A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Ági
micsoda szép házatok van!!!!Hát nem is jutok szohoz.A legjobb ha megirom az igazat!Most nagyon irigy vagyok rád!!Tudom ez rossz tulajdonság,de az vagyok!!! :cry: Szivemből kivánok nektek Nagyon szép életet ebbe meseszép házikoba!És szép a diszités is ügyi vagy!
A -40 fokot nem irigylem :lol: ,itt maradjon csak ilyen enyhe.
Szerintem jol tetted,hogy nem vitted oviba a kicsit.Én se mozdultam volna ki vele.Tavaly amikor itt volt olyan nagy minusz,akkor gondolkodtam én is hogy méga nagyot se engedem,mert azért jo kis séta tőlünk a suli....

Gabó
örülök,hogy jol viselte Levi a megprobáltatást!!

Anikó
még megnyugtatás képpen irom neked,hogy én(meg az Eszter)tanultunk Gyerekgyogyászatot,és ott kifejezetten mondta a doktornő(aki most az ujszülöttön van,Gerencsér Éva)hogy vizes tej NINCS!!!!!

Katus
hogy van MÁTÉ?köhögés,nátha?

Vero,Nitta merre vagytok??

Csilla
hogy vannak a gyerekek?

Beus
még nem választoltak...

Hajnus
jo neked hogy elvan a Bence.... a Petra folyamatosan az árnyékom :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Ági,pont olyan,mint amilyennek gondoltam.Gyönyörű!!!Legjobban a lépcsőkorlát tetszik.Neki kell látnom a díszítésnek.
A 1/4 éves bizi szerintem az iskola "specialítása",mert a régiben nem volt ilyen.Minden tantárgynál van 4-5 sor értékelés is.De számítógéppel csinálja a tanító néni,szerintem csak kiválasztja a megfelelőt,aztán kinyomtatja.Úgy van beragasztva.
Szigorúak az oviban? Kíváncsi vagyok miért lett rosszabb a Bence magatartása.Tényleg a vers miatt?
A háztartási gépek mindíg a legrosszabbkor romlanak el,de még szerencse,hogy egyből el tudtatok menni,hogy vegyetek.

Mi még nem sok mindent vettünk karácsonyra,csak Istinek a telefont(délelőtt a férjem azon szokta hallgatni a rádiót,mert azt mondták 2 szer merítsük le az aksit :D )meg magunknak egy 3:1 sütőt(toast,gofri,grill).Majd csak most kezdem,mert Anyuéktól pénzt kapunk ajándékba a jövő héten,azt meg akarom várni.

Erika,akkor tényleg a dr.nő kancsal!!! :lol: :lol: :lol: Találkozunk jövő héten az orvosnál?Ti is 7-én jöttök??

Ébredezik a Bence,megyek.Mindenkinek szép napot!

Kép

Kép
hajnus

Rik,én is irígyedem,de ti majd eladjátok a lakást és vesztek valami nagyon-nagyon szépet! :D Tegnap volt az első alkalom,hogy így elvolt,remélem ma is így lesz.Egyébként ha fenn van,SEMMIT sem tudok csinálni.Szegény férjem rendez itthon mindent :oops: ,mert csak velem akar lenni,ha kimegyek WCre,már bőg.
Erről jut eszembe: Kép
ez egy japán találmány :D

Kép

Kép
hajnus

hajnus
ez a kép nem semmi!!!!Hogy mekkora agya volt aki ezt kitalálta!!!! :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Ági!

Nagyon-nagyon szép a házatok! Jó lenne ilyenben lakni, de hát nagyon-nagyon messze van. :lol: :lol: :lol: Úgyhogy nem költözünk :lol: :lol: :lol:

Viccet félretéve nagyon szép minden, ügyes vagy.
Hát a hideg szörnyű lehet. :?
Nem emlékeztem mit írtál mikor mennek anyukádék :oops: már azt hittem késésben vagyok a feladással.

Kíváncsi leszek, mit mond az ovónéni. Fos............. :lol: :lol: :lol: Honnan szedik :?: :?: :?: Én káromkodtam, mint egy kocsis ovis koromban, anyukám meg szégyenkezett :oops: :oops: :oops:
Tesóm meg mindig árulkodott rám, hogy "anya Kati már megint olyat mondott, hogy el sem merem mondani" :lol: :lol: :lol:

Hajnus!

Üdv az éjszakai klubban.
Tulajdonképp, az nem nyugtat meg, hogy ha nem szopiznak éjjel alszanak,Máté nem szopik, mégsem alszik :( Lehet azért :lol:

Rik!

Köszi, helyzet egyelőre változatlan.
Annyi mindent akartam még, de később, Máté rajtam lóg. :lol: :lol: :lol:

katus78

Sziasztok!Ma én se tudtam aludni Viritől :? Átjött éjfélkor hozzánk és úgy aludt,hogy egyfolytába forgolodott :x .Ő persze aludt.
Anikó!Mi is fél öt fele voltunk a Fő téren,lehet elmentünk egymás mellett :P .
Hajnus!Jó ez a találmány :) Viri még a Wc-be is utánam jön. :twisted: Ő se akar egyedül ellenni.Bezzeg ha van valami gyerek a közelébe,akkor rám se figyel.

KépKép
kola2

Sziasztok!

Képzeljétek:Nyuszifül 4620 gr és 58.5 cm!!!! Örülök neki, mert picinek született (2920gr 51 cm és kicsit nehezen indult be a súlyfejlődése). Megéri felkelni, hiszen ő az én drágám, és fejlődni kell.

Rij, Hajnus-köszi a vizes tej téveszmét. Egyébként vannak napok, mikor feszül a mellem a tejtől, van mikor tök puha, mégis Kincső jóllakik. Ez a kétóránkénti evés már nem zavar. Az az igazság, hogy kicsit önző voltam, mert kialakítottam egy napirendet a babával, és igyekeztem tartani. Könnyebb volt úgy vele jönni-menni, tervezni, de most már nem foglalkozom ezzel olyan szigorúan, és rájöttem, hogy Kincső iszopiigényei szerint is beleférek egy napba.

Zsani-izgalmas gondolat, hogy ismerős-ismeretlenül elmentünk egymás mellett. Mi egy bordó-krémszínű babakocsival voltunk, férjem tolta és pedig forralt bort kortyolgattam.

Egyedül játszás téma: Kincsőnek egyre több olyan napja van, mikor egyedül nézelődik, dumál a kis- vagy a nagyágyon, vagy mostanában a kisbohóca iránt érdeklődik. Én nem bánom, főleg, hogy masszív 1,5 hónapon át fognom kellett, le se tehettem a kisasszonyt. Persze, néha visszaesünk ebbe az állapotba, de ez van. Viszont, ha valamelyikünk elmegy Nyuszifül mellett, ránkemeli hatalmas gombszemeit, dob egy fogatlan széles vigyort és már ott is ragadunk Őbabaságánál. Úgyhogy sokat úgysincs egyedül. Ha meg unatkozik, kis sírással jelez, mint most...megyek is.

Ti ismeritek a Suttogót? Nálatok bevált? Én néhány ötletét jól tudtam hasznosítani.

Anikó

Kép[/url]
quito

Hajnus, miközben anya a WC-én ül, a gyerkőc a kisülésben? Idáig fog fajulni a helyzet? Ne ijeszgessetek!!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok Cajok!

hát ilyen szar éjjelem igen régen volt!kb fél kettökor aludtam l vivi már 9kor!erre fél 4kor felkelt és onnantol semmi...hát alig hittem el!ilyen még sohsem volt!
végig azt beszélte hogy boldog karácsonyt! :shock: de hogy miert?
szoval ez van,de ahogy olvastam nektek sem volt jobb éjszakátok!

Ági:jajjjjjjjjjjjjjjjjjjj annyira gyönyörü a házatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én is nagyon irigy vagyok!!!és a ho?az emg atan tényleg jöhetne már ide is mikulásra!a minuszokért nem irigyellek de az a gyönyörü ház sztem kárpotol a minuszokért :P és tök szép lett a disziotésed!ügyes vagy!!! :P

Hajnus:ez durva--ha már itt fogunk tartani nem tom mi lesz.. még.
ez az anyák sorsa :P :P

Rik:jolvan várok türelemmel!hétföig fogom rászánni magam!!

Eszter:te felhivtad már Vilmát?mit mondtál?és ö???

Amica:köszönöm!!!!!!

csajok!!!most a korházban egy vagy két Bea nevü szülésznö van?????????????mert már tényleg nem vok képben!
és nem tudja valaki hogy a Berkes meddig rendel az ünnepek elött?

Karácsonyi bevásárlással nagyon jol álltok csak ámulok-bámulok mennyire elöre vagytok!
mi csak 18.án fogunk menni és akkor mindent megveszünk!
remélem arra azert nem fogynak el az ajik :lol: :lol:
még senkinek nem vettünk semmit!

Aniko:szép sulya van Nyuszifülnek!!!sztem se aggodj a tejcsi miatt!

KépKép
KépKép
beus22

[quote]T írta:i ismeritek a Suttogót?

Én csupa rosszat hallottam róla, pl hogy szoptatásellenes, meg hogy triviális dolgokat nagy ötletként ad elő. Mondjuk én éppen ezért nem is olvastam el. :evil: :roll:
itt egy kritika

Én sem aludtam át egyetlen éjjelt sem mióta Iván megszületett...

...és köszönjük a jókvánságokat a félszülinapra!! :P :P
Vendég

Sziasztok!

Mi még mindig egyben.

Ági fantasztikusan szép az otthonotok!!!! Hát nagyon jó az ízlésetek az biztos és csatlakozok az irigykedők táborába!! :lol: :lol:

Rik, azért titeket is lehet irigyelni, szerintem olyan szép amikor az ember az otthonát a nulláról kezdheti csinosítgatni, otthonossá tenni.

Beus valami lehet a levegőben, mert sokaknak rémálom volt a tegnap éjszaka. Mi sem bírtunk aludni.

Anikó, szépen növöget nyuszifül!!! Én is annyival születtem mint ő! :lol:

Szép napot mindenkinek!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Beus!Bocs este elaludtam én is :wink: Aztán én is éjszakáztam :wink:
Anikó!Hát így nem emlékszem rátok :wink:
Nitta!Vigyázz magadra!

KépKép
kola2

Én még nem hallottam a suttogóról, majd elolvasom az a kritikát.
A filmet láttam, (egy lóról szól) mindenkinek ajánlom, nagyon szép film.

Nitta!

Kitartás, lehet a végén, még túlhordod.

Vero!

Üdv a táborban :lol: én sem aludtam végig még egyet sem. :lol:
Mi volt a szülőin?

Nekünk szokásos éjszakánk volt, nem tűnt fel a front :lol:

Beus!

[quote="BEUS"]
írta:
BEUShát ilyen szar éjjelem igen régen volt!kb fél kettőkor aludtam l vivi már 9kor!erre fél 4kor felkelt és onnantól semmi...hát alig hittem el!ilyen még sosem volt!

Hát csak irigykedni tudok, hogy még nem volt ilyen, kívánom, több ne is legyen.
Hogy vagy, mekkora a pocid? Szép nevet választottatok :D

Gabó!

Ügyes Levi!
Mit, jót csináltok, kint vagytok? Mikor jönnek meg az ajándékok, kíváncsi leszek milyenek.
Mi az e bayről vettük a babakocsit, ott is licitálni kellett, tiszta izgik voltunk, úgy vártuk, Máté meg egyelőre utálja :?
Nem is bánom, nincs hozzá lábzsák, telet még szeretném a nagykocsival kihúzni, utána meg már a Máté is nagyobb lesz, lehet tetszeni fog neki, ha nem eladjuk :?

Anikó!

Szép méretei vannak Nyuszifülnek.
Máté is kicsin születet 2770g és 49 cm volt. Igaz ő a 36 héten születet.
Ma hányszor evett éjszaka?
Máté is követt még a wc-re is, nincs nyugta az embernek, főleg, hogy ott minden izgi dolog van, és mindent piszkálni akar..........
Na ennyit a nyugodt pisilésről......... :? Na de nálunk apa után is szalad a wc-re:lol: :lol: :lol:

katus78

Nitta!Én meg téged irigyelek.Nemsokára édesanya leszel.Gyönyörű karácsonyotok lesz :P

KépKép
kola2

Zsani!

Küldtem privit megkaptad?

katus78

Cajok!
Mi aza suttogo??A filmet én is láttam a lóról,de szerintem a Veróék nem arra gondolnak...

Nitta
még a végén tényleg ráhuzol??Joslofájások még mindig vannak?
Vendég

Rik!

Bocsi félreérthető voltam, gondoltam, hogy nem a filmre gondolnak.
Azt csak úgy ajánlottam :lol: :lol: :lol: jó nem ?

Vero!

A kritikát elolvastam, voltak pontok, amin nagyon kiakadtam :evil:

katus78

Katus!Nem kaptam meg!!!!

KépKép
kola2

Katus!Írhatsz a lajtsi@freemail.hu email címre is :P Ott lehet megkapom,vagy az iwiwen.

KépKép
kola2

[quote]v írta:oltak pontok, amin nagyon kiakadtam

Ja-ja, csörgőóra pl. :evil: :evil: :evil:

ez a könyv az:
Kép
Vendég

Csajok, hárman jártunk wc-re hónapokig :lol: :lol: :lol:
miután már be sem tettem az ajtót nem volt izgi, kint maradtak, azért közben ezt-azt kérnek én meg csak mondom pisilek............nem hallják........... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kistesósok (Beus, Eszti) előnyben!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

a suttogó (horse whisperer) eredetileg "lelkibeteg" lovakkal foglalkozó, nagy empátiával rendelkező pasit jelent, aki pl. egy sérült és megvadult lovat meg tud gyógyítani, ilyenról szól a film.
Kép

Ez a nő meg (aki a könyvet írta) önkényesen elnevezte magát baba-suttogónak (baby whisperer), merthogy ő milyen jól ért a babák nyelvén. :evil: :roll:

Szülői jó volt, vszeg angolos lesz az Áron, ha felveszik. :roll:
Vendég

Amica!ez jó :P Viri Apa után is be megy.Meg ha fürdik akkor is.Alig lehet ki küldeni.Hát nemtudom meddig tart ez.

KépKép
kola2

Tényleg, kiskorában Áron is járt velem wc-zni!! :roll: :D :oops:
Szerintem azt hiszik, ott valami csudajó gyerek-buli van, amiből ők kimaradnak!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="Vero"]J írta:Veroa-ja, csörgőóra pl. :evil: :evil: :evil:

Na pont azon arészen akadtam ki!

Zsani!

Majd írok, de Máté felébredt, evés után talán...............

katus78

Amica!ez jó :P Viri Apa után is be megy.Meg ha fürdik akkor is.Alig lehet ki küldeni.Hát nemtudom meddig tart ez.

KépKép
kola2

Katus!Jó!Nemtudom mért nem kaptam meg :twisted:

KépKép
kola2

Rik,
Még mindig vannak jóslók, de se nem múlik el, se nem gyakoribb. Pedig nagyon fáj néha. Folyamatosan megyek vizsgálatokra, a szülésznő azt mondta ez nem semmi, hogy nem tudja eldönteni megszülessen már vagy még ne. Pedig a gép is rendes fájásokat mutat. Hát ha így marad beindítják.

Na mindegy, előbb-utóbb de kijön. :lol:

Kola,
Nektek is nagyon szép karácsonyotok lesz, van egy csodálatos kislányotok és szeretet vesz körül titeket!!! Az biztos, hogy életem legszebb karácsonya előtt állok! :lol:

Én sokszor megnéztem már a Suttogó című filmet és nem bírom megunni. Imádom!!!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta:már nincs sok hátra!irtam privit. :lol:

Katus:köszii remélem mostantol nem lesz mindennapos dolog ..majd januártol vagy februártol :lol: :lol: :lol:
köszi igen nagyon szép Máté név..apa után meg a Pétert kapja.kicsit furán fog ,majd hangzani :lol:
köszi amugy jol vagyok-unk a pocim igen nagy! :P
és ti hogy vagytok?Máté gyogyul?

még valamit akartam de már gözöm sincs

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!
Hü mennyit tudtok írni!
Ági! Nagyon szép a házatok és igazán izléses lett a díszítés.
Én még várok egy hetet aztán mi is kivilágítjuk a házat. :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Pistike, az 5 éves téblábol a konyhában, és mivel lábalatt van, az
anyja kiküldi az udvarra játszani, illetve alternatívaként megemlíti,
hogy megnézheti, ahogy a szomszéd házban az asztalosok beteszik az új
ajtót...

Órák múlva visszaér a kölök Kérdi az anyja:
-Na merre jártál, megnézted a mesterembereket? Tudod már hogyan kell
ajtót berakni?
-Ja! - mondja az elvetemült: El"oször abból a kibaszott keretből kell
legyalulni egy pinahajszálnyit, hogy beférjen, aztán kibaszottul ki
kell ékelni, hogy ne lötyögjön, mint a lankadt fasz a picsában,a
zsanércsavarokat meg úgy meg kell tekerni mint a Marcsát, hogy
mozdulni se tudjon, aztán kibaszottul kell illeszteni az ajtólapot,
mert különben nyálazhatod folyton, mint a pinát!

Anyuka elhül, gyorsan körülnéz, mivel is fegyelmezhetné meg a
gyermeket.
Meglátja a telefonzsinórt, na gondolja azzal jól a seggére ver ennek a
mocskos szájú kölöknek.

Hozd csak ide fiam azt a telefonzsinórt!
Lófaszt, az a geci matávosok dóga!

KépKép
KépKép
mirama

Egy misszionárius vág át a szavannán, hogy megtérítse a környéken élő
> barbár néger törzset, amikor hirtelen rátör, egy éhes oroszlán.
> A misszionárius térdreborul, és az Úrhoz fohászkodik:
> - Ó Uram, kérlek add, hogy megtérjen ez az oroszlán!
> Ebben a pillanetban, az oroszlán megtorpan, keresztet vet, majd
> megszólal: - Édes Jézus légy vendégünk, áld meg amit adtál nékünk!

KépKép
KépKép
mirama

Zsani!

Írtam az iwiw-en.

Mirama!

:lol: :lol: :lol:

katus78

Gabó!

Merre vagytok?????????

katus78

Katus !Válaszoltam :P
Gabó!Jó idő van arra?Biztos kint vagytok.
Elvoltunk az Intersparba ,Viri hozta az egyik babáját és a biztonsági őr azt hitte ott vettük és nem fizettük ki.Tök ideges lettem ,Viri meg kiabált,hogy ez az ő babája,otthonról hozta.Na aztán mondták az eladók,hogy nincs is ilyen baba.A hülye pasi még azt se mondta,hogy elnézést :twisted:
Az eladók mondták,hogy nem normális a hapsi.

KépKép
kola2

Helloka!

Kriszti,
királyak a viccek, ki is másoltam és tovább is küldtem ismiimnek! :wink: :lol:

Ági,
hűű, nagyon szép a díszítés!! :P Tök jól néz ki, olyan, mint a filmekben! Nekem is a benti korlát dísze tetszik legjobban.
Mosógép: :evil: :(
Oh, most látom, te írod, hogy Dorka foga az alsó egyes lehet. Valszeg az! Épp most írom Hajnusnak, hogy nemtom melyik melyik...

Hajnus,
igen, egy foga jött ki, az egyik alsó. Nemtom melyiknek mi a száma :oops: :lol: , a két középső közül a bal. Ha szemből nézed. :D
Nekem az aji olyan 4-5 hét körül jött meg, de nem bizti, mert miután feladtam, hamar el is felejtettem, így amikor hozták, meg is lepődtem, hogy mit rendelhettem. Az eltelt idő így meg pláne ködös... :roll: :P
Te jó ég, te is olyan sokszor kelsz??
Derekad, hasad hogy vannak??

Huhh, nekem tegnap volt király... :? Én is annyiszor ébredtem, de volt, hogy csak felsírt, ki sem keltem az ágyból, abba is hagyta. De én felébredtem tisztességesen. Mira visszaaludtam volna, újra. A sok közül volt, hogy szopizott, volt, hogy csak vissza kellett ringatni, volt, hogy csak simizni, és volt, hogy csak felébredtem a hangjára. De most második napja nyügi napközben, semmi sem jó neki. Olyan kis hisztis, olyan izé...

Katus,
én most is káromkodok... :oops: :roll:

Anikó,
nagyon szépen fejlődik Kincső!! :) De jó! :) Dorka is pici volt, 49 cm és 2750 gramm. Pedig túlhordtam. Ennyire futotta. És ég most, 7 hónaposan is csak 6400. De sokat paráztam én - talán még picit most is - hogy eszik-e eleget, de nem úgy néz ki és nem is úgy vselkedik, mint aki éhezik. Tudják ők, mennyire van szükségük.. :) :wink:

Nitta,
de nem idő előtt indítják be?? vagy??

KépKép
viol81

Koszonom a dicsereteket, en meg azert vagyok irigy, hogy ti Sopronban vagytok, en meg nem. :(

Ma mar en vittem a Bencet oviba. "Melegszik" az ido, mar csak -32 volt ma reggel. :lol:

Beus!
Ez, hogy hajnali 4-tol "boldog karacsony"-ozott nagyon jo! :lol: Nyilvan nem volt annyira kabare jellegu mikor tortent, de igy utolag olvasva akkorat rohogtem! :D

Hajni!
Annyira nem szigoru az ovi, nem tudom minek ilyen ertekelest csinalni? Itt is sz. geppel van nyomtatva, es en is ezt mondom amit te, hogy nyilvan mindenkinek bejelolte ugyanazt, hogy hamar meglegyen vele.

Nitta!
Meg az a szerencse, hogy otthon lehetsz es nem a korhazban kell kibekkelni a hatralevo idot!

Ugynezem mindannyian hasznat tudnank venni annak a plusz szeknek a wc-ben! En sem egyedul jarok wc-re. En is nyitvahagyom az ajtot mint Amica, es akkor mar nem is annyira erdekes. Viszont, ha becsukom, akkor a Balint azonnal rohan es veri kivulrol, es mar kezdi is a bogest. Mondjuk legalabb annyi eredmenye lenne, hogy hamarabb lesznek szobatisztak, de persze azt nem figyelik, hogy miert jarunk mi oda. :)

Rik!
A lakasotokat aruljatok mar? Egyebkent egyetertek Nittaval, hogy az a legjobb mikor az uj helyen kezdheted kialakitani az otthonodat, dekoralni stb. Azt en nagyon elveztem.

A suttogo film (a lovas) nem nagyon szomoru? En nem lattam, de azt hallottam rola, hogy jokat lehet bogni rajta.

Kép
Kép
agi

Zsani,
a rohadt életbe! :evil: A kis köcsög! :evil: Én úúúgy utálom, amikor meggyanusítják az embert!! Nekünk múltkor a fogkrémes tubusba is benéztek a pénztárnál a Tescoban... Hogy van-e benne még egyéb, vagy olyan fogkrém van-e benne, mint amilyen a doboz... :?
Hogy jön ő ahhoz, hogy feltételezze rólam, hogy lopok? Majd ha bejelez valami kint, akkor feltételezzék, de addig kikérem magamnak!! :evil: Ott állok, és egy vadidegen kis pénztáros megkérdőjelezi a becsületességemet!! Áááááá!!! Erre úgy haragszom!! :evil:

KépKép
viol81

Viol!
A ket kozepso az 1-es es kifel haladva 2-es, 3-as stb. Szoval akkor a bal also 1-ese bujt ki. :)
En is karomkodok, ugyhogy meg ugyis jo, hogy a gyerek csak ilyeneket mond, hogy kaki meg fos. :lol:

Kriszti!
Majd te is mutasd meg milyen lett a karacsonyi diszitesed jo? Mert nekem a ti hazatok is nagyon tetszik, neked is nagyon jo izlesed van!

Kép
Kép
agi

Zsani!
Foleg, hogy azt gondolja az allat, hogy a gyereket is bevonod a lopasi akcioba? Hulye segg!Es mit akart csinalni? Kicsavarni a gyerek kezebol a babat?

Kép
Kép
agi

Volt már, hogy én is vittem magammal a hordozóban Dorkát, letettem a WC ajtóba. Épp iszonyat nyügi volt, aztán mikor kivittem, letettem, nézegettett és mosolygott... :lol:

KépKép
viol81

Ági,
OK, akkor most már tudom a frankót fogas kérdésekben, köszííí! :lol:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Ezek szerint nyilvános otthoni pisilésre kell felkészülnöm....

Vero-A Suttogóról én is sok rosszat hallottam,de ha kritikával olvassa az ember, nem olyan gáz. Én csak az első és harmadik részt olvastam, a szopisat átugrottam, miután a cumisüveg használatára buzdított a szopi mellett. De én kaptam belőle jó tanácsokat más ügyben.

Mirama-iszonyú jók a viccek! Gyermekeid meggyógyultak?

Nitta-rossz már így a végén, én ekkor már tűkön ültem és folyamatosan mondtam a dokinak, hogy szülni akarok már.

Hajnus, Viol-asszem csöndben meglapulok az éjszakai 2x keléssel....

Zsani-Vajon a tolvajokat is elkapja ez a figura, vagy csak az ártatlan vásárlókra utazik?

Jó olvasni, hogy a pici babák is utolérik a többieket. Ahhoz képest, hogy azzal riogattak engem a terhességem alatt, hogy az Elevittől óriás bébim lesz, Kincső nem lett nagy. Én nem ist artottam először kicsinek, csak mikor megláttam a többi babát az osztályon, hogy ők milyen nagyok, és amikor tápszert kapott, akkor nagyon sírtam...

Megyek, Nyuszifül ébredezik; képzeljétek: magától elaludt a nagyágyon!

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó,
ó azok a régi szép idők! :) Én is mennyire tudtam örülni, amikor végre magától aludt el valahol és nem úgy kellett ringatni! :lol: Mostanában már gyakrabban fordul elő szerencsére.
Én nem szedtem az Elevitet, nem tudtam lenyelni... :roll:
És amikor Dorka megvolt, ő is olyan kis pici volt a többi, épp osztályon lévő babához képest!! :P

KépKép
viol81

Én nem szedtem semmit,Virág is kicsi volt :P

KépKép
kola2

Ja Virág a boltba nagyon kiállt mellettem ,hogy ez az ő babája és semmi pénzért nem adta volna oda.Hapsi megakart nézni közelről ,már félre is rántotta a babát.
Még jó,hogy nem egy elveszett gyerek. :) Ilyenkor hasznát veszem a nagy szájának :wink:

KépKép
kola2

És hogy nőnek!!!! Dorka kapott télapóra egy babát. Feltettem rá Dorka egyik első sapiját, amiben majdnem eltűnt anno a kis feje. Aztán rátettem megint Dorka fejére... csak a tetejére tudtam rátenni... :P

"Akkor és most..." :P

Kép

Kép

KépKép
viol81

Viol,nagyon szuperek a képek!És milyen jó ötlet!

Én Istinél nem szedtem Elevitet,4400 gr lett,Bencénél igen,4780gr.Szóval nem hiszem,hogy ezen múlt :D

Kép

Kép
hajnus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?