Sziasztok!
Újra itt.
Nagyon édesek pancsizós képek! Zsófiról is van, csak nem tudom Lina által küldött kicsinyítős programot használni....

Hát, aki béna, béna.....
Nagyon élvezte Zsófi is a pancsit. Ma ő is lavorban fürdött.
Kis Kati mennyire édes Dora, ahogy pancsizott!
Kati, gratulálok a ti Katitokhoz is! Tapsolás nálunk nagy szám, azóta mindenki azt akarja, hogy tapsoljon.
És Zsófi kezd már térdelni.Ma már erősen próbálgatta a mászást.

Nagyon aranyos volt. A kezét tette, akkor a lábát nem sikerült. Ha a lábát tette, akkor a kezét nem vitte. Majdcsak össze rendezi.

Apával pedig másztunk előtte.
Dora, Gratulálok Katinak az üléshez!!!!!!!!!!!!Gondolom, örültél.
Kob, Gratulálok Neked is!

Nagyon ügyes vagy! Hihetetlenül ügyes!

És örlülök, hogy jó volt a Balatonon. Én már Lillafüredet várom nagyon.
Kecsoné, akkor csak sikerül valahova elmennetek? Örülök! Írtál az Üdülési Alapítványnak?
Az ebédet a Konzervgyárból fogom hordani. Azt egyik ismerősöméknek kihordják házhoz. Állítólag fini is.
Pedig ma extra ügyes voltam. Végigtakarítottam minden helyiséget, össz. 8, aztán főztem is, meg mostam, meg teregettem. Jól elfáradtam, de legalább megint kész egy ideig.

Jó, hogy néha van, aki vigyázzon Zsófira.

Hugommal nagyon jól eljátszottak.
Pille, nem a fogaimon maradt meg a nyoma, ne ijedj meg.

A kezemen. Sokáig nem bírtak róla leszoktatni, imádtam így cumizni, és ott volt a középső és mutató újjamon a helye a fogamnak. Mókásan néztem ki.

Vagyis nézett ki az újjam.
Balim, örülök, hogy jobban vagytok. Gondolom, hogy Te örülsz a legjoban.

És gratulálok a fogacskához is!

Szép nagyon Eszti a kalapos fényképen.
Sam, én is benne lennék egy nőcis, csajos buliba.

A hely? Hát, sztem sok jó hely van itt K.méten. A kmétiek többet tudnának mondani.....
Nana, nagyon sajnálom. De Lina ötlete sztem nagyon jó! A masszírozás sokmindenre jó. Pocakfájásra is nagyon ajánlják.
Atinah, örülök, hogy ilyen jó bébitek van!
Cukker, aranyos Adri ahogy alszik. Zsófi is gyakrabban alszik hason. Régen nem szerette. No meg oldalt imád aludni.

És szép a tornázótok is.
Mvirág, én kirucannék Veled, főleg 8után nekem is tökéletes. Olyan szép az idő 8után, jó sétálós, és nálunk is apa a VB-t nézi. Tegnap egymás után 3meccset néztem vele, de csak mert akkor vele lehettem. Zsófi pedig mellettünk játszott.

Én olyanokat figyelek: forgatják a labdát, ha a szöglethez készülődnek, meg a fényképészeknek mekkora a lencséjük....meg ilyen hasonló érdekességeket. meg kinek milyen a frizurája. Legalább én is keresek benne vmi érdekeset.....
De elmehetünk pár órára, ha gondolod, a lánybúcsún kívül is. Ki csatlakozna? Mondjuk most a héten?
Most is nagyon ráértem, mert apa nézi a Tunézia-Cseho. meccset.
Jó éjt mindenkinek!