A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Gyöngyös és környéke.Mostmár éljen ez a topic rendesen!!!!

Sziasztok!

Cini! Itt a cikk linkje. Úgy gondoltam majd nyaralás után én is veszek Marcinak bilit, aztán ha akar ráül. :)
http://www.harmonet.hu/cikk.php?rovat=2 ... 23&oldal=2

Sziszi! Csináltam Lacinak gyümölcstortát meg vettük papucsot. Végre talált olyat, amilyet szeretett volna. Meg pizsit vettem neki meg egy pólót. Ebben a gazdasági helyzetben csak hasznosat vásárolunk. :)
Én már voltam Győrben régebben, szép város, hangulatos. Lacival meg Sopronban voltunk. Nagyon szép az is csak nagyon hideg volt mikor voltunk és nem néztünk meg mindent. Inkább a szállodai medencében áztattuk magunkat. :D

Melissa! Mi voltunk tavaly a gyöngyösi strandon párszor és Laci bevitte Marcit kézben a medencébe, mert akkor még ülni sem tudott. Nem mertek szólni érte, de Lacinak ne is szóljanak! :D Amúgy minden hónap utolsó napján gyöngyösieknek félárú a belépő.

Kép Kép

Jövőhéten szerdán indulunk a Balcsira egy hétre. Remélem addig meggyógyul a szemem. Képzeljétek begyulladt az alsó szemhéjam. Tegnap borogattam, ma meg kaptam rá kenőcsöt. De nem múlik...:(

Kedden tanácsadáson voltunk. Tiszta horror volt, Marci üvöltött mint a sakál, mikor még be se mentünk a dokihoz. 11 és fél kiló és 82 cm. Beadattam a bárányhimlő elleni oltás elsőjét meg megkapta a Prevenar haramadikat. Alig bírtuk Lacival ketten lefogni. És nyaralás után kapja majd a 18 hós kötelezőket. Már előre félek... :?

Bocs, hogy sokat írtam!
Szép napot! :)

Kép
Kép
beus.

SZiszi

Biztos jók lesznek az eredmények. Mikorra lesz meg?

Melissa

Felfázás :( Nekem régebben volt de nagyon durva, véreset pisiltem stb. És lett a 3 felfázásból egy csúnya méhszájsebem is.
Hangyákra azt hiszem valaki irta is hogy mit kell, talán Niki de nem biztos. HA jol emlékeszem fokhagymát meg fahéjt mondott.

Cini

Mi majd ALsópáhokra megyünk nyaralni, ott van a Kolping hotel. Nagyon extra, és pont családoknak való, mert rengeteg foglalkozás, animátorok stb van. Mindenki tudja magát kényeztetni. Ha mondjuk kettesben akartok lenni akkor csak oda viszitek a megőrzőbe és ott foglalkoznak a gyerkőccel az animátorok.
A bilizéssel sehogysem állunk még. :(

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Cini

Itt a link nézd meg!
http://www.kolping.hotel.hu/

hettie

Sziasztok,

csak egy gyors bejelentkezés:
Tegnap jöttünk haza a kórházból, hétfőn 0 óra 12 perckor megszületett Zalán, csudahelyes kislegény 8) , teljesen odavagyok érte!!! :D :D
Ha majd eéjutok oda, h a csöppnyi szabadidőmben nem Őt fogom könnyes szemekkel bámulni akkor jövök és beszámolok az elmúlt napokról.
Addig is sok puszi. :)
o.heni

Heni!

Szívből gratulálok a csudahelyes kislegényedhez!!!

Jó egészséget, és sok boldogságot kívánok nektek!

KépKép
Kép
cinix

O.Heni!
Nagy-nagy gratula a kis Zalánhoz!!!!!!!
Gyors volt a drága,mert ha jól emlékszem július közepére voltál kiírva,nem? :lol:
Gyere amint tudsz,és mesélj! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Hettie!
Megvan az eredményem!Teljesen jó! :lol: :lol: :lol: hál Istennek nem vagyok cukros!!!!! :lol: :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Heni!

Nagy, nagy gratula a legénykéhez!!! Sok sok örömöt és jó egészséget Nektek! Pihenj sokat!!!Nagyon sokat :)

Köszi a fokhagymás fahéjas tippet, kipróbálom. Bár már a rovartirtókat is ki akartam hívni, de férjem leállított, hogy majd elmennek... :( engem ennél jobban zavar azért :(

A Kolpingról én is sok jót hallottam, biztos jó lesz!

Már mi is várjuk az erdélyi kirándulást, bár kicsit tartunk az alvásoktól...Dóri hogy fogja viselni. De már rájöttünk arra, hogy nem érdemes görcsösen elaltatni...mottónk a Csak lazán

Hétvégén remélem jó idő lesz.

Lacimnak végül egy "borszettet" vettem amiben van borhőmérő. Sajnos önálló borhőmérő Gyöngyösön nincs, de ettől függetlenül örült neki. Egyszer majd kap egy borhűtőt, mert már nagyon lesegeti... :)
Ti mit vettetek végül?
melissa83

Heni! Én is gratulálok a kis Zalánhoz! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok! :)

Képeket is kérünk! :wink:

Kép
Kép
beus.

Sziasztok Lányok!
Újra itt vagyok és már pocakosan én is,bocsi hogy eddig nem jöttem de ugye nem voltam terhes mint itt szinte mindenki és nem akartam betolakodni ugysem tudam volna ugy hozzá szolni a dolgokhoz!De most már boldog vagyok nagyon nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Judit

Kép

Kép
jucccy

Jucus!

Itt is GRATULÁLOK A BABÁHOZ!!!!
Írtam iwiw-en levelet,elolvastad???? :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Hatalmas gratula Heni,és neked is Judit!!!Vigyázz magadra,főleg az első 12. hétbe!!!Pistike az ölembe,majd jövök még....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Heni

Gratulálok a kisfiadhoz! Pihenj sokat! Majd kérünk képeket is ha ráérsz! :)

Jucus

Üdv újra itt. Gratulálok Neked is! Vigyázz magadra!

Sziszi

Akkor ok :)

Mi tegnapelőtt voltunk kint itt a tónál Laci keresztszülei nyaralójában. Manó is velünk volt. Jól ellabdázgattak, mi meg iszogattunk egy kis sangriát :) Este 11 re értünk haza. Tegnap meg a giardinettóban voltunk vacsorázni mert tegnap volt a 4. házassági évfordulónk. Holnap meg bográcsozni megyünk. Vasárnap meg kezdem a tanfolyamot. :) Ugyhogy ez a hét egész jóra sikeredett, sikeredik . :)

hettie

Jucus!

Üdv. újra köztünk!
Hatalmas gratula a babához!
Nagyon vigyázz magatokra!

Hetti!

Akkor jó pörgős heted van :D

Nagyon meleg van ma is. Emma tele van ilyen nap kiütésekkel,(vagy mik) Ti mivel kenitek ilyenkor?

Én hintőport tettem rá, mert a hajlatokban vannak ahol izzad.

Ti mennyit és mikor vagytok kint a gyerekkel az udvaron, vagy a szabadban?

Szép napot kívánok!

KépKép
Kép
cinix

Sziasztok!

Judit! Gratulálok! Vigyázz magatokra! :)

Hetti! Gratula a 4-ez! Mi is lassan elérjük a 2-at. :D Bár nekünk kettő forduló van, mert augusztusban volt a polgári és szeptemberben az egyházi.

Cini! Mi kb. 9 körül indulunk bevásárolni és sétálni, de 11-re mindig itthon vagyunk. Aztán ha Marci felkelt utána megyünk megint kb. 4 körül játszótérre vagy anyuékhoz. Mostanában volt úgy is hogy fél 6-tól sétáltunk 8-ig. Jó kis kalóriaégetés nekem. :)
Marcin is voltak kiütések. Mi a gyógyszertári testápolót kaptuk a doktornőtől, attól javult, de mindig kijön ha izzad.

Melinda! Már csak 6 hét! Izgulsz már? :)

Kép
Kép
beus.

Heni!

Szívből gratulálok a kicsi fiadhoz! Sok boldogságot és jó egészséget az egész családnak!!!

Jucus!
Gratulálok Neked is és nagyon sok boldogságot kívánok!
Üdv itt!
peppisimo

Peppisimo!

Nektek,hogy sikerült a genetikai uh? Okés minden? :lol:
És voltál már cukros vizsgálaton? :roll:
Én már a múlt héten letudtam,és jó lett az eredményem! :lol: :lol:
Ide Gyöngyösre vizsgálatra mikor jössz legközelebb?

Cini!
Végül is hova mentek nyaralni? :) És mikor?
Mi 4 hét múlva megyünk,de már nagyon várom! 8) 8) :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Sziszi!

Még nem tudjuk, hogy hová megyünk. Az én dolgom lenne, hogy találjak valami jót, de nem igazán találok.

A Kolpingba telefonáltam, és nem is volt hely arra az időpontra amikor mi szerettünk volna menni, meg 3-om napra 110.000 Ft. lett volna egy szoba+ a sok extra.
Hát nem tudom, én egy kicsit sokallom ezt az összeget 3 napért.
De tényleg nagyon jó helynek néz ki, meg az sem mellékes, hogy van gyermek megőrző, és több termes játszóház....

Lehet, hogy majd szeptemberbe elmegyünk akkor már olcsóbb lesz.

Mi július végén megyünk Siófokra 2-3-om napra. Onnan az Őrségbe 2-3-om napra.
És még valahová kellene, mondjuk az ország azon felén. Sopronba mentek ha jól emlékszem. Szállodába szálltok meg?
Mi lesz a program? Séta, városnézés, ilyesmi?

Jucus!

Hogy sikeredett a baba? Véletlenül, vagy lombikkal?
Jól vagy? Nem hánysz? :D

Beus!

Prevenar 3.-at? Úgy tudtam csak kettő kell. A bárányhimlő elleniből meg 3-om. Nem cserélted össze? :lol:

Annyira meleg van mostanában. Emma meg rászokott a zuhanyzásra :roll: naponta kb. 6X zuhanyzik.

KépKép
Kép
cinix

Cini!

Egy 3 csillagos hotelbe megyünk,de szerintem nagyon szép az a hotelt,attól még,hogy nem 4 vagy 5 csillagos.És a 4 éjszakára a 80 ezret nem sokallom.Mosonmagyaróvárra megyünk és onnan akarunk menni kirándulgatni.Sopron,Fertőd,Győr,Szigetköz.
A múltkor belinkeltem ide a szálloda honlapját,megnézted?Az nem tetszik?

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó,

köszi szépen, minden rendben van!
Pocakom növekszik szépen! Bence Zalán sokat mozog, nagyon mozgékony, sokkal jobban, mint annak idején Pepe.
Még van 6 munkanapom, aztán vége... már nagyon várom!
Nyíregyen betöltött 24 hetesen kell menni a cukros vérvételre, tehát jövő héten megyek. Kedden szerintem.
Remélem nem lesz gond, kicsit tartok tőle! Baromira nem várom ezt a hülye cukros szirupot, nagyon rossz még citromlével is!
Pepével az éhgyomri 4,4 lett, a terheléses 4,5... szóval szuper!
Bár akkor nem ettem annyi édességet, most jobban kívánom sajnos...
Jövő héten kell mennem Jenő dokihoz magánrendelésre.
27-én pedig megyünk 4D-sre.
20-án megyünk nyaralni Hévízre (Hotel Europa fit, 4csillagos, superior, itt voltunk kettesben decemberben is), meg Keszthely, Sümeg ( Hotel Kapitány).
Tegnap strandon voltunk. Meg 1-2 napos strandolások, kirándulások lesznek.
peppisimo

Sziszkó,

köszi szépen, minden rendben van!
Pocakom növekszik szépen! Bence Zalán sokat mozog, nagyon mozgékony, sokkal jobban, mint annak idején Pepe.
Még van 6 munkanapom, aztán vége... már nagyon várom!
Nyíregyen betöltött 24 hetesen kell menni a cukros vérvételre, tehát jövő héten megyek. Kedden szerintem.
Remélem nem lesz gond, kicsit tartok tőle! Baromira nem várom ezt a hülye cukros szirupot, nagyon rossz még citromlével is!
Pepével az éhgyomri 4,4 lett, a terheléses 4,5... szóval szuper!
Bár akkor nem ettem annyi édességet, most jobban kívánom sajnos...
Jövő héten kell mennem Jenő dokihoz magánrendelésre.
27-én pedig megyünk 4D-sre.
20-án megyünk nyaralni Hévízre (Hotel Europa fit, 4csillagos, superior, itt voltunk kettesben decemberben is), meg Keszthely, Sümeg ( Hotel Kapitány).
Tegnap strandon voltunk. Meg 1-2 napos strandolások, kirándulások lesznek.
peppisimo

Mi majd aug 3-án megyünk nyaralni, de várom már. Előtte meg a köv héten péntektől vasárnapig Kiskörére barátokkal. AZ olyan ivós bulizós nyaralás. Egy hétig lesznek a többiek de mi csak 7 végére tudunk menni, mert Lacinak most 2 hét a leállás, ilyenkor nem lehet szabadságot kivenni.
Tegnap kezdtem a tanfolyamot :) Tök jó. Egész nap írtunk. :shock: De mostmár jön a gyakorlat. Van egy pasi is. :) Végülis igaza van, mert biztos sokan fognak járni egy férfihez, én is járnék, de már magamnak is meg fogom tudni. :) Meg abban is igaza van hogy van benne pénz, főleg ott Pesten. Már várom hogy végezzek. :)

Cini

Emma mondani szokta hogy zuhanyozni akar? Manó is szokta mondani, hogy füdeni :)

Beus

Köszi.

hettie

Hettie!
Tanfra a hatvani Oktat 60-hoz jársz?
Tomi nővére odajár jelenleg fodrász tanfolyamra.Épp vasárnap volt egy vizsgájuk.Náluk úgy van,hogy a fodrászok együtt vannak sokszor a körmösökkel,mert sok olyan dolgot tanulnak,amit mind a két szakmának meg kell tanítani.

Ha 3-án mentek nyaralni,akkor "együtt" nyaralunk! :lol: Mi 5.-én megyünk!Ti hova mentek? 8)

Peppisimo!
Kitartás,akkor már csak pár nap van a melóból! :lol: 8) 8)
Én is néztem azt a hévizi szállodát,ahová mentek.Szép nagyon,csak ez egy kicsit drága ahogy az árakat néztem.Ti hány éjszakára mentek és mennyibe fog kerülni,ha nem vagyok indiszkrét?
Egy 3 csillagos hotelbe,4 éjszakára,félpanzióval kettőnknek összesen 82 ezer lesz.
Meg kapunk 3 strandbelépőt,2 jóga órát és 2 masszázst.

4D-re hova mentek?Ide Gyöngyösre?
Mi július 31.-én megyünk Pestre,ahol voltunk is a 15.-ik héten!Jajj már nagyon várjuk!Párom meg mégjobban,mert Ő azóta nem is látta manót! :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Nekünk már csak egyet kell aludni és megyünk! :P

Cini! Nem kevertem össze az oltásokat. Nekünk így van a kiskönyvben. :) Emma fél évvel idősebb, lehet nálatok másképp van.

Sziszi! Ugye tudod, hogy te a hévízi strandvízbe nem mehetsz. Én sem mehettem, mert mikor voltunk akkor vártam Marcit (nászúton voltunk ott). De sétálni a parkban nagyon jó.

Kép
Kép
beus.

Beus!
Mi nem Hévízre megyünk,oda Peppisimoék mennek.Bár Ő is babát vár,gondolom tudja ezt! :roll:
Mi Mosonmagyaróvárra megyünk egy wellness hotelbe.De még a védőnőt és a dokinőmet is kikérdezem,hogy milyen vízbe mehetek bele.Na mondjuk a nagymamai áztató 40 fokosba tudom,hogy nem szabad,meg gyógyvízekbe! :roll: :shock:
Ti hova is mentek nyaralni?
Ha már addig nem "beszélnénk",akkor jó nyaralást Nektek! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Beus,

igen, persze, hogy nem megyek be a hévízi tóba.
Még a szálloda medencéjébe sem fogok szerintem... max a Balatonba, de oda is csak térdig!
Nyíregyen, a Tónál voltunk a hétvégén (kiváló minősítésű). Oda belementem, szintén térdig. Inkább nem kockáztatok!
A tavakat jobban ajánlják a védőnők, dokik.
Jó nyaralást Nektek!

Sziszi,
Gyöngyösre megyünk 4D-sre. Pepével is ott voltunk, nagyon szuper volt! Alaposan átnézték Pepét és tényleg nagyon jól láttunk mindent. Jó minőségű dvd-t, képeket kaptunk.

Hotel Europa Fit... jó kis hotel, csak tényleg el vannak maguktól szállva az árakat illetően!
Nekünk voucher-ünk van és ezért ide megyünk. férjem kapta a munkahelytől. Nyilván a wellness dolgokat nem nagyon fogom kihasznákni! Decemberben mikor voltunk, akkor is jó sokan voltak, főleg külföldiek, de magyarok is.
Gyerekbarát hely... szóval remélem jó lesz!!!

Hotel Kapitány: sümegi vár lábánál... erről is hallottam már, ez sem olcsó, de ez is voucher lesz... Itt lesz lovagi torna, lakoma stb...
2-2 éjszaka lesz, mindkét helyen.
Utána még pancsizunk Keszthelyen, meg majd azon a hétvégén családi strandolások lesznek Mezőkövesd.

Tutin hangzik a szálloda, meg amiket kaptok azért az árért!
Biztosan szuper lesz és gondolom, hogy várod!
peppisimo

Sziszi

Mi Alsópáhokra megyünk, az ott van 6 km-re Keszthelytől, meg Hévíztől 1-2 km-re. 2 éve is ott voltunk és jól éreztük magunkat.
Azért jövőre de jó lenne visszamenni ugyanoda Olaszba.
Nem Hatvanba járok, hanem Pestre. Néztem én azt is, de nekem drága és sokáig tart. Ott tanulnak még angolt meg számítástecnikát is, ami engem nem érdekel. Meg vállalkozást is. Itt mi tényleg csak a lényeget tanuljuk. Végigvettük az anatómiát, bőrgyógyászat ide vágó részeit, a munkamenetet. Most meg egész nap csak a tip ragasztást meg még valami másikat fogjuk gyakorolni. Nekem ez kicsit fura hogy egész nap csak ennyit veszünk, de biztos nehezebb ez a rész aztán sokat kell gyakorolni. Mert ez a 2 dolog az alapja a dolgoknak. Ha ez megy akkor már ráhúzni a zselét vagy bármit már könnyebb.

Beus

Jó nyaralást!

Terhesen én sem mentem be csak Horvátországban a tengerbe, én sem mertem kockáztatni. Ki tudja... inkább nem.

hettie

Bocsi Sziszi! Már összekavarom ki hová megy. :)

Mi Balatonlellére megyünk a férjem céges hotelébe teljes ellátással 8 napra. Kettőnknek kijött az üdülési csekkből (kb. 70.000 Ft), Marcinak még nem kell fizetni. Nagyon szép hely. Nagy ősparkban van hotel, van játszótér, szallonasütő, bowling pálya, csocsó asztal és külön elkerített rész a parton. Lehet igényelni kiságyat meg kádat, de mi tavaly sem kértünk. Az ebédlőben meg van egy csomó etetőszék. Nagyon sok kisgyerek szokott lenni. Ez a 3. alkalom, hogy oda megyünk. Nem is mennék máshová.
Voltunk Siófokon is, de nem nagyon volt jó, pedig az Aranypart hotelben voltunk. Ez a hely családiasabb. :)

Szerintem már írtam, de én bementem simán a Balcsiba és a medencébe is terhesen. Én is kérdeztem a védőnőt erről, ugyanazt mondta mint Sziszinek. Most az egyik barátnőm terhesúszásra jár Pesten. Azt mondja nagyon jól el tud lazulni a vízben. Jó neki... :)

Ha már nem jönnék ma... a kismamiknak jó pocakosodást és mindenki vigyázzon magára!

Kép
Kép
beus.

Sziasztok!

Hát képzeljétek már a beavatkozáshoz készülődtünk volna véletlenűl sikerült ugyhogy nem tudom hogy de sikerült természetesen!Annyira boldogok vagyunk!Tegnap már a szív pulzálást is láttuk!!!! :lol: :lol: Olyan aranyos volt!Majd megpróbálom felrakni az uh képet!
Hát megvan a hányingerem a cickóim nagyon fájnak és rengeteget járok pisilni is! :)
Csak már annyira várom hogy a 12. heten tul legyek!Annyira félek hogy nem marad velem a babóca!
De nagyon bízok benne!
Ti hogy bírtátok ki addig?

Judit

Kép

Kép
jucccy

Judit!
Már miért ne maradna meg a babód????,Ne is gondolj semmi rosszra!!!!Csak pizitívan! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem nagyon lassan teltek a napok kb a 15.-ik hétig! A 12.-ik hetet is nagyon vártam!Meg utána a 16.-ot,mert akkor van az AFP vizsgálat,ami nagyon fontos!
Akartok majd 4D-s uh-ra menni?Mi voltunk a 15.-ik héten,akkor mondták meg,hogy kisfiú! :lol: :lol: :lol: :lol:
És majd most megyünk július végén,akkor leszek 27 hetes! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Jucus!

Csak nyugalom! Ne aggódj!
Pihenj nagyon sokat, ne olvass semmi olyat amivel felizgatnád magad, és kérd meg az ismerőseidet, hogy semmi negatív sztorival ne zaklassanak. Persze, hogy aggódsz, hiszen már nagyon régóta vágytok a babára. Ez egy nagy csoda, hogy segítség nélkül teherbe estél. Látod, a baba akart hozzátok jönni.Simán kibírod a 12. hétig, két nap és már 7 hetes leszel :D .

A pisilős, és a "cicifájós" időszak hamarosan elmúlik.

Kitartást, és fel a fejjel! Hamarosan anyuka leszel. :D

KépKép
Kép
cinix

Sziasztok,

nem nagyon volt időm visszaolvasni, most is csak pár kép erejéig jöttem. Íme Zalánunk :)

Kép első nap a kórházban Kép tesók :) Kép otthon
o.heni

Heni!

Csodaszép gyerkőceid vannak!
Én meg sárgulok az irigységtől :lol:
Barnabás olyan édes, ahogy simogatja Zalánt :)

KépKép
Kép
cinix

Heni,

gyönyörűek a kisfiaid! Édesek együtt nagyon!

Puszi,
Anett
peppisimo

Nicolangel!

Boldog születésnapot kívánok neked! Kép
( És jó lenne már ha jelentkeznél, mert hiányzol innen!)

KépKép
Kép
cinix

Sziasztok!!!
Jó nyaralást a nyaralóknak!!Mi nem gurulunk semerre,örülök,ha kihúzom a 38. hétig,annyi víz van rajtam,hogy minek nekem a Balaton,stb.... :lol: :lol:
Heni,óóóóó,de nagyon szép a kisfiad!!!!!!Igaz,hogy a második nem tart annyi ideig (szülés) de sokkal intenzívebb?????
Jucus,neked mégegyszer gratula!!Barátnőméknek is már megvolt az időpont,mikor mentek volna dokihoz,csinált egy tesztet,és pozitív volt.Egyszerre szülünk,csak ő Pesten!!Szóval csodák vannak... :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni! Tudna valaki véleményt mondani Csépány Adriennről vagy Szelváról? Sürgős volna mert orvos nélkül maradtam, de ez egy hosszu történet!
picurka2

Picurka!

A többiek , majd biztos írnak neked róluk, én csak annyit tudok mondani, hogy inkább Adrienn mit Szelva.

KépKép
Kép
cinix

Köszi a gyors választ! Ha esetleg neked van jobb tipped szivesen veszem!
picurka2

Picurka

Én is inkább Adriennt mondom.

hettie

Mennyire pénzes doki? Mert a mostani dokikról csak azt hallottam hogy elég drágák!
picurka2

Inkább Adrienn!!!!!!Szelva egy majom!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Jelenleg 17 hetes kismama vagyok és mostmár elvileg nyugodtan élvezhetem a babavárás örömét!
Kénytelen voltam megvállni az orvosomtól. 8 hetes kismama voltam amikor kiderült hogy terhes vagyok a dokim megcsinálta a rákszűrést és nagyon rossz lett az eredmény P4. 12 hetes voltam amikor megérkezett az eredmény és a dokim közölte hogy nem tarthatom meg a babát. Ja és hallani sem akart arról hogy elküldjön valahová is kivizsgálásra. Gondolhatjátok hogy kiakadtam! Majd 3 évet vártunk a picurra. Ekkor a háziorvosom segitségével eljutottam Gál dokihoz aki felküldött Pestre egy nagyon jó orvoshoz. Ott szövettan és miegymás aminek hálistenek negaív lett az eredménye. Viszont találtak egy elég nagy méhszájsebet de ezt jelenleg nem kell kezelni a terhesség végéig. Sajnos a pesti doki nem tud vállalni meg hogy őszinte legyek én anyagilag nem tudnám vállalni a feljárást, iszonyú árak vannak ott.

Bocsi ha kicsit hosszura sikerült a beszámolóm!

Szóval e miatt keresek dokit magamnak!
picurka2

Ez érthető. A barátnőmnek is majd 2 naponta kell feljárnia NST-re,én se bírnám,persze be is lehet feküdni,de azt meg ugye senki nem akar...
Első babádat várod???
Én is Gyöngyösön fogok szülni,de fogadott orvos nélkül,azt se bánnám,ha bent se lenne senki,csak varrjon össze.Engem felidegesít,ha meglátom őket.Itt a gátmetszést a doki csinálja.Én a fiamat Egerbe szültem,ott a szülésznő dolga ez...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Van már egy 11 éves lányom. Én azért is csalódtam ebben az orvosban mert a lányommal is hozzá jártam és ő volt az orvosom az utóbbi években is, tehát tudta hogy milyen régen vártunk erre a babára, de ha rajta múlik ő esélyt sem ad a terhességnek.
picurka2

Szia!

Én még a másik fórum "aktív,, tagja voltam ide be -be nézegetek.
Sajnos Beus elutazott így nekem kell Szelva doktort védelmembe venni.
Én nyugodt szívvel ajánlom neked és másnak is megtettem a régi fórumon eddig nem találkoztam olyannal aki fogadott orvosként csalódott volna benne!
A kisfiamat 2,5 évvel ezelőtt is nála szültem és a napokban várom a 3.gyerkőc születését amiben szintén ő fog közre működni.
Soha nem tapasztaltam hogy a betegeivel ingerült vagy bunkó lett volna, midíg készséges és elmagyaráz mindent.
A terhes magánrendelésen 4000ft a díja ennek a 10-szeresét szokták adni szülésnél./megjegyzem más orvosnál is a 10-szeres a mérvadó.
Nekem 2,5éve volt 35000Ft a szülés ,én ezt korrektnek tartom és azért 2 év alatt nem változott sokat.
Az öreg rókáknál alapból 70-80-tól indul a tarifa.
Július 25-től szabadságon lesz sajnos nem tudom hogy 1 vagy 2 hétre de akkor biztos nem találod meg mert elutazik.
Esetleg keresd meg mindkettőt és kérd ki véleményüket a terhesgondozásoddal kapcsolatban.
sok sikert
zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.

Nekem nem is lett volna bajom vele,ha....
-nem mond ilyet,hogy ez a terhesség halálra van ítélve,majd fogyatékos gyereket szülök,ha egyáltalán eljutok odáig,és el nem hal a terhességem idő előtt.
Mindezt azért,mert 7 hónapos volt a fiam,amikor teherbe estem.Előtte persze megkérdeztem az orvosom Egerbe,aki látta,hogy milyen könnyen,1 nyomásra szültem,hogy mennyi idő teljen el a 2 gyerek között,azt mondta,6 hónap.Én voltam a legboldogabb a világon,hogy ez a terhesség is az első hónapba összejött...nem kellett sokat várni rá...szóval én voltam a legboldogabb....amíg be nem mentem a rendelésre,Szelvához... :cry:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Szia Picurka,

én Hrabár dokit tudom neked ajánlani, többen járunk hozzá, szültünk nála innen a fórumról.
Kedves, aranyos, tapasztalt. Nemcsak a saját betegeivel!
5000 Ft nála a magánrendelés.
Sokan járnak hozzá a rendelésre, tehát várni kell, de szerintem ez is bizonyít valamit...
Főleg ha problémáid vannak, akkor tudom őt ajánlani.

Én a második babámat várom, jelenleg Nyíregyházán élek, de a szülők Gyöngyösön.
Első kisfiamat nála szültem. Életem legszebb élménye maradt, imádtam nála szülni és ezért döntöttem úgy, hogy ilyen távolságból is, hogy megint nála szeretnék. Nekem ez a bizalom, amit iránta érzek, mindennél fontosabb, hogy tudjam, hogy jó kezekben vagyunk és ez megnyugtat.
Ha kérdésed van, akkor szólj!
peppisimo

Szia Picurka!

Én Nadimnál szültem, és hozzámegyek majd legközelebb is, remélem.

De neked én is Hrabár dokit ajánlanám inkább. Mert körültekintőbb, és nagyon jó szakember.

Nadim eléggé szétszórt néha. DE nekem akkor is Ő a legjobb. :D

Jó babvárást kívánok neked!

KépKép
Kép
cinix

Bocsi :oops: nem babvárást :lol:

Babavárást kívánok!

KépKép
Kép
cinix

Kicsit olvasgattam hogy ki melyik orvost javasolja és ugy döntöttem megnézek vagy 2 dokit közülük és majd meglátom hogy ki mellett döntök. A Csépány doktornőhöz már van is időpontom, ő nekem is szimpatikus volt, tehát ő lesz az első akihez elmegyek. Köszi mindenkinek a véleményt! :D
picurka2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?