A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Oke, tokeletes Lina! Majd mobilon pontositsunk! Koszi!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok Lányok!

Köszönjük a fogas gratulációkat!

Rengeteget írtatok, még nem mindent olvastam, de gyors írok, mert Bálint itt alszik a karomon..becicizett. :D

Nana
Tudod, mindig A tE ÉS dANUS HASFÁJÓSSÁGA VOLT ESZEMBEN, ÉS SOK DOLOGBAN ÁTSEGÍTETT, MÍG bÁLCSI IS szenvedett a hasfájástól! 6hó+1 hetes korában szinte elvágták. Egyik napról a másikra múlt el. Mindig Te bíztattál. Nem gondoltam, hogy újra meg kell élned a gyermeked fájó sírását! Nagyon Veled érzek. Én is sokat sírtam, mert szörnyű volt látni Bálcsi szenvedését, érezni a tehetetlenségem. :cry:
Ki kell valahogy tartANOD! Sikerülni fog átvészelni!
(bocs, néha a lábával bekapcsolja Életke a caps lockot)

Dora, Kati..
Hogy milyen csuda klassz kalpagokat lehet szerezni a Mini-manőciknek! Bezzeg a babszem-Pasiknak.. még Ausztriában sem sikerült Linának beszerezni nekünk.. :(

Kati
Alföldben van Kobudo-Syg féle (speciel sosincs amikor keresem, de a vatera.hu-n szinte mindig van fisher price-s, ami még talán univerzálisabb, és az ára 9000-11000-ig. (eladó függő)
küldj már emilcímet, küldök róla linket. 2 féle szokott lenni.
(kecsfernekukac???

Dora
Mikor jöttök a városba? Mi is a "ház" közelében lakunk, és úgyis kocsival fogunk Bálcsikámmal kavarni mindenfelé! :lol: Egy röpke összefutás?

Balim
jobban vagy már??
Lili gratula foghoz!
Katának is!

Ser
Nekünk ez télleg sose jön össze?!? :oops:
Annyira sajnáltam!! Köszi az sms-t, tök jól esett! :lol:

Mrege
Megmondom Krisztának! :lol:

Dettus
Szépek voltatok!

Linatiék
Kösszke mégegyszer a papikat! Asszem már csak holnap teszem fel a képeket. De édesek voltak együtt a Babszemek! :D

Arborétumban mi 14:00-ig maradtunk, de még maradtunk volna tovább is, de Andris feladatot adott, így indulni kellett.
A szabadban kajcsiztunk, kicsik és nagyok, aludtak a fa árnyékában a babók, utána még egy kis járték volt, újabb érkező kismama-baba ..Aztán indulás dologra..
Sajnálom, hogy haza kellett ugranunk, és mire visszaértünk Bálcsival már sokan elmentetek.. :cry:
Majd legközelebb..
na ez most jó sok volt.. Jó éjt, bocs, akit kihagytam

A lánynak, aki nőgyógyászt keresgél:

Dr Kazacsay-s tábort gyarapítom! Komplikált eseteknél is nagyon toppon van a pasi, és maga a megtestesült nyugalom! Császáros szülésben is nagyon gyakorlott, és minden kérdésre megnxugtatóan válaszol! Imádják az anyucikák! Laza, higgadt, és egyben komoly, határozott onkológus-szülész-nőgyógyász!
!!!Nem az anyagiak vezérlik!!! Nincs tarifája!!!

Jó éjt mindenkinek!
JA, Kobék élvezik ezerrel a nyaralást! :lol:

KépKép
mino

Véletlen az első oldalra keveredtem.Olyan érdekes volt beleolvasni.Akkor még Roz is várta Ákit.És Lili is Zsófit.Milyen fura!
Valamelyik nap a saját hozzászólásaimat is visszaolvastam.Az is nagyon érdekes volt.Hogy mik foglalkoztattak akkor és most.Hogy változik minden!Bocs ha kicsit melankólikus voltam.Kicsi fáradt vagyok!
Jó éjt Mindenkinek!(ha még ébren van valaki! :) )
mrege

Sziasztok!

Nagyon-nagyon köszönöm a sok bátorító szót!!!! Nagyon jól esik!!! :)

Mvirag,
2 napja a te soraid vannak a fülembe: "túl kell élni". Azt hiszem tényleg így van, mert sajnos már mindent kiprobáltunk és semmi nem segített.

Seriff,
Tegnap óta néha én is arra gondolok nemcsak a hasfájósság lehet az ok. Azt hiszem jövőhéten kiprobálom ezt a kúpot is.

Doktornéni javasolta a Normaflore-t. Most azt kap 1 ampullát 1 napra és nem tudom ennek köszönhető-e de ma reggel picit sárga volt a pelus. :)

Az Infacolt nem adjuk már 2 napja, szerintem semmit nem segített és ez valahogy tényleg anyai megérzés volt.

Dettus,
Gyönyörű kislány Lenci baba! De jó lesz egyszer majd tényleg együtt sétálni.
Képek és a hintátok is nagyon tetszik! Megkérdezhetem mennyibe került? Majd én is szeretnék.

Bocsánat mennem kell.

Mindenkinek Szép Napot!
nana09

Sziasztok!

Gratulálok utólag a fogacskákhoz.

Nana!
Örülök neki hogy ez a leveled már egy picit nyugodtabb, optimistább volt.
remélem megoldódik a probléma nagyon hamar és a picúrka lesz a legnyugisabb baba a világon. :)

Közebn egy-két palacsinta leég :oops:

Délután megyünk horgászni apával.
Évek óta nem voltam már talán gyerekkoromban bátyámékkal.
Nem tudom lesz e türelmem hozzá, akkor imádtam menni nem tudom ma mi lesz.
Bár ha belegondolok hogy egy szabad délután kettesben a természetben.... :D

Hanna felébredt úgyhogy most röviden ennyi.
Kellemes pihenős hétvégét!!!
samchee

Nana,
Sokszor mar az is segit, hogy ha belenyugszik az ember hogy nem o a hibas, es barmit csinal sirni fog a baboca, mert akkor legalabb nem probalod folyamatosan megoldania a problemat. Mert am az is nagyon stesszesse teszi az embert. Persze igy utolag konnyu okoskodni, de nekem pl, nagyon jo lett volna, ha a doki neni azt mondja, hogy nyugi tutira nincs semmi komoly baja, majd tul lesz rajta, addig meg fogadja el hogy ilyen. Sajnos akkor nekem meg inernetezni sem volt idom, meg semmi ismeros sem volt, aki elmondta volna, hogy masokkal is van ilyen es vannak ilyen sirós babak :( Mi is mindent probaltunk, de igazabol semmi nem segitett :( Szoval meg egy ket het es jobb lesz, fel a fejjel. A Normaflor semmikepp nem art, ugyhogy nyugodtan add neki.
mvirag

Sziasztok!!!

Ismét itt vagyunk. 2 hete nem volt már gépünk. Most az alaplap sz.rozott.

GRATULÁLUNK NANANAK ÉS ATHINANAK !!!! Született még kisbaba?

Sajnos még nem volt idő visszaolvasni, de majd nagyjából végignézzük az oldalakat.

Mindenkinél minden okés? Élvezitek a nyarat? Lillácska most még alszik, de kint az udvarom már melegszik a medencéjében a víz. Lessz ám pancsi nemsokára :D

Velünk minden OK. Lilla igazi kis rosszcsont baba. Rengeteget fut, megy , állandóan beszél. h-ihetetlen enrgiája van. Rakok fel három képet.

Ricsikével és Mamával homokozok:

Kép

Kép

így alszik Szenti Lilla Csenge jelenleg anya és apa ágyán a jó hűvösben:

Kép
sbea

Kecsone!

Az etetőszéket láttam az Alföldben 7310 Ft-ért (ha esetleg még nem nézted volna ott).
nyhk

Sziasztok!

Sbea,jó nagyon :D !

Kérlek titeket,ha valaki tud vmit allergiára segítsen,mert most már kezdek tőle nagyon kínlódni,főleg kint a szabadban borzalmas :( .Köszi előre is!

Jó éjszakát mindenkinek!
dettus

Bea,
nagyon aranyosak a képek, főleg a kiterülős :D
Jó nektek, hogy hűvös van bent, nálunk nagyon felmelegszik a lakás, és már nem tudom, mibe altassam Lilit, mert mindenben melege van. Valahogy nagyon rosszul tűri.
Most hogy Pesten voltunk gardrobot venni, anyunál volt, ott hűvös van, délután fél öttől fél kilencig aludt. Négy órán át!!!!
Most egy szál rövid ujjú bodyban van, meg zokniban, még be sem takartam, mondjuk azért azt talán kellene majd ha én is lefekszem.

Dettus,
szerencsére allergiás még soha nem voltam, szóval nem tudok segíteni.

Sam,
hány halat fogtál? :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nalunk is problema a meleg... Nagyon rosszul birjak. Tegnap a body-ra adtam halozsakot, de nem volt jo otlet :( Panka hajnali haromkor verejtekben furodve ebredt. De lazas is volt, ugyhogy valoszinuleg valami virust is bekapott, mert mara mar megy a hasa. Most csak ujjatlan polo, pelus es egy vekony takaro van rajtuk (olyan mint a pelenka) ezzel csak az a baj, hogy lerugjak, es akkor ki van a derekuk. Nem tzudom, igy nem faznak -e meg. A lakasban csak pelusban es ujjatlan poloban voltak, mezitlab a kovon, de lathatoan igy jobb volt nekik mint zokniban. Kicsit tancstalan vagyok hogy oltoztessem oket. Bent 25 C van , de ugy latszik ez sok nekik.... Ti miben altaljatok a gyerkocoket?
mvirag

Sziasztok!

Bea, jók a képek!

Nálunk is szenved Zsófi a melegtől.....éjszakára csak egy kezes-lábast adtunk rá, alá semmi bodyt. Így jót aludt, meg nyitott ablak volt a szobájában.
Most nappal csak egy szál újatlan bodyban van. De szívnom kell az orrát....vissza fog keveredni a náthába?...ma egy kicsit nyűgös is volt. Vagy csak a meleg? Nem tudom.

Én pedig péntek óta nem vagyok jól, nagyon rossz a hasam, gyomrom...fáradt vagyok....és szétszórt.....a kezdeti várandósságomra emlékeztet....remélem még nem....

Mindenkinek további szép napot!
birolili

Virág,
tegnap éjszaka végül a takaró is lemaradt. Egy szál rövid ujjú body, az is a vékonyabb fajta, meg zokni. Ennyi, semmi takaró. Így is háromnegyed kettőtől negyed ötig küzdöttem, mert csak forgolódott (milyen jó, hogy már megy, na meg a kúszás végig az ágyban) az ágyában Lili. Aztán beküldtem apát hozzá, ő a kezében elaltatta, és így sikerült hétig kihúzni.
Ma délelőtt is horror volt, de végre fél egykor úgy elaludt, hogy arra sem rezzen meg, hogy rakjuk össze a gardróbot, kalapácsolunk...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lili, csak nem :) ???

Lina, bizti gáz ez a meleg, nálunk sem volt nyűgmentes a délelőtt, de már melegszik kint a víz, Apa d.e felfújta a medencét, kíváncsi leszek. Esetleg,ha este locsoltok és akkor szellőztettek, nem hűlik le picit a ház?

Azt hiszem,nekünk szerencsénk van, mert max. 2-ig süt a Nap Hanna szobájára, és utána nem, meg aztán fel se húzom a redőnyt,és így nem melegszik be. Délelőtt meg a ház másik részében van jó hűvös. Éjjel egy hosszúujjú body, és egy vékony pamut hálózsák volt Rajta.

Nana, remélem, h javul a helyzet! Segít a Normaflore?

Mino, majdcsak összejön már, most ugyan meleg van, dehát 5 előtt sztem nem is érdemes utcára menni, még bicajjal sem, pedig amilyen gyorsan tekerek, fúj ám a szél..... :wink:

Bea, a kiterülős képen olyan 2 évesnek simán látszik Lilla, édes a pólója, a miénk uilyen, csak rózsaszín. :D Tündéri volt, ahogy pénteken kiterülve aludt a babakocsiban :lol: !

Sam,mekkora halat fogtál? :wink:

Kép
seriff

Sziasztok!

Mi is gyarapítjuk a melegtől szenvedők táborát :( ,nálunk most 26 van bent,de egy kis kereszthuzattal (persze csak óvatosan) elviselhetőbb,éjszaka szintén vékony body+vékony ujjatlan hálózsák.

A problémámra senkinek nincs ötlete :cry: ?

Egyébként ma vagyunk két hónaposak :D ,szalad az idő rendesen!
dettus

sziasztok...meleg itt is van
pille:lakitelek, és köszi a tippet
mi is egész nap 1 bodyban vagyunk ja meg pelus:)
bepa77

ja, és nekünk 5. fog jön, Nagylány a Lilla:) csudiszépen alszik

Lili! hajrá fogak, hajrá tesó:)
bepa77

Dettus, gratula a hófordulóhoz! Allergia-ügyben nemtudok segíteni, de miért nem kérdezed meg a tüdőgyógyászodat?

Mire Hanna felébredt, és medence vize is meleg lett, eleredt az eső, ettől aztán beijedtünk, elpakoltuk, persze 5percig se esett, na mindegy... Két barátnőm is szült péntek óta, ma meg is látogattuk az egyiket itt a kórházban, jaj de nosztalgiám támadt, és milyen kis édes a kisfiuk :D !

Egész héten ilyen meleg lesz, dehát a hideg se tetszett nekünk, nemigaz,! :lol:

Kép
seriff

Sziasztok!

Mino, de sajnalom!:( Most ultem eloszor gep ele azota, hogy megirtam az utolso hozzaszolast. :roll:
Ha legkozelebb arra jarunk, szolok! Valoszinuleg, ha kezunkben a lakasunkert kapott penz, akkor visszamegyunk alkudni. :wink:

Mrege, en akkor olvastam bele az elso hozzaszolasokba, amikor ujitottak a babanetet es azt hittem, hogy nem mukodik... :lol: Akkor szuletett Mino Balcsija, Hanna es Leo is icipici volt. :)

Sam, milyen volt horgaszni? Mit fogtatok?

Sbea, Lilla tenyleg nagyon nagylany!

Nalunk is nagy a meleg, egesz delutan ide sut a nap, a redonyok allandoan le vannak huzva. :? Eddig vekony rugiban aludt a lany vekony takaroval, de tegnap olyan nyirkos volt, hogy altatas kozben raadtam egy pamut napozot. :lol: Jol erezhette magat, mert csak egyszer kelt fel ejjel.

Lili, huha!!! Ne hagyj minket ilyen izgalomban! De azert jobbulast!

Dettus, en sem tudok allergia ugyben segiteni. Esetleg homeopatia?

Bepa, hogy viseli Beni a fognovesztest?

Mi ma grillezos partin voltunk a hazban, tetoteraszon. Negy babas csalad jott ossze, nagyon jol ereztuk magunkat a meleg ellenere. Egesz nap csak fel orat aludt a lany, de semmi jelet nem mutatta a faradtsagnak, pedig egyszer megprobaltunk felrevonulni. Na az esti altatas nem tartott tovabb ot percnel.:)

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Húúú ez a meleg!!
Tegnap is meg ma is voltunk horgászni délután este de nagyon meleg volt. Gazdagabb lettem jó néhány szúnyog csípéssel :cry:

Tegnap nem fogtunk semmit, ma viszont én fogtam három pontyot de sajna picivel méreten aluli volt és így vissza kellett engedni.
Apának meg volt két nagy harcsája de villantóstól elvitte a fele szereléket :lol:

Bogikám haza jött a nyaralásból és persze teljesen át lett nevelve...
De valahogy felnőttebb lett vagy csak nekem tűnik úgy.
Hanna élvezi a jó időt a homokozót éés persze az :lol: udvaron a medencét.

Mindenkinél mindn rendben?

Lili nagyon meg lennél ijedve ha útban lenne a kicsi?

Sbea!
Régen láttam képet a csajsziról már. TÜNDÉRI!!!!!
samchee

sziasztok

adri sem alszik még, és egész délután nem aludt. lehet, h a meleg miatt. végülis nem nyűgi, csak vele kell lennem. nézi ahogy gépelek. én csak egy napozót adtam rá, napközben meztelen volt, és sok vzet ivott. ha sokáig tart még a meleg, akkor napközben is fürdetni fogom. viszont kedden védőoltást kap szegényke.

bea

lilla a kiterülős képen sokkal többnek néz ki a koránál.

seriff

adri elvan a fiúkkal, de inkább akkor, ha itthon van. csak az ágyában tud jót aludni.

lina

majd teszek ám fel tornázós fotót

dettus

ki az allergiás? mi bencével használjuk az orrlámpát és nekünk nagyon sokat segít. www.medinose.hu azt hiszem itt van infó.

szombaton voltam a nagyfiammal évzárón. szerdán vettem magamnak szép ruhát, csüt fodrásznál voltam, jól éreztem magam a bőrömben. hétvégém kicsit strapás volt, apa elutazott sport napra, én meg még bevállaltam bence barátját is. lánybuli volt, csak én itthon maradtam.
cukkermáz

dettus

igen itt olvashatsz róla. mi még nem szedünk gyógyszert, pedig tavaly bence is a zirteket ette. én az arady vértanúk terén vettem akciósan 22 ezerért
cukkermáz

Sziasztok!

Egész hétvégén nem voltunk itthon. Kiskőrösön voltunk ballagáson, aztán lent is aludtunk anyóséknál. Nem volt betervezve, de jól sikerült szerencsére.Orsinak ez volt az első otthontól távol töltött éjszakája. Volt egy fél óra masszív sírás elalvás előtt, de aztán 10-től 4-ig aludt, 7-kor még evett, majd ismét beájult fél 10-ig. Flóra is medencében töltötte a vasárnap délutánt :)

Gratulálok fogakhoz, hófordulókhoz.

Seriff, Sygék meggyógyultak?

Mino, köszi a múltkori névkiigazítást. :)

Bea, tök jók a képek.
Kép Orsi így szokta nyugtatni magát. :D

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Töltöttem néhány új képet. A tornázót Lina hozta nekünk, és bevált. :)
http://www.babaszoba.hu/services/albums ... alid=18304
cukkermáz

Talán most
Kép Az új játékom
Kép Semmi takaró
Kép Gyere kroki ham bekaplak
cukkermáz

Pille, Orsi nagyon édes,akár fütyülhetne is így :wink: ! Terveztek nyaralást? Pénteken azért még láthattuk a férjed elszáguldani itt előttünk egy sport Opellel? Legalábbis a férjem szerint Ő volt.
Sygék jól vannak, nem tudom a meleget hogy bírják! Leona egész nagyokat alszik délben,és valamivel az éjszakák is jobbak!Csak hamar világos van,és nem lehet teljesen besötétíteni Leo szobáját, a hálójukban meg most készül a függöny.

Cukker, krokodilvadász Adri nagyon kis csini minden képen!

Hű,pokoli meleg van, fél9kor mentünk el a boltba, de már akkor is izzasztó volt, medencét újfent beüzemeltem, remélem ma szerencsésebbek leszünk!

Kép
seriff

A babák tündériek!!!

Nálunk szerencsére mivel vályog ház van nagyon baráti 23-24 fok van benn.
A lányok éppen tündérien építőznek együtt.

Én egyszerűen el tudnék állva, ülve aludni. A terhesség miatt lehet..

Ki mit főzött/főz????
samchee

sziasztok,

szernecsére már jobban vagyok, így el is utaztunk hétvégén. Jó volt kicsit kikapcsolódni :).

Babák nagyon édesek, bár Lillát nézve már nem is a baba szó jut eszembe olyan hatalmasnak tűnik a képen. Ser, nagyon jó Hanna pólója, Adri és Orsi nagyon szépek és persze Lencsike is.

Nana,
hogy vagytok?

Dóra,
tetszett a ház?

Ser,
köszi, hogy megkérdezted Syget, megyek veszek neki bogyókat. Hanna élvezi a pancsit?

Lili,
gratula a fogacskához, hogy viselte Zsófi?Nekünk is megindult megint, hirtelen kijött egy újabb fogacskája, pedig három hónapja nem történt ez ügyben semmi. Pont a múlt héten mondtam, emlékszel, Ser?

Tényleg nagyon meleg van. Az a baj, hogy nagyon hirtelen lett meleg, dehát ezt akartuk, nem? :lol: Hétvégén leruccanunk a Balcsira, fiúk már nagyon várják.
balim

Egy kép kalapos Esztiről :)

Kép
balim

Kalapos Eszti nagyon csábos!
Nagy melegben nem bírt Hanna "csak" 7.10-ig aludni,ezért fél 11-kor kidőlt, medence várja :lol: .
Emlékszem a fogacskára, ez most hanyadik?

Sam, még tegnapi a borsóleves, lesz petrezselymes krumpli, rizs,és csirkeszárny-sütve,ezt még este megsütöttem,h nem ma d.e fűtsem a konyhát. Te?

Kép
seriff

Seriff!

Tegnapi husileves sok új zölséggel meg most csinltam bolonyait.
Annyira utálom azt hogy nálam tovább tart az mire kitalálom mit is főzzek.
Komolyan mondom több idő... :lol:

Várok holnapra kaja ötleteket :lol:
samchee

Majd elfelejtettem...

Gondoltam arra hogy szombat-vasárnap leruccannánk a Balcsira.
Kérdés: Hol találok én ijenkor szállást egy éjszakára?
Vagy már csak ismerős révén tudnék bérelni?
samchee

Ser,
Eszti is majd két órája alszik már. Ez a hetedik foga. De jó lesz Hancinak a pancsolóban...

Sam,
szerintem ott helyben tuti találni fogtok szállást pl. magánháznál előfoglalás nélkül. Melyik részre mennétek?
balim

Sziasztok!

Sam, igen, megijedtem volna.....még túl kicsi Zsófi....

Mi is beüzemeltük a medencét a hétvégén, ma lavorban fog fürdeni. :D It van hugom, takarítok....

A főzésért nem irigyellek benneteket. Én kitaláltam, hogy honnan fogom hordani. :D

Pille, én nagyon sokáig így cumiztam, mint most Orsi. És sokáig meg is volt a helye. :)
birolili

Elfelejtettem írni, hogy nem lesz tesó. :) Örültem, megkönnyebbültem.
birolili

Halihó Mindenkinek!

Húú, hogy mennyi minden olvasni való készült az elmúlt napokban, én meg ide sem szagoltam. Szép kis sorstárs vagyok mondhatom.

Balim
Még jó pár hozzászólással előbb kérdezted, hogy hogy voltam megelégedve a dokimmal.
Dr. Szabó Gábornál szültem és nagyon rendes és figyelmes volt végig meg utánna is meinden nap lejött megnézni, hogy rendben van-e minden velünk. Mondjuk a szülés alatt a szülésznő -Miklós Márta- is nagyon rendes volt és nagyon sokat segített nekem, nekünk, rajta is nagyon sok múlt.

Nana
Hogy vagytok?
Hogy van Botond pocifájása?
Remélem kicsit rendeződött már a helyzet és elkezdheted élvezni ezt a kispasit. Nagyon-nagyon szorítok nektek.

Megnéztem a képeket amiket felraktatok. Annyira helyesek ezek a kisemberkék. Bele lehet szédülni a fogatlan és fogas vigyorokba, az ájult alvásokba, a kalapos buksikba meg mindenbe.

Mi jól vagyunk. Nagyon aranyos kislány Szonja. Eszik, alszik, kakil, természetesen variálva a sorrendet.
Sajnos tejcsi kérdésében nem állunk jól, sőt. Nagyon kevéske van, éppen csak mutatóban. Minden félét kibrópáltam már meg a kisasszonyt is erőltetem a szopizással, de nem nagyon igyekszik. Mondjuk szerintem már rájött, hogy hiába dolgozik, nem jön jóformán semmi. Azért még nem adjuk fel, habár kicsit már reménytelennek látom a helyzetet.
:cry:
atinah

Lili,
Honna fogod hordani a kajat?

Du mi is pancsizni fogunk a medenceben :lol:
Jo pancsizast minden pecurnak :lol:

Samchee,
Mi lesz a lanybulival?
En most barmiben benne lennek este 8 utan, mert a gyerekek alszanak apa pedig allandoan a foci VB-t nezi :evil: Tele a hocipom, es meg olyan sokaig tart :twisted: . Megfogadtam, hogy kiruccanok valamelyik este.... Kinek van kedve csatlakozni? Jo lenne 1-2 ora gyerekmentes mamatali :) Akar elmehetnenk egy teazoba beulni vagy ilyesmi.
mvirag

Bocs nem pecurnak, hanem picurnak...
mvirag

Sziasztok!

Atinah,
De örülök hogy veletek minden rendben. :)

Nálunk változatlan a helyzet. :( :( :(

De jó lenne nálunk is ilyen eszik, alszik, kakil ....

de nem tud kakilni!!!! :( :( :( és ez számomra egyre elkeserítőbb! éjjel 2 órán át néztem szegényt ahogy nyög, sír és teljes erővel nyom szegény,de HIÁBA! Aztán megint szélcső és a sok gáztól egyre habosabb kaki!!!! :( :( :(

Olyan hihetetlen hogy nincs semmi megoldás! Hihetetlen hogy ezen nem tud az orvostudomány segiteni!!!

És persze már minden praktika megvolt. Olyan jókat aludna szegénykém, de nem bír!

Seriff,
köszi a mailt, nagyon jól esett.
nana09

mvirag!

A lánybúcsú ötlet még áll csak várom a jelentkezőket.
Én arra gondoltam hogy valami csendes helyre beülnénk vagy előre foglalnék helyet.
És ilyen csendes részemről szeszmentes lánybúcsú lenne.

De várok ötleteket hol legyen, milyen...

Én júli közepe eleje elé gondoltam...

Vélemény????
samchee

Seriff,
igen, lehet, hogy a "zuramat" láttátok. Fehér sportos autónk van, én is azzal szoktam "száguldozni" Általában előttetek megyek el, nézni szoktam, hogy kint vagytok-e vagy integet-e Hanna az ablakból. :D
Úgy tűnik egyelőre, hogy Abaligetre megyünk aug. elején. István szülei kibéreltek egy faházat egy hétre, meglátogatjuk őket. Úgy örülök neki, nagyon szeretem azt a környéket. Van még üdülési csekkünk is, de a sorsáról még döntöttünk. Keresek valami jó kis helyet, ahová négyesben elmehetnénk ősszel.

Samchee,
mi egy éve vaktában elindultunk Istvánnal három napra május végén, csak a Balaton és Pécs volt biztos, nem foglaltunk le előre szállást. Balcsinál Zánkán aludtunk, visszafelé pedig Siófokon egy régebbi tipusú szállodában a parton, kemény 3 ezer forintért (ketten) Igaz, hogy szezon előtt voltunk és hűvös is volt.

Lili,
hogy érted, hogy megmaradt a helye a cumizásnak? Fogadon látszott?

Balim, Cukker édesek a lányok!!

Tényleg, többiek merre mentek a nyáron?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok,

megjöttünk a Balatonról, nagyon élveztük, a lányok is a vizet, nagyon jó minőségű a Balaton vize, aki oda készül, nyugodtan menjen, tök jó volt :)

Meleg.... én imádom, még ezt is...

Sam,
a lánybúcsúban én is benne vagyok, de helyet nem ismerek.

Szépek a babók, olyan nagyok a nagyok és édesek a picik :)

Ja, és vége a vizsgaidőszakomnak, minden sikerült!!!

Kép

Kép
kobudo

Nana
Tényleg elég elkeserítő és hihetetlen, hogy nem tud Botin segíteni a doki. Nagyon sajnálom, iszonyatos lehet.

A csajbulihoz szólnék hozzá:
A Kőhíd utcán van egy teázó. Vannak külön kis helységek, ahol ledobhatod a cipődet és elheverhetsz az erre a célra kikészített párnákon, alacsony asztalkákra szolglálják fel a teát. Van "normális" asztalhoz ülős része is. Már voltam ott egyszer, kedves volt a kiszolgálás és aki szereti a bio kajákat meg különlegességeket megtalálja a számítását.
Én nem megyek, mert a kisasszony még nagyon münyürke. Majd kicsit később.
atinah

Pille,
mi Gyulán foglaltunk le egy apartmant egy hosszú hétvégére, van babaágy is, és nem vészes az ára sem. A fürdőben van babamedence is.

Kép

Kép
kobudo

Hello!

Pille, meg nem is lattam ilyen fele ujjszopizast!:) Nem semmi a kicsi lany! :lol:

Cukker, Adrinak nagyon klassz tornaztatot vettetek! A PO body szepseges, Katinak is ilyen pillangos van.:) Es latom inyenc a lany, hogy krokodilt kostol. :wink: :)

Balim, vegyes erzeseim vannak a hazzal szemben. A kert kelloen nagy es kisse elhanyagolt, de az nem baj, rendbe lehet tenni. A haz elosztasa kevesbe tetszik, most azon gondolkodunk hogy mit lehet belole kihozni (es mennyi penzbol). :wink: Valoszinuleg visszamegyunk alkudni.
De jo nektek, hogy mentek a Balatonra! Erezzetek jol magatokat!
Kalapos Eszti nagyon edes!:)

Sam, nezd meg ezt, hatha konnyebb lesz igy kitalalni mit fozz:
http://kisskapu.homelinux.org/babas/heti.htm
Egy masik babas forum tagjainak a heti menujei. Az oldalon van egy-ket recept is.

Atinah, probald minel tobbet szopiztatni a lany, hatha beindul a tejci!

Nana, sajnalom, hogy igy szenved a kisember!:(

Kob, gratula a sikeres felevhez!:) Jo neked, hogy szereted a meleget...

Mi is pancsiztunk, egyelore lavorban...
Jaj ugy elvezem en a strandot...!
Kép Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok

Minó
köszi az ötleteket etetőszékre , ma voltunk Alföldben és megvettük utolso dararabot az etetőszékből, igaz Apának nem nagyon tetszett hogy akarok ilyet venni , mert azt mondja ugyse fogjuk kihasználni , mert Encsinek már ugyse nagyon kell az etetőszék , de ezt legalább tudjuk vinni majd nyaraláskor is magunkkal, na majd kiderül mennyire tudjuk kihasználni, max Encsiét eladjuk.

Sam
örülök hogy jol sikerült a hétvégi horgászás

nyhk
köszi a tippet neked is etetőszékre

Pille
nagyon édes Orsi ahogy szopizza a kis ujjait , anno én is raktam fel képet Kata ujjszopásáról.

Cukker
nagyon aranyos Adri a képeken

Balim
örülök hogy már jobban vagytok és gratula az uj fogacskához,
nagyon aranyos a kis kalapos Eszti is

Lili
honnan fogod hordani a kajcsit??

Pille
Mi Felsőtárkányba megyünk nyaralni jul közepén , egy házat béreltünk ki , ami nagyon felszerelt és telefonon nagyon szimpi segitőkész volt a tulaj.

Kobudo
Örülök hogy jol sikerült a Balcsis kirándulásotok , mi tavaly voltunk , de nem igazán mennék mostanában Balcsira , rossz emlékeim maradtak onnan.
Gratulálok a vizsgáidhoz , nagyon ügyes vagy.

Hétvégénk nagyon jol telt , anyukáméknál voltunk szombaton bográcsozni , és ott voltak rég nem látott rokonaink is unokatesomék és 11 hetes kislányuk , jaj olyan édes volt és olyan kisbabázhatnékom támadt , pedig még Kata se nagy , képzeljétek szopiztatta uncsitesom a picikét és Kata el akarta venni tőle .
Vasárnap itthon voltunk ,lányok medencéztek , közban átjött Zsolti Lillával , meg még áthivtuk a másik szomszédékat , 3 gyerköcükkel ugyhogy nagy medence partit rendeztünk Katát is belelogattam egy kicsit a vizbe hogy lemossan a fü mászta nyomokat , erre nem tetszett neki hogy kivettem hát átöltözettük és Ő is pancsizott , nagyon élvezte.
kint van az 5. fogunk is 5 hét alatt
Kép Kép

Bocsi egy kicsit hosszura sikeredett
kecsone

Lili
El is felejtettem irni hogy képzeld Kata is tapsikol mostmár , eddig csak mutogattuk neki de semmi hajlandoságot nem mutatott rá , de gondolom raktározta a kis fejében.
kecsone

Dora

Nagyon aranyos a pancsizós Katika is
kecsone

Kati ma eloszor magatol felult! :D :D :D

Kata is nagyon edes!:) Az elso kepen eppen tapsol?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Mennyi pancsis kép!!! Én meg egész nap kiscsónakot hajkurásztam. Olyan igazán picit, amibe ha beleültetem Lilit, és véletlenül eldől, akkor nem a vízbe, hanem a peremére dől. Bár már elég szépen ül, főleg ha tud elöl kapaszkodni.

Ma nagy csavargós napot tartottunk. Babaúszás, babamasszázs, Auchan. Ja ott nagyon édes bodyk vannak, 6 db 1500 Ft, és van fiú és lányos változat is.

Nana,
ha teheted, próbáld elvinni Botit masszázsra. Akivel voltam ma kislány, négy hónapos, már ultrahangozták, hogy nem-e valami nagyobb gáz van a pocakjában, mert abszolút nem bírt kakilni, és minden evés után úgy sírt, hogy tépte a haját állítólag. Ma voltak negyedjére, és teljesen ok a kislány, kakil, evett, nem sírt...

Cukker,
az IKEÁ-ból is hoztam ám egy pici meglepit Adrinak, csak majd valamikor össze kellene futni, hogy oda tudjam adni :)

Sam,
rám is számíthatsz a lánybúcsúdon, de kecskeméti helyekben nem igazán vagyok otthon, bármennyire is gondolkodom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?