ÚÚÚgy ráértem, hogy hirtelenjében kivasaltam mindent, mostam két adagot és összepakoltam az egész házat!
Annyira tunya voltam, hogy fel kellett dobjam magam valami hülyeséggel!
Holnap reggel 8-ra jön vendég!
Képzeljétek hogy jártam!
A hajamat csak szinezem mosst, hogy lehessen tovább világosítani, de borzalmas, mert befestem és rá 3 nappal már le is dobja a festéket!
Ráadásul ez a szinező nem fogja be az ősz hajszálakat!
Gondoltam lejárt a 4 hét megyek egy újabb körre a fodrászomhoz! Hívtam délután, de kiderült, hogy szegénynek eltört karja sielés közben!
Szóval minimum 6 hétig nem dolgozik!
Most talizom vele csütörtökön, és megnézi a fejemet és veszek tőle hajfestéket, mert mást nem merek rákenni most, nehogy túlságosan befogja, hogy lehessen szőkíteni még!
Zsandika! Elfelejtettem írni, ma délelőtt nem voltunk itthon, holnap beugorhatsz a ruciért kb. 10-ig dolgozom!
Mia! Jaaaaaaaj Te szegény, mi lett a gépeddel??????
Olyan jó ez az új kép Rólad és vonalzód meg csúúúúúúúcs, VÉGRE LÁTOM MENNYI IDŐS PATRIK!!!!!!!!!!!!!!!
Pétered nem jön masszázsra? Jó rég járt erre!
Péntek délelőttöm szabad, nem talizunk? Jöhettek Ti is hozzánk!Infrázol egyet én meg babázom addig!
LÁNYOK!!!! A februári akcióm keretében, most ingyen ki lehet próbálni az infraszaunát!
Bakker úgy belerúgtam előbb a szekrénybe a kislábujjammal, hogy majdnem elájultam!

[
[