Ma éjjel most vagyunk fel először 9 órától
Szuzy
hát akkor most már Neked is mielőbbi gyógyulást.
Most valami nagyon ragaszkodó vírust szedtem össze én is, elég lassan javulok
Szörnyű, hogy az antibiotikum, így kikezdi a gyerekek fenekét. Szerencsére nekünk ilyen sosem volt
Ortopédusról gőzöm sincs ki van itt Pásztón. Ha vinni kell valahová máshova, mi általában a Heim P.-ba megyünk. Adrival évekig oda jártunk Nefrologiára, és utána gyerekbőrgyógyászhoz is oda küldött a dr.nő. Hematologiára mentünk másik gyerekkórházba, de az is Pesten volt.
Ezt a hirtelen jött meleget, hogy bírjátok? Én olyan bajban vagyok, hogy mit adjak a kicsire
Túlöltöztetni sem akarom, de ő mégiscsak fekszik
Reggel a legrosszabb, mikor elindulunk Adrival a suliba, még elég hűvös van, ugye általában akkor kel fel a nap. Mostanában utána játszótérre megyünk, és úgy haza. Viszont addigra jó meleg van. A kicsi meg általában végigalussza az egészet
Timi
na voltatok horgászni??
Mi ma bográcsozunk, viszont a húst elfelejtettem este kivenni
Medveparkról nem tudok többet. Ha a Google-n keresztül beírod, hogy Medvepark több cikket is bead, érdemes utánaolvasni, mert ez a link elég régi. Az biztos, hogy most is megvan még. Állítólag ez elég nagy területen van
D-vitamin igen kell még
Nálunk Adri mikor kicsi volt zsírkrétával rajzolta össze a falat, na arra még festeni sem volt egyszerű. Azt a zsíros rétegen nem nagyon akarta befedni rendesen a festék
Nekem itthon a vízfesték, a gyurma, és az olló a "halálom"
Festéket úgy szeretem, ha én is leülök, na de én nem tudom, ezek a mostani festékek nem jönnek ki a ruhából
Zita Neked nincs erre valami jó tipped? Én már Vanish szappannal is próbáltam, meg áztattam, dörzsöltem, és mégsem jön ki
A gyurma általában a szőnyegbe köt ki, az olló az megy azt oda szoktam adni, azt ugye könnyen felporszívózom. Szerencsére papíron kívül még nem vágtak mást.
Na megyek aludni, bár a kicsikém még nézelődik

egy kis piknik
egy kis nyársalás
egy kis horgászat
és a zsákmány
én a két kicsivel
Esztike 6 hetesen
Krisztike kisminkelte magát