Nagyon jó lett a profil!!!
Miért gondoltam hogy idősebb vagy nálam?
Igaz én 17nek érzem magyam.
Veronak igaza van, tök jó lesz, ha itthon leszel, és tudunk találkozni.

2006.01.27 11:59
Amúgy néha már vannak erőteljesebb méhösszehúzódásaim, de ez még nagyon ritkán fordul elő és alig jár fájdalommal!

2006.01.27 18:25
) és ilyenkor nem akarok gép előtt ülni, úgyis minden nap itt csücsülök. Ilyenkor lelkifurim lenne, hogy nem vele foglalkozok. Õ nem igényli, vagyis nem tenné szóvá, hogy netezek, mert már mondta, hogy üljek már le nyugodtan, de én nem akarok. Fél napot dolgozik, akkor nincs itthon, most meg elkezdődnek az edzések, arra is eljárogat, így amikor itthon van, inkább vele foglalkozok. Erre szoktam mondani, hogy "dödörgünk"!
Ez semmi "olyan"
, csak összebújás, semmittevés, pihizés, stb. Most edzésen van, ideültem gyorsan. Jövő héten megint éjjeles lesz szegényke. Remélem ilyen nem lesz sokszor. Eddig egyszer fordult elő egy hétig, akkor nagyon meg volt zavarodva alvásügyileg. Kb. szerdára jött bele, akkor jött rá, hogy mikor érdemes aludni, mennyit, stb. Amúgy két műszakban vannak, de azért éjjel más. És ilyenkor egész délelőtt durmol, mikor hazaér. Én meg lábujjhegyen mászkálok itthon, had aludjon nyugodtan.
Hisz ahogy Vero is mondta, itt sem mindenki ismeri egymást. És hát tudjuk, hogy te a távolság miatt nem vagy itt. Az igaz, hogy én már találkoztam Erikával, Veroval, Nicivel, de majdnem mindig csak külön-külön, amikor bejöttek hozzám a kórházba. Egyszer volt egy hármas "randi"
, amikor Nicivel voltunk bent Erikánál. És majd ha kitavaszodik, vagy nyáron vagy mittomén mikor tényleg lesz egy találka, amit akár hozzád is igazíthatunk, hisz te nem jössz minden héten. Mivel a többiek soproniak, Nici meg én pedig be tudunk jönni, nem olyan iszonyat nagy távolság. Reni sajnos kimarad, mert ő még messzebb van, hacsak...
Bár szerintem ők nem jönnek mostanában a picivel, mert az hosszú lenne, inkább az ő családja megy majd. Ha jól emlékszem... És Ági is hasonló okokból marad ki. Hacsak! Õk viszont tuti jönnek valamikor! Sőt, ők hosszabb ideig maradnak, így téged igazítunk valahova!
Megoldjuk, higyjétek el!

2006.01.27 18:34

2006.01.27 19:52
2006.01.27 20:19

2006.01.27 20:52

2006.01.28 09:39
2006.01.28 10:37
És naaagyon szereti. Egy másik falu csapatában van, megyei II.o. Pár éve kerültek fel a III.o-ból bajnokként úgy, hogy végig veretlenek voltak. De ezek már a régi szép idők... Edzők jöttek-mentek, a játékosok is cserélődtek, már nem ugyanaz a csapat, mint régen. Most ugyan megint az az edző van, akivel bajnokok lettek, de csodát ő sem tud tenni. Én is kijárogatok meccsekre, de komolyan elkeserítő. Sokat nem értek a focihoz (azért többet, mint amikor még nem ismertük egymást..
), de sokszor én is elszörnyűlködök, hogy mit művelnek. Tök szép helyzeteket csinálnak egymásnak, olyanokat, amiket edzéseken gyakorolnak, végigviszik a labdát és akkora luftokat rúgnak 2-3 méterről, hogy el se hiszem! És így mindig az ellenfél a jobb. Szerencsétlen Gáborom hiába áll ott a kapuban, ha ketten mennek rá (mert a mi védőink lemaradtak valahol félpályán..), nem nagyon tud mit kezdeni velük. Csak az ellenfél be is tudja rúgni! Még ő az egyik azon kevés játékosok közül, akiket nem szidnak a saját szurkolóik.. Sőt, sokszor azt mondják (mert fülelek ám!
), hogy ha ő nincs, több is bemehetett volna. Na, ilyenkor azért dagadok ám a büszkeségtől! Õ olyan, aki nem vitatkozik a bíróval, nem kötekedik az ellenfél játékosával, nyugtatja a csapattársát is, nagyon tud örülni a győzelemnek, és bár azt mondja nem gáz, én látom, hogy nagyon le tudja törni a vereség. Mert van, akit nem. Ott szoktunk maradni meccsek után a többiekkel, de van, aki nem is foglalkozik vele, hogy esetleg jobban is megerőltethette volna magát, stb. Az fontosabb, hogy előtte nap mennyire teli volt egy buliban, és hogy hajnali 5-kor ért haza. Szóval csak páran vannak a csapatban, akik tényleg a foci és a játék szeretete miatt vannak ott. Viszont ennek ellenére összességében elég jó a hangulat, én is kedvelem őket. Párom legénybúcsúján el is jöttek hozzám szerenádozni...
Egy másik csapattársának is aznap volt az esküvője, amikor a miénk, így a legénybúcsút is egy nap tartották... Mire odaértek hozzánk, már elég jól álltak
, de ahhoz képest elég jól énekeltek! Egy csapat félrészeg focista próbálta elénekelni a Füredi Anna-bálon-t, illetve két másik nótácskát..
Én kint álltam a teraszon, vettem őket kamerával, anyám meg bent bőgött a nappaliban..
Azt mondja akárhogy is énekeltek, ő azért megkönnyezte a dolgot.
Szóval ők ilyenek. Nem tudom meddig akar még focizni, de szerintem nem is lenne meg anélkül. Persze törött már el ujja, bokája, volt hogy rosszul esett és ráesett a hátára, ráugrottak a térdére, de ezek őt nem igazán tántorítják el. Szereti. Én nem bánom, hogy csinálja, csak van, hogy az a labda fontosabb , mint az, hogy pl mekkorát repül utána, hogy elérje, és nem fontos, hogy mekkorát és hogyan esik le.. A lényeg, hogy ne menjen be.
néztük a TV-t és az egyesen volt aegy főzőműsor, ahol harcsapaprikást csináltak. Hát Gáborom erre nagyon rákívánt, így ma vacsira azt készítek neki. És mivel harcsát nem tudok elővarázsolni a hűtőből, így hekkből lesz. Hal, hal. Oly mindegy.
Igaz ott kapros túrógombóc volt hozzá köretként.. Na ez az, amit én nem tudok elképzelni. Nekema a túrógombóc az édes, és porcukorral szórom meg. Ott meg sós volt és még kaporral is.. Jujj.. Ma inkább galuskával lesz, azért is nagyon odavannak itthon a pasik!

2006.01.28 14:08
2006.01.28 16:55
2006.01.28 17:05
Elszállt egy legalább olyan hosszú, sőt hosszabb irományom, mint az előző, a délelőtti... ha nem haragszotok, most nem írom be még egyszer, mert dühöngök. Ha lecsillapodtam, akkor pár szóban, pár sorban. Volt benne sport, kosár, úszás, strand, nyár...
Francba... Bocsi, később jövök.2006.01.28 17:21
az én magasságommal), de csak általánosban. Nem is voltak akkora ambícióim, hogy folytassam. A vendéglátóban meg nem is volt csapat, szóval vége is lett. 
2006.01.28 21:04
2006.01.29 06:25
Ma estere a Balintnak lett hoemelkedese, remelem nem maszik jobban bele valami betegsegbe. A Bence is antibiotikumot szed, mert arcureg gyulladasa van.
2006.01.29 14:16
2006.01.29 15:23
2006.01.29 15:46

2006.01.29 17:09
Mikor volt?
Bizti a babaszoba is klassz lesz. Már jó ha elkészül, hiszen lassan megérkezik a kis lakó.
2006.01.29 18:04
2006.01.29 18:18
Már kész van! Holnap valószínűleg le is lesz parkettázva, aztán majd fényképezek és megmutatom hogy milyen lett Szinti birodalma! Katus! Majd szólj ha aktuális a festés!
Nagyon örülök neki! Én Karazma doktor betege vagyok, de még én is szülés előtt állok! Az első babámat várom! Holnap leszek kereken 37 hetes terhes! 
2006.01.29 18:55
2006.01.29 18:57
Na van vállalkozó?2006.01.29 19:29

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|