A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Csak gyorsan még egy pancsolós kép-a látszat ellenére jól érezték magukat a csajok a vízben :lol: , bár Leona többet volt kint,mint benne :lol: .... Kép

Kép
seriff

Sziasztok!

Újra itt. :)

Nagyon édesek pancsizós képek! Zsófiról is van, csak nem tudom Lina által küldött kicsinyítős programot használni.... :oops: Hát, aki béna, béna.....
Nagyon élvezte Zsófi is a pancsit. Ma ő is lavorban fürdött. :)

Kis Kati mennyire édes Dora, ahogy pancsizott! :)

Kati, gratulálok a ti Katitokhoz is! Tapsolás nálunk nagy szám, azóta mindenki azt akarja, hogy tapsoljon. :)

És Zsófi kezd már térdelni.Ma már erősen próbálgatta a mászást. :) Nagyon aranyos volt. A kezét tette, akkor a lábát nem sikerült. Ha a lábát tette, akkor a kezét nem vitte. Majdcsak össze rendezi. :) Apával pedig másztunk előtte. :D

Dora, Gratulálok Katinak az üléshez!!!!!!!!!!!!Gondolom, örültél. :)

Kob, Gratulálok Neked is! :) Nagyon ügyes vagy! Hihetetlenül ügyes! :) És örlülök, hogy jó volt a Balatonon. Én már Lillafüredet várom nagyon. :)

Kecsoné, akkor csak sikerül valahova elmennetek? Örülök! Írtál az Üdülési Alapítványnak?

Az ebédet a Konzervgyárból fogom hordani. Azt egyik ismerősöméknek kihordják házhoz. Állítólag fini is. :)

Pedig ma extra ügyes voltam. Végigtakarítottam minden helyiséget, össz. 8, aztán főztem is, meg mostam, meg teregettem. Jól elfáradtam, de legalább megint kész egy ideig. :) Jó, hogy néha van, aki vigyázzon Zsófira. :) Hugommal nagyon jól eljátszottak.

Pille, nem a fogaimon maradt meg a nyoma, ne ijedj meg. :) A kezemen. Sokáig nem bírtak róla leszoktatni, imádtam így cumizni, és ott volt a középső és mutató újjamon a helye a fogamnak. Mókásan néztem ki. :) Vagyis nézett ki az újjam. :D :lol:

Balim, örülök, hogy jobban vagytok. Gondolom, hogy Te örülsz a legjoban. :) És gratulálok a fogacskához is! :) Szép nagyon Eszti a kalapos fényképen.

Sam, én is benne lennék egy nőcis, csajos buliba. :) A hely? Hát, sztem sok jó hely van itt K.méten. A kmétiek többet tudnának mondani.....

Nana, nagyon sajnálom. De Lina ötlete sztem nagyon jó! A masszírozás sokmindenre jó. Pocakfájásra is nagyon ajánlják.

Atinah, örülök, hogy ilyen jó bébitek van! :)

Cukker, aranyos Adri ahogy alszik. Zsófi is gyakrabban alszik hason. Régen nem szerette. No meg oldalt imád aludni. :) És szép a tornázótok is. :)

Mvirág, én kirucannék Veled, főleg 8után nekem is tökéletes. Olyan szép az idő 8után, jó sétálós, és nálunk is apa a VB-t nézi. Tegnap egymás után 3meccset néztem vele, de csak mert akkor vele lehettem. Zsófi pedig mellettünk játszott. :) Én olyanokat figyelek: forgatják a labdát, ha a szöglethez készülődnek, meg a fényképészeknek mekkora a lencséjük....meg ilyen hasonló érdekességeket. meg kinek milyen a frizurája. Legalább én is keresek benne vmi érdekeset..... :D :lol:
De elmehetünk pár órára, ha gondolod, a lánybúcsún kívül is. Ki csatlakozna? Mondjuk most a héten?

Most is nagyon ráértem, mert apa nézi a Tunézia-Cseho. meccset.

Jó éjt mindenkinek!
birolili

bocsi, nem lettem rövid......
birolili

Sziasztok.

Én Samcheehoz szeretnék szólni pár szót, mert nem tudom elérni és látom hogy előkerült ide.
Szia lányzó. Gratulálok a babához és az eljövendő esküvődhöz. Megváltozott gondolom az msn címed ugye?
Remélem nem bántottalak semmivel sem téged hogy nem hallok felőled.
Puszi Hannának és Boginak
Vera

harivera
Budapest XXI. kerület

Lili,
látom mennyire izgat a meccs, a Tunéziaiak a Spanyolokkal játszanak :D Amúgy én azon kevés nő közé tartozom, aki szeretni a meccset, és szívesen megnézem mind a hármat, még ha a Szláva nincs is itthon. Ugye milyen szerencsés férjem van :D
A képkicsinyítőt magyarul nem ismerem, de ha az angolból indulok ki, annak a harmadik legördülő menüje az Image, gondolom magyarban Kép lehet, és ha azt lenyitod, akkor abban van Resize, magyarban gondolom valami átméretezés. Ott meg kell adni két fehér négyzetben a szélességet, vagy a hosszúságot, és a másikat már számolja. Ahol a nagyobb számot látod eredetileg, oda írj 600-at, mert a babanetre max. 600x600-as képet lehet tenni. Ha megvan, elmented más néven valahova a gépedre, és már tudod is ide csatolni.
Remélem tudtam segíteni, mert arra a pancsis képre kíváncsi vagyok ám!
Lili is próbálgatja a mászást, de ő vagy a két kezét, vagy a két térdét emeli, ha meg sikerül egyszerre, akkor hátrafele halad. Most arra jött rá, hogy bármit elér, ha pörög, hasra-hátra-hasra..., amennyit kell.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!

Nekünk van egy pici felfújhatós csónakunk.
Kis halacska mintás és oldalt kellően nagy perem van tud benne csücslni is meg feküdni is.
Ha gondolod szivesen odaadom.
Gondolom nyaralni kell.

Jó éjt.
samchee

Sziasztok,

olyan jó, hogy ilyen sok pancsoló baba van, ugye milyen jó a meleg? :) Ezt hidegben nem tudnánk megcsinálni :O

Két kép a Balcsiról:
Mire nem jó a hideg sör :)
Kép
Babakocsi tolás közben
Kép

Kecsone,
miért nem volt jó tavaly a Balaton? Valami rossz történt veletek?

Lili,
Zsófi eszeget? Neki külön főzöl, vagy bébiétel? A focimeccset nézek, én is ilyeneket veszek észre :? Ez a vizsgaidőszak már sokkal könnyebb volt, mint a téli, hozzászoktam a tanuláshoz...

Nana,
úgy sajnállak, remélem lassan könnyebb lesz az élet Botival.

Dora,
a tapsolást Emese is imádja, tudja, hogy nekünk is tetszik, és utána szégyenlősen hozzámbújik :) Meg puszit ad, igaz, tátott szájjal, így tiszta nyálasak vagyunk :lol:

Még írnék, de elég fáradt vagyok, majd holnap....
Szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

Sam,
Nagyon aranyos vagy. Mennyire használjátok még a kiscsónakot? Mert nem csak a nyaraláshoz szeretném, hanem ide az udvarra is nyárra pancsikolni. Egyszerűen a nagy melegben nem tudok mit kezdeni Lilivel, tegnap látni kellett volna babaúszáson, mikor bementünk a hideg vízbe, teljesen boldog volt. Tegnap nézegettem is őket, de amit láttam, az 150 cm hosszú volt, abba még nem merem belerakni.

LILI MA LETT FÉL ÉVES :D :D :D
El sem hiszem, hogy már ennyi idő eltelt.

Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Gratulálunk Lilinek!

Olyan cukik ezek a pancsis képek! :lol:

Dóra
Kati tiszta apa :wink: ( tégen nem láttalak még uh ezért mondom :P )

Atinah
Ne adjátok fel. Sokat sokat cicizzetek :wink:

Nana
Kitartás! Én azt hittem megőszülök, de egyik napról a másikra vége lett....iszonyat volt, sokszor bőgtem együtt vele, mire rájöttem h erősnek kell lennem, mert neki nagyon rossz ha érzi rajtam a bizonytalanságot.

Kobudo
Emese korán kezdi nem :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

A teaház amiről szó van tényleg nagyon jó! Misztika teaház, de sajnos amióta a picur megszületett nem voltam ott. (Igaz h szülés előtt 3 nappal még ott ücsörögtünk apával...)

Kép
Kép
Kép
thymi

Az én nagydumás csajom:

Kép

tudod mci az úgy volt.....:

Kép

Kép
Kép
Kép
thymi

Maci akart lenni......medve mániás :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Nagyon aranyosak a bébik. :) Látom, pancsolás megy ezerrel. Nekünk is van egy kis medencénk, kivisszük hétvégén anyuhoz, és belelógatom a lányt. Bettina (öcsém lánya, 15 hós) pedig tuti már nagyon fogja élvezni. Meg plusszba vasárnap lesz öcsém 30 éves, jó kis buli lesz anyunál. Olyan jó így összejárni öcsémékkel.

Sajnos dédike meghalt, 85 évet élt. A 3. szívinkfarktus vitte el, az első után fel voltunk rá készülve.

Ma kapott védőoltást, ezen túl is lennénk, de gondolkodhatok az agyhártya ellenin. Az egy hónap múlva lenne esedékes. Most sírt egy kicsit, de utána aludt a kocsiban.

Bence itthon van velem. Bizonyítványa nagyon szép lett, de jutalomkönyvet nem kapott. Viszont kapott olyan gyerek, aki,....de inkább nem is részletezem. Tündéri, drága fiam van. Nagyon jó dolgom van vele, leköti Adrit, segít sokat. Hoz ide ezt -azt dolgokban szuper a srác. Tényleg annyiszor jut eszembe, hogy lehet egy 7 éves fiúcska ennyire drága. Sokat fáj a pocija, és most ötlött eszünkbe, hogy talán sok a sava és amiatt. Vagy lehet epe probléma ekkora gyerekeknél? Emiatt nem akar enni, vagy a nem evés miatt lett sava? Majd megpróbálom kifigyelni.

Nana

Kívánom, hogy miaharabb legyen túl kis Boti ezen a hasfájós korszakon.

Dóra

Kata kis tünemény a lavorban. Pont az jutott eszembe, h nemrég még nem ült a lány, igaz? Rendeltem szépséges bodikat, ma hív majd a csajszi, hogy mit talált. Úgy látszik nekem ez lett a mániám.

Pille

Orsi nagyon cuki. Adri is így eszi az ujját, állandóan.

Kob

Örülök, hogy ilyen szuperül sikerült a nyaralás. Mesi nagyon ügyes a tolásban, és látszik, hogy nagyon jó kedve van. Nagy-nagy gratula a vizsgáidhoz. Ügyi vagy.

Seriff

Csajok nagyon csinik, úgy értem már nem annyira babásak. Milyen jó nektek, hogy így egymásra találtatok Sygékkel. Akkor Leona már egyre jobban alszik?

Kecsóné

Szuper lehetett a nagy vízparti.

Balim

Örülök, hogy jól vagy. Eszti csini. :)

Attinah

Ne add fel!! Hónapok után is lehet több a tej, kitartás. :) Nagyon boldoggá tesz engem is a szopi, ahogy látom milyen édesen matat közben Adri. Ebben a korban már sokkal élvezetesebb szerintem. Olyan ügyesen elkapják. Mi sajnos mindig tápiztunk, de mostanában már alig-alig kell.

Lina

Nagyon aranyos vagy. Ikeás cuccokat nagyon szeretem, és a te ízlésedben is nagyon bízok. Bármikor hozhatsz, ha meglátsz valami jó kis praktikus dolgot olcsón. Van számodra 2 pontom a Liberótól, ha kell. Én nem veszek többet ilyen pelust, mert nem szeretem. Ha neked nem kell, másnak ajánlom fel.

Sam

Nagyon tetszik nekem is a lányos buli ötlete. Csak mostanában Adri felkel szopizni, még gondolkodok rajta.

Holnap mennénk a barátainkkal a strandra (Adri nélkül), de egyenlőre minden bikinim pici, épphogy csak takar valamit. :( Most sírjak vagy neveseek? :lol:
cukkermáz

Lina

Most látom Lili csücsül. :) Aranyos nagyon, kis vidám bébi.

Timi

Huncut nagyon Gyopár.
cukkermáz

Cukker,
igen, már egyre ügyesebben ül, ha elöl tud kapaszkodni, akkor már húzza is fel magát.
Ikeából egy pici plüss disznót (én annak hívom) hoztunk. Mondtad múltkor, hogy csak úgy kezdi fogni Adri a dolgokat, és eszembe jutott, hogy Lili ezzel kezdett elöször jászani igazán, mármint a kezét használni. Vannak kilógó részei, pont beleillik a kis kezébe, puha, meg tudja markolni, és nem kimondottan szőrös, tehát a szájába is veheti.

Lili olyan aranyos volt, elaludt a hintájában. Egyszer csak arra lettünk figyelmesek, hogy már nem karattyol.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Cukker,
hat igen amig meg szopnak este, eleg nehez az ilyesmit megoldani. tavaly nyaron emlekszem menniyre vagytam egy mmoziba vagy ilyesmi, de nem mertem ott hagyni oket...

Lina,
Gratulalok a feleves Lilinek. Vaganyok vagytok, hogy ennyit jottok mentek. lili jol birja a jovest menestí? Mi ugy pancsiztattuk oket tavaly, hogy be ultunk mellejuk a mednecebe, es olben, vgay legalabbis megtamasztottuk oket a labunkhoz.

De jok a pancsizos kepek :)
Ma en is csinalok roluk, mert hihetetlen amit a medenceben muvelnek :lol: Csak kiszedni nehez oket :wink: Pancsolnak frocskolnek, ugralnak. Pankanak mar lila volt a szaja, ugyhogy muszaly volt kijoniuk.

Kobudo,
Jo fej Emese, hogy igy vigyorog :lol: , ugyes a kisleany.

Lili,
Ha bejon nektek a konzervgyari menze, akkor add mar meg legyszi a szamukat, szeptembertol en is szertnek hozatni ebedet. megkerdezhetem, hogy milyen az ara az ebednek?

Mennem kell mar megint nem sikerult mindenkinek irnom :(
mvirag

Virág, Cukker,
köszi :) A sörözős képet azért raktam fel, mert tavaly, egy talin volt egy ilyen sorozat asszem Bea Lillájáról,meg még valakiről. Tényleg imádnak játszani az ilyen dobozokkal...

Cukker,
a nem-kötelező agyhártya-gyulladás ellenin gondolkodol? Vagy melyiken? Hogy beadassad-e? Szerintem egyébként igen...

Lina,
lehet, hogy nem értek valamit, de miért nem úszógumit vesztek Lilinek, és medencét kintre? A vízben akarod a csónakba ültetni? Vagy a parton?

Megyek teregetni

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Pille,Cukker,Balim,Dora,Kecsone,Seriff,Kobudo,Lina,Thymi remélem senkit nem hagytam ki :lol:,szuperek a képek!Öröm nézni,milyen kis ügyesek és lelkesek és milyen jókat pancsikolnak!Kár nagyon,hogy mi ehhez még picik vagyunk.

Cukker részvétem a dédid miatt,és köszi az ötletet allergiaügyben,pont ilyesmire gondoltam.

Lina gratulálunk Lilinek :D !

Nana,én is szorítok,hogy mihamarabb túljusson ezen Boti!Írtam neked privit,megkaptad?A masszázs szerintem is nagyon hasznos,Lencsit én minden fürdetés előtt végigmasszírozom.

Attinah kitartás,én is sokszor esem kétségbe,mert úgy érzem nem elég a tejem,sajna fejni már szopi után nem nagyon tudok,de azért kitartóan szedem a bogyókat és iszom-iszom...

Ma is annyira meleg van,hogy elmentünk inkább a Tescoba vásárolni,hogy egy kicsit hűsöljünk :D .Holnap kapunk oltást+az agyhártyagy.ellenit,remélem szegénykémet nem viseli meg nagyon.

Jó pancsit minden kis picurnak!
dettus

Sziasztok!

Nagyon klasszak a fotók! Gratula a hófordulókhoz! :lol:

Dora
Majd legközelebb! Hogy télleg milyen szépen ül Kata! :D Ez a lavór ötlet nagyon jó!!!

Kob
Üdv itthon! :) Mesi képei... Mintha csak Bálcsikát láttam volna! :lol: Mi voltunk a sörös fotósok,és ráadásul így tolja Bálint is a abakocsit maga előtt! (plussz a fürdőkád állványt, a nyuszis motort..) :lol: (Három sörös apuka 3 gyermeke.. 8) :P ) Jövőhéten átjöttök?? Ez a hét kicsit zűrösebb, mert készülődünk a hétvégi banzájra.. :)

Ser
Csak szólj! Már nagyon várunk benneteket! :lol: NAgyon jó a medencétek! Tető van felül? Mire felfujjátok.. :roll:

Homokozó már nálunk is kész, Bálcsi imádja! Tegnap még a fenekében is homok volt! :? :lol:
A szitát, locsolót is nagyon élvezi!

Kati
Szóval megint megvettétek előlem a székre szerelhető etetőt! :oops: Grat hozzá, szuper lesz!
KisKata is milyen nagy lány már!

Annyit írtok, vagyis annyit szoktam egyben elolvasni, hogy mindig elfelejtem, hogy kinek -mit akartam írni.. :cry:

Öltöztetés ügyben én is kissé tanácstalan voltam, de már nem... NAppal egy szál pelusban van Bálint (a házban parketta és padlószönyeg van, kint pedig vagy a homokban, vagy a fűben mászkák.) Éjszakára nagyon bevált a rövid ujjú és rövid szárú rugi. Olyan mint egy régi férfi tornadressz! :lol: :lol:
Pelenkával, vagy pelus anyagú fürdőlepivel takarózik Bálcsi. Amilyen sűrűn ébred, nem nagyon kell tartanom, hogy sokáig ki van takarózva.. :?

Lili
Mikor olvastam, hogy rosszul vagy...Hmm.. azt hittem már megint babó! Dehát.. :)

KépKép
mino

Kob,
az udvarra akarok neki csónakot, meg a nyaraláshoz. Mivel még nem ül stabilan, valami olyat szerettem volna, amiben ha el is dől, nem esik a vízbe. A Balcsiba még csak úgy nem akarom belevinni, de a hajóban akár igen. Egyébként a tescoban találtam, 616 Ft volt.

Sam,
köszi, de akkor így beújítottam a csónakot. Szerintem olyan, mint a tietek, csak a sárga változat.

Mino,
majd átküldenéd a múlt heti képeket?

Ja, és apa ennyire figyelmes volt, kaptam a fél éves szülinapomra :D
Kép

Na meg a hintás alvós
Kép

Dettus,
köszi Lili nevében is.

Quill,
ha erre jársz, Zsombinak még egyszer sok boldog féléves szülinapot.

Lili,
boldogulsz a képkicsinyítéssel? Ha nem, legfeljebb letöltöm én is azt, és akkor jobban tudok segíteni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok :)

holnap visszaolvasok :)
képek imádnivalóak mind egytől egyig :) tündériek a manók :)

mino
nem is mondtad hoyg N.Z összetörte magát szegény ma voltunk időpontot kérni de nem is tudtak adni

most rohanok holnap olvasok és irok :)
roz23

Sziasztok!

Mi sajnos változatlanul. :(

Egésznap a kezemben van, de komolyan. Most apa elvitte babakocsizni, 10 perc üvöltés után végülis elaludt, kérdés hogy meddig ...

Dettus,
nem sajnos nem kaptam semmit. Elküldöd újra
zsuzsi19@fibermail.hu vagy dani2003@fibermail.hu
nana09

Lina

Apa milyen figyelmes. És ez a rózsaszín ruci, ilyen nekünk is kell. :)
Akkor valamikor megint talizunk, oksa? Még nem tudom, hogy mikor, majd beszélünk.

Kob

Igen, az agyhártyagy..-ról beszéltem.

Dettus

Örülök, hogy segíthettem.

Adri ma 5 órát aludt délután, tegnap is 3 és felet. Hehe. :) Lehet, hogy jól járunk a meleggel, kikészíti. :) Vagy a doki bácsi oltás helyett altatót adott be. )
cukkermáz

Cukker,
az előbb elfelejtettem írni, hogy persze, kellenek a Liberós figurák, na meg ha Pempers-es van valakinek, az is, még néhány darab :D
Rózsaszín rucit még márciusban vettük Ausztriában.
Talizni úgy tudunk, hogy mondjuk csütörtök délelőtt, vagy pénteken, amíg apa Pesten van. Többi már be van táblázva, mert ugye kedden elutazunk egy hétre.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nagyon szuperül telt a napunk. Apa pihenős volt tegnap így ma reggel elmentünk Majsára. Még nem voltunk ott az "élményfürdőben" de szerintem jobb mint a kecskeméti.
Nem is drága és szuper a baba-gyerekmedence.
A lányok nagyon élvezték, Bogi persze amilyen kis kreol bőrű olyan szép szine lett :D Komolyan irigy vagyok rá :oops:
Hanna is pancsikolt egész nap. Délben aludt 3 órát és haza felé a kocsiban is.
Most este kis vita árán fürdés.
Hiszen strand után fürdés?????
Egyszóval jó volt.

Linácska!
Bocsi hogy nem írtam de de ugye nem voltunk itthon.Örülök, hogy sikerült venni csónakot de egyben sajnálom is hiszen szivesen oda adtam volna.
Gratula a fél éves Lilinek!!!!

Thymi!
A kis dumcsis csajszi nagyon aranyos a képen.

Ser!
Olyan nagy egyetértésben pancsiznak a lányok. Sygékkel mi újság?

Cukker!
Gratla Bencének a bizihez. Olyan örült jó érzés amikor az anya büszke a csemetére nem?

Kob!
A kép a manóról a sörös dobozzal az szuper.
Nekünk is van egy ilyen tavalyról.
merre voltatok a Balcsin? Milyen volt?

Roz!
Hogy vagytok? Nálunk is lett volna időpont N.Z.-hez de lemondták valami baleset miatt de bővebbet nem tudok.
Pedig tegnap óta be lenne tömve a fogam :(

Mino!
A héten menjek? Vagy halasszuk?
Te tudsz bővebbet mi baja lett a dokinak?
Nálunk is ha Hanna homokozik akkor utána a kád alján megáll a homok. :lol:
Na de mi szülők ennek is örülünk nem? :lol:

Jó éjt mindenkinek!
samchee

Cukker!
Bocsi azt akartam írni hogy GRATULA!!!
Kicsit már fáradok :lol:
samchee

Lina

A héten itthon van velem Bence, most inkább velük vagyok. Most van idő mindenre. Tud nyugodtan aludni, enni, játszani, olvas nekem. Már megint utaztok? Én le vagyok maradva.
A Pamperseset én is gyűjtöm, gondolom a Liberós nem sürgős, de elteszem neked. Most éppen vettem egy olcsó pelust, valami öko pelus, még ki kell próbálnom, de jó lenne az a játék is, még 8 pont, azaz négy csomag pelus kell hozzá év végéig. Persze ezt te is tudod.

Anyáááám. De hülye vagyok. áááá
Ebben a pillanatban jutott eszembe, hogy kidobtam. Éppen ma. Pedig még szóltam is a férjemnek, h ne dobja ki. Nagyon sorry, ne haragudj.
cukkermáz

Lina,
értem, bár szerintem akkor is biztonságosabb egy beülős úszógumiban. Mi is most jöttünk meg a Balcsiról, Emesét is bevittem, nagyon élvezte, és semmi baja nem lett. A vízzel úgy is tud érintkezni, nem? Vagy nem attól félted?

Cukker,
értem én, csakhát az egyik ellen kap mindenki, a fizetősről meg nem is tudtam, hogy ilyen "fiatalalon" is kapható. Kamilla a kötelezők után, 6-7-8 hósan kapta.

Kép

Kép
kobudo

Lina
köszi. és viszont :D És Apa milyen figyelmes! Aranyos!
Ezt a gumicsónakos dolgot én sem értem! :oops:

Kob
Gratulálok! Szerencsére már én is túl vok rajta. :lol:

Na jó éjszakát! Mára is csak ennyire futotta! :oops:
quill

Sam,
Zamárdiban voltunk, nagyon jó volt! Egy barátnőmék nyaralójában, egyidősek a kicsik, és majdnem egyidősek a nagyok, jól szórakoztak Ők is, mi is pihiztünk egy kicsit.

Roz,
hello!

Kép

Kép
kobudo

Quill,
Neked is gratula, hová is jársz pontosan? Én SZTE GTK közgazdász, ha még nem írtam volna :)

Kép

Kép
kobudo

Jó reggelt Mindenkinek!

Kob
PSZF, Szegedi "kirendeltség" ! :D Amúgy a Szfvári MINERVA szervezésében van az ország több pontján ilyen oktatás. Kméten is volt, vagy van?, csak pont amikor én jelentkeztem akkor nem indult. Így kerültem Szegedre. Várni nem akartam, mert a cégem most támogatta és ki tudja mi lett volna később.?! Ja, ez közgazdász-szakmérnöki képzés.

Cukker
Nagyon ügyes Bence. Gratulálok Neki!

Nana
Kitartás! Észre sem veszed és már túl lesztek ezen a nehéz időszakon!

Ti bevinnétek a babákat a Dombnál lévő tóba? Mi a véleményetek róla? Sztem gáz, de lehet hogy csak sztem? Mi a véleményetek róla?
quill

Teszek fel néhány képet remélem sikerül. Kép Így kezdődött a napom.. Kép Utána már jobb volt azért:) Kép És még homokoztam is... Kép Estére így elfáradtam!!! Kép Ez pedig tegnap Majsán.

Bocsi a sok képért :)
samchee

Sziasztok :)

kob . :)
Hattalmas gratula a vizsgákhoz Mesi csudi édes ezken a fotókon milyen nagylány már ő is :)
Amint megpihentél összeuthatnánk . Egész jól megy a veztés már :)

Lina
szerintem is a beleülös úszógumi biztonságosabb . Vannak nagyon klassz igazi bébi úszogumik, amik olyanok hogy van teteje is bár ezek kicsit húzosab árúak nekünk egy egszerű békás van még anno niki kapta de immmádta idáig minden gyerköc

seriff
csajok ... :D haláliak :)
sygék jól vannak ? betegség elmult már ?
csajok sokat játszank együtt jól kijönnek ???

nana
kitartás!!!!!!!!!! Dani hoyg viseli ezt helyzett éjszakák milyenek ? Felébred dani ha sír a kicsi ?

quill
én baromira félek a "természets" vizektől
itt nem a bacikat értem egyszerűen az a nagy tömegű víz meg hoyg nem látom hova lépek brr..... tiszába is max a lábujjamt teszem bele ha lemegyünk :D
a tisztaságát nem ismerem a dombi tónak, soha nem voltam még benne .

cukker
nagyon ügyi nagyfiad van :) nálunk niki iylen kis ügyi :) úúúúgy imádom őket :)

lili :)
Elhiszem, hogy megkönyebbültél nem lenne most még egyszerű neked :)
(bár nálunk is adri és áki között 15 hónap van, adri még csak 6hós volt mikor terhes lettem ákival, itt inkább terhesség nem volt egyszerű így )

folyt. köv . még olvasok vissza egy kicsit :)
roz23

Sziasztok, minden gyerkőc nagyon édesen pancsizik, beszél a macihoz, sírdogál, alszik az etetőszékben-hintában, sörözik, tolja a babakocsit,szóval mindenki nagyon aranyos! :lol:

Roz, hát együttjátszásnak nem nevezném , de elvannak együtt a csajok. :D Nemsokára, max 1-2 hét, Leona is egyedül fog sétálni, Anyukája reméli, h az Ő szülinapján indul el :) !
Este gondoltam Rátok, h mi lett az EEG eredménye, és a többi vizsgálaté? Kell-e még szedni az enzimpótlót?

Lina, utólag is boldog félévet Lilinek!

Kob, ügyes vagy ezzel a tanulásal, hihetetlen mire vagy képes!

Nana, és ha Boti kézben van, akkor nem sír? Mert akkor vedd fel mindig! :)

Mino, ugye nem gondolod, h minden este leengedjük :wink: ? Amúgy nem én fújtam fel, épp elég volt belehordani a vizet! Mert vasárnap gondoltuk majd a napon megmelegszik amit beleengedtünk, frászt....Ja, amúgy syg felajánlotta a pumpájukat, legközelebbélünk fel, és Apa sem lesz hípoxiás.
Mi van N.Z-vel? A férjem sem tud semmit. Még egy barátnőt megkérdezek majd, hátha! Holnap lesz a nagy nap?

Kép
seriff

seriff

igen az enzim pótót kapni kell egydarbig még, éppen tegnap kérdeztem, mert végre megkaphatták az agyhárty agyulladás elleni védőoltást és kicsit kérdezgettem a dokinkat erről a kreonról és modta, h. ez még egy ideig kell, de meddig nem modnta. EEG szerintem most tök jó lett, már amit én leszűrők :D aztán kitudja :) majd most kérek Bensétől időpontot és megnézi. Egyébként Áki egy nyikk nélkül fogadta szurit :) (nagy büszjke voltam rá :) ) adrit meg 3 an fogtuk le úúúgy üvöltött :( .Ja és én marha, mert mindig hallagtok másokra ... :( megfürdettem ákit ilyen sima fürdetővel azt hiszem johson- al és a bal oldala sebessen ekcámás baromi ronda Őt nem zavarja Én meg tiszta depi lettem tőle, hogy mééé nem volt jó nekem a sima gyógyszertári fürdető ... :(
Most majd mennünk kell bőrgyógyihoz .N.Z ről Én is anniyt tudok amit ott mondtak a rendelőbe, h most hétvégén elsett anagy motorral és jóól öszetörte magát szegény.
roz23

Sziasztok!

Szuperek a képek! Nem győzöm olvasni a hozzászólásokat, mióta karbantartás volt, nem találtam meg az oldalt. Véégül írtam a babanet szerkesztőjének és lám sikerült! Kezdtem,már azt hinni , hogy vége a társalgásnak, pedig csak most kezdtem bele.
Időm az egyre kevesebb, fiacskám egyre érdeklődőbb és kevesebbet alszik. Két napja rágja akezét, szerintem most fedezte fel, nem hinném hogy a foga. Olyan élvezettel szopogatja, jó nézni! :D
Gyorsan lementem újra az oldal címet.
Nem vesztem el, csak nem találtalak titeket!
Hátha este sikerül átolvasnom a kihagyott időszakot!

Addig is kitartást mindenkinek ebben a melegben!

Katic
kattic

Sam

Látom a csajok nagyon élvezik a jó időt, klassz helyük van. :)

Kob

Adri 8-án volt 4 hós. Doki azt mondta, hogy 1 hónap múlva vihetem oltásra, ha akarom, a receptet már felírta. :?: Ez most 70 %-ban térített 1 éves kor alatt. Csak annyit jegyeztem meg, h agyhártyagy. ellen van.
cukkermáz

Sziasztok!

Nincs időm mindent visszaolvasni.Csak belekukkantottam.

Lili,
én a Paint-tel (Képek,azon belül Nyújtás/döntés,azon belül meg leviszed a százalékokat)szoktam.Te eddig mivel kicsinyítettél?

Lina,
ez az elektromos hinta?Mennyi játéka van ennek a lánynak! :)

Ser,
nagyon aranyosak a csajok a pancsiban. :)

Nana,
gondolj arra,h.vége lesz egyszer!Drukkolok,h.minél hamarabb!

Mi jól vagyunk,ma pancsiztunk Ballószögön,aztán én is a kinti részben.Isteni volt az a hűsítő víz!Bújik a felső fogunk.Azt hiszem.Érzem az élét a kezemmel.Emiatt 2 napja nyűgösebb.
Kiütések elmúltak.
Hirtelen ennyi jutott eszembe!Remélem hamarosan több időm lesz.Most megyek mosogatni!
mrege

Sziasztok!

Na azért mindent nem sikerült elolvasnom, de majdnem.. :lol:
Fél év...négy hó... Még csak most születtek a csajok! Hogy megy az idő.. :roll:

Seriff, Sam
N Z info emilben.

M Virág
Köszi az infókat a bici ülés témában, és a szemléltető fotókat is! Nekünk is hasznunkra vált! :)

Mit akartam még???
Cavinton..kéne felíratnom, de mire a dokinénihez érnék, elfelejteném mit akartam.. :oops:

Roz:
Vasarnap sms-t megkaptad?? Nem jött visszajelzés.. :cry:

KépKép
mino

Ser
Ja, holna hal nap! :lol:
Vagyis KicsiRákot éljenzünk, aztán szombaton csládi kerti parti! Fagyi, tollas,pancsi, marhapöri, kovi ubival! :lol: :lol: :lol:

Imádom a fotóitokat csajok!
Mrege
Fogas kérdés??? Hajrá Rege! :lol:

KépKép
mino

Szóval a csónaknak csak annyi volt a lényege, hogy ide az udvarra kell, és azért nem akartam medencét, mivel Lili még nem tud igazán ülni, és így a medencével szerintem nem nagyon tudott volna mit kezdeni. A kis csónakban pedig ha el is dől, nem bele esik, hanem a széle megfogja. Nem abban akarom bevinni a Balatonba.

Cukker,
július 27-június 4-ig Balatonon vagyunk.

Lili,
péntek délelőtt ha gondolod el tudunk menni Lilivel, és akkor a képkicsinyítőt meg az eBay-t is meg tudnánk nézni, a lányok meg eljátszanának.

Mrege,
igen, elektromos hinta, ez a keresztelői ajándék. Amúgy pont azon gondolkodtunk, hogy nincs igazán sok játéka. Néhány rágóka, plüss állat. Vannak kedvencek, de nem adunk neki egyszerre sokat.

Na megyek fürdetni, mert a lányom annyira kivan, hogy ha a kisujjamat mutatom neki, azon is röhög.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mino

Gratulálok Bálcsika 1. szülinapjához Kép

Bocsi mindenkittől , de most csak ennyire van időm
kecsone

mino

Éljen -Éljem kicsi Balcsi szülinapja :)
egyébként én kérdeztem N.Z nem sam . :D nem kaptam vasárnap smst :(

lina
lilinek mitől van ilyen jó kedve :D: D: D
kis drága :)
roz23

Sziasztok!

Húúú a mai nap nagyon fárasztó volt. Volt időnk a kertet csinálni, a csajok homokoztak nagy egyetértésben(meg is látszott Hannán).
Holnap megyünk sütit rendelni meg az önkormányzathoz. kezd közelegni a nap és kezdek cidrizni.

Roz!
Én is kérdeztem Minótól tud e valamit a dokiról nem sokkal utánad.
Mert nekünk is volt időpont és mindet lemondták.
Hogy vagytok? Anyukád?

Mino!
Kösz az emilt, így már értem miért mondtak le a közeljövőben minden időpontot.
A héten nem megyünk készülődjetek/jél nyugodtan.
BÁLCSINAK SOK BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!

Még akartam valamit... na majd holnap.

Jó éjt nektek
samchee

Mino!

Emil ment a citromailre, remélem még él ez a címed.
samchee

Roz,
újabban ez a teljes fáradság jele Lilinél, hogy szabály szerint mindenen röhög. Már ha csak mondjuk ásítassz egyet, azon is. Teljesen kiüti magát. Napközben a melegben alig alszik, és estére KO.
Most is szopizott, két perc múlva elfordult tőlem, és oldalra fordulva már aludt is. Igaz óránként kel, de akkor csak a vizes cumisüveget a szájába dugom, iszik egy kicsit és alszik tovább.

Sam,
mikor lesz a nagy nap? Emlékszem, én végig azon aggódtam, hogy majd hogy fogom tudni kimondani az igent, és hogy biztosan elrontom..., na a videón látszik is, hogy mikor kimondtam, nagy kő esett le a szivemről :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sam
:oops: ne hari átsiklottam felette hogy te is kérdezted bocccsi :)

most probálok képet feltenni :)
holnap meg irok még g csersznyét rakok éppen el csak kicsit pihizek :)

adri meggylé után :) Kép
roz23

huhu sikkker :D akkoe gyorsan még kicsinyitek párat
Áki +anya

Kép

adri :lol: és a popsikrém :lol: Kép
roz23

Sziasztok!

Rozika
Te még fél egykor a gépnél pihizgetsz?!?! :shock:
Nem vagy semmi anyuskám! Te roz! Olyan gyönyörű vagy Ákoskával! Hol csinálták ezt a fotót rólatok??? Van nyomtatva is? Mert akkor viszem a Rossmannba kitűzni a falra! Szépségverseny van! :P
Bocsi, tudtam, hogy Te is kérdezted N Z-t, de (én ügyeske) lehagytalak.. :oops:

Cukker
Gratula a 4 hónaphoz! :lol: Szerinted nem korai még az agyhártyagyuszi elleni oltás Adrikának? Mi is kiváltottuk a múlt héten, de csak 27-én adja be a doktorbácsi, amikor már betöltötte Életke az 1 évet. Sygnum (de lehet, hogy Kobudo is) ajánlott egy honlapot, ahol az oltásokkal foglalkoznak. Van online szakértőjük is..( csak azért írtam ezt, mert (ha jól emléxem) Te panaszkodtál a háziorvosotokra, és ha nem muszály, akkor én nem tenném ki ilyen korán immunbombának a Gyerköcöt, bőven elég a kis testüknek a kötelező oltás. (Kérlek nehogy okoskodásnak vedd, csak Bálcsi orvosainak és védőnőjének egyértelmű véleménye alapján..)
Bencének én is gratulálok a remek bizonyítványhoz! :D

Dora
Nagyon drukkolok az alkudozásos project-hez!! VAnnak a neten háztervezgetős progik! Érdemes azokkal is összerakni elképzelést! :)

Lina
A Lyányod nem semmi! A kis rötyögős Béka! Állandóan látszik a nyelve a teleszájjas vigyorgástól! Bálcsikának is nagyon tetszett a múltkor! :lol:
Inkább nevetgéljen mindig,ne sírjon!

Fotókat ma teszek..

KépKép
mino

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?