A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Boldog névnapot kívánunk mi is Hannának! Kép

Lina, nagyon jók a képek! Kép

Beáék, várjuk a képeket! Kép

Ser, nagyon aranyos Hanci! Kép

Zsófiról egy kép. Mai. Kép

Kép
birolili

És egy vasárnapi a mamáéknál. Kép

Kép
birolili

Jó reggelt,

utólag is boldog névnapot Hannának!

Balim,
nem tudom, hogy mikor adsz Eszternek kajcsit, de Emese étvágya akkor jött meg, amikor velünk együtt ebédelt, és most már velünk együtt vacsizik. Addig ő is csak 1 kanállal vagy még anynit sem evett.

Lili,
nagyon édes a nyelvnyújtós Zsófi!

Kép

Kép
kobudo

Helló
(minden nem fog eszembe jutni amit le akartam írniKép
)
Lina! nagyon nmagy a csajszi: enniyre szalad az iső, és tényleg nagyon ügyeske

Lili! Ti is mentek tornázni...elgondolkodtató...orvos javasolta?
Hogy álltok a kajcsizással?Zsófi kis tüncibogár:mekkora pofija van, Kis hörcsögKép

Roz! megintKép jobbulást, és köszi a képet (hihetetlen)

Ser! Hannának boldog névnapot (jó a vakondKép láttad az oldalt amit beírtam?

Nana! sztem sem kell majd túlöltöztetni Botondot (én azt hallottyam max 1 réteggel több) de nyáron az se jó, mert akkor hol adja le a feles hőt (igaz újszülöttek még nem rendelkeznek megfelelő hőháztartással)

Balim! Esztinek hány foga van?(MArcit remélem sikerül berakni....)

Pöttyeink: nem nagyon jöttek ki, de az orvoshoz még nem vihetem vissza mert még nem varrasodnak teljesen (és megtudtam hogy kismama a gyerekorvos így nem szívesen viszem a bárányokat oda)

Cuki! Adripofi? sétába meg majd belejöttök (emlékszem elején én is mindig úgy jártam, hogy üvöltött hazáig amikor felkelt..most meg már nézelődik)

KépKép
KépKép
bepa77

Jó reggelt!

Sok Boldog Névnapot kívánok Hannusnak! Kép Az autó nagyon jó ötlet szerintem, mert Bence is imádta, és szerencsére vigyázott is rá, meghagyta Adrinak. Most a Tescóban van, jó lenne öcsém kislányának venni, mert most lesz 1 éves.
A pöttyökre doki azt mondta, h melegkiütés, és hintőport tegyek rá. Már gondoltam rá én is, mert Erszényesnek is ezt mondták.

Lili

Zsófi olyan édes. Amikor ránézek, csak irigykedni tudok, h milyen sok tejcsid van. Kép

Lina

Aranyos Lili baba. De jókat csaviztok ti.

De bénák vagyunk, pont kérdezte a férjem, h mi volt a leendő Rossmann helyén? Kép) "Fiatalkoromban" mindig a Mokka volt a buli kiinduló helye. Sőt még 1-2 éve is oda ültünk be a csajokkal. Az ananászkrém volt ott a kedvencem.

Tiszta vörös a fejem, nem tudom férjem mit szól majd, ha meglátja délben. Bnőm volt olyan kedves, h megcsinálta, vágás délután lesz, mert így ér rá. Nem akartam szopi alatt megcsinálni, de már úgy utáltam magam a lenövés miatt. Remélem a talira lekopik a bőrről a festés, mert lemosó nem volt nála.

Kép

Kép
cukkermáz

Bepa

A dokinénik nagyon bátrak, de ők tudják. Amikor Bencével terhes voltam, az én dokinénim is terhes volt (meg egy napon szültünk), azt mondta ő már immunis a betegségekre. Hamarosan túl lesztek a bárányhimlőn és akkor ezt a betegséget már le is tudtátok. Pöttyök melegkiütés.

Séta: egyik nap ilyen, másik olyan, mint ahogy a napok is.
Megyek, mert ébred

Kép

Kép
cukkermáz

sziasztok! Boldog névnapot kivánnok én is Hannának! Most mi is betegek vagyunk azaz a kicsi Dórikám hurutos a torka meg bevan rekedve. Volna egy kérdésem:van egy ismerős anyuka akinek a kisfia 2 éves és még mindig nem nőt be a kutacsa azaz 5x5ös.Voltak pesten de nemmondanak neki konkrétan semit tud e valaki egy jó dókit ajánlani? Köszönöm elöre is.
kriszta25

Bepa, írtam emailt.
birolili

Sziasztok!

Nana
te tudsz háton feküdni?mert nekem az a legkényelmesebb,mert úgy nem fáj a derekam mint amikor oldalt fekszek.de ez is csak akkor ha üres a hólyagom.meg így nem is fáj amikor nagyokat rugdos a bébi.
A vese környéki fájások meg elmúltak.nem tudom miért volt.

Birolli
eszméletlül édes a picur.

Valaki tudna segíteni hogy szülés felkészítésre hova lehet menni,mikor indul,meg ilyesmi.A párom is jönne,de csak néha tudna amikor nem dolgozik.
moncsivagyok

Ja,a hátonfekvéshez még akartam irni csak közben elkalandoztam.azért kérdeztem mert úgy olvastam hogy már nem nagyon ajánlott mert elnyomja a vérereket és a picur keringése is lelassul.Hogy van ez?
moncsivagyok

Birolli
nektek volt már keresztelőtök?megkérdezhetem hogy melyik templomban?nem vagyok tisztában vele hogy lehet e úgy keresztelni hogy az apa nincs.
moncsivagyok

sziasztok

cukker
a rossmen nem moka helyén nyilik az meg van még sokkal lentebb van ..
hajfesték mivel én bevörösödtem most :D ( nem volt jódöntés még jóhoyg csak szinezővel ) nekem a fodri vattára tett sima hajsampont és azzal dörzsölte meg hajtövet meg ahol ráment a fejre és lejött bár az még frissen volt ...

moncsi
énis uyg tudom hoy iylnekor már nem jó a háton fekvés

lili
hát ez a kiscsaj Kép Kép annnyira édes Kép hatlamas babó Kép

mrege
hoyg áltoka hozzátápi kérdéesl szerintem is szopi után add neki és akkor hátha jobban elfogadja nem lesz már türelmetlen az éhségtől Kép

bepa
beni fiuról is szertnén már fotot Kép

zsolti+bea
nagyon várjuk áma fotokat Kép régen láttuk már a
kiscsajt
multkor mikor erre jártetok mondtam minoank is hoyg csöröghettek volna olyna kíváncsi lettem volna lilácskára Kép
na mindegy majd legközelebb

syg

sétáltok leokával ? a szépidőben hogy birja babakocsiban ücsörög vagy ciplni kell
hoyg bírod??? alvással hoyg álltok ?

seriff
mi is iszonyű sokat vagyunk kint most jön az az időszak hoyg áttérek az esti főzésre hoyg délelőtt is kint lehessünk áki nagggyon
élvezi szobai hintát kivittem neki mert másikból féltem hoyg kicsuszik és tegnap egész délután abba ült Kép vagy sétáélta ha nemlöktema hintát ugrált és morgott hogy méééég mééég : anniyra drága volt
nem voltatok még az albarétumab kint nem tudod átadták már játszo teret mert most feujjították és egy csomo uj csuzsda mászoka van 7végén voltunk kint de ako rmég csak csinálták

kriszta
bocsi hamár irtad de ti merre laktok ?
jobbulásta csibének Kép

na rohanok mertadri nem akar aludni reveszm hogy szunditson egyett Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

merre jár mindenki?
moncsivagyok

Roz23 :a piacnál lakunk cseh pékségnél van az a kis utca
kriszta25

Sziasztok, mindenkinek köszi a köszöntést!
Roz, hogy bírod, h este 3 gyerkőcöt lefektetsz és még utána fogsz főzni? Véletlenül sem alszik egyszerre Adri és Áki délután?Elültetted a primulákat? Én most épp fűzöm Apát hinta-homokozó ügyben, de lesz még dolgomKép!
Jelentem Leona kicsit ül a kocsiban, kicsit van a kendőben, és van amikor csak Anya kezében jóKép-hétfőn is együtt kolbászoltunkKép.

Moncsi, igen, nem annyira jó hanyatt feküdni így a vége felé, és a jobb oldaladon sem, de úgyis megérzed, mert vagy a bébi rúg és méltatlankodik odabent, vagy Te nem úgy kapsz levegőt.

Lili, PufiZsófi nagyon huncutKép!

Cukker, séta alatti sírás miatt ne aggódj! Ez még később is lehet így, nálunk csomószor kiveszem Hannát mert már vagy elunja, vagy nem úgy fúj szellő, vagy szemébe süt a Nap, vagy mittudomén, de nem tetszik Neki benne. Ha kivetted Adrit, megnyugodott?

Mennem kell, mert Hanna kutatKép...

Kép
seriff

én nagyjából avgyok, csak a fiam már megint szuperextranyűgősKép
ha megint a foga jön fent nem tom mit csinálok magammalKép már 1 hónapja ez megy.....

moncsi: ne aludj háton ...jól hallottad!

KépKép
KépKép
bepa77

kecskeméten is rossz sz idő?

KépKép
KépKép
bepa77

oké.köszi a tanácsot
moncsivagyok

Sziasztok,

Bepa,
ma Eszti is nagyon nyügi Kép, de gondolom ez nem nyugtat meg. Most hat foga van, de megint iszonyatosan folyik a nyála, eddig reggel hat óta kétszer félórát aludt. Olyan mintha megint a foga jönne, de nem látom sehol duzzadtnak az ínyét. Marci majd kiderül, májusban értesítenek ki és júniusban lesz a szülői, akkor derül ki melyik osztályba kerül. Az idő nagyon rossz, hideg van és fúj a szél. Ma nem megyünk ki.

Megpróbáltam az őszibarackot, hát ez sem jött be, pedig édes volt. Kob, pedig annyira figyel minket mikor eszünk és így sem kell neki. Nincs más, várunk, próbálkozunk. Kép

Roz,
szerintem a Mokka helyén nyílik a Rossmann, biztos jól láttad?

Moncsi,
én egyáltalán nem bírtam a háton fekvést, de nem is javasolják. Csak oldalt volt jó (a végén meg már sehogy). Keresztelőt nem tudom, nekünk egyik gyerkőcnek sem volt.

Lili,
cukipofi Zsófi nagyon aranyos. Kinél voltatok gyógytornásznál? Eszti sem erölteti meg magát. Néha hasról hátra fordul, ilyenkor megijed és sírni kezd, fordítva nem megy. De hason nagyon szépen eldolgozik, körbe forog, ledolgozza magát a szivacsról.

Ser,
próbáld rábeszélni apát, a gyerekek nagyon csípik a homkozót. Ha nem használjátok lefeditek és akkor nem csúnyítanak bele a macskák. Akkor ezek szerint Hanciból nem informatikus lesz, hanem kutató Kép.

Lina,
nagyon aranyos Lili. Hogy Ti mennyit mentek, szinte minden nap. Jól bírjátok, ügyesek vagytok!

Kriszta,
jobbulást a kicsinek! Kutacsot nem tudom Kép. Fogalmam sincs, hogy milyen orovs néz ilyet.

Cukker,
én még most is úgy kezdek vele sétálni, hogy először csak a ház körül, és ha bealudt, akkor merészkedek messzebb a kocsival. Bár most már sokkal jobban bírja ébren is, de eleinte ha nem aludt akkor üvöltött Kép.
balim

Moncsi, mi a Ref. templomban kereszteltettük Zsófit. És Doráék is Katát. Kép
Most ennyi, babó sír. Annyira nyűgi az óraátállítás óta....napközben csak 1-2órákat alszik. Régen 4 volt a minimum...
birolili

Lili,
nem lehet, hogy jön a foga? Nálunk is mindig akkor alszik ilyen keveseket. Mint ma is. Bár nem hinném, hogy megint a foga. Már a hetedik lenne. Lehet, hogy front?
balim

seriff
most ugy főzök hogy reggel megy niki oviba apja viszi aztán egyből lkzdem felkészíteni kajcsit adok enni kicsiknek de végére áki már olyna nyügi hoyg csak kezemben jó ugy meg nem egy fönyeremény főzni.... mindig attól félek hogy rácsöppen valami a kedvenc szórakozás a sütö ajtó nyalogatás Kép Kép Kép látja benne magát és ha még világit s tök szupi Kép csak igy nem merek főzni félek hoyg rá esik valami bár külsö rózsákra soha nem tezsek föl kajcsit
alvás ( ugyan még ilyen nem volt) de ma áki sem aludt meg adri sem milesz itt még ma nem tudom ...
virágok kiültetve Kép
kert elgereblyézve és megkapálva és fel is söprögettem Kép
áki közebn kétszer elhaslat ugyan kismotorral szegénykém Kép
ugy hogy vissza ültetem a babkocsiba Képadri meg aösszes cipőmet megtöltötte homokkal a teraszon Kép Kép
hinta +homokozo
milyet szertnél??? mi vagy én nem is tudom hoyg irjam iylen fedeleste akarok parktikerben szoktat olyat árulni fából és széle pad ként funkcionál és bele is lehet tenni a játékokat a pad alá szerintem nagyon praktikus tavaly olyan 6000 ft körül volt ez fából van azért jó fedeles szerintem mert nem megy bele macska meg kutya piszkitani fát vagy műanyagt szertnél ?
apák nehezen adjáák be derekukat az ilyennek pedig gyerekek imádják ...
nekünk csuszdánk is van de tavaaly le lett fektetve mert adri még kicsi volt hozá és folyton felmet ésmindig le akrt vagy le is esett idén meg szerintem áki miatt nem állitjuk fel
de vannak ezek a pici műíníg lépcsős csúzdák azok is kalsszak nagyon azon egyedül is simán közlekedhet a tescoval szemben viszot kivannak rakva azok a fa játszok azok agyon szépek azén álmom is egy olyna lenne azon van minden anyuknál az oviban most egy olyat hoznak amin van egyiok oldalt 1 hinta közlpen ez hálos mászoka a végén meg egy csúszda és a homokozóba csúszik bele szerintem egy iylennekünk is pont jó lenne

balim
huuu akko rmár nem is tudom hogy jókl láttame dehát a mokkát most ujjítpották fel egy pár éve és most meg szétszedték ...
tudom mert apánk pont szilvásiéknáél dolgozott meg akkor születte niki is akkor 4 éve ..hihettelen és most szétszedik pedig mekkora pézben volt az anno
na mindegy ők tudják .. de hogy megszünt tényleg gáz én is sokat jártam oda bár a casablancába is az is kínai lett Kép Kép

atya ég megint mennyit irtam Kép
rohannoim kell mosgatni mig elvannak a srácok egyedül is ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, azt hiszem,h fát szeretnék, és láttam én is, a Baumaxban 6 és 8ezer ft most, a hinta sztem csak jövőre lesz esedékes,azt még csak nézegetem,és a puhítást kezdemKép...
Sütőajtó Kép, nálunk is uez a helyzet,mindennap többször letakarítom,de iszonyú....
Mindjárt megyek én is,összedobom a holnapi levest,mert Hanna pillanatokon belül elalszik.

Kép
seriff

Sziasztok!

Itt is rossz az ido, esik. Uuutalom! Alig tudtunk kimenni, meg akartam menni DM-be,de azt hiszem mar csak este, ha megjott a ferjem.

Lina, neked tenyleg kis Pumuklid van!Kép Edes!Kép

Lili, reggel mikor megnyitottam a forumot, annyira jo kedvre deritett Zsofi baba nyelvnyujtogatos kepe!Kép Mindketto tunderi, de a masodik, hat zabalnivalo!Kép

Ser, volt Hannanak nevnapi bulija?

Sbea, kar, hogy nincsenek kepek.Kép Hogy vagytok? Mekkora a lany?

Kar, hogy megszunik a Mokka. Mondjuk ezer eve nem jartam ott, de megis. A Casablancaert is kar.Kép
Bar ott is csak ketszer voltam.Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Először is Boldog Névnapot Hannának utólag is!! Kép

Lili: nagyon édes Zsófi, nem semmi kiscsaj!! Tényleg olyan szép kis kerek arca van. Kép

Moncsi: a hátonfekvést én sem ajánlom, én max ugy feküdtem hanyatt, hogy majdnem ültem az ágyban és a lábamat is felpócoltam. Kép

Nagyon rosszkor jött ez az eső... Kép Ma akartam először kicsit messzebbre indulni Janikával mint a teraszunk de hát nem jött össze. Sebaj majd hétvégén már átmegyünk a mamához, ő is hetényben lakik. Kép

Lányok nem tudjátok hol tudok venni vagy rendelni olcsón kengurut? akár használt is érdekelne...

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Seriff,Lina,Lili nagyon édesek a csajok!Hannának pedig utólag is boldog névnapot!

Egy kicsit eltűntünk,mert itt voltak a szüleim hétvégére,aztán anyu maradt tegnapig,így szépen rendberaktuk vagyis ő rendberaktaKép a lakást(így tök jó,mert még az ablakok is meg lettek pucolva)meg most már a babadolgok is teljesen készenállnak!Olyan nehéz azért ez,hogy egyébként meg nem tudunk velük sűrűbben találkozni.Aztán voltunk hétfőn nst-n,persze Lencsibaba nem volt hajlandó eleget mozogni,hiába rázogatta a hasam a nővérke(ami meg tök kellemetlen),így mehetünk holnap is.Bár én marhára nem értem miért baj az, ha egy ekkora baba már nem mozog folyamatosan és bealszik?!Meg hát sajna egyre nehezebb a gép előtt üldögélni,sokszor a fekvés segít csak,mert annyira nyom a babó és néha már a görcsölgetések is nagyon kellemetlenek,meg a keményedések,meg most már egyfolytában a wc-n ülnék,hihetetlen mennyire tud ott ingerelni,na de nem panaszkodom tovább,csak néha olyan nehéz.
Aki itt szült megmondaná nekem,hogy jól emlékszem-e,hogy tényleg csak popsitörlőt kell bevinni a kórházba és minden mást adnak?

Kép Kép

Kép
dettus

Moncsi,
én is igazából háton tudtam volna jól ellenni, de tényleg azt mondták, hogy már nem jó. Vagyis nem a babának, hanem neked, mert valami ütőeret nyom állítólag a babóca úgy. Alig vártam az UH-kat, mert akkor lehetett háton feküdniKép
Szülésre felkészítő tanfolyam minden hó első hétfőjén indul, három egymást követő hét hétfő fél 3-tól kb. 1-másfél óra. Apa elvileg akkor lehet ott a szülésen, ha résztvesz a felkészítésen, de persze anélkül is, csak szeretik, mert sok apuka ott meggondolja magát, és nem a szülőszobán kell felmosni. Tőlünk kérdezték is, hogy volt-e apuka.
Érdemes szerintem minél kisebb pocakkal menni, mert sokan szoktak lenni, és elég meleg van. Szóval elvileg jövő hétfőn indul, de érdemes megkérdezni. Kórház, szülőszobát kell kérni.

Tényleg sokat csavargunk. Ma pl. annál a kisfiúnál voltunk egész nap, akivel egy szobában voltunk a kórházban, na meg az anyukájánál, aki az osztálytársam voltKép

Dettus,
igen, elég a popsitörlő a babának.

Lili,
ez a nyelvnyújtogatás Zsófinál olyan édes, születése óta csinálja ha jól emlékszem, ugye?

KEBAT ügyileg még nem is mondtam, hol lakunk, szóval: Lajosmizse, Telepi út 7. Az a legegyszerűbb, ha Kecskemét felől az első lámpánál balra fordultok, aztán az első utcánál megint balra, és az utca végén jobb oldalt az utolsó ház, sárga, és van rajta egy légkondi.
Így ugyan egy kicsit visszafele kell jönni, de az utcánkat nagyon nehéz egyébként észrevenni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Cukker, bocsi, h. olyan morci voltam, csak apára haragudtam egy kicsit, és azért...de elmúlt...Kép Vettünk Zsófinak egy nagyon jó kis kockát, mindent tud. Kép Zsófi ma este 2órát játszott vele. Gondolhatjátok, h. tele van mindenféle kütyüvel...csörög, zörög...Kép
Egyébként jól nézel ki szülés után. Kép

Balim, nem tudom, h. jön-e a foga....de már 1hete csak 1-2órákat alszik nappal...

Bepa, hívd apát nyugodtan, már mondtam neki. Fog segíteni, ha tud. Kép

Mindenkinek örülök, akit jókedvre derített Zsófi nyelves képe. Kép Kép Kép
Igen Lina, már születése óta kint van neki, és kis hegyes....Kép Apácskától örökölte. Kép Kép
birolili

Balim, Locskai Mariannál voltunk. Aranyos, és precíz. Igaz, Zsófi nagyon sírt végig, de jó gyakorlatokat mutatott. Remélem segíteni fog.
birolili

Majd teszek fel még több nyelvnyújtósat, ha rossz idő lesz, jó? Bár ne legyen! Kép Akkor meg azért teszek fel, mert jó az idő. Kép
birolili

Erszényes: itt tudsz nézni használt cuccokat:
www.vatera.hu
www.teszvesz.hu
www.babaszoba.hu - apróhírdetés rovatban
www.babaapro.hu
hírtelen ennyi jutott eszembe.
Én a babaszobán vettem a kengurunkat. Nagyon szeretem. Mint már régebben is írtam róla. Kép
birolili

Seriff

Hogy áll Hanna az autóval? Kell sokat tologatni?
Adrinak mégis keresek játszószőnyeget, mert a csörgőkkel és a forgójával nagyon elvan.
Múltkor kivettem, de akkor is sírt. Amikor hazaértünk kakilt, szóval akkor ez lehetett a gond. Ha tolom egyfolytában a kocsit, akkor elalszik a bestia. Ma megszerveztem, h anyu vigyáz Adrira. Elmentünk Bencéért, de esett az eső, meg sietni kellett haza, mert hiányolt a lány. Ezért vhogy mégis imádom.

Alföldben találkoztunk Zsófi babával. Nagyon tündér volt apukája kezében, csak nézelődött.

Balim

Én meg csak azt látom, h a városban a babók mind el vannak a kocsiban, de biztos ők is köröznek először a ház körül. Kép

Roz

Te küldtél nekem email-t Ági néven?

A hátamon én sem tudtam feküdni terhesen, máskülömben szeretem.

Kép

Kép
cukkermáz

Majdcsak végig olvasom....Kép

Bepa, kaja: Zsófi már eszik almát, őszibarackot, sütőtököt, banánt, ezeket szereti, és még krumplit, sárgarépát, amit utál....de néha becsapom. Kép
Napi 1* eszik még csak, de nem akarok még többször adni neki. Szopi után eszik, de nem keveset...Kép Ti hogy álltok?

Többiek: ti mikor adtatok 1-nél többször a babáknak?
birolili

Lili,
én még egyszer sem adok, mert nem kell neki Kép. Biztos nagyon finom a tejcsi Kép. Zsófi próbáé már álldogálni?

Cukker,
jó volt egy kicsit kiszabadulni, igaz? Kár, hogy ma ilyen tré idő volt. Remélem holnptól megint jó idő lesz.

Dettus,
hát hamarosan itt van a ti időtök is. Nagyon izgi Kép.

Dóra,
nagyon szép a kis bájos Kati a képen. És nagyon csini a rucija.

Roz,
aludtak végül a kicsik? Ma volt valami a levegőben...

Nana,
örülök, hogy rendben vagytok. Nálunk a fiúk jól vannak, de Eszter köhög, olyan mintha tele lenne az orra, de nem jön semmi belőle. Mintha a garaton lenne a váladék. Hát lehet, hogy holnap vissza kellene vinnem a dokihoz és megsem kerüljük el az antibiót Kép.
balim

Én is dobok egy képet Eszterről:

Kép
balim

Végre abszolút irányításom alá vettem a képkezeléstKép
Ez egy ma esti, két óra nyűglődés után. Szegény babó elaludt, majd a szél becsapta a redőnyt, és nagyon megijedt, nem igazán lehetett megvígasztalni. Most fél 9 körül aludt el nagy nehezen apán.

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

"Ha nem volnának gyermekeim:
-több pénzem volna,
-jelentősebb anyagi javaim,
-valószínűleg több helyre eljutottam volna
-többet aludnék,
-jobban adnék magamra
-az életem sokkal unalmasabb és kiszámíthatóbb lenne.
De, mint szülő:
- többet nevettem,
-gyakrabban sírtam
-többet aggódtam,
-többször rohantam,
-kevesebbet aludtam, mégis vidámabb az életem.
-többet tanultam, érettebb lettem
-a szívem jobban fájt, jobban tudtam szeretni, mint valaha is hittem,
-többet adtam magamból, de cserébe ÉRTELMET NYERT AZ ÉLETEM."
/Marienne Neifert
birolili

Jó reggelt

Lili

Nem is vettem észre, h morci voltál, inkább azt, h agyaltál vmin. Amúgy én is haragudtam apára, néha olyan hülye dolgai vannak. Szerintem nagyon klassz bébi játékok vannak most és azt gondolom, h nem feltétlenül csak pár hónapik jók, mert Bence pl sokszor elővette később is néhány éves korában némelyiket. A 2 óra az nagyon jó, h így eljátszott Zsófi.
Az idézeten el is érzékenyültem, olyan igaz. Aranyos vagy, pedig pont tegnap úgy kikerekedett a hasam. Éppen mentünk be a játékboltba, amikor férjem észrevette, h megindult a tej, remélem előttetek nem égtem. )))Annak ellenére, h kevés a tejcsi, mindig megindul.

Balim

Jó lett volna, de vacak volt az idő nagyon. Anyukám meg hívott, h Adri nagyon sír, ezért aztán siettünk, így nem tudtam nyugodtan nézelődni. Bence vett a zsebpénzéből Star Vars figurákat, nagyon szeret velük játszani. Eszti milyen ügyesen ül. Láttam az Alföldben egy nagyon klassz játékot, ha érdekel. Ülő babáknak való, asztalra lehet állítani, két tappancsa van, amivel rögzíthető az asztalra. Olyan, mint az ágy fölött a forgók, csak ez az asztalon van, és lóg róla néhány játék. Szerintem tünemény. Úgy 5 ezer körül van, ha jól emlékszem. Egyébként 5 ezer volt az átlag ár így a játékok között. Egyszer szeretnék már beszabadulni férjem nélkül, mert akkor vennék vmit, ő ugyanis olyan spúr. Minek az? Bence is felnőtt anélkül? Pedig látja,h a forgónak is úgy mosolyog az ágya felett. Azt is én harcoltam ki. Na nem panaszkodok.

Lina

Aranyos, ahogy egyensúlyozik. Kép

Ma is elég hideg van, éppen csak a szemetet vittem le.
Bence tegnap addig puskázott, h becsípte az arcát, kicsivel a szeme alatt. Úgy megijedtem, mert, csúnya látvány volt, és nem is tudtam, h bontsam ki. Kiabáltam férjemnek, ő kiszaladt és kiszedte, de közben ott maradt egy pillanatra Adri a mosógépen, mert férjem öltöztette fürdés után. Én mentem oda gyorsan, de belegondoltam, h mi lett volna ha lefordul. Jaj, ilyenek miatt olyan lelkiismeretfurdalásom van. Veletek történt már ilyesmi? Meg belegondoltam, mi van ott, ahol kicsi a testvér is. Nem lehet egyszerű. Múltkor meg igazítom fel a fejéra a sapit, aztán a sapi helyett a fülét húztam véletlen. Aztán ezeken rágódok később, szidom magam. Nem is gondolná az ember milyen "problémák" merülnek fel. Pl, hozzá szoktam Bence méreteihez, mozdulataihoz, aztán meg itt van ez a pici baba. Fura egyiktől a másikhoz menni, nyúlni. Értitek?
Bocsánat, h hosszú voltam.
Ja, ma egy éves az öcsém kislánya. Reggel hívtam őket, és hallottam a telefonban, h viháncolt a drága pelenkázás közben.

Kép

Kép
cukkermáz

haliKép

Lili! Majd hívom, csak időm nem nagyon volt még rá...sztem majd szombaton de, vagy kora du(tudom lagziztok) Kajcsival én is kb így vagyok (vagyis répa még nrm volt krumpli van most) és 1x kap de tegnap este amikor én ettem kénytelen voltam kanállal vizet adni neki mert nem bírta amíg én ettem..neki is kell olyankor valami, mert remeg a kanalamértKép
Szóval délben szopi elött vagy után eszik de egyszerre kb. 100ml-ket is megeszik. Étvágya mindig is jó voltKép
Balim! Nem vigasztalt amit írtál és sajnállak is, mert azért Beni legalább aszik napközben bár változó mikor menniyt! Esztinek menniy idő után indult el a felső 2 az alsók után????

MokkaKép sose voltam de nem is leszekKép
lccike hol lehet jó készségfejlesztőt venni a babónak???

Kösz

KépKép
KépKép
bepa77

tegnap nem sikerültKép roz de ma itt van

KépKép
KépKép
bepa77

és egy másikKépKép

KépKép
KépKép
bepa77

Cukker,
nem használsz melltartóbetétet? Nekem is mindig megindul az a kevés, de így nincs gond, nem egy nagy kiadás, 700 Ft egy havi adag.

Ma megyünk szuriraKép és megint én viszem, Szláva elment három napra vidékre. Anyu mondjuk itt fog aludni, meg itt lesz végig. Megbeszéltük, hogy éjszaka anyu alszik Lilivel, ha felkel, kivételesen most majd csak tápit fog kapni, én meg végigalszok egy éjszakát!!!!, hú milyen régen is volt az...

Meg meg akarom kérdezni a védőnőt, hogy adhatok-e Lilinek almát, meg ilyesmit. Én már nagyon szeretnék. Ha úgyse csak tejcsit kap, akkor inkább a gyümi, mint a táp.
Na meg kérünk igazolást a doktorbácsitól babaúszásra, és ha lehet, jövő héten szeretném elvinni. Azt hiszem, elég menős csajszit csinálok a lányombólKép

Bepa,
kis Benedek továbbra is szívtipróKép

Roz,
nem mondtad még, hogy jönnél-e Kebatra, ha szeretnétek, szívesen bemegyek értetek, meg haza is viszlek!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Seriff,
Emlékszel még (jó persze, hogy igen), hogy Hanna mikor mit csinált mozgásügyileg? Õ is jó korán kezdett mindent. Lili nem elég, hogy 2,5 hónaposan visszafordul a hasáról, tegnap óta hason úgy felnyomja a fenekét, hogy teljesen szabályosan térdel. Kicsit aggódom, hogy bírja ezt a gyors fejlődést az izomzata, csontjai?????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na jó részletekben írok maKép

Holnap megyek egyedül Pestre, nincs valamelyikőtöknek kedve csavarogni egy kicsit? 10-11 között lesz SIDS előadás a Heim Pálban, arra megyek fel.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bepa

Alföldben vannak jó játékok, sokféle.
Beni nagyon szép és helyes kisfiú.

Lina

Elfelejtettem, amúgy meg van itthon vatta korongom, az is megteszi. Nem szoktam eljárni itthonról, csak séta a Széchenyiben.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Lina,
Én nagyon-nagyon szeretnék menni a Kebatra, de most úgy néz ki megint nem tudok. Kép Kép
Szülinapra megyünk.
Szerintem ne aggodj a mozgásfejlődés miatt. Ezt ugysem tudod erőszakkal hátráltatni. Én már sok babát láttam aki korán csinált mindent és nem lett semmi, de semmi bajuk. Kép Kép

Bepa,
Dani pont így szipantotta be mindig a szája egyik csücskét mint Beni. Kép
Mokkát ne sajnáld, én utáltam, de ezzel a véleménnyel azt hiszem itt egyedül vagyok. Kép Nekem nagyon füstös volt. Kép

Lili,
Amit írtál...azt is mondhatnánk hogy kicsit "csöpögös", de Nem! Kép Úgy értem hogy kb. 1 éves volt Dani mikor erre én rájöttem vagyis akkor tudatosult bennem igazán. Leginkább, ezekre a részekre döbbentem rá...
-többet nevettem,
-gyakrabban sírtam
-többet aggódtam,
-többször rohantam,
-kevesebbet aludtam, mégis vidámabb az életem.
-többet tanultam, érettebb lettem
-a szívem jobban fájt, jobban tudtam szeretni, mint valaha is hittem,
-többet adtam magamból, de cserébe ÉRTELMET NYERT AZ ÉLETEM."

Sajnálom aki soha nem lesz Édesanya!!! Az én unokatesom például nem akar gyereket. Én egyátalán nem itélem el ezért, de fogalma sincs miről marad le! Reménykedem még hogy rátör a vágy, de már 26 éves és eddig még semmi..

KépKép
KépKép
nana09

Nana: valamelyik nap azon gondolkodtam, milyen a második babát várni: Neked ebben most angy tapasztalatod van:ugyan oylan jó? vagy már nincs az a félelmetese izgalom?
Csak azért mert az én első unokaöcsém maga volt a világmindenség, de most a picike már nem kap tőlem anniy figyelmet (iagz kevesebbet is látom...)
És Benedek most kezdte ezt el a szájbekapósdit...

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa,
Nekem jobb!!! Kép, de kevésbé varázslatos. Hu, nem tudom hogy írjam. Az elsőnél végig izgultam, aggodtam, most ez sokkal kevésbé jellemző. Viszont az elsőnél minden ujdonság volt, minden héten egy újabb csoda, hát ez az érzés is kevésbé jellemző. Bár ebben valószinűleg az is közrejátszik hogy itt van Dani akire figyelnem kell és így kevésbé tudok magamra figyelni.

Egyben biztos vagyok... Az az érzés amikor az első babád megszületik, amikor hazaviszed, az első éjszaka, az első hét... na azoknak a napoknak az euforikus hangulata, az óriási változás az életünkben...na ez NEM LESZ MÉGEGYSZER. És ezt sajnálom!!! Kép

De lesz más! Például a testvéri szeretet kialakulása. Kép

Azt a pillanatot várom a lejobban amikor majd a két fiamat együtt láthatom és amikor Danus először megpuszilja majd az ő kistesóját!!! Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana, ne írj már ilyeneket! Kép Annyira szépeket írsz! Kép Én is mostanában kezdem felfogni a sorok rejtett igazszágtartalmát....Kép

Bepa, gyönyörű Beni! Kép Zsófinak bemutatjuk. Kép Kép

Lina, nagyon szép Lili baba is. Sztem se aggódj, ha korán kezdi a mozgásfejlődést!

Balim, Eszti milyen ügyesen ül...Kép

Zsófi ma megint délelőtt nagyot alszik. Nagyon fáradt volt. A drágám csinált egy kis hangversenyt hajnali 5-6-ig. Kép Aztán reggel tornáztattam, nem tetszett neki....Kép

De most nagyot alszik.Kép
birolili

Cukker, nálunk is ez van....miért kell ez, miért kell az....bár azért apa rámhagyja nagyonbbrészt, úgyis te tudod, címszóval...
birolili

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?