Sziasztok Lányok!
Köszönjük a fogas gratulációkat!
Rengeteget írtatok, még nem mindent olvastam, de gyors írok, mert Bálint itt alszik a karomon..becicizett.
Nana
Tudod, mindig A tE ÉS dANUS HASFÁJÓSSÁGA VOLT ESZEMBEN, ÉS SOK DOLOGBAN ÁTSEGÍTETT, MÍG bÁLCSI IS szenvedett a hasfájástól! 6hó+1 hetes korában szinte elvágták. Egyik napról a másikra múlt el. Mindig Te bíztattál. Nem gondoltam, hogy újra meg kell élned a gyermeked fájó sírását! Nagyon Veled érzek. Én is sokat sírtam, mert szörnyű volt látni Bálcsi szenvedését, érezni a tehetetlenségem.
Ki kell valahogy tartANOD! Sikerülni fog átvészelni!
(bocs, néha a lábával bekapcsolja Életke a caps lockot)
Dora, Kati..
Hogy milyen csuda klassz kalpagokat lehet szerezni a Mini-manőciknek! Bezzeg a babszem-Pasiknak.. még Ausztriában sem sikerült Linának beszerezni nekünk..
Kati
Alföldben van Kobudo-Syg féle (speciel sosincs amikor keresem, de a vatera.hu-n szinte mindig van fisher price-s, ami még talán univerzálisabb, és az ára 9000-11000-ig. (eladó függő)
küldj már emilcímet, küldök róla linket. 2 féle szokott lenni.
(kecsfernekukac???
Dora
Mikor jöttök a városba? Mi is a "ház" közelében lakunk, és úgyis kocsival fogunk Bálcsikámmal kavarni mindenfelé!

Egy röpke összefutás?
Balim
jobban vagy már??
Lili gratula foghoz!
Katának is!
Ser
Nekünk ez télleg sose jön össze?!?
Annyira sajnáltam!! Köszi az sms-t, tök jól esett!
Mrege
Megmondom Krisztának!
Dettus
Szépek voltatok!
Linatiék
Kösszke mégegyszer a papikat! Asszem már csak holnap teszem fel a képeket. De édesek voltak együtt a Babszemek!
Arborétumban mi 14:00-ig maradtunk, de még maradtunk volna tovább is, de Andris feladatot adott, így indulni kellett.
A szabadban kajcsiztunk, kicsik és nagyok, aludtak a fa árnyékában a babók, utána még egy kis járték volt, újabb érkező kismama-baba ..Aztán indulás dologra..
Sajnálom, hogy haza kellett ugranunk, és mire visszaértünk Bálcsival már sokan elmentetek..
Majd legközelebb..
na ez most jó sok volt.. Jó éjt, bocs, akit kihagytam
A lánynak, aki nőgyógyászt keresgél:
Dr Kazacsay-s tábort gyarapítom! Komplikált eseteknél is nagyon toppon van a pasi, és maga a megtestesült nyugalom! Császáros szülésben is nagyon gyakorlott, és minden kérdésre megnxugtatóan válaszol! Imádják az anyucikák! Laza, higgadt, és egyben komoly, határozott onkológus-szülész-nőgyógyász!
!!!Nem az anyagiak vezérlik!!! Nincs tarifája!!!
Jó éjt mindenkinek!
JA, Kobék élvezik ezerrel a nyaralást!