A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Lina,
hááát, ha visszajön a gyomortartalom, az a reflux, nem? Nem értem, miért nem mondtak tulajdonképpen semmit. Adtak egy zárót és nem magyaráztak el semmit? Vagy nem is kérdezted?
Nagyon gyanús ez az egész szopizás nálatok cumizavarra. Az, hogy éjjel és félálomban szépen szopizik is ezt igazolja. Ébren, amikor tudatosan kellene szopiznia, nem akar. Nem vagyok szopt. tanácsadó, tehát nem állíthatom, hogy ez cumizavar, de mindenesetre érdekes. Mert ezek szerint ösztönösen tud szopizni, csak akarni nem akar, amikor az ösztönszintet felül tudja bírálni. Éjjel levegőt sem nyel? Bár Leona sosem evett cumisüvegből, de sztem azzal több levegőt nyelnek, mint szopizáskor, még ha antivákuumos is az üveg.
Egyébként sztem amikor nálunk voltatok pont, hogy nagyon éhes és türelmetlen volt. Lehet, gyakrabban akarna ő enni.
Az összebújás, közös játék nem pótolja a cicizést teljesen. Sztem a cicizés nem csak evésre való.
aranyos lehetett a fickó. Mennyi idős terhes volt?

Kép
sygnum

Syg,
nem nem akar szopizni, akarni akar ő, csak furán csinálja. Folyamatosan mozog, elengedi a cicit, vigyorog, újra bekapja..., szóval nem nyugodtan eszik. Éjjel is nyel levegőt, legalábbis büfizni szokott, de szinte csak fel kell emelni, és már ki is jön.
Amúgy hétfő késő este fel fog hívni a kórházból az a csajszi, aki csinálta a vizsgálatot, és akkor ő is nagyon ráér, meg én is, és előveszi Lili leletét, és megbeszéljük, meg jövő héten kontrollon is tudunk a doktornővel beszélni. Nagyon kapkodva szinte hozzánkvágták a zárót, mert nagyon sietett valahova a csajszi, aki kiadta, egy fiatal rezidens, csak annyit mondott, hogy nincs baja Lilinek.
A csajszi nem tudom mennyi idős terhes volt, de hatalmas hasa volt, az biztosKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina

Aranyos volt ez a pasis sztori. Kép)
Szerintem próbálkozz még, mert én is korainak tartom az almát. Nekem most nagyon bejön ez a cici nyugtatós dolog, de nem akarom rászoktatni. Most elég 5 perc és alszik tőle. Ma csak egyszer kellett alkalmazni.

Nem kellene a talit áttenni másik időpontra most már? Nem tudom, h mennyire készültél. Hozzánk meg jönnének babaátogatóba a barátaink, akik még nem voltak, mert mindig beteg volt valaki, persze mondtam, h a talit már megbeszéltük korábban. Ötlet?

Pille

Orsi nagyon cuki.

Erszényes

Nem semmi mennyiségű tejed van. Ez a jó szopis babáknak, h be tudják osztani maguknak a tejcsit. Én amikor látom, h még kér, mindig 90 tápit csinálok, aztán olyan nehéz eldönteni, h kéri -e az összeset. Amikor már liheg, tudom, h na elég volt. Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker,
tegnap bevásároltam egy csomó üdítőt, sört (gondolok ám a fiúkra is), szóval nem tudom, de akkor már jó lenne megtartani. Szegény anyu is két napig pakolt, hogy felszabadítsuk a nappalitKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ki lesz végül a talin? Mert nagyon sokunknak nem jó.....Kép
birolili

Ne toljatok ki velem, hogy utolsó pillanatban mindenki lemondja a talit, bár szerény számításaim, meg a visszajelzések alapján azért még mindig leszünk egy páranKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina, mi megyünk, Sbeáék is, tehát a sör veszélyben lesz! KépKép
Kobudóékkal is beszéltem, azt mondták Õk is jönnek.

Erszényke
Bocs, de mostanában mindig a fejemre omlik az idő, és a teendők, de kiugrom valamikor Hozzátok!
A tejszaporítást bármikor fokozhatod, a homeo bogyesszal nem ártassz!!!

Lányok
Piaci körkérdés:
Andrisom szerdán a Mega Toys-ban vett etetőszéket Bálcsinak. Csakhogy rá kellett jönnöm a pár nap alatt, amit sejtettem, hogy a fájdalmas ízületeim miatt nehezen helyezem át egyik pontrol a másikra, pedig könnyű darab. Szóval le kell gyorsan cserélnem gurulósra, mielőtt még tönkre tenném a parkettát...Kép
Nem érdekelné valakit?
Képet is tennék fel, persze szigorúa csak Bálint Gazdával! Kép (aki mostanában sokkal jobban alszik!!KépKép
Szóval az etetőszék:
BéBé Comfort, kifutó színe miatt akciós volt (14990.-)
funkciók:
-sok pozicióban, könnyen állítható magasság
-fém+műanyag kombinációja
-hatalmas tálca, több pozícióban állítható, levehető
-3 pontos bizt. öv
-kicsire összecsukható
-könnyen letörölhető, párnázott ülés+támla
-állítható lábtartó
Szín:
unisex, halvány szürke+fehér, csíkos, apró csillagokkal, kis "Circus" felirattal
Számlával, garanciával.

Esetleg érdekelne valakit?

Szép napot: Noé

KépKép
mino

Legutóbbi randevúnk Kob Emeséjével:

Kép

KépKép
mino

Bolond ez a babanet.. a két képből lett egysem... KépKép
Tehát:
Kép
Kép

KépKép
mino

Hogy milyen klasszak a Gyerkőcök!
Zsófi, lilla, KisKata, Orsi, Beni... Tündériek! KépKép
Nana
hogy rohan az idő!!
Bálcsi már a 9. hónapot is betöltötte, és Pocaklakó Botond is már 30. héten túl...
Hú, de nem semmi! KépKép

KépKép
mino

Mino,
lehet, hogy akkor kevés sört is vettem? Kép
Bálcsi már ilyeneket művel??????, jó Lili is tologatja fel a fenekét, én meg frászt kapok, annyira meghajlik ilyenkor a gerince hátrafele.

Képzeljétek, új kertesház tulajdonos révén ma először virágot ültettem. Nem tudom mi lesz belőle, de a nőnapi virágainkat kiraktam a kertbeKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bocs Lina, az előbb Kispumuklit kihagytam a felsorolásból, és Bocs Sbea, Lilla nevét kicsi kezdőbetűvel írtam.. KépKép
Egy-két fotó, plussz etetőszékes is:
Fürdés előtt a kanapéra felmászva, álldogálva kukucskálok a kanapé támlája mögül:
Kép

Fürdéskor először csak a lábammal vizsgálom a víz hőfokát:
Kép

Fürdés után a megfáradt horgász:
Kép

Az új trónszékem:
Kép
Kép

KépKép
mino

Mino,
és hogy kerül a cipő az asztalra...Kép

Kispumukli egyre kevésbé kispumukli, szerintem elkezdett hajat cserélni, már fele annyi sincs, mint születésekor, na de az a kevés is szanaszét állKép,
mondjuk Bálcsié se semmi a horgászós képen...
jajj, rákapott valaki az alkaromra!!!Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mino

Nekem nagyon tetszik a szék, de még messze van, h nekünk kellene. De pont ilyet szerettem volna. Azért csak áruld, én még gondolkodok. Csuda jó fotók. Amikor Lina írta a cipőt, kerestem, d emeg lett. Kép

Mesi milyen édes.

Már többet nem írok, holnap megyünk akkor mi is Lináékhoz. A sört mi hanyagoljuk, de üdítő jöhet. Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok,

Mino,
köszi a képet, édesek a picijeink Kép

Lina,
készítsed csak a söröket, megyünk! Kép Szerintem pár gyerek, és nem tűnik fel, hogy nem jött el mindenki. Persze sajnálom, de ez van Kép
Próbálok vinni sütit, ha időm engedi. Olyan 3 körül megyünk, jó?

Kép

Kép
kobudo

sziasztok csak egy sorra jöttem nem olvastam vissza
csak kaptam bepától 1 sms hoyg nem tud jönni ide netre mert beszar a gépük

majd probálok jönni

Kép

Kép

Kép
roz23

Kob,
persze, jó bármikor, mi itthon vagyunk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nagyon sajnálom, hogy nem tudunk ott lenni a talin! Kép De majd a képeket megnézem. Kép Jó csevegést holnapra, és gondolok Rátok nagyon! Érezzétek jól magatokat!
Holnap este benézek, hátha lesz élménybeszámolótok. Kép

Puszilok mindenkit!
birolili

Sziasztok

Lina
Ugy néz ki hogy mi is megyünk , ha nem baj. Zsolti+Beát kértem meg hogy vigyenek el minket is.

Lehet hogy késön szolok már , de viszem a badykat is mert Cukker is szolt hogy kéne , nem tudom hogy kit érdekelne még .Akit érdekel az tudna hozni olyat ami most pont jo picurkájának, nem mindig a méret a jo.

Megszületett ma délután barátnőmék kislánya Zsofi baba 3500g. és 50cm. Annyira izgi, tegnap itt volt még nálunk . Kata annyira nézte a pocakját , és mondta barátnőm hogy szoljon Zsofinak hogy ideje lenne már kibujnia .Hisztek az ilyen komunkácioban? Tényleg tudnak valamit ezek a csöppségek?

Baba képek nagyon édesek

Mino
Mekkorát nött Bálint!! és csoda szép legényke, olyan kis huncut a szemecskéje.

Holnap remélem végre hogy megismerhetlek Benneteket személyesen is , jaj ugy izgulok.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Kecsone,
hát persze, hogy gyertek. Ha szépen megkérlek, hoznál 68-as bodykat is? Lili most nőtte ki a 62-t, és alig van neki, rövid és hosszú ujjú is jó lenne.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,
most úgy alakult, hogy lehet, hogy én is kimegyek Esztivel Kép. De még nem százas Kép.
balim

Sziasztok!

Bálcsikám tegnap estére nagyon berekedt, reménykedem, hogy nem lesz beteg! Szörnyű éjszakánk volt, tegnap óta még nem sikerült aludnom.
Csodaszép a mai regel is! Csicseregnek a madarak, fickándoznak a tiszta tóban az aranyhalak (tegnap takarította ki Andris), nyitva az ablak, és Bálcsikám elaludt...Kép
Balim
Már bagyon szeretném látni a kis vöröske Esztit! Remélem sikerül találkoznunk!Kép
Dora
Fantasztikusan hasonlít Rád KisKata! Kép Ti nem jöttök KEBATra?
Remélem mindenkinek jól telt az éjszakája!
Rozka
Gondolok Rád! Remélem jól fog menni a mai családi nap!
Tegnap oriásikat sétáltunk Leonáékkal, és közben hozzánk csapódott még egy barátnőm a babájával, + egy Barátom! Felsőszéktó-Arborétum, bent is kóvályogtunk egyet, majd vissza! Bálcsika nagyokat szurtyogott közben, bár jobban örültem volna, ha éjszaka alszik.. KépKépKép
Cukker
Hát amilyen gyorsan telik az idő, nőnek a cseppek, Ti sem vagytok már nagyon messze az etetőszékes trónolástól! KépKép
Nekem is tetszik a szék, csak gurulna... Micsoda nyavajás vagyok én..Kép
Kob
Szóval Lackó is benne van a sörözésben! Kép Helyes! (Zsolti, Lackó, Andris)KépKépKép

Lina
Mit vigyünk? Tudom, remek háziasszony vagy, de nem maradt le valami? Üccsi, ásványvíz, vagy inkább rágcsát vigyünk? Tudod, csak a szokás kedvéértKépKép

KépKép
mino

Mino,
mikor voltatok kint az Arborétumban? Fiaim is kint voltak nagypapival és az ovisokkal délelőtt. Ha láttatok egy nagy csapat gyereket, akik őrült módon rohangáltak és kiabáltak, akkor azok ők lehettek Kép.
Közben Eszti kicsit "megvilágosodott", most már inkább szőkésbarnás Kép.
balim

Koradélután mentünk ki, de akkor is nagyon sok gyerkőc volt kint! Szerintem addigra a fiaid megéheztek, és otthon voltak már! KépKép
Esztike KÜLÖNLEGES HAJSZINÉBEN EZEK SZERINT MÁR NEM RÉSZESÜÍYLÖ K.. sAJNÁLOM, TUDOD NEKEM MENNYIRE TETSZETT!
bÁLCSI ÉS A CAPS LOcK esete...Kép

KépKép
mino

Mino,
ásványvíz van 6 palack, de csak mentes, szénsavas nincs, van üdítő meg sör is (nagyon nem értünk hozzá, négyfélét vettem, remélem valamelyik bejön), bár szerintem üdítő még elfér. Sütök muffinokat, meg van ropim. Minden más rágcsa jöhetKép

Balim,
sok szeretettel várunk titeket is.

Szerencsére jó idő van, az udvart is birtokba tudjuk venni, Lili tök jókat nézelődik, meg alszik kint.

Viszont nem akar enni. Tápit szinte egyátalán nem, most is 50 g-ot szopott, és elég neki. Én ezt nem értem.
Tegnap megkóstoltattam vele az alma levét, csak két pici kanállal, először nézett nagyokat, aztán végül is ízlett nekiKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ma van a KEBATnak napja, Kebatra megy a Lillácska :KépKépKép 2 körül indulunk mi is Katival, meg KisKatival. Sör jól hangzik. Rágcsát viszünk Mi is. Hány fő lesz köbö?

Eza fibernet nagyon vacak. állandóan karbantartás van, és már két napja nem volt netünk. Majd betelefonálunk, hogy ezt a számlán is tüntessék fel a végösszegnél.

Úgy néz ki ma is jó idő lesz.szerncsére tegnap is az volt, és sétáltunk egy hatalmasat a városban. Rengeteg babakocsis volt bent, de nem ismertünk rá senkire, pedig lehet, hogy egymás mellett mentünk el. Jó is lessz a tali, hátha jönnek új arcok is.

Csuda jók a képek.Kép

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Hello,
mi 4-en megyünk, ebből egy fő sörözik, 2 gyerök Kép Sütit viszek, ha minden jól megy, és 3 körül érünk oda.
Na most szaladok enni...

Kép

Kép
kobudo

Milyen volt a tali?
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy mentem volna. 6-ig az ügyvédi irodában szobroztunk....... Kép Pedig lettem volna veletek.....
birolili

Lili,
most töltöm le a gépről a képeketKép
Jó volt a tali, végül jó sokan eljöttek!!!
Lili baba jó házigazdához méltóan az udvaron végigaludta az egészetKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kob,
a gyűrűt megtaláltuk az asztal alatt, biztonságba helyeztem, majd megbeszéljük hogy tudom eljuttatniKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
köszi a vendéglátást. Olyan jó volt találkozni mindenkivel!!!!!!! Még hogy Lili végig aludt, hát olyan jót mosolyogtak egymásra Esztivel. Muffin nagyon fini volt. Bocsi, hogy eljöttünk, de Eszter hat körül szokott menni aludni, egy kicsit elfáradt. Legalább ilyen jól érezte magát a kisasszony:

Kép
balim

Balim,
persze, de azért látszott, hogy Adri meg Lili lényegesen kisebb a többieknél, ők még sokat szunyókáltakKép Lili amúgy sem tud két óránál többet ébren lenni, akkor nagyon nyűgös lesz. Ha látom, hogy kezdi dörzsölni a szemét, vagy nyüszizik, teszem a cumit a szájába, és ha csak 20 percet is, de aludjon. Mondjuk nála az egy óra a minimum, szerencsére.
Letöltöttem a mosolygós képeket, holnap majd felteszem, de az az én gépemen van a szobában, azt már kikapcsoltam, mert Lili fél kilenckor beájult, most apa laptopján garazdálkodomKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nana,
ugye már van babakocsid, jól emlékszem? A mienk, ami tetszett neked most kuponos a Baba magazinban, 110 ezer helyett 70. Majd frászt kaptam.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

"Látom" jól sikerült a tali, szerencsére az idő is klassz volt!

Nekünk is jó napunk volt, bár kicsit hosszúra sikerült, csak fél 10-re értünk haza (de. fél 11-től). Leona talán még sosem volt ennyire aranyos a mamáéknál, mint ma. Egész nap csak beszélt, nevetgélt, játszott. Néha volt csak nyűgös, de nálam mindig gyorsan elfelejtette a "gondjait". Megismerkedett a kutyákkal, cicával, tehenekkel, bocival, lóval, még halakat is látott, de az nem érdekelte őt. A többi viszont...nagyon tetszettek neki az állatok, rögtön dumált nekik és "repült" volna ki a karomból. Még a tehénbőgéstől és a kutyaugatástól (kaukázusi) sem ijedt meg.

Mino,
Bálcsi nem lett beteg, ugye?

Lina,
azt a bkocsit én is néztem, hogy jól leárazták.

Jó éjt!

Kép
sygnum

A mult heten nem volt internetunk, nem tudom mi volt a gond, de mst mar neha be tudok majd nezni.

Lina,
Koszonjuk a vendeglatast.
A tali nagyon jo volt, ugy eltelt az ido, hogy eszre sem vettem, hogy mar hat ora...
A gyerkocok nagyon edesek voltak. Mindenki a sajat tempoja szerint evett, aludt stb. es ez igy jo...
mvirag

sziazstok

sajnálom hoyg tegnap nem tudtunk ott lenni
biztos nagyon kalssz volt majd a fotókat várjuk ám Kép

nálunk hányás hasmanés és láz ( adri és áki )
nemsokára indulunka dokihoz

majd belesek halesz időm

Kép

Kép

Kép
roz23

Lina

Köszönjük a vendéglátást, bár sajnos csak én lehettem ott. Adri inkább babakocsizott apával. Hát igen, picúrkák még Lilivel. Hazafele az autóban nem tetszett neki a hordozó, szopizott, amíg be nem értünk Kecsóra. Nagyon fini volt a muffin!!
Utána még mentünk Katonatelepre felvenni Bencét, aki kellően szutykos volt mire odaértünk. Adri úgy elfáradt ettől a kis csavitól, h este 9-től reggel fél 7-ig aludt. Akkor is szerintem a reggeli készülődésre ébredt fel.

Balim

Nagyon aranyos volt Eszti, ahogy el akarta kapni Melindát. Kép És hogy el játszott a csörgővel a sarokban.

Tényleg jó sokan voltunk, ahhoz képest ahogy indult. Ezt az egész talit videóra kellett volna venni, ahogy az a sok egykorú baba mindenfele mászkált. Hihetetlen. Jó élmény volt nekem.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziastok!
Linácskáék mi is mégegyszer köszönjük a vendéglátást,nagyon jól éreztük magunkat,csak kár,hogy Lillácska kicsit nyügi volt.

Roz sajnálom a gyerkőcöket.Szegények mindíg kifognak vmi bacit.KépGyógyuljanak meg minnél hamarabb.

Syg édes lehetett Leona.Lilla fél a kutyáktól.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Cukker láttam kicsi lányod feje búbját.KépTöbbet nem mutatott meg magából.Aludt hason a babakocsiban.Kép

Na meg trikós-harisnyás Kamillka a beszólásaival...KépMég most is azon rötyögünk,ha eszünkbe jut.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Sajnalom, hogy most is lemaradtunk a kebatrol. Anyoseknal voltunk Feherton, nem tudtuk utba ejteni Lajosmizset. Orulok, hogy jol sikerult!

Mino, Balcsi milyen szep fiu!
Balim, Eszter tunderi kis mosolygos!

En most izgulok nagyon, tesomat 9-kor vittek a mutobe csaszarozni.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lina,

köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat! Hamar belaktuk a hatalmas nappalitokat, nem? Kép
De jó, hogy megvan a gyűrű! Kamilla ma reggel már kérdezte, mondtam, hogy nem sokára meglesz megint. Annyiszor elvesztette már, hogy csak na!

Olyan jó volt mindenkivel találkozni, remélem az "újak" is élvezték! Tényleg videóra kellett volna venni a hatalmas gyereksereget, de majd legközelebb!

Kép

Kép
kobudo

sziasztok
örülök, hogy jól sikerült a tali...KépSajnos mi nem tudtunk menni...vendégség volt nálunk is.

Lina
Már én is gondolkoztam ezen az alma meg egyéb dolgokon...fel is akarom hívnia doktornőt meg a védőnőt. Zsomborból ugyan nem jön vissza, de rengeteget eszik...talán jobb lenne ha tápszer helyett mást is kapna. Nem olyan régen lemértem, mert azt hittem fogy a tejcsi...(dupla annyi tápszert kért mint addig)és kiderült, hogy nem...egyzserűen hatalmas étvágya van. Eddig 5x evett ma már 6x

Syg
Lehet hogy te jobban értesz hozzá, de én mindenhol azt olvasom és látom, hallom, hogy a tápszeres babóknak 4 hónapos kortól már ajánlott mást is adni...akkor ez nem igaz?
quill

Tudja vki hol találok mondókákat a neten?
vagy milyen könyvet tudnátok ajánlani?
quill

Quill,
Mondókáskönyv I-V-ig, Füzesi Zsuzsa rajzaival, nálunk ez a sláger.
Neten:
www.mondoka.lap.hu
Innen el tudsz indulni.
Szilárd táplálás: 6 hós korig a babák gyomra nem igazán tudja megemészteni a kajcsit, ezért ajánlják a szoptatás,a tápszert eddig. Persze mindenki maga dönti el, a bébiételeken lévő 4 hós ajánlás szerintem marketingfogás, de lehet, hogy ez csak az én véleményem.

Kép

Kép
kobudo

Quill:
Forrai Katalin: Ének az óvodában (ezt a hangszerboltban lehet kapni itt K.méten)
Vagy Gryllus Vilmos dalai...én ezt ajánlanám. A Füzesi Zsuzsa könyvei is nagyon jók. Zsófi is szereti.
De szakmai szemmel zenében Gryllust ajánlom. Az minőségi zene.
birolili

Quill,
egyetértek Kobudoval -mint oly' sokszor-, nem érettek 4 hós korban a hozzátápira. Persze ha gond van a tápival, nem tud tőle kakilni, nem szereti, fáj tőle a pocija, mittudomén milyen gondok szoktak még lenni, akkor én is azt mondanám, hogy inkább elkezdeni a hozzátápit. De ha semmi gond vele, akkor semmi pénzért. Sztem is reklámfogás, hogy ráírják, 4 hótól adható. Azt bezzeg nem írják rá, hogy legjobb nekik az anyatej (ha ez nincs, akkor a tápszer, mert az közelít leginkább az anyatejhez), meg jól megcukroztuk, sóztuk, ezt-azt tettünk bele, esetleg még allergiás is lehet rá, mert erős allergén van benne és lehetne sorolni. Na de valahogy el kell adni az árut, nem?
Egyébként nem lehet mindenhol azt olvasni, hogy tápis babáknál korábban lehet kezdeni, pl. a Kismamában nem ezt írják. És nem az újságírók, hanem a megkérdezett orvosok. Csak egyelőre Mo-n még az ilyen dokik, védőnők vannak kevesebben. A korábban kezdett hozzátáplálást meg azzal indokolják, hogy már úgyis kapott a tápival fajidegen fehérjét. Igen, de még csak 1 félét, a tehéntejfehérjét. Az is éppen elég még neki, nemhogy még a többi is. Leona pl. a barackra lett allergiás, ami az elsők között adható. Pedig vmi 7-7,5 hósan kapta először.

Kép
sygnum

Bea,
Szerintem Lilla abszolut nem volt nyügi. Az meg hogy a vegere elfardtak, tok normalis. Nem mindennap vannak ilyen nyuzsibenKép
Kamilla tenyleg jo fej voltKép Egyszer lefekudt a Beni melle es ketten jatszottak egy sorosdobozzalKép
Most mar vegre legalabb azokat be tudom azonositani akik ott voltakKép

Kar hogy nem videoztunk...
Kobudo,
Olyan jo volt nezni, hogy Kamilla es Emese milyen jo testverek. Emese tok jol turi a gyomoszolestKép Tipikus masodik gyerekKép

Cukker,
Bar nem sok szot tudtunk valtani orulok, hogy talalkoztunk. nekem kicsit sokat kellett rohangasznom a kis felfedezok utan, mert nagyon erdekli oket a lakberendezes, kulonos tekintettel a lakas atalakitasara..Kép
mvirag

Sziasztok!

Pedig oda volt ám készítve az asztalra a videókamera, csk úgy elfelejtettük...

Kob,
valószínű holnap délután megyek Kecskemétre, meg csütörtök-péntek is bent leszek anyunál, elvigyem valamikor a gyűrűt, vagy találkozhatunk valahol egy sétára is akár.

Quill,
Lilinek 3 napja adom az alma levét, én nyomom ki fokhagymanyomón. Ma már 6 kiskanállal evettKép
Egy nagy eredménye van nálunk, az öt naponkénti hatalmas adag kaki helyett most minden nap van, egyszer egy kevés adag. Szerintem azért ez normálisabb.
Rájöttem, hogy a tápival mi a gond nálunk. 3 hónapon át rosszul adagoltam, pedig biztos vagyok benne, hogy én emlékszem jól, és nem anyu, aztán elolvastam. Kb. már 2 kanállal több por kellene Lilinek. Viszont ha úgy adom neki, nem hajlandó megenni sűrűbben, így meg gondolom nem jut annyi tápanyaghoz, ezért is van, hogy csak 2,5 órát bír ki kajcsi nélkül.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Én Farkas Bogi vagyok Győrből és a győri topicból.

Hamarosan beíndítom új vállalkozásomat. Pelenkafutár és csomagküldő céget alapítok.

Ha érdekel benneteket, akkor a www.pelenkacsomagkuldo.tar.hu oldalon megnézhetitek a pelenkákat.

Ha mint munkalehetőség érdekel benneteket, akkor keresek pl. területi képviselőket is.
Jutalékos rendszerben (nem ügynöki, nem mlm munka) működne.
A munka a következő lenne:
Küldök szórólapokat annak aki foglalkozna vele, és mondjuk a terhesgondozóban, vagy forgalmasabb helyeken kiteszitek a szórólapot, amin a Ti adataitok lenne.
Aztán csak várni kellene a megrendeléseket, amit aztán Nekem adnátok le. A pelenkát én küldöm a megrendelőnek, Ti pedig jutalékot kapnátok a pelenka darabja után.
Õszintén megmondom, hogy nem egy nagy összeget lehet vele keresni, eleinte havonta csak pár ezer Ft-ot, de ebbe nem kell pénzt befektetni. Vagy esetleg a jutalékot vissza tudjátok forgatni a pelenkákba, így egy idő után akár a saját pelenkáitokat ingyen kapnátok.

Üdvözlettel: Farkas Boglárka, Győr

KépKép

KépKép
farkasbogi

Ma voltunk tornázni, ez volt az első alkalom, hogy Lili nem sírt, sőt végig vigyorgott, rájöttem, hogy előbb el kell indulnunk, valahol Kecskeméten megetetni úgy fél órával torna előtt, így Kecskemétig alszik is, eszik is, és így nagyon jól érzi magát.

Aztán elkövettem azt a hibát, hogy bementünk az Auchanba, vettem egy csomó babaruhát. Csak kapott Lili új hálózsákot, egy rugival együtt 2999 Ft volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?