A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Dancsi,
lilám sincs, honnan. Szerintem körbefertőzzük egymást. Eszter engem, én Apát, Apa vissza Esztert. De nincs tünet. Kicsit folyik az orra (átlátszó) és már szinte nem is köhög. Jókedvű. Csak enni nem hajlandó, csak szopizni.
Megőrjít.
Örülök, h jól éreztétek magatokat. Volt hó?

Ildi,
Noémi nagyon édes! Mekkora mosolya van a pofin Kép.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti,
nem lehet, hogy a foga jön? Mert a novérem kisfiának magas láza volt a fogzásnál. Jozsónak is volt már láza a fogzás miatt. Meg taknyos is volt. Sok sok idobe telt, mire rájöttek. És addigra belenyomtak jó pár antibiotikum kúrát. Kép Kép

Hó a hazaindulás napján hullott. Sajna.
Vendég

Sziasztok!
Nori, gratula a jarashoz! Kép Mi voltunk az ortopoedian nemreg, akkor kell menni, ha stabilan jar a gyerek. Hol olvastad, hogy bezar a La Halle? Lenanak boldog szulinapot! Kép
Jo volt Miskolon az en Tesomnak is volt eljegyzese, ezert mentunk haza. Kritsof jol birta az utat, foleg odafele. Osszehaverkodott egy kislannyal, siman odaadta neki a jatekait.

Dancsi, a Noverednek is nagy gratula a babakhoz!

Ildi, Nektek meg a fogacskahoz gratula, csak hogy ki ne hagyjalak. Kép Szerintem nalunk is keszulodik valami, mert Kristof ezerrel nyaladzik, es extranyugos. Ja es nagyon edes Noemi. Kép

Kriszta, szerintem nem a viz homersekletet kell nezni, hanem Eszteret, talan 37,5-ig (vagy 38-ig) kell lehuteni. Jobbulast Nektek!

Erika, tenyleg ugyes vagy, hogy 3 gyerek mellett ilyenekre van idod. Van kenyersutonk, de mostanaban alig hasznaljuk. Szerintem a lenyeg, hogy 2 lapatja legyen, nem a marka szamit.

Agi
agi77

Dancsi!

Már 9 foga van a Jozsókának,nem semmi.És az étvágya sem rossz.
Nekem PP etetőszékem van,de a Noémi még nem abban eszik.Nem tudom,hogy lehet visszarakni a huzatot.
Gratulálok a tesódnak az ikrekhez!

Kriszti!

Köszi.Most hogy van az Eszter?

Ági!

Köszi.
A tesódnak gratula az eljegyzéshez!
Te miskolci vagy?Hogy kerültél Szegedre?

Ildi
tfildiko

Ildi,
végül sikerült visszatennem a huzatot. Kivenni sokkal nehezebb volt, azért hittem, hogy nehéz visszatenni is.

Képzeljétek, az elobb Jozsó felült magától. És felfedezte a Karácsonyfát is, ami eddig nem érdekelte.

Kép

Kép
Vendég

Dancsi!

Gratulálok a Jozsókának a felüléshez.Nagyon szép ez a kislegény!

Ildi
tfildiko

Dancsi,
igen, a fogak jönnek, a fölső első 2 metszőfog. Én eddig úgy voltam vele, h a fogzás nem okozhat lázat. De mindenki rácáfolt.
Tehát akkor valszeg a fogzástól lázas. És érdekes a láza: tisztára olyan a testhője, mint máskor, csak a homloka meleg. Nagyon érdekes, ha az ember nem figyel oda, észre sem venni, hogy lázas.
Jaaa, és délben pl. elmúlt magától a láz.
Tesódékkal végül mi lett? Nem szeretnék én sem antibiotikum-kúrákat.
És Jozsónak mikor múlt el a láza?
Én csak 38,5 fölött szoktam kúpozni.
Ügyes srácod van, grt a felüléshez. Eszter puszit küldött Neki, mikor meglátta Kép.

Ági,
köszi a jobbulást, remélem így lesz. Mivel mentetek Miskolcra?

Ildi,
most alszik a nagylány, kapott kúpot, mert 38,8 volt a láza.
És délben evett krumplipürét.
Egyébként nagyon fura, mert ha beteg, akkor mindig kenyeret akar csak enni. Most is.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

tesómék azért adtak antibiotikumot, mert azt hitték beteg a Marci (magas láz, nátha). És amikor kibújt a fog, elmúlt a láz. És amikor ezt minden egyes fognál eljátszották, akkor jöttek rá, hogy a gyereknek kutya baja.

És nálunk is így volt. A lázat azért csillapítani kell.

Köszünjük Eszterkének a puszót, mi is gyógyulj meg Eszterke puszót küldünk. A Fogbanya meg menjen haza!

Hú, ma megyünk anyósomékhoz hurka kolbászra, de holnaptól szigorúan fogyózom. Ha belepusztulok is. 10 kg-t kell leadnom. Nálam a szoptatás alatt egy gramm nem ment le, sot......
Vendég

DAncsi!

Nem semmi a kislegényed! NAgyon ügyes! Fogak sem semmik. NAgyon gyorsan és szépen fejlődik! Kép
Gyerekülés: én most láttam a Micimackóban elég jókat elfogadható áron. De én sem tudom, hoyg mit csináljak. HA elmegyünk vásárolni, akkor meg még kell a régi, mert ülni még nem ül magától, hoyg vigyem a bevásárló kocsiban.

Nóri!

Tök jó kép Lénáról! NAgyon teccccik Kép

Kriszta!

Jobbulást nektek, jó lenne ha csak a fogaktól lenne lázas, nem virustól. Bár a legjobb az lenne, ha semmitől sem.

GAbici!

köszike! : )

Én is császáros voltam, mert faros volt Anna. Az első két nap nem az álmaim netovábbja volt, de utána már rendben volt minden.
Nálam szó sem volt semmiféle forgatásról.

Pusz Mindenkinek!
Andi

Andi
Kép
mucska

Dancsi,
és a gyerekorvos mit mondott? Csak annyit, hogy csillapítsd a lázat és kész?

Kép

Kép
eszteranyu

igen, csak ennyit.

Mert neked mit mondott? De ha tényleg csak láza van, akkor szerintem a fog a ludas. És akkor ugye tök felesleges a gyereket gyógyszerekkel tömni.

Jozsónak a múlt heti hasmenés is valszeg a fogtól volt. Csak én megijedtem, mert a környezetünkben sokan lettek betegek.
Vendég

Dancsi!

Milyen diétát kezdesz?Vagy csak kevesebbet akarsz enni?

Kriszti!

Örülök,hogy már nem lázas.Az már jó,ha eszik.Ilyenkor üresen eszi a kenyeret?

Ildi
tfildiko

Kriszti! Jobbulást!! Láza van még, kellett hütöfürdö? van akinek piros lesz a baba popsija ha jön a fog, ilyen is van.

Erika! tudod hogy árulnak házi tejet az Alföldiben is? Meg a Kolozsári téren de ott nem tudom mikor. Hol fogod venni?
Tesomék otthon sütik a kenyeret, nekik bevált a gép.

Gabici! Köszi a tápszeres infot.

Nóri! Gratula Lénának!! Nem semmi nem gondoltam hogy ilyen hirtelen indulnak el. Lénának boldog szülinapot! Nem vettünk még cipöt mert nem volt akcios sehol és amig nem indul el megvagyunk nélküle. Nagyon édes ahogy Léna elaludt a képen!

Ági! Én irtam pár hete szerintem bezár azért volt ugy kifosztva. Aztán irta az Index is. Grat. a tesodéknak.

Ildi! Nagyon édes Noémi, gyönyörü a mosolya!

Dancsi! hova sietnek ezek a fogak??? Örülök hogy jo volt a kirándulás! Az etetöszék nem müa. lemosható huzatú?? Azt hittem mind olyan. Grat.a felüléshez!
Én azt hittem a szoptatás mindenkinél viszi le a kilokat. Engem meg már azzal piszkálnak álljak le (mintha ez igy menne) mert tök vézna lett a karom, lábam (én is látom). Mit tegyek már lement 29 kg, eleinte örültem amikor megindult, de azota sem állt le. Csokit nem kivánom.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Csak jelentkezem, hogy jól vagyok és még egybenKép.
Itt voltak anyuék hazavitték Bogit, mert a jövö héten megint kell menjek dokihoz meg a fogászatra isKép És nem tudom kire bízni a Bogit, magammal vinni meg....na azt sem tudom!

Reggel hívom a dokimat és kérek idöpontot UHra meg méhszájvizitre a hét elejére. Szerda-csütörtökre visszaigényeltem a lányomatKép! Sokat bögök amikor elviszik és tiszta depressziós szoktam lenni olyankor! Úgyhogy ahogy lerendezem a dolgaimat, hozzák csak vissza. Nem mintha ott nem lenne jó helyenKép! Csak nekem nagyon hiányzikKép!

Karmen: Igen apás szülést tervezünk, ha minden jól megyKép Már nagyon várja,teljesen be van zsongva, velem együttKép

Kriszti: Jobbulást Eszternek. Most már igazán túl lehetnétek rajta....!+++++++++++++++++

Dancsi: Hozzzátok jó gyakran jár a fogmanóKép Nagyon ügyes Jozsó, hogy csücsülKép Gratula!!

Nóri: Nektek meg gratula a járáshoz és boldog szülinapot Kép Mikor jöttök át hozzánk? Megbeszélni amit mélbe kérdeztem az állampolgársággal kapcsolatbanKép Lassan aktuális lesz a témaKép Vagy én menjek át hozzátok?

TFIldikó: Zabálnivaló Noémi a képenKép Csupa mosoly az a lányKép

Megyek, sürgös lepihennivalóm van Kép
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kármen!

Köszi.De jó lenne,ha nem szeretném a csokit!Én a terhességem alatt nem ettem meg.Bár most sem sokat eszem belőle,vigyázok,hogy ne hízzak.29kg,az nem semmi.

Ildi
tfildiko

Enikő,
köszi Kép. Jó pihizést. Holnapra sok-sok energia a dokihoz.

Karmen,
29 kg - az nem semmi. Mennyit híztál összesen?
Én a szoptatás alatt nem is híztam, nem is fogytam.
Szerencsére nem kellett hűtőfürdő.
Nagyon a fog körül forognak a gondolataim és anyai ösztönöm is egyre inkább ezt érzi. Adtunk Eszternek Chamomillát is. A láza összevissza megy fel és le. Egyszer elmúlik magától, máskor meg csak a kúptól.
Én is hallottam a popsipirosodást.
Holnap felhívom a drnéninket, kívácsi vagyok, mit mond. Tudod, pénteken alaposan megvizsgálta és azt mondta, minden oké, nem kell adnom Neki semmit.

Ildi,
igen, natúran eszi a kenyeret kicsi katonánként Kép.

A csoki... én is imádom, én a Tibi tejcsokit. Olyan fini, mindig felragad a szájpadlásomra, ahogy olvad a számban.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
Nem tudok teljesen visszaolvasni, de belekukkantottam.

Kriszti! Eszterke gyönyörűséges. És ugye Én ismerem személyesen, ha láttatok már lányok kiegyensúlyozott, békés babátKép. Na, Ő nem olyan harcos, mint a szülei;). TÉnyleg jó fej gyerek, na, és még szép is.

HAllottátok, h 200ft-tal emelik a családi pótlékot? halleluja, lesz bőség lányokKép. Vajon el fogjuk tudni költeni? És ez sajna nem is annyira vicces... Akkor inkább ne emeltek volna semennyit sem.

Remekül sikerült a szilveszterünk. Itt voltak a barátaink, gyerekek mintaszerűen aludtak, durrogásra sem keltek fel. És, ha mindenki betartaná az időkorlátot, akkor Én tudnám tolerálni egy évben egy éjszakáén át a durrogást. HOgy mindenkinek legyen jó. De nem tartják be, és ez baj!
Anyukám árulta a cuccot, és rengetek kisgyerek szeretett volna vásárolni, de csak 14éves kor felett lehet eladni. Nem tudom, háőnyan tartják beKép. Felén gyönyörű tüzijátékok voltak, eszméletlen szép voltKép

Ma pedig Apukám 60.szülinapját ünnepoeltük, megleptük Őt is, és nagyon meghatódott. Szép volt, majd szúrok be képet.

Legyetek jók, mindenkinek békés, boldog ÚJ ÉVet kívánunk!

Kiss család

.:Angi:.
angiszeged

Enikő!

Örülök,hogy jól vagy.Ne legyél depis!
Köszi.Mostanában egyre többet mosolyog a lánykám.Úgy örülök neki.Most is nyugodt,és nem hisztizik.

Kriszti!

Nekem a mogyorós a kedvencem.(Piros Mogyorós,Milka,Boci)

Ildi
tfildiko

Seri! Köszi a hírt Ildiékről! Örülök, h jól vannakKép. Ha elszállították, akkor biztosan minden oKKép

Gabi! Amit ajánlottál, az egy szeextársasjáték, tudod? Azt azért már mégsem:DDD

Ági! Welcome back! Örülök, h jól sikerült az út. Bár aggódom a csajozás miatt nemkicsit. Hmm.
RÁértek valamelyik délután? Béla még nem dolgozik, fonduezhetnénk.

angiszeged

Enikő! Bogi nagyon helyes a bulinKép. Örülök, h jó vagy, jelentkezz be minden nap! Remélem minden ok lesz a dokinál. Ám, ha be kell feküdni, akkor be kell. Erre is készülj fel sztem.

Tyúkanyó! EZ Pipi kedvesebbik énje a képen? NemsemmiKép))

angiszeged

Kép

Ezt kapta Virág Mamáék jézuskájától. ( a kisszéket, kisasztalt, hozzá illő polcokkal)

angiszeged

és együtt fürödtek a csajok:

Kép

angiszeged

Angi! Nagyon szépek a csajok!! és tetszik a mama ajándéka is. Ja és apukádnak Boldog szülinapot!! (az enyém meg ma 64 évesKép)

Kriszti! Örülök hogy Esztike jobban van! Mindjárt irok neked mailt. Hát ahogy irtam eleinte örültem hogy peregnek le a kilók, most már én is látom kezdek a véznába átmenni.
23 kg hiztam terhesen amugy. 174cm vagyok és most 54-55kg.

Enikö! remélem apás szülés lesz akkor. Mi lett a fényképezővel, megcsinálták? Mi volt a gond?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Angi!

Nagyon édesek a lányaid.Szupi az asztalka és a szék is.

Ildi
tfildiko

Lanyok, alig birlak kovetni Titeket! Kép

Ildi, ide jartam fosulira, aztan ittragadtam.

Kriszta, odafele vonattal mentunk, visszafele felig autoval, mert a mav megtrefalt minket, es nem inditottak a vonatot, amivel Pestrol jottunk volna. 3 orat kellet volna varnunk, vegul a szuleim lehoztak minket Cegledig.

Angi, tenyleg szuperek a butorok, mar nekunk is jo lenne valami, foleg a polc hianyzik. A lanyok ismet hatalmasat nottek, Virag mar meg sem fog ismerni minket. Koszi a meghivast, lesz egy huzos vizsgam, de utana talalkozhatunk. Bela 2 hetig lesz itthon? A kislany miatt ne aggodj, igaz, hogy csini, de kicsit tulkoros. (3.5)Kristofnal amugy is Virag a number 1. Kép

Nina, veletlenul nem laktal a Karolyiban?

Karmen, koszi a gratulat! Voltunk ma a La Halle-ban, es total ki van fosztva, gyerek cucc mar alig van. Tenyleg jo sok a 29 kilo, nekem is zabalnom kell, hogy ne fogyjak el. (Na ez most jo nagykepuen hangzik. Kép Pedig nem az, szerintem sovanynak lenni sem olyan jo.)

Dancsi, nekunk is PP van, eddig nem szedtem szet. A huzat alatt kiporszivozzuk, a tobbi helyen meg letoroljuk.

Minden baba tunderi, a betegeknek meg jobbulast kivanunk!

Agi
agi77

Sziasztok!

Seri: A Nyirtati jó doki.

Kriszti: Jöhet a mél, majd írok.
Hűtőfüdcsi: a gyerek lázából levonsz két fokot annyi lehet a füdővíz hője, mérd meg lázmérővel az pontosabb, mint a vízhőmérő. Max. 20 percet lehet benne.
Sztem, ne adjál oscit és echin-át egyszerre, tök felesleges. Megelőzésre az osci-t egy héten egyszer kell, de az kifejezetten influenzára jó. Echin-át javaslom immunerősítőnek.
Egyszerre ne add a többfélét, kb. 10 perc különbséggel. Bátor a kisebbeket elszopogatja, csak a tablettát szoktam feloldani. Nem szabad rázogatni és kavarni, sem fém kanál nem érhet hozzá.
Ha Eszti meggyógyul újra fog enni. Flóra is kevesebbet evett, ha jött a foga.

Nóri: Boldog szülinapot Lénának! Kérünk képet a tortás csajsziról! Nálunk is volt ilyen etetőszékben evésközben elalvás korszak. Kép Gratu a járáshoz! Igen van kertünk, de mivel kertvárosi övezet haszonállatot nem tarthatunk, bár én nem is tartanék. Nem vágnám el a torkát. De van 1350 nm telkünk, amiből a házat és a majdani garázst lejön, így jut elég hely a gyerekeknek játszani és a sok-sok növénynek hely.

Ildi: Gratu a fogacskákhoz, kipróbáltad a chamomillát?

Dancsi: Elgondolkodtattál, mert Bátornak is folyik az orra és nyáladzik ezerrel, persze jön a következő fogacska. Mondjuk elkaphatta Flórától a takonykórt.
Gratu a felüléshez és a sok fogacskához,no meg a jó evőkéhez.
Gratu tesódnak az ikrekhez. Nem semmi lesz.
Autósülés: Olyat vegyél, amit lehet fekvőpozícióba állítani és a menetiránynak ellentétesen is be lehet kötni. Nekünk mindkettőnek olyan van, persze előrenéznek, de Bátor fekszik, míg Fló ül. Az is jó ha az oldaltámlák jó szélesek, védik az oldalütétől.

Angi: Bocs,nem tudtam, hogy szexjáték! Kép A bútorok tutik!

Fogzás lehet:
ha max 38-ig megy a láza,
kipirosodik a popsija,
nyáladzik, rág,
nyűgös,
hasmenése van, lehet nyálkás is!,
orrfolyás,
nem eszik, étvágytalan, de keményebb ételeket elfogadja, keksz, kenyérhéj,
ennyit szedtem hirtelen ösze.

Ági: Köszi a muffin recepteket!Örülök, hogy jól éreztétek magatokat otthon!

Karmen: Én is fogytam a szoptatás alatt mindkettővel. Most 53 körül vagyok. Azért egyél is néha. Mostanság én sem eszem sok csokit, nincs mikor. Ugye, Flóra előtt nem eszem,mert neki sem adok.

Az éjjelünk jó volt. Bátor felébredt, mert eldugult az orra. A szippantás nagyon fájt, de amint kiszívtuk az orrát, máris lehetett újra szívni, mert megint eldugult. Ez olyan hajnali 2 körül volt. Utána alig bírtam megnyugtatni. Persze köztünk kötött ki. Egyszer visszavittem. Zoli felébredt valamire, én meg azt hittem még Bátor közöttünk van és kerestem. Tök rossz volt, mert már a takaró alatt kerestem. Zoli meg hiába mondta, hogy a helyén alszik. Persze reggel ki lettem nevetve.

Ági,Angi: szerdán jöttök játszóbölibe?

Többiek, pénteken MIkka? Persze csak akkor megyünk, ha kigyógyulunk a náthából.

Eldugulok: Gabi3
inecsg

Angi!
Örülök, hogy túl vagytok a betegségeken, és újra boldog hangvételűek a hozzászólásaid!
Nagyon aranyosak a lányok, és tetszik a piros kád! Kép

Enikő!
Átmegyünk, de majd, ha újra lesz Bogid. Jó?

Mi csak most váltottuk be a Rossmannos ajándékcsomagot. A kék színű kedves babás könyv végén meg van valami Baby Service-s utalvány, azzal milyen ajándék jár?

Dancsi!
Én is irigylem a nővéredet!

A popsipirosság nálunk abszolut a fogzás mellékhatásaként jelentkezett, ha nem pelenkáztam kakilás után 1 percen (!) belül Lénát, máris csúnyán pirosodott a popsija.

Lányok, hogy alszanak mostanában a babáitok? Noémit tudom, hogy sokszor rosszul. A többiket gondolom jól, hogy mostanában nem téma.

Nóri
norcee

Gabi!
Akkor a ti telketek is jó nagy! A miénk "csak" 1200m2. Állatot vágni nálunk is Zoli fog.

Nóri
norcee

Nóri!

Boldog szülinapot kívánok a Lénának!
Mikor jöttök át?
Jó nagy a telketek.A Léna biztos,hogy élvezni fogja a nagy udvart.

Ági!

Jó kis utazásotok volt.Az a 3 óra várás,nem semmi.

Gabi!

Még nem vettem,de megyek a gyógyszertárba.Eddig géllel kenegettem,és azt hittem,hogy jó lesz.De már látom,hogy nem.Jön a homeopátia.Remélem,hogy beválik.Köszi.Hogy adjam be neki?
Remélem,hogy hamar kigyógyul a Bátor a náthából.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Nori, meg 1x boldog szulinapot kivanunk Lenanak!

Gabi, mi megyunk szerdan, remelem Ti is tudtok jonni.

Angi?

Kristof ma ataludta az ejszakat, este 8-tol reggel 7-ig aludt, akkor kapott tejet, es meg most is alszik. Ra is fer, mert mar nagyon ki volt utve.

Gabo, 2x10 csepp berescsepp, es mi volt a masik? Koszi! Kar, hogy nem voltak ott Jazminek, jol ellettek volna. Kép Megkaptad a multkori levelemet? Egy kepet is kuldtem a pulcsikrol.

Ildi, igy nem kellett varnunk szerencsere.

Lanyok, en annyira varom a tavaszt, hogy az hihetetlen.

Valakinek nincs veletlenul kefirgombaja? Az enyem nem dijazta a fagyasztast, ujat kell keresnem.

Agi
agi77

Nóri,

Alvás? Brrrrrrr. Jozsó kelt éjfélkor, 3-kor, 4-kor, 5-kor, 6-kor. És ez pár napja mindennapos. Napközben de. alszik max. egy órát, meg délután is. Jobb napokon. Nálunk a rossz alvás a fogzással függ össze. Szerintem azért is, mert ilyenkor taknyos is. Gyakorlatilag azóta taknyos, amióta elkezdtek noni a fogai, 4 hós kora óta megállás nélkül.
Vendég

Ági!

Nekem nincs.
Örülök,hogy jó volt az éjszakátok.Jó nagyot aludt a Kristóf.A mi éjszakáink borzalmasak,amióta elkezdődött a fogzás.Már felül is recés az íny.Tegnap a két kis fogkezdeményével úgy megharapta a körmömet,hogy fájt.Most a Noémi is alszik.
Én is nagyon várom a tavaszt.Imádom.

Ildi
tfildiko

Sziasztok Lányok!

Csak írigykedem a sok lefogyott kilón. Én is szoptatok lassan már 3 hónapja, de egy gramm nem akar lemenni amióta kijöttünk a kórházból. Most csak csupán 10 kilóval vagyok több mint terhesség előtt. 165 cm magas és 50 kiló voltam most meg 60 vagyok. Tudom korábban inkább sovány voltam de legalább 5 lemehetne még. Viszont nálunk a csoki nagyon fogy úgyhogy ...
Hát igen harmincon túl már nem regenerálódik úgy a szervezet mint korábban.
Üzenem a várandós kismamáknak, hogy legyenek elég erősek és kajaügyileg próbálják tartóztatni magukat...habár nem könnyű
Viszont most szenvedek, a jobb lábfejem egész nap fáj a megnövekedett súlytól, nem is tetszem magamnak...ruhatár...soroljam még?

Enikő
Én mindhárom gyermekemet "apásan" szültem. kezdetben inkább útba volt hisz minden idegesített a fájdalmak alatt főleg hogy próbált nyugtatgatni de most harmadjára már tiszta profik voltunk. beszélgettünk maszírozta a hátam a derekam a fájások között és csendben megvárta a fájások elvonultát nyugtatgatás nélkül. Szóval nagyon jó volt hogy ott volt.
Meg amikor megszületik a baba az egy olyan élmény volt számomra amit szerettem volna rögtön megosztani mindenkivel és hogy ott volt velem a szerelmem aki a legfontosabb és megoszthattuk ezt a csodát az remek volt.
Napok óta szenvedek a képfelrakással remélem ma sikerül
üdv
Bea
20180827120929

Ő a Kata
Kép
Kép
Kép
20180827120929

Sziasztok!

Nóri, boldog szülinapot Lénának!Kép

Karmen, az Alföldin szoktam venni vasárnap a tejet, tegnap meg is beszéltem vele a házhozszállítást, odaadta a tel. számot, majd hívom. A piacon is szoktam venni, ha megyek. Ott is van egy néni, akitől rendszeresen veszem, korábban már vele is beszéltem a házhozszállításról, úgyhogy most a bőség zavara áll fenn. De inkább így, mint semmi. Majd meglátjuk, mire lesz időm, energiám, a sajtkészítés különben nem olyan nagy ügy.

Tegnap néztem a Tescoban a kenyérsütőt, de venni nem tudtam, mert épp készlethiány volt. A két karú az milyen, nem láttam, hogy van ilyen része, lehet, csak nem rakták ki, vagy én nem néztem alaposan. 3 féle volt, az egyik, amiből volt is, túl kicsinek tűnt, az volt a legdrágább egyébként. Vagy nézzem meg máshol is? Metro?

Angi, Ildi szépek a lányok! Kép

Kriszti, jobbulást Eszterkének! Megnéztem az albumotokat, szépek vagytok rajta.Kép A szülés utáni képen tisztára úgy nézel ki, mint Kate Winslet szerintem. Az első gondolatom az volt, hogy már tuti láttalak valahol, aztán rájöttem kire hasonlítasz, lehet, hogy azért gondoltamKép

Dancsi, 10 kg-ot akarsz fogyni? Azt hittem, babásodni akarsz. Bár én Benedek előtt akartam épp fogyókúrázni, de aztán ő lett belőleKép Egyébként én jól lefogytam szopi alatt, pedig mindig sokat híztam a terhességek során. Dani után sok rajtam is maradt. Lehet, hogy a második után Te is jobban leadod majd a felesleget.

Gabi, jobbulást Bátornak. Mi lehet, hogy elnézünk pénteken a Mikkába, ha addig nem szedünk össze valamit.

Enikő, ne depizz a Bogihiány miatt, inkább használd ki az időt a több pihire. Mikor majd visszajön, egy pihentebb anyuci fogja itthon várni, ami neki is csak jó . Már előre látom, hogy Boróka mennyire fog ragaszkodni a nővéréhez. KépBekódolod nekiKépKép

Pussz.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Bea!

Gyönyörű a lányod.
Én csak 8 kilót szedtem fel a terhesség alatt,nagyon figyeltem arra,hogy mit eszek.Nem is bántam meg,hogy nem zabáltam.Tudtam,hogy nehéz lesz lefogyni.Az a 8kg le is ment,és a Noémi normál méretekkel született.(Az én alkatomhoz képest nagy is lett.)

Ildi
tfildiko

Ági! Anyunak szokott lenni, de az ha jol tudom joghurtgomba. Majd megkérdem van-e még.

Nóri,Ági! Miért kell a gyerekeket csipökontrollra vinni? Nálunk volt gond, de az utolsó leletre azt irták kontroll panasz esetén.

Gabi! Nem direkt fogyozok, egyszerüen ennyit kivánok enni. De ha többet ettem se voltam soha hízos.

Kriszti! Hogy van Esztike? Én csak Echinaciat adok Orsinak, nem adok 2 féle homeot egyszerre.

Bea! Én is joval elmultam már 30Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea, tüneményes KataKép
Egy jó kapcsolatot csak elmélyít a közösen átélt szülés, és ha arra gondolunk, hogy majd' mindenki idegen ott, akkor méginkább indokolt az apuci jelenléte. Csak minél jobban fel kell őt készíteni, hogy mi vár rá, meg hogy hogy tud/ nem tud segíteni. Szerintem.

Erika

gerika

Bea: Nagyon édes Kata Kép

Erika:Kép Nem depizem, csak nagyon hiányzik az a kis szaros. Gondolom ezzel más is így lenne!Kép

Nóri: OkésKép Köszi!

Délután negyed 4re megyek a klinikára a dokimhoz. Remélem minden okés lesz!

A fogklinikán mettöl-meddig van betegfogadás???

Olyanokat rúg ma a babám, hogy már szabályosan fáj! Apa elment dolgozni, egyedül vagyok itthon, kéne takarítani, de nincs hozzá semmi kedvem! Megyek lepihenek!
Puszó
Enikö

ceniko
Szeged

Enikő!

Pihenj!És este írd meg,hogy mi volt a vizsgálaton.

Erika!

Köszi.

Ildi
tfildiko

ERika: Hogyan készítsem fel?? Neki ez lesz az elsö szülése Kép Mit mondjak neki? Néztük párszor együtt a szülöszobát, de minden szülés más, sztem erre nem lehet felkészülni!
Nem fog megundorodni tölem? Mert hallottam olyat is, hogy a férj miután végignézte felesége szülését totál megundorodott a feleségétöl..KépKépKép PL unokatesóm is kijelentette, hogy ö nem nézné végig a felesége szülését, mert egy életre elmenne a kedve a szextöl, meg a feleségétöl....KépKép
Enikö

ceniko
Szeged

Karmen,
szerencséd van így harmincon túl is.

Nekem is azt mondták eddig hogy nem vagyok hízós fajta, de ezek szerint fogyós se.
De hozzá tartozik az igazsághoz, hogy nem eszem rendszeresen és sokat nassolok

Egyébként mi is megyünk csípőkontrolra mert az egyik oldala a Katának kötött.

Lányok!
Mindha valaki kereste volna a Rómeó és Júliát magyarul. Kell még? + franciául is megvan az egész lemez az is gyönyörűKép

Kaptatok ti is olyan Szeged falinaptárt?
Szép ugye?
csak az a baj hogy aki szakmabeli az tudja mi pénzbe került. Ha csak a naptár költségét a Szegediek családi pótlékára fordították volna min. egy ezresre nőlt volna a 200 forint egész évben...szomorú...sajnálom hogy a látszatra költenek és nem arra hogy jobban éljünk.
Azért kiraktam...hogy számon tudjam kérni a válalásukat...
Bocsi de Én ilyen politizálós vagyok mások csak hazafinak hívnak pedig nem is ez a szülőhazám....
Bea
20180827120929

Enikő
Igazából arra kéne felkészülnie, hogy ott te nem tudsz vele foglalkozni és ha fájdalmaid vannak azon nem fogtudni segíteni...csak csendes szemlélő lehet
Maga a szülés meg nem hinném hogy undorító lenne.
De ha esetleg varrnak utánna azt ne nézze végig inkább küld el a babával hogy vele foglalkozzon azt nézze hogy ott mit csinálnak míg téged rendbe hoznak
Szerintem ennyi elég és tényleg ha állsz a vajúdás alatt a hát és derék masszázs nagyon jól esik.
Ja a szülőszobát meg ne nézzétek... lesz úgy is saját élményetek
Bea
20180827120929

OFF: Bea: Mi is kaptunk ilyen naptárat, és tökéletesen igazad van.... Figy nem tudtam rájönni a Mars tér átrendezésével kapcsolatban. Most akkor a buszpályaudvar átkerül ide a Tisza Volán székház közelébe, és a Mars téren csak piac lesz? Mert ez a látványterv állati jól néz ki, csak nem tudtam kisilabizálni belöle, hogy hogy is lesz!
Enikö

ceniko
Szeged

Bea!

Nekem is tetszik a naptár.Az a 200Ft emelés...,kész röhej.

Ildi
tfildiko

Enikő, én is kivoltam , amikor Danival voltam terhes, és Pétert elvitték egy hétre, igaz én meg utána elutaztam pihenni. De végig sokat gondoltam rá, engem is azzal vigasztaltak, hogy most fontosabb, hogy kipihenjem magam, ami igaz is. Ettől függettlen voltak kétségeim és nagyon hiányzott nekem is. De a pihi kell és kész, ez az időszak nem ismétlődik meg Boróka életében, és most neki is egy pihent anyucira van szüksége, noKép
A szülésre úgy tudod felkészíteni, hogy elmondod azokat az érzéseket , tapasztalatokat, amit Te és itt mi többiek már leírtunk. Vagyis szerintem a legfontosabb, hogy Te legyél a középpontban, és ő ehhez maximálisan tartsa magát, vagyis amit te akarsz, azt csinálja/ vagy ne csinálja. Bíztasson és dícsérjen, bármi is van, mert akkor arra van szükséged és a babának is az a legjobb, ami neked.
Ne sértődjön meg, ha esetleg ingerültebb vagy, vagy egyszerűen beszélni sincs kedved stb stb.
Az a koma, aki meg ilyen hülyeségeket beszél, csak vagy nagyon sajnálja a feleségét és valamilyen szinten bűntudata van, vagy egy éretlen gyerek. De ha kicsit is tétovázik afelől, hogy bemenjen-e, lehet, érdemesebb mást( anyukát, barátnőt)megkérni. Én tuti anyukámat kértem volna meg, de erre nem volt szükség. Persze ha anyukával nem túl jó a kapcsolat, nyilván ő kiesik.

Erika

gerika

Enikő!
Én úgy tudom, hogy végül is a buszpályaudvar is marad a Mars téren. Úgyhogy idézem "Európai piac és buszpályaudvar" szolgál majd minket. Remélem a pénztárcánk is európaivá válik addigra.

Lányok !
a La Halle minden évben így szokott kinézni amikor kiárúsítják a szezont, vagy tévedek?
Bea
20180827120929

Sziasztok!

Rengeteget írtatok este óta, sajnos nem tudok válaszolni.
Most jöttünk a doktornőtől: tüszős (így kell leírni?) mandulagyulladása van Eszternek Kép.
Kaptunk megint antigyogyót (nem tom mit, apa elvitte a receptet). Azt mondta, nagyon rossz ízű, ha nem eszi, akkor menjünk vissza, ad másikat.
Anyukám azt mondta, miért nem kértem, h injekciót kapjon. Hamarabb meggyógyulna. Létezik még ilyen, Csajok? Vagy csak 32 éve volt?

Nóri,
Lénát szeretettel köszöntjük a szülinapján!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Bea! köszi, már megvan a CD, Andinak hála.
Még mindig gyönyörü a lányod!!!
La Halle bezár mert megvette a Skala tulajdonosa.

Kriszti! Szegény Eszti, jobbulást neki! Étvágya milyen?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,
köszi. Étvágy? Csak szopik és teát iszik (kamilla+hársfavirág). Néha megnyalatom Vele a mézet, de ma már sz sem kellett.

Mivel a szeme is kicsit gyulladt, kaptunk szemcseppet is: Brulamycint és antigyogyót: Klacyd baby szuszpenziót.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?