Cini! Itt a cikk linkje. Úgy gondoltam majd nyaralás után én is veszek Marcinak bilit, aztán ha akar ráül.
http://www.harmonet.hu/cikk.php?rovat=2 ... 23&oldal=2
Sziszi! Csináltam Lacinak gyümölcstortát meg vettük papucsot. Végre talált olyat, amilyet szeretett volna. Meg pizsit vettem neki meg egy pólót. Ebben a gazdasági helyzetben csak hasznosat vásárolunk.
Én már voltam Győrben régebben, szép város, hangulatos. Lacival meg Sopronban voltunk. Nagyon szép az is csak nagyon hideg volt mikor voltunk és nem néztünk meg mindent. Inkább a szállodai medencében áztattuk magunkat.
Melissa! Mi voltunk tavaly a gyöngyösi strandon párszor és Laci bevitte Marcit kézben a medencébe, mert akkor még ülni sem tudott. Nem mertek szólni érte, de Lacinak ne is szóljanak!
Jövőhéten szerdán indulunk a Balcsira egy hétre. Remélem addig meggyógyul a szemem. Képzeljétek begyulladt az alsó szemhéjam. Tegnap borogattam, ma meg kaptam rá kenőcsöt. De nem múlik...
Kedden tanácsadáson voltunk. Tiszta horror volt, Marci üvöltött mint a sakál, mikor még be se mentünk a dokihoz. 11 és fél kiló és 82 cm. Beadattam a bárányhimlő elleni oltás elsőjét meg megkapta a Prevenar haramadikat. Alig bírtuk Lacival ketten lefogni. És nyaralás után kapja majd a 18 hós kötelezőket. Már előre félek...
Bocs, hogy sokat írtam!
Szép napot!

[/url]

első nap a kórházban
tesók
otthon