sziasztok cajok!
mi talán,remélem meggyógyulunk már végre,ti meg most kapjátok el!!!

Gyógyuljatok hamar!
zórának már csak a hasmenés van,de nem olyan zöld,beteges,csak híg-így azt gondolom a foga miatt(na és olllyyyyan büdös

),a többiek jól vannak.mindenki szereti a sulit,ovit,szerencsére nincs velük gond.
gabó-a hiszti nálunk is óriási zóránál,ő is mindig a fenekemben van,ha nincsennek itthon a nagyok(bár most is itt trónol az ölemben és segíteni próbál,én meg hadakozok vele

)
katus-a nemalvás pedig nálunk is főszereplő éjjel(én már nagyon rég aludtam rendesen,míra is vacak alvó volt,mire átaludta az éjszakát terhes voltam zórával,azóta meg ő boldogít éjjelente

).és tényleg pihenj,mert legyengül az immunrendszered-én mostanában sokszorvagyok beteg(a torkom,mandulám szinte kéthetente fáj),pedig zóra előtt nem voltam ilyen beteges.
zsani
gratula a két pocaklakóhoz!!!nagyon ügyesek vagytok

a férjeddel.ha majd belejössz a dupla mindenbe nagyon klassz lesz a nagycsalád.és főleg ha egypetéjűek!még irigyelni is foglak

!
viol
én kértem fotót a kutyiról,nagyon cuki így kicsiben is!szegény eltörpül a halacska mellett.
eszembe jutott,hogy mi lenne,ha okt 30.-án (hétfőn) elmennénk mindannyian a gyik-ba randizni(írta valaki,hogy van ott hétfő délelőttönként baba-mama tali).és akkor jöhet eső,fújhat szél.... ott jót dumcsizhatnánk.sajna jobb ötletem nincs,mert anyósomékhoz nem férünk be sokan,én sajna lakást nem tudok felajánlani a randihoz.de remélem mindenképp tudunk majd találkozni!!!
továbi jó pihit mindenkinek(nálunk apa dolgoz,megyünk vacsizni,aztán bedugdosom a kölköket a kádba,addig is nyugi van kicsit

)
ja,pár frissebb fotó:

ők is cajok!

szecső "felpróbálta" míra új pelenkáját

zóra épp siet,rohanunk reggel iskolába,oviba