok, hogy mekkora haja van. ))

Kép

Kép
cukkermáz

cukker kb 2 hete de vitték mint haingyen adták volna 3 vettünk mi is annyi pénzért nem volt sok

tegnap láttam én is az uj rossamant jóóó nagy lesz

kati
köszi akkor holnap ki is ültetem őket Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok, vagyok én, és olvasok is néhanap, csak a jó levegő kicsalogat minket is, van hogy 3-4x is sétálunk egy napKép.

Roz, én már kiültettem őket 2 hete, kissé szenvednek mert túl sok csapadék nincs rájuk, dehát vagy megszoknak vagy....
De a virágboltban ma azt mondták, h még azért óvatosan mert jöhet fagy.

Kati, Utazás kiálltás jövő hétvégén leszKép.

Cukker, és mit mondtak Adri pöttyeire?

Én sajnálom, h megszűnt a Mokka, és Rossmann lesz ott is, alig pár száz méterre vana másik, a Mokka meg mindig Mokka volt.Mondjuk életemben talán 2 x voltam ot, de azt mondják azért igényes hely volt....

Balim már akartam kérdezni, h répa esetleg?Vagy körte?(Ablakot megpucoltam azóta, de Hannáét kár voltKép)

Egy kép, ezeket kaptam a szüleimtől:Kép

Kép
seriff

Seriff,

Nagyon aranyos Hanna, hogy örül neki.Kép És már tud menni babytaxival? Ez ugye az?

KépKép
KépKép
nana09

Ser,
Hanna névnapját ma tartjátok?
Mert ha igen, akkor nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok Neki! Nagyon édes a képen, látom tetszik neki a kisvakond.
balim

Igen,és köszi Balim! Annyira édes,mert amikor simogattam vele az arcát(báb),akkor tartotta pusziértKép!

Nana,hát még nem igazán tud vele menni, kb fél métert már megtett, de ma nem akar állandóan lemászni rólaKép.

Kép
seriff

Ser,
akkor még egyszer boldog első névnapot Hannusnak!!!! Hamarosan eljön az idő, amikor már száguldozni fog a bébitaxin Kép. Lehet majd szaladni utána. Répát már próbáltam, a körtét még nem. De apája már vett neki. Én is ma láttam, hogy megszűnt a Mokka, pedig az már egy fogalom volt, évtizedek óta működött még ha közben párszor át is alakították. Ilyenkor olyan mintha a múltunkból veszne el megint egy kis darab Kép.

Jövök még, csak mindjárt itt a vizes Kép.
balim

ISMÉT JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ A GÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉP KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Gyorsan körbefotózom Lillát, és ha sikerül képszerkeztőt is felrakni valahogy akkor megindítom a képzuhatagot. Bea elment barátnőjéhez babázni, mert ma 11-kor szült.

KépKép
KépKép
sbea

Hannacskanak boldogsagos nevnapot! Kép

Bea, en nagyon varom mar a kepeket!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sok boldog névnapot kívánok a Hannáknak!!!

Teszek fel két tegnapi képet. Meglátogattuk a középiskolai tornatanárnénimet, ő csinálta ezeket.

Kép

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

seriff

hatalmas gartula a drágának naggyon édes a taxin Kép és kisvakond KépKép Kép naggyon cuki nekeünk eggyel gyengébb változat van de niki imdája azzal is alszik

bea
nagyon várjuk a képeket Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Seriff
Nagyon sok boldog névnapot kivánok én is Hannának . Puszika arcára.

Kép

Kép
Kép
Kép
kecsone

Természetesen a technika megint közbeszólt. a gép még nem jó. Megbolondít ez a sz.r. Most azt csinálja, hogy állandóan pittyeg, meg dobálja fel az ablakokat, de nem enged semmilyen vírusírtót feltenni, meg semmit, úgyhogy most minden védelem nélkül vagyunk. Újratelepítettem az XP-t, de még nem nyitottam meg semmit, de már azonnal elleptek a vírusok. Megáll az ész.

Sajnos képek még nincsenek.

Hannának boldog névnapot.

ha más nem akkor vasárnap találkozunk mindenkivel. Ugye?

Jó Éjt!

KépKép
KépKép
sbea

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?