A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Viriapu,
ha nagyon rosszul érint az alsó szalag, egyszerűen kitörölheted. Bent a profilban az aláírásból ki kell törölni az alsó hosszű kódot. De ha nem akarsz most ezzel foglakozni, vagy nem megy, megcsinálom szívesen, úgy emlékszem úgyis én csináltam Zsaninak... Jajj...

KépKép
viol81

Elhiszem mit érezhet! Én a két gyerek között vesztettel el egyet a 10.héten. Nagyon-nagyon fájt! Hiába vígasztalt mindenki, hogy jobb most, biztos beteg lett volna...stb, nekem akkor nehéz volt feldolgozni.
És Nektek amúgy is sok volt erre az évre a baj. De ott van Virág aki egészséges! Ez a legfontosabb!! Szeretetben, boldogságban, egészségben éltek, nincs ennél nagyobb kincs. És remélem pár hónap múlva ismét kopogtat a gólya!

KépKép
KépKép
mirama

Ja, már nincs is szalag, bocsánat.

KépKép
viol81

Kriszti,
sajnálom, nem is tudtam... Én csak elképzelni tudom milyen érzés, de nem hiszem, hogy ezt bárkinek is magyarázni kell. Szörnyű. Zsani nagyon erős nő - sajnos volt miben megerősödnie - és párjával és a Kicsi Virággal együtt átmennek ezen a dolgon is. Én is remélem, hogy pár hónap és újra tudunk örülni a jó hírnek!

KépKép
viol81

Köszönöm !
kola2

[quote="Viol"] írta:Violn csak elképzelni tudom milyen érzés, de nem hiszem, hogy ezt bárkinek is magyarázni kell.

Te jó ég, most nézem, hogy hogyan írtam, természetesen nem úgy értem, hogy ne magyarázzátok nekem, hogy milyen érzés, hanem tényleg csak elképzelni tudom. A magyarázatra azért nincs szükség, mert aki nő és anya, tudja milyen csodálatos babát várni, és el tudja képzelni milyen szörnyű elveszteni...

KépKép
viol81

Puszi mindenkinek, lehet, hogy este jövök még. Most nincs kedvem.

KépKép
viol81

VIRIAPU,elmondani sem tudom mennyire sajnálom.Kitartás és sok puszi Zsaninak!

Kép

Kép
hajnus

Urami isten!!!!Annyira sajnálom!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nagyon sok puszit küldök neki és kitartás nektek mi veletek vagyunk lélekben!!!!!!!!
Vendég

Este még jövök,Istivel kell tanulnom.Meg most annyira nem is tűnnek fontosnak a problémáim... :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
hajnus

Asszem én sem jövök most megyünk el a Husival meg bőghetnékem is van!!! :( :( :(
Tiszta szívebmől kívánom,hogy a jövő évetek a legjobban teljen bánat nélkül csak örömben és boldogságban!!
Nagyon sok puszi Zsaninak!!!
Vendég

viriapu
nagyon sajnálom,ami történt,kitartás!én sem tudom ,milyen érzés lehet ez,csak azt,hogy milyen három gyerekkel.nagyon vogyázz a lányokra,,no meg magadra is.jajj,nem is írok semmit,minden olyan hülyén hangzik.sajnálom,még a könnyeim is összegyűltek.puszi nektek

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Zsani, Viriapu,
Teljes szívvel együttérzek, mi is ikreket veszítettünk el 2 éve! :cry: :cry: Meg kiskoromban anyu terhes volt szintén ikrekkel és ő is elvesztette! :cry: Sajnos ikreknél sokkal gyakrabban megtörténik! :cry: :cry: :cry: Talán vígaszt jelent hogy 4 hónapra rá már pocakban volt Ivi baba!! Mert akkor én azt gondoltam, talán több nem is lehet, mégis. Én is nagyon sok puszit küldök és vigyázzatok magatokra!!!
Vendég

[quote]j írta:ajj,nem is írok semmit,minden olyan hülyén hangzik

én is kitöröltem vagy hússzor amit írtam, nehéz ilyenkor bármit mondani!!!!!!! Bár emlékeim szerint minden vígasztalás jól esik ilyenkor.

:cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Kép

KépKép
viol81

Viriapu,
nagyon nagyon sajnálom, ami veletek történt :(
Azonnal elkezdtek folyni a könnyeim.
Sok puszi Zsaninak!

Üdv Zsanett
ábibaba

Viriapu:
nagyon nagyon és tiszta szivemböl sajnálom ami történt!
veletek vagyunk!kitartást és sok puszit nektek.
annyira sajnálom :( :( :( :( :( :(

KépKép
KépKép
beus22

Viriapu:

Én sem jutok szóhoz, újra átélem a fájdalmat, mint amikor elveszítettük az első babánkat, és pontosan tudom, hogy bármennyire szeretnék akár csak szavakkal segíteni, nem lehet!! Gondolatban nagyon sok erőt és szeretetet küldök Zsaninak és persze nektek is!!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Jajjj, szombaton még összefutottam Zsanival :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Megyek lányok, lefekszem, már megint 39 fok fölött a lázam.

Kép
Kép
Kép
amica

Andi,
jobbulást neked!!

KépKép
viol81

Viriapu!
Millió vígaszpuszit küldök nektek!Próbáljátok úgy felfogni ahogy én szoktam ha valami nagyon rossz történik velem:ennek valamiért így kellett lenni!Most még talán nem tudjátok de az is ki fog derülni idővel,hogy miért.Amikor el kellett vesztenem az első kisbabámat azt hittem a világ összedől és soha nem leszek már boldog,de nemsokára megszületett Szonja és most már tudom miért is történt akkor az velem,hogy Szonja megszülethessen.
Na most meg bőgök,inkább lelépek!
Fel a fejjel!puszi

KépKép
eszti76

Sziasztok!Itthon vagyok.Haza engedtek,hogy ne kelljen apának holnap értem jönnie.Köszönöm az eggyüttérzést.Szörnyű volt az egész :( :cry: A fizikai fájdalom eltörpült a lelkihez képest.De majd ha Viri elalszik megírom mi volt.Nagyon de nagyon szeretnék ha lehetne azonnal kisbabát.Annyira bele éltem magam már.Bőgök egész nap :cry: :cry: :cry:
Eszti!Nem kerestél véletlenül telefonon?
Rik!köszönöm,hogy küldtél sms-t
Katus!Köszönöm az érdeklődést!És mindenkinek az eggyüttérzést.
kola2

Zsani!
De,kerestelek.Ahogy megtudtam hívtalak de aztán itthon láttam,hogy apa írta,hogy nincsen nálad a telefonod.
Ha nem zavarlak holnap felhívnálak.
puszi és kívánom,hogy tedd túl magad a történteken amilyen gyorsan csak lehet.

KépKép
eszti76

Zsani!

Nem tudom mit mondjak, ilyenkor minden olyan banalisan hangzik. Nagyon sajnalom ami veletek tortent, gondolatban veletek vagyok! :cry: :cry:

Kép
Kép
agi

Zsani!Örülök,hogy már itthon vagy és nagyon sokat gondolok rátok!!
Biztos vagyok benne hogy nemsokára újra álldott állapotba kerülsz!!!
NEM IS TUDTAM?HOGY ENNYIEN VESZÍTETTETEK MÁR EL BABÁT!!!

MOST MEGYEK LEVUST ALTATNI JÓCCAKÁT MINDENKINEK!!

ZSANI!PRÓBÁLJ MEG PIHENNI ÉS KIKAPCSOLNI!TUDOM EZT KÖNNYŰ MONDANI?DE OTT AZ A GYÖNYÖRŰ KISLÁNY AKI VÍGASZT NYÚJT NEKTEK ÉS MEGPRÓBÁLJA ENYHÍTENI A FÁJDALMATOKAT!!!
SOK PUSZI ÉS NAGYON VIGYÁZZ MAGADRA!!!
Vendég

Viriapu, Zsani!

Nem rég vagyok köztetek, nagyon megrázott a hír...Nagyon szeressétek egymást hárman.

Anikó

Kép[/url]
quito

Eszti!Persze felhívhatsz!Viri nem akar aludni.Csüng a nyakamon.Nagyon hiányzott,biztos én is neki.
kola2

Lányok, elköszönök, holnap indulunk Szegedre. Otthon nincs internet, úgyhogy egy hét múlva jelentkezem.
Sziasztok, Anikó

Kép[/url]
quito

Viol vagyok. zsani megkért módosítsam a szalagot. Most nézem hogy sikerült, remélem jót töröltem ki...

KépKép
kola2

Anikó,
jó utat, vigyázzatok magatokra!!

Viol

KépKép
kola2

Zsani!!!

Nagyon sajnálom ami történt!!! Nagyon sok erőt kívánok nektek, és kívánom tiszta szívből, hogy hamarosan újra örülhessetek a kistestvérnek!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!Este nem jött be a lap.Na akkor le írom,hogy történt.Vasárnap éjjel 3fele arra ébredtem,hogy folyik a magzatvíz,tiszta zöld volt.utánna éreztem mintha tolófájások jönnének,aztán ömlött belőlem a vér.Apa hívta a mentőt,meg a dokit.Nagy Bálint azonnal mondta,hogy jön.Mentősök jöttek és mutatta a mentő orvos a vér közt a 12hetes embriokat,na aztán Nagy doki is megjött és mondta azonnal műtét,nehogy baj legyen.A soproni kórház nem fogadott,helyhiány miatt. :? Győrbe vittek,ahova Nagy doki is eljött és ő csinálta meg a műtétet.Nagyon rendes volt.Nem éreztem semmit,mert altatak.Nagy dokinak apa akart adni pénzt,de nem fogatta el.Azt mondta :Gyűjtsünk a következő babára.
Viri hálaisten nem ébredt fel.Anyut hívta apa,hogy jöjjön mert baj van.
Szörnyű volt az egész,és olyan gyorsan lezajlott.
Mentősök totál feltakarítottak,tök rendessek voltak.
A fizikai fájdalom kutya füle volt,ahozz képest amit lelkileg éreztem és érzek még mindig.
Apán láttam,hogy nagyon megijedt.Hát még én.De le a kalappal ellőtte nem lett rosszul.Mondta ilyet még sose látott.
Ez a pár nap a kórházba szörnyű volt,mindenki sajnálkozott.
Apa és Viri mindennap jöttek,nagyon jó volt.Persze,amikor mentek az rossz volt.Sírt mindegyikünk.Virágom azt mondta:Anyuci gyere haza nagyon szeretlek!és jó kislány leszek.
Szerettem volna velük itthon lenni.Olyan rossz volt annyi idegen közt.
Na talán ennyi.
Nagyon aranyosak vagytok!Köszönöm az eggyüttérzést!
Erre az évre elég volt a szomorúságból.

KépKép
kola2

Viol!Köszönöm a szalagot!És jó volt beszélgetni este!
Kis Virágom éjjel jött át hozzánk aludni,és átkarolt úgy aludt el.A kis drágám.
Olyan jó érzés!Ebbe a pár napba színte fizikai fájdalom volt ,hogy nem lehetek vele.Hiányzott de nagyon,nagyon!!!
De nektek nem kell ezt mondani,mert ti is anyukák vagytok.
Remélem lesz még kisbabánk.

KépKép
kola2

Ja képzeljétek Győrbe két anyuka is lemondott a babájáról :? Láttam őket,hát a szívem szakadt meg értük. :cry: Hogy tud valaki lemondani egy gyerekről :twisted:
Én meg majd meghalok úgy sajnálom,hogy elvesztettem őket :cry: :cry: :cry:

KépKép
kola2

Sziasztok!!!
Zsani
nagyon-de nagyon sajnálom.Szörnyü ami veled történt!!
Majd persze,hogy lesz kisbabád!!!Ez nem is kérdés!!Őszintén kivánom neked ,hogy mielőbb lenyugodjon a háborgo lelked,és minél előbb egy egészséges baba foganjon meg a pocakodban!!! :!:

A kórház elkezdte a helyhiány miatt-ozást???Mi lesz itt jan.tol????Emberek halnak meg Győrfelé a mentőbe?????Én ezt nem értem,kinek jó ez?????
A kórházban is osztályok szünnke meg,urologia,szemészet,gyerek osztály fele bezár.,onkologia,és még ki tudja?????
Lehet igy akarják csökkenteni a népesség számát????

Andi
ezek a csúnya bacik!!!Jobbulást kivánok mihamarabb!!! :wink: Milyen gyogyszert kaptál most???
Vendég

Rik!Köszönöm!Hát nemtudom mért kell ezt a kórházakkal csinálni. :x Milyen számról üzentél tegnap?Jól láttam,hogy vezetékes?

KépKép
kola2

Amica!Hát látod szombaton még semmi bajom nem volt!Gyógyulj meg hamar!Gyerekek nem betegek?

KépKép
kola2

zsani
igena vezetékesről küldtem,mert az enyém nincs feltöltve.Az igazság az,hogy nem tudtam feljönni ,mert apa nyomta a gépet ezerrel,de énbennem motoszkált egy gondolat,ami sajna beigazolodott.Az járt a fejemben,hogy Te olyan sürün szoktál irni ide,most meg semmi,csak nincs valami baj????
Erre ma meg látom!!!Jaj-jaj!!!Azért a 12 hetes babákat meglátni,nem lehetett könnyü!!!És a Nagy doki hogy-hogy kijött???Ö volta adokid???VAgy mi???Olyan furi ez!!!Meg a tolofájások!!!Jaj-jaj!!!Nem kell ám válaszolnod,de ezek ugy motoszkálnak bennem,és én hülye is vagyok hogy le merem irni!!!
Puszi Neked!!
Vendég

Rik!Igen Nagy dokihoz járok.Viri is nála született.Igazából anyukám tök jól ismeri.és ő mondta bármikor hívhatjuk.Viri születésénél is megmentette az életűnket.Sokat köszönhetek neki.Viri vákkumal született,azért mert leállt a légzése,belőlem meg ömlött a vér.Ő meg tök gyorssan cselekedett.
Most meg mi kértük meg,hogy nem tudná -e ő megcsinálni a műtétet.Telefonált Győrbe és engedélyezték neki,mível Sopron Győrhöz tartozik.És nem fogadott el semmit.
A tolófájások meg azért voltak állitólag mert teljessen ki nyílt a méhszáj.Nem sokat láttam ám a 12 hetes babokból a vér miatt.A doki muttogatta ,hogy mi micsoda .hát elég szörnyű volt.
Nyugodtan kérdezz ám.

KépKép
kola2

Rik!Jók a megérzéseid!sajnos :(

KépKép
kola2

Zsani,szia.Szörnyű ez az egész ami veled történt.És így olvasva párodnak is rettenetes lehetett.Persze tudom,hogy neked a legkegyetlenebb.Egy férfinak még a szülés is megterhelő lelkileg,nem egy ilyen "dolog".Annyit gondolok rátok és nagyon szorítok,hogy most már egy kis önfeledt boldogság is jöjjön majd az életetekbe.

Kép

Kép
hajnus

Borzalmas ez a kórházi helyzet.És ez még csak rosszabb lesz.Pedig mennyi pénzt öltek a felújításba!

Kép

Kép
hajnus

azért az jo ha az ember ismer egy jo szakorvost.Ebből az esetből is látszik!!!!És hogy nem fogadott el semmit,meg egy emberséges cselekedet volt a részéről!!!!
Nem faggatlak tovább!!!Pihenj sokat aztán 3 honap mulva ilyen hamar hozzatok össze egy babot,mint ezt.Én nagyon szoritok Nektek!!!
puszi
Vendég

Erika,nem emlékszem pontosan mennyit fizetünk a közös képviselőnek,talán 800 lakásonként.De már szinte az egész utcában ő a képviselő.De szerintem nem jó.A múltkor is azt mondta,hogy nem tud a mi problémáinkkal foglalkozni,más lépcsőházakban sokkal nagyobb a gond.

Gabó,az út az épülget.Elvileg dec. végére kész lesz.A ház lábazata nincs befejezve.Valami színezés hiányzik,így nem szigetel rendesen.Félek,hogy ha hordja a havat nedvesedik a fal és bepenészesedik.Majd hétfőn intézkedek.

Amica,kérj valami turbó gyorsaságú immunerősítőt!!!

Kép

Kép
hajnus

Most az én szememben is nagyott nőtt a Nagy Bálint!

Kép

Kép
hajnus

Zsani, potyognak a könnyeim :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Szívből kvánom, hogy idővel megvígasztaljon benneteket egy szép egészséges baba!!!!!!!!!!!!! Jó helye lesz nálatok! Ti szeretitek a gyerekeitek, mindent megtesztek értük és nem hagyjátok el őket soha!

Rik ezekről a megszünteteésekről már hallottál is? Mi lesz itt...
Csak apukám betegségére visszagondolva, az intenzívre, a halálára, rettenetes és ez csak rosszabb lesz.

Kép
Kép
Kép
amica

Andi
igen,már a volt oszt.-im akik ott doliznak azok mondják!!!Én nem értek már semmit.Most szerintem a mi munkánkra a családsegitőben nagy szükség lesz,mert otthon kell majd ápolni a végén még mindenkit!!!
Ide jutottunk!!! :cry: :cry: :cry: :!: :!:
Jobban vagy?

hajni
mi ugyanigy voltunk a közösképviselővel.Megelégeltük,aztán elvállalta egy házbeli.Most van mindig mindenünk,és rendben vany mindena ház körül is!!!(csak játszi nincs még,bár ha elmegyünk innen akkor már nem is érdekes!!)
Vendég

sziasztok

zsani
kívánom,hogy mostmár tényleg csak jó dolgok történjenek veletek a sok borzasztó után!és veró meg eszter példája lebegjen szemetek előtt,hamar vigasztalódjatok egy babával!

na,szecső is beteg,lángol a torka(andi biztos emlékszel többször volt otthon skarlátos torokgyulladása,most is olyan égővörös a torka).de láza nincs.apa hazaér talán 4 óra körül és elviszem az ügyeletre.remélem adnak neki gyógyszert,mert nyelni sem bír,annyira fáj neki.szegény éjjel is többször ébren volt,már egy egész algopirint adtam a végén,hogy aludjon,meg kicsit legalább tompítja a fájdalmát.és ebben az a szar,hogy én is mindannyiszor elkaptam tőle otthon,úgyhogy már készítem magam a jövő hétre :cry: :cry: :twisted:

andi
gyógyulj hamar!akkor holnap gondolom nem is mész a bolhára,de ha mégis,megnéznéd szilviéknek a texes cipőt?köszi előre is!

jó hétvégét mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Lányok!Van 1000db lego duplonk eladó!nem érdekel valakit?35ft-os darabáron.Tiszta új,többszín van.

KépKép
kola2

Sziasztok!

Zsani,
én is örülök, hogy tudtunk tegnap beszélgetni! :)
Édes kicsi Virág... :) Hát persze, hogy bújik... :)

A Duplo minket még nem érint, Dorka még picuri hozzá! :roll: :D

Csilla,
ajajj, akkor vigyázz magadra!!
Szecsőnek jobbulást!!!

Reni,
ti hogy vagytok?

Gabó,
milyen éjszakád volt? :wink:
Pár napja ment egy privi. Nem láttad még, vagy durva volt? :roll:

Andi,
te hogy vagy?
Ágnes popója??