Milyen moslék idő van már megint, pedig végre kimozdulhatnánk Dorkával, erre esik az eső.
Na mérgemben sütöttem főztem szinte egész délelőtt a konyhában.
Zsebi!
Megnéztem a képeidet, mit ne mondjak, jól megcsináltátok a Bogi és a kis Szabi birodalmát is. Nagyon tetszik Bogi szobájában a függöny és klassz lett az ő szekrénye is. Tényleg ez már kész nagylányos szoba.
A kis Szabi baba szobája is nagyon szép, ha meg tényleg egységesen áthuzatod fejvédőt + fonott szék huzatát biztos nagyon tuti lesz.
Tényleg megérte a fáradságot, rumlit az egész átalakítás, a végeredmény magáért beszél. Gondolom a gyerekeid is elégedettek.
Kriszti!
Semmi probléma ha nem tudsz jönni, intézd csak a dolgaidat.
Szegény kicsi Nellynek jobbulást kívánunk.
Mi is igazán azért nem mentünk még bölcsibe, mert a hörgőit nem hallotta tisztának a doki. Nekünk köptetőt ajánlott, hagy köhögje fel a váladékot. Nelly babának is gondolom hasonló lehet a problémája , nem?
Gázszámla.... brrrr..... szép kis összeg. Tényleg mehetsz balhézni.
Hidd el a ruhák itt megvárnak, nem fogom kidobni. Majd egyszer csak összejön és elviszed.
Edina!
Semmi gond ha nem tudsz Te sem jönni, nem haragszom én meg.
Anyósodnak jobbulást!!!
Nekem is voltak szemölcseim, a terhesség alatt lepték el a nyakamat, én a bőrgyógyászaton szedettem (égettettem ) le.
Míg égették picit csipett, de nem volt elviselhetetlen. Szépségért amúgy is meg kell szenvedni.
Anita!
Várunk Benneteket! Gyertek nyugodtan!!!
Zita!
Ti jöttök?